Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε με τέτοιες τακτικές (μην μ δώσεις ταυτοτητα-ασε μην μ δίνεις λεφτα μ τα δίνεις στο τελος) αμφιβάλλω αν θα το έχει ακόμα :P

Στάνταρ όλα μαύρα χωρίς μία απόδειξη ποτέ και για τίποτα!

• Like 2
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είχε καν όνομά, ήταν μόλις το είχε φτιάξει γύρω στα 10 δωμάτια χωρίς ρεσεψιόν καν, στο φτιάξιμο ήταν ακόμη εκείνο το καλοκαίρι σκόπευε να τα δουλέψει πρώτη χρονιά.

Μπορεί να ήθελε beta testers πριν το ανοίξει επίσημα για το ευρύ κοινό.

• Like 1
Δημοσ.

Ε με τέτοιες τακτικές (μην μ δώσεις ταυτοτητα-ασε μην μ δίνεις λεφτα μ τα δίνεις στο τελος) αμφιβάλλω αν θα το έχει ακόμα :P

Στάνταρ όλα μαύρα χωρίς μία απόδειξη ποτέ και για τίποτα!

Eσυ αν πας σε ένα μαγαζι να φας θα σου πει δωσε μου τα λεφτα για να σε σερβιρω? ο λογαριασμος στο τελος γινεται

απλα ο τυπος ηταν λάρτζ και δεν ζητησε προκαταβολή.

Και εγω τυχει σε ανθρώπους που με χαμογελο μου ειπαν ενταξει δωστα στο τέλος ή οποτε έχεις αυτό τι σημαινει ότι πρεπει να τους εκμεταλευτω ?  θα σε πιασει ο αλλος απο το λαιμο δωσε μου τα λεφτα μου? ειναι αντιεπαγγελματικο στην αρχη που δεν ξερεις τον άλλον, δεν γινεται να γινεις λουης στο έτσι πρεπει να συνεννοηθείς από βραδυς ξέρεις ότι παιζει πιθανοτητα να φυγεις το πρωι πριν ξυπνησει ο ιδιοκτητης. Δεν είναι κάτι τρομερο. Στη τελικη αφηνεις τα φράγκα στο μαξιλάρι και φευγεις και τον παιρνεις τηλεφωνο με συγχωρεις ετυχε κατι επειγον επρεπε να φυγω. Τα λεφτα σου είναι σε εκεινο το σημειο.

Και φυσικα το ξενοδοχειο όπως το βρηκες ουτε μαξιλάρια να λειπουν ουτε τιποτα στα θρεντ που αλλοι χαλανε ολοι μπαινουμε να το παιξουμε τιμωροί μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Δεν είναι μαγκιά να λεηλατήσεις την περιουσια του αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να ήθελε beta testers πριν το ανοίξει επίσημα για το ευρύ κοινό.

Σκέφτομαι ότι μάλλον δεν είχε ακόμη μπλοκ αποδείξεων γι αυτό και δεν έπαιρνε με τίποτα λεφτά

Και την επόμενη μέρα αντί για 60 πχ που είχαμε κανονίσει θα μου έλεγε δώσε 50 έτσι και είμαστε Οκ

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε σε καλό του βγήκε που έφυγα μιας και δεν παίρνω τίποτα χωρίς απόδειξη, θα είχε πρόβλημα μεγάλο..

Δημοσ.

Καλά άλλη φάση το εστιατόριο μην μου συγκρίνεις άσχετα.

Anyway ο τύπος με τέτοιες τακτικές παίζει να το έχει κλείσει αν δεν άλλαξε μυαλό οπότε δεν υπάρχει λογως να συνεχιστεί

(Και σύμφωνω ότι είναι μαλακια να φεύγεις έτσι και ότι δεν υπαρχει λογως να λεηλατήσεις τίποτα πριν φύγεις και να είσαι κύριος και σωστός στις συναλλαγές σου)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά άλλη φάση το εστιατόριο μην μου συγκρίνεις άσχετα.

Anyway ο τύπος με τέτοιες τακτικές παίζει να το έχει κλείσει αν δεν άλλαξε μυαλό οπότε δεν υπάρχει λογως να συνεχιστεί

(Και σύμφωνω ότι είναι μαλακια να φεύγεις έτσι και ότι δεν υπαρχει λογως να λεηλατήσεις τίποτα πριν φύγεις και να είσαι κύριος και σωστός στις συναλλαγές σου)

Ναι εχεις δικιο για τον συγκεκριμενο. Δεν υπάρχει καν θεμα ταυτότητας σε φωτοτυπια ή αφηνεις την κανονικη σου ή δεν υπάρχει πρόβλημα πας να μεινεις αλλού. Εγω αυτή την εξηγηση θα εκανα σαν ιδιοκτητης και οποιος ήθελε αμα δεν ηθελε κανενα πρόβλημα στο καλό.

Kαι σε ξενο ... το διαβατήριο. Αντε ταξιδεψε μετά :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο για τον συγκεκριμενο. Δεν υπάρχει καν θεμα ταυτότητας σε φωτοτυπια ή αφηνεις την κανονικη σου ή δεν υπάρχει πρόβλημα πας να μεινεις αλλού. Εγω αυτή την εξηγηση θα εκανα σαν ιδιοκτητης και οποιος ήθελε αμα δεν ηθελε κανενα πρόβλημα στο καλό.

Kαι σε ξενο ... το διαβατήριο. Αντε ταξιδεψε μετά :cry:

Έχουν μαζέψει πολλές ταυτότητες τα ξενοδοχεία πάντως....:) Προκαταβολή ή πιστωτική κάρτα μόνο.

Δημοσ.

αν βέβαια έκλεβε το κράτος και το έπαιζε πονηρός καλά να πάθει  :-) , υπάρχει λόγος που αν δεν σου κόψουν απόδειξη δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις 

• Like 2
Δημοσ.

αν βέβαια έκλεβε το κράτος και το έπαιζε πονηρός καλά να πάθει  :-) , υπάρχει λόγος που αν δεν σου κόψουν απόδειξη δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις 

Είναι πρόσφατο αύτό, ο Maus λέει για πιο παλιά! :D

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πρόσφατο αύτό, ο Maus λέει για πιο παλιά! :D

ναι αλλα τι θα γίνει μόνο οι φόροι θα μας πιάνουν αναδρομικά ? χαχαχα  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι αυτοί οι ΚΑΡΑΓΥΦΤΟΙ που υποστηρίζουν ότι η φάση it's ok, λογικά θα τους φαίνεται το ίδιο οκ να πας σε μια ταβέρνα και να φύγεις με τη κετσαπ στη τσέπη, κανα μαχαιροπίρουνο για τη τρελα, το αλατοπίπερο μιας κ σπίτι δεν έχουμε αλάτι κτλ... Βασικά τώρα που το σκέφτομαι το πρόβλημα δεν είναι μόνο /τόσο η γυφτια, όσο η ηλιθιότητα εκεί έξω...

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν μαζέψει πολλές ταυτότητες τα ξενοδοχεία πάντως.... :) Προκαταβολή ή πιστωτική κάρτα μόνο.

Το ξενοδοχειο (και ο οποιοσδήποτε) απαγορεύεται να σου κρατήσει (πόσο μάλλον να σου μαζέψει) την ταυτότα. Το μόνο που μπορεί είναι να την δει για να συμπληρώσει ό,τι χρειάζεται εάν και εφόσον του την δώσεις εσύ.

Η ταυτότητα δεν ανήκει σε εμάς, είναι δημόσιο έγγραφο, και ανήκει στην αστυνομία (και όχι σε εσένα).

Επίσης απαγορεύεται να την δώσεις (όχι να την δείξεις) οπουδήποτε.

Τέλος εάν κάποιος (πχ ξενοδόχος) το παίζει "έξυπνος" και κρατάει ταυτότητα τότε καλείς την αστυνομία και δηλώνεις κλοπή (αν θες να τον κάψεις) ή απώλεια και παύει απλά να ισχύει η προηγούμενη.

Και για να σε προλάβω, όχι δεν έχω αφήσει ποτέ ταυτότητα στο ξενοδοχείο ή στον οποιοδήποτε, παρά μόνο έχω την δείξει (αν χρειαστεί να συμπληρώσει κάτι) με δική μου φυσική παρουσία και φυσικά εφόσον προβλέπεται (να μου την ζητήσει).

Δημοσ.

Νομιζω οτι εχω παρει σιγουρα σκουφακι μαλλιων, παντοφλες και μινι gel αφρολουτρου απο ενα πενταστερο, χλιδατο που μου ειχαν πληρωσει στη Βαρκελωνη. Δεν το εχω ξανακανει, αν και γενικα για πραγματα μιας χρησης που προορίζονται για εμενα και δε θα (ξανα) χρησιμοποιηθουν απο αλλον δε με ενοχλει η ιδεα. Εξαλλου και εγω συνηθως τους κανω οικονομια πηγαινοντας με αφρολουτρο/σαπουνι μου γιατι δεν ξερω τι θα βρω εκει.

Δημοσ.

Όλοι αυτοί οι ΚΑΡΑΓΥΦΤΟΙ που υποστηρίζουν ότι η φάση it's ok, λογικά θα τους φαίνεται το ίδιο οκ να πας σε μια ταβέρνα και να φύγεις με τη κετσαπ στη τσέπη, κανα μαχαιροπίρουνο για τη τρελα, το αλατοπίπερο μιας κ σπίτι δεν έχουμε αλάτι κτλ... Βασικά τώρα που το σκέφτομαι το πρόβλημα δεν είναι μόνο /τόσο η γυφτια, όσο η ηλιθιότητα εκεί έξω...

καλά έκατσες κ έφτιαξες ολόκληρο account για να δημιουργήσεις flame? χαρά στην όρεξη σου αλλα μια χαρά απάνταγες με το main σου 

και όχι δεν είναι το ίδιο να πάρεις μαζί σου ένα μήλο όταν δεν έφαγες τίποτα με το να πάρεις την κέτσαπ απο την ταβέρνα , άκυρο παράδειγμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...