Homo Masturbalis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 τι θα λέγατε αν γράφαμε διάφορα περιστατικά που μας έχουν τύχει σε παραλίες και μας έχουν σπάσει τα νεύρα;ξεκινώ....ήμουνα μόνος (πολλοί με αποφεύγουν, δε ξέρω γιατί) σε μια παραλία κι έκανα μπάνιο.η παραλία μεγάλη και στη μια άκρη έχει ένα τμήμα που αρκετοί κάνουν μπάνιο γυμνοί.εγώ όπως θα καταλάβατε ήμουν σε αυτό το τμήμα. πηγαίνω συχνά.τη συγκεκριμένη μέρα ήταν λίγο αργά το απόγευμα με λίγο κόσμο.φτάνω στην παραλία βγάζω το μαγιό μου και κάθομαι λίγο στην πετσέτα.ένας τουρίστας κάθοταν παραπέρα (με μαγιό) λίγο πιο πέρα κάποιοι άλλοι και στηθάλασσα ένας τύπος με 2 κοπέλες. είχαμε αρκετή απόσταση.μάλλον μπαμπας με κόρες απ ότι κατάλαβα αργότερα.όλοι αυτοί με μαγιό.μπαίνω που λέτε μετά από λίγο στη θαλάσσα και κάνω τις βουτιές μου χωρίς να δίνωσημασία.δεν είχε και τίποτα να δω εξάλλου και οι κοπέλες ήταν λίγο μακριά, είχαν και μαγιό.Πίκρα.μετά από κάποιο διάστημα και καθώς έβγαινα από τη θάλασσα βλέπω τον τύπο στο νερό ναμου κάνει νοήματα από μακριά.τι θέλει ο τύπος σκέφτομαι και κάνω 3-4 βήματα προς το μέρος του.άρχισε να μου κάνει νοήματα πιο έντονα να φύγω.μάλλον θα φοβήθηκε μην ορμήξω στιςκόρες του. ήταν ξένος, με πέρασε για ξένο δε το γνωρίζω διότι δε μιλήσαμε.απομακρύνθηκα, πήγα κι έκατσα στην πετσέτα μου κι αυτός συνέχιζε να κάνει νοήματα.δε γαμιέται λέωαπ ότι καταλάβα, παρατήρησαν ότι δε φορούσα μαγιό και γι αυτό ο καραγκιόζης μου έκανενόημα να φύγω. κι όταν πήγα να πλησιάσω να δω τι θέλει χειροτέρεψε η κατάσταση.μάλλον κάποια από τις κοπέλες το πρόσεξε και του το σφύριξε γιατί πρόσεξα σε κάποιαστιγμη που κοιτούσαν.μπορεί και ο ίδιος να το κατάλαβε πρώτος και να ήθελε να προστατεύσει τα ματάκια τωνκοριτσιών. ποιός ξέρει....μετά από λίγο έφυγα γιατί δεν ήθελα να γινει φασαρία.έτυχε τη δεδομένη στιγμή να μην είναι άλλος γυμνός στην παραλία.τι ξεφτίλες ρε γαμώτο. και δεν είμασταν κοντά κιόλας.τώρα που το σκέφτομαι το μετάνιωσα που έφυγα. αν ξανατύχει δε το κουνάω.για πείτε εσείς εμπειρίες από παραλίες. 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Τους πλακωνα στις μαπες άνετα τους καραγκιοζηδες,που θα μου πούνε να φύγω.
Homo Masturbalis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 απλά δεν ήθελα να κάνω φασαρία. ο τουρίστας που ήταν δίπλα μου απλά κοιτούσε. να πω ότι ήμουν κοντά πάει στο διάολο. αλλά είχαμε απόσταση. αφού μου κάνανε νόημα μετά από κάποιο διάστημα μέχρι να δει ότι ήμουν γυμνός πόσο πίσω είναι μερικοί σκέφτομαι
haris_216 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Έχει ξανασυμβεί αυτό (0:37). Ίσως λίγο διαφορετικό αλλά η κεντρική ιδέα είναι ίδια 2
idomeneas7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εμένα μου είχε τύχει παρόμοιο στο Σχοινιά. Είχαμε πάει για μπάνιο με συνεργάτη και ένα φιλικό του ζευγάρι με μικρό παιδί (η μαμά εγκυος). Τίγκα η παραλία. Ε, ο τύπος τα πέταξε όλα και έτρεχε ανέμελος προς την θάλασσα με την τσουτσού να ανεμίζει. Η αλήθεια είναι σοκαρίστηκα λίγο γιατι δεν το περίμενα. Δεν είπα κάτι, απλά δεν ξαναπήγα για μπάνιο με τον συγκεκριμένο.
