Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα στα games που παιζω και εχω τρελα drops. Τα specs μου ειναι : cpu i7 3770

gpu:gigabyte geforce gtx960 4gb windforce oc, mobo: asrock z77m , hdd: wd blue 500 gb 100% health, ram 8gb 1600mhz. Οι θερμοκρασιες μου δεν ξεπερνουν τους 60 βαθμους σε full load. Το monitor μου ειναι lg 19EN33 και ειναι στα 720p και εχω ολη την ωρα drops. Πχ στο gta v  ενω παιζω και τα settings ειναι στα high-very high και χρησιμοποιω μονο τα 2000μβ απο τα 4000 της memory. Αλλαξα τα settings, hdd και παλι τπτ.Μηπως φταιει το monitor και να παρω ενα στα 1080p εχω βρει καποια απο εδω στο insomnia

Αν μπορει καποιος ας βοηθησει γιατι δεν μπορω να παιξω κανενα game

Δημοσ.

αναλογως τις ρυθμισεις.Το gta v παντως εχει θεμα με τα fps drops.Drivers εχεις βαλει τους τελευταιους?Updates στο παιχνιδι?

Δημοσ.

αναλογως τις ρυθμισεις.Το gta v παντως εχει θεμα με τα fps drops.Drivers εχεις βαλει τους τελευταιους?Updates στο παιχνιδι?

εχω βαλει ολα τα updates kai drivers 

Κάτι τέτοιο ακούγεται πραγματικά κουλό. Ποια ψύκτρα έχεις και τροφοδοτικό αν θυμάμαι καλά από προηγούμενο θέμα έχεις το vs 550 ; 

εχω την noctua nh-u9b se2 και τροφοδοτικο ναι εχω αυτο αλλα απο psu calculator το psu μου ειναι overkill για το συστημα μου

Δημοσ.

Φτάνει και περισσεύει το psu και η ψύκτρα σου είναι κομπλέ, πραγματικά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα.

δεν ξερω τι να κανω hdd πηρα τωρα καινουργιο gpu δεν την εχω ουτε 1 βδομαδα kai o cpu πανω απο 58 βαθμους full load δεν παει και εχω fps drops  μηπως ειναι απο τ μονιτορ γτ ειναι και λιγο παλιο και 720π

Δημοσ.

Τι ρυθμισεις βαζεις στο παιχνιδι? Αν εχεις τιποτα x8 msaa λογικο μου φενεται

off το εχω ο καημενος

Μήπως δεν είναι fps drops αλλά screen tearing;

απο εκει που εχω 60fps παει στα 30-40 και καμια φορα και πιο κατω

Δημοσ.

Κανε απεγκατασταση τους drivers με το ddu και κανε μετα καθαρη εγκατασταση.Επισης αν εισαι στην ερημο ετσι κανει ειναι μισο φτιαχμενο το παιχνιδι :D

Δοκιμασε κανα αλλο παιχνιδι για να σιγουρευτεις παντως οτι δεν φταιει το παιχνιδι

Δημοσ.

Εγω παντως με το συστημα της υπογραφης μου που ειναι πιο αδυναμο απο το δικο σου σε medium-high settings πιανω 60 fps με σχεδον ανυπαρκτα drops σε 1080p.

Κατι με software πρεπει να ειναι.

Δημοσ.

Δεν εχω κανει oc τον cpu. Απο την ωρα που κατεβασα τ distance scaling απο advance settings και το πηγα στο 0 δεν εχω καθόλου drops το θεμα είναι με το σύστημα που εχω αυτο θα έπρεπε να ειναι στο 0 η Οχι

Δημοσ.

τα advance βγάλτα Off,δεν μπορεί η 960.

επίσης βγάλε το Vsync να φυγουν τα καρέ πάνω απο τα 60 και να μην βουτάει τοσο το σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...