Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι θα λέγατε αν γράφαμε διάφορα περιστατικά που μας έχουν τύχει σε παραλίες και μας έχουν σπάσει τα νεύρα;

ξεκινώ....

ήμουνα μόνος (πολλοί με αποφεύγουν, δε ξέρω γιατί) σε μια παραλία κι έκανα μπάνιο.

η παραλία μεγάλη και στη μια άκρη έχει ένα τμήμα που αρκετοί κάνουν μπάνιο γυμνοί.
εγώ όπως θα καταλάβατε ήμουν σε αυτό το τμήμα. πηγαίνω συχνά.
τη συγκεκριμένη μέρα ήταν λίγο αργά το απόγευμα με λίγο κόσμο.

φτάνω στην παραλία βγάζω το μαγιό μου και κάθομαι λίγο στην πετσέτα.

ένας τουρίστας κάθοταν παραπέρα (με μαγιό) λίγο πιο πέρα κάποιοι άλλοι και στη
θάλασσα ένας τύπος με 2 κοπέλες. είχαμε αρκετή απόσταση.

μάλλον μπαμπας με κόρες απ ότι κατάλαβα αργότερα.
όλοι αυτοί με μαγιό.

μπαίνω που λέτε μετά από λίγο στη θαλάσσα και κάνω τις βουτιές μου χωρίς να δίνω
σημασία.
δεν είχε και τίποτα να δω εξάλλου και οι κοπέλες ήταν λίγο μακριά, είχαν και μαγιό.
Πίκρα.

μετά από κάποιο διάστημα και καθώς έβγαινα από τη θάλασσα βλέπω τον τύπο στο νερό να
μου κάνει νοήματα από μακριά.
τι θέλει ο τύπος σκέφτομαι και κάνω 3-4 βήματα προς το μέρος του.
άρχισε να μου κάνει νοήματα πιο έντονα να φύγω.μάλλον θα φοβήθηκε μην ορμήξω στις
κόρες του.

ήταν ξένος, με πέρασε για ξένο δε το γνωρίζω διότι δε μιλήσαμε.
απομακρύνθηκα, πήγα κι έκατσα στην πετσέτα μου κι αυτός συνέχιζε να κάνει νοήματα.
δε γαμιέται λέω

απ ότι καταλάβα, παρατήρησαν ότι δε φορούσα μαγιό και γι αυτό ο καραγκιόζης μου έκανε
νόημα να φύγω. κι όταν πήγα να πλησιάσω να δω τι θέλει χειροτέρεψε η κατάσταση.
μάλλον κάποια από τις κοπέλες το πρόσεξε και του το σφύριξε γιατί πρόσεξα σε κάποια
στιγμη που κοιτούσαν.
μπορεί και ο ίδιος να το κατάλαβε πρώτος και να ήθελε να προστατεύσει τα ματάκια των
κοριτσιών. ποιός ξέρει....

μετά από λίγο έφυγα γιατί δεν ήθελα να γινει φασαρία.
έτυχε τη δεδομένη στιγμή να μην είναι άλλος γυμνός στην παραλία.

τι ξεφτίλες ρε γαμώτο. και δεν είμασταν κοντά κιόλας.

τώρα που το σκέφτομαι το μετάνιωσα που έφυγα. αν ξανατύχει δε το κουνάω.

για πείτε εσείς εμπειρίες από παραλίες.

• Like 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

απλά δεν ήθελα να κάνω φασαρία.

ο τουρίστας που ήταν δίπλα μου απλά κοιτούσε.

να πω ότι ήμουν κοντά πάει στο διάολο. αλλά είχαμε απόσταση. αφού μου κάνανε νόημα μετά από κάποιο διάστημα μέχρι να δει ότι ήμουν γυμνός

πόσο πίσω είναι μερικοί σκέφτομαι

Δημοσ.

Εμένα μου είχε τύχει παρόμοιο στο Σχοινιά. Είχαμε πάει για μπάνιο με συνεργάτη και ένα φιλικό του ζευγάρι με μικρό παιδί (η μαμά εγκυος). Τίγκα η παραλία. Ε, ο τύπος τα πέταξε όλα και έτρεχε ανέμελος προς την θάλασσα με την τσουτσού να ανεμίζει. Η αλήθεια είναι σοκαρίστηκα λίγο γιατι δεν το περίμενα. Δεν είπα κάτι, απλά δεν ξαναπήγα για μπάνιο με τον συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Εμένα μου είχε τύχει παρόμοιο στο Σχοινιά. Είχαμε πάει για μπάνιο με συνεργάτη και ένα φιλικό του ζευγάρι με μικρό παιδί (η μαμά εγκυος). Τίγκα η παραλία. Ε, ο τύπος τα πέταξε όλα και έτρεχε ανέμελος προς την θάλασσα με την τσουτσού να ανεμίζει. Η αλήθεια είναι σοκαρίστηκα λίγο γιατι δεν το περίμενα. Δεν είπα κάτι, απλά δεν ξαναπήγα για μπάνιο με τον συγκεκριμένο.

γιατί τι σε πείραξε που έτρεχε ανέμελος με την τσουτσού να ανεμίζει;

γιατί δε τα πετούσες κι εσύ;

Δημοσ.

Τους πλακωνα στις μαπες άνετα τους καραγκιοζηδες,που θα μου πούνε να φύγω.

Στα τσουτσοσκάμπιλα εννοείς

• Like 7
Δημοσ.

απλά δεν ήθελα να κάνω φασαρία.

ο τουρίστας που ήταν δίπλα μου απλά κοιτούσε.

να πω ότι ήμουν κοντά πάει στο διάολο. αλλά είχαμε απόσταση. αφού μου κάνανε νόημα μετά από κάποιο διάστημα μέχρι να δει ότι ήμουν γυμνός

πόσο πίσω είναι μερικοί σκέφτομαι

Υπομονή φίλε, πρέπει να τους ανεχόμαστε γιατί αφήνουν λεφτά.

Δημοσ.

Εμένα μου την σπάει πάρα πολύ που ενώ η παραλία στην οποία πάω δεν έχει πολύ κόσμο και έχει άφθονο χώρο, έρχεται κάποιος και κάθεται ακριβώς δίπλα μας.

Δημοσ.

Εμένα μου την σπάει πάρα πολύ που ενώ η παραλία στην οποία πάω δεν έχει πολύ κόσμο και έχει άφθονο χώρο, έρχεται κάποιος και κάθεται ακριβώς δίπλα μας.

Που να είχε και την τσουτσού έξω όπως ο ΤΣ... :P

Δημοσ.

Που να είχε και την τσουτσού έξω όπως ο ΤΣ... :P

Ευτυχώς εδώ που μένω δεν έχουμε τέτοια θέματα, αλλά είναι σπαστικό όλη η παραλία να είναι άδεια (μένω επαρχία σε χωριό και δεν έχουμε πολύ κόσμο, δες και την φωτό), και ο άλλος να έρχεται και να κάθεται 10 εκατοστά μακριά από την πετσέτα σου.

post-208098-0-12981600-1467399465_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ρε φίλε έπαθες τέτοιο πράγμα;;

Πωωω πωωωω τι κομπλεξικοι άνθρωποι ρε συ.

Εμένα φορά με εδιωξαν απο το μετρό, γυμνός ημανε, φορουσα παντόφλες διχαλα, γυαλι και σομπρερο και μια ψαθινη τσαντα ωμου. Μου λεει ο αστυνομιας που πας ρε φιλε έτσι, του λεω για μπανιο, ναι καλά μου λεει και με πήγε στο τμημα ο κομπλεξικος.

• Like 13
Δημοσ.

Ευτυχώς εδώ που μένω δεν έχουμε τέτοια θέματα, αλλά είναι σπαστικό όλη η παραλία να είναι άδεια (μένω επαρχία σε χωριό και δεν έχουμε πολύ κόσμο, δες και την φωτό), και ο άλλος να έρχεται και να κάθεται 10 εκατοστά μακριά από την πετσέτα σου.

attachicon.gifparalia.jpg

αυτή είναι παραλία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...