Homo Masturbalis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εμένα μου είχε τύχει παρόμοιο στο Σχοινιά. Είχαμε πάει για μπάνιο με συνεργάτη και ένα φιλικό του ζευγάρι με μικρό παιδί (η μαμά εγκυος). Τίγκα η παραλία. Ε, ο τύπος τα πέταξε όλα και έτρεχε ανέμελος προς την θάλασσα με την τσουτσού να ανεμίζει. Η αλήθεια είναι σοκαρίστηκα λίγο γιατι δεν το περίμενα. Δεν είπα κάτι, απλά δεν ξαναπήγα για μπάνιο με τον συγκεκριμένο. γιατί τι σε πείραξε που έτρεχε ανέμελος με την τσουτσού να ανεμίζει; γιατί δε τα πετούσες κι εσύ;
saxos55 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Τους πλακωνα στις μαπες άνετα τους καραγκιοζηδες,που θα μου πούνε να φύγω. Στα τσουτσοσκάμπιλα εννοείς 7
Miracle Worker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 απλά δεν ήθελα να κάνω φασαρία. ο τουρίστας που ήταν δίπλα μου απλά κοιτούσε. να πω ότι ήμουν κοντά πάει στο διάολο. αλλά είχαμε απόσταση. αφού μου κάνανε νόημα μετά από κάποιο διάστημα μέχρι να δει ότι ήμουν γυμνός πόσο πίσω είναι μερικοί σκέφτομαι Υπομονή φίλε, πρέπει να τους ανεχόμαστε γιατί αφήνουν λεφτά.
gokuthelegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εμένα μου την σπάει πάρα πολύ που ενώ η παραλία στην οποία πάω δεν έχει πολύ κόσμο και έχει άφθονο χώρο, έρχεται κάποιος και κάθεται ακριβώς δίπλα μας.
Miracle Worker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Εμένα μου την σπάει πάρα πολύ που ενώ η παραλία στην οποία πάω δεν έχει πολύ κόσμο και έχει άφθονο χώρο, έρχεται κάποιος και κάθεται ακριβώς δίπλα μας. Που να είχε και την τσουτσού έξω όπως ο ΤΣ...
gokuthelegend Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Που να είχε και την τσουτσού έξω όπως ο ΤΣ... Ευτυχώς εδώ που μένω δεν έχουμε τέτοια θέματα, αλλά είναι σπαστικό όλη η παραλία να είναι άδεια (μένω επαρχία σε χωριό και δεν έχουμε πολύ κόσμο, δες και την φωτό), και ο άλλος να έρχεται και να κάθεται 10 εκατοστά μακριά από την πετσέτα σου. 2
Shadows Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πληροφορια της ημερας,το να κανεις μπανιο τσιτσιδος σε κανει ανοιχτομυαλο και προοδευτικο. 15
gnsX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ρε φίλε έπαθες τέτοιο πράγμα;; Πωωω πωωωω τι κομπλεξικοι άνθρωποι ρε συ. Εμένα φορά με εδιωξαν απο το μετρό, γυμνός ημανε, φορουσα παντόφλες διχαλα, γυαλι και σομπρερο και μια ψαθινη τσαντα ωμου. Μου λεει ο αστυνομιας που πας ρε φιλε έτσι, του λεω για μπανιο, ναι καλά μου λεει και με πήγε στο τμημα ο κομπλεξικος. 13
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Ευτυχώς εδώ που μένω δεν έχουμε τέτοια θέματα, αλλά είναι σπαστικό όλη η παραλία να είναι άδεια (μένω επαρχία σε χωριό και δεν έχουμε πολύ κόσμο, δες και την φωτό), και ο άλλος να έρχεται και να κάθεται 10 εκατοστά μακριά από την πετσέτα σου. paralia.jpg αυτή είναι παραλία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις