bilya Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 DDevil ο κοσμος υποφέρει γιατι ειναι πολιτισμικα αμόρφωτος . Γιατι εδώ που βρισκομαι οσο κοσμο κ να χει υπάρχει μια σειρα επισης αν το λεωφορείο ειναι γεματο (καθισμενοι κ το πολυ 3-4ορθιοι) δεν παιρνει κανεναν ή δεν σταματά.
Apoll Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλά κι η επαρχία δε πάει πίσω. Ηράκλει μένω τον περισσότερο καιρό, κι είναι το ίδιο χάλι τις ώρες αιχμής. Και Πάτρα το ίδιο. Σε πιο μικρές πόλεις δε ξέρω τι παίζει. Επαρχία είπε.... Στην "επαρχία", ποδηλατάκι αν δεν γουστάρω να περπατήσω 500 μέτρα από το σπίτι, τσουπ στην θάλασσα. Και μιλάμε για πόλη 10,000 κατοίκων. Ούτε αμάξια, ούτε τίποτα, με ήσυχους δρόμους, ανοιχτές και καθαρές παραλίες, και καλά μεζεδοπωλεία για μετά το μπάνιο....
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Τα χα γράψει κι εδώ, με αφορμή πάλι πρόβλημα στα ΜΜΜ. Στη στάση αυτή "παστώνονται" καθημερινά ας πούμε 2500 άνθρωποι. Φαντάζομαι το παράπονο και η μουρμούρα "μα δεν υπάρχει ένας υπεύθυνος" πάει σύννεφο. Αν οι μισοί απ'αυτούς θυσίαζαν λίγα kb από το snapchat/facebook/messenger να στείλουν εδώ τα παράπονά τους ή τρία-τέσσερα λεπτά απ'το χρόνο ομιλίας τους να παρουν τηλ. τον ΟΑΣΑ ή αν έστελναν ένα mail όταν γύριζαν σπίτι κάτι θα γινόταν. Αλλά πορευόμαστε με το "αφού ήρθε και χώθηκα it's not my problem anymore" (κι ας το ξαναντιμετωπίσω αύριο) "και να το πεις, τι θα γίνει" (δοκίμασε εσύ, κι ας μη γίνει τίποτα) "δεν είναι δουλειά μου" (εν μέρει σωστό) και άλλα τέτοια όμορφα. Και όπως έγραψα και στο άλλο thread, δε σημαίνει πως αν παρουν όλοι τηλ αύριο λύθηκε. Σίγουρα όμως αν δεν πάρει κανείς, δε θα γίνει τίποτα. Το καλύτερο κυτίο παραπόνων είναι η τσέπη. Τα υπόλοιπα για το Δημόσιο μπαίνουν στη λογική ''γιατί από πελάτη θα σε χάσουμε?''. Κάτι μας είπες με τα παράπονα. Καλύτερα σε κανάλια. Τα δικά μας όμως? Ελλαδιστάν, έρχονται καλύτερες μέρες 1
margaritagr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Τους βλεπω κ εγω, οχι μονο φετος, να καθονται να περιμενουν μες τον ηλιο όρθιοι ποση ωρα, για να στριμωχτούν σα τα ζωα να πανε να κανουν μπανιο σε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ νερα. Μυαλο μηδεν.... 1
defacer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Θα μπορουσε να βγαλει γραμμες απο το κεντρο που ειναι ψοφιες αυτες τι μερες και να τις βαλει στη παριλιακη. Ίσως (αν και μπορεί να υπάρχουν κωλύματα γι' αυτό που ως άσχετος με την υπόθεση δεν τα ξέρω). Αλλά δεν ήταν αυτό το point μου, ήταν το πόσο entitled συμπεριφέρεται μια μερίδα κόσμου είτε πληρώνουν είτε όχι. Πώς να μην έχουν ζημιές όταν δεν έχουν καν φροντίσει να πωλούνται εισιτήρια στις αφετηρίες; Όντως, ο Δήμος δεν έχει καμία σχέση με τα λεωφορεία. Οι άλλοι πρωτευουσιάνοι Ευρωπαϊοι μια χαρά συκοινωνία έχουν, σκάλες ανώτερη από τη δική μας, με εξαίρεση την Κύπρο. 10 χρόνια εξωτερικό έμενα φίλε μου, Αγγλία. Ξέρω καλά πώς είναι. Και από punctuality, και από υπηρεσία. Έχω χρόνια να πατήσω Αγγλία αλλά εισιτήρια στις αφετηρίες δε θυμάμαι να πωλούνται (ή δεν έτυχε να δω, μιας και εξάλλου ο περισσότερος κόσμος δεν ανεβαίνει στην αφετηρία). Ούτε και Βερολίνο πωλούνται. Καταλαβαίνω το πνεύμα σου, και σίγουρα κακό δεν κάνει η ευρύτερη διαθεσιμότητα, αλλά δε νομίζω ότι η αιτία για τα προβλήματα είναι πως ο κόσμος θέλει να βρει να αγοράσει εισιτήριο και δε βρίσκει.
L0k0p0k013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Οταν αρχισετε να χτυπατε εισητηρια τοτε θα απαιτησετε καλυτερα ΜΜΜ. Διοτι οι μισοι που κραζετε το σκηνικο ειμαι βεβαιος πως ειστε οι ιδιοι που εχετε γραψει στα αντιστοιχα τοπικ με mood "δεν πληρωνουμε ΜΜΜ", "αλητες ελγκτες" κλπ. Ε ευχη μου ειναι για καθε φορα που δε χτυπατε εισητηριο να εχετε μια εμπειρια σαν αυτη του βιντεο, ιδανικα χωρις να σας αναβει καν a/c ο οδηγος και με 2ωρο μποτιλιαρισμα. Μεχρι να παρετε πρεφα οτι τα κοροιδα δεν ειναι αυτοι που πληρωνουν αλλα εσεις που παρανομειτε. Θα μου πεις τι φταινε οι αλλοι που και το εισητηριο τους πληρωνουν και κομπλε ειναι. Φταινε, γιατι σας ανεχονται κι εσας και τα διαφορα "δεν πληρωνω-τυπου-κινηματα" σας. Έχω δώσει σε καρτες πάνω απο 300 εύρω φετος όπως και κάθε χρόνο ζήτημα να με έχει ελέγξει κάποιος 3 φορές φέτος. Η συχνότητα είναι γτπ τα λεωφορεια είναι γτπ η οδηγοί είναι γτπ όποτε δεν νομίζω να φταίει αυτό. Προφανώς και έχω σταματήσει να πληρώνω σαν μαλάκας όταν στη γραμμή 845 το 95% είναι πακιστανοι ινδοι κουρδοι δίχως καρτες εισιτήρια κλπ.
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ίσως (αν και μπορεί να υπάρχουν κωλύματα γι' αυτό που ως άσχετος με την υπόθεση δεν τα ξέρω). Αλλά δεν ήταν αυτό το point μου, ήταν το πόσο entitled συμπεριφέρεται μια μερίδα κόσμου είτε πληρώνουν είτε όχι. Έχω χρόνια να πατήσω Αγγλία αλλά εισιτήρια στις αφετηρίες δε θυμάμαι να πωλούνται (ή δεν έτυχε να δω, μιας και εξάλλου ο περισσότερος κόσμος δεν ανεβαίνει στην αφετηρία). Ούτε και Βερολίνο πωλούνται. Καταλαβαίνω το πνεύμα σου, και σίγουρα κακό δεν κάνει η ευρύτερη διαθεσιμότητα, αλλά δε νομίζω ότι η αιτία για τα προβλήματα είναι πως ο κόσμος θέλει να βρει να αγοράσει εισιτήριο και δε βρίσκει. Στην Αγγλία το εισιτήριο το αγοράζεις από τον οδηγό, τουλάχιστον στην πόλη που είμαι εγώ κάθε δεύτερο ΣΚ λόγω δουλειάς. Στην Ελλάδα πρέπει να το έχεις αγοράσει ήδη. Και λέω ότι στη Σαρωνίδα που είναι η αφετηρία, δεν πωλούνται απολύτως πουθενά εισιτήρια. Δεν είναι το ίδιο. Πώς θα χρησιμοποιήσει κανείς νόμιμα το λεωφορείο όταν δεν μπορεί να αγοράσει εισιτήριο; Νομίζω ότι εκεί υπάρχει θέμα. Και πράγματι, ελεγκτή εγώ στο 122 δεν έχω συναντήσει απολύτως ποτέ. Γι' αυτό και πολλοί πιτσιρικάδες που τα ΣΚ πηγαίνουν Γλυφάδα για έξοδο, απλά δεν χτυπάνε τίποτα. Μιλάμε για ολόκληρα μπουλούκια μαθητών, από τα οποία τα περισσότερα πηγαίνουν Γλυφάδα, εκτός από τις λίγες φορές που βγαίνουν Σαρωνίδα (όπου δεν έχει να κάνουν τίποτα εκτός από το να πάρουν σουβλάκι και να κάτσουν στα παγκάκια της πλατείας ή στην παραλία).
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Στην Αγγλία το εισιτήριο το αγοράζεις από τον οδηγό, τουλάχιστον στην πόλη που είμαι εγώ κάθε δεύτερο ΣΚ λόγω δουλειάς. Στο Ldn το ticket μεσα απο το bus πλεον καταργηθηκε εδω και 1-1.5 χρονο περιπου .... only oyster cards and contactless παιζουν....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Προφανώς και έχω σταματήσει να πληρώνω σαν μαλάκας όταν στη γραμμή 845 το 95% είναι πακιστανοι ινδοι κουρδοι δίχως καρτες εισιτήρια κλπ.Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά αυτοί που περιγραφεις είναι πιο πιθανό να έχουν κάρτα, σε αντίθεση με εσένα. Επιπλέον ή συμπεριφορά σου είναι αυτή που διαμόρφωσε τις συνθήκες στα ΜΜΜ οπότε κοίταξε να το συνηθίσεις. 8
DDevil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 DDevil ο κοσμος υποφέρει γιατι ειναι πολιτισμικα αμόρφωτος . Γιατι εδώ που βρισκομαι οσο κοσμο κ να χει υπάρχει μια σειρα επισης αν το λεωφορείο ειναι γεματο (καθισμενοι κ το πολυ 3-4ορθιοι) δεν παιρνει κανεναν ή δεν σταματά. Φιλε εκεινη την ώρα ο κοσμος θα λειτουργησει σαν αγέλη για να μπει στο λεωφορειο αλλα και ο οδηγος ειναι ο κλασσικος ελληναράς που καθεται κράζει προσπαθει να αποτιμήσει την κατασταση με επικριτικο ύφος απο θέση και καλα εποπτη αλλα ταυτοχρονα δεν κανει τιποτα για να αλλαξει την κατασταση. Ας ακινητοποιησει το λεωφορειο και ας διωξει τους τελευταιους που μπηκαν μεσα εφοσον η πληροτητα υπερβαινει το οριο. Δεν καταλαβα εσυ εισαι οδηγος εσυ φέρεις ευθυνη εσυ αποφασιζεις δεν το έχει πάρει πρέφα οτι υπηρετει και αυτος το συνολικο συστημα.
fsbmaniac Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ξερω πολλους που εφυγαν απο την Αθηνα ...κυριως για τετοιους λογους. Να μην μεγαλωσουν τα παιδια τους ασχημα γιατι δεν ειναι μονο το λεωφορειο, ειναι το σχολειο , ειναι οι παρεες ειναι πολλα. Βεβαια μπορουσαν και το εκαναν. Περιπτωση προ κρισης εμπαιναν σπιτι 2800e (οχι και σημαντικο ποσο για προ κρισης με 2 ανθρωπους ανωτατης εκπαιδευσης να εργαζονται ) Μενει ανεργη η συζηγος και με... 1600 ευρω στην αθηνα και ενοικιο 450 ευρω ,3 Παιδια , Γυναικα παγια 220 ευρω το μηνα , βρεφονηπιακο ,δανειο για αυτοκινητο (1400cc ford) ... δεν ζεις ...οσο και να προσπαθεις ...η γκρινια και η μιζερια θα σε χωρισουν , θα σου διαλυσουν το σπιτι. Τωρα πως ζουν οικογενειες με λιγοτερα ειναι αποριας αξιο. Εφυγαν οι ανθρωποι βρηκαν ενα σπιτακι σε χωριο κοντα στη χαλκιδα 250 ευρω με κηπο τεραστιο , η γυναικα ασχολειται με μπαχτσεδες και τον πολιτιστικο συλογο (ηρεμησε ψυχολογικα), εφυγαν οι εντασεις τα παιδια εκαναν χομπυ (ψαρεμα -κατασκευες -πεζοπορια) εχουν καλους φιλους ...υπαρχει ασφαλεια και για πρωτη φορα γνωρισαν γειτονες που τους προσφεραν βοηθεια ! Η συζηγος χωρις κανενα κομπλεξ τα καλοκαιρια εργαζεται σε εστιατοριο και ολα βαινουν καλως. Οπου υπαρχει συνοστισμος ανθρωπων και δεν υπαρχει αναλογια πορων ... αυτα θα βλεπουμε...αγρια ενστικτα...και το εννοω...αγρια ενστικτα. Αυτα τα αγρια ενστικτα αποφασισαν για δημοψηφισμα και κυβερνηση χωρις ενας να δει ποιες ειναι οι 30 καλυτερες χωρες να ζει καποιος , τι συστημα εχουν ? Ωπ !!! Φιλελευθερισμο !!! Αλλα για να εφαρμοσεις τετοια συστηματα πρεπει να εχει ο λαος μια Α παιδεια ...ουτε να κυβερνα η ακροαριστερα ουτε στην βουλη να μπαινουν κοματα ακραια, ουτε να απειλουν την ελευθερια λογου , την ελευθερια θρησκειας και να καταδυναστευουν την ελευθερια στην οικονομια... Ο μεσος Ελληνας δεν εχει ιδεα τι τρεχει στον κοσμο ...εχει μεινει στο 81 και στο διαμοιρασμο πορων χωρις εγγυησεις . Και μην με βαλετε κοκκινη καρτα δεν μιλαω πολιτικα ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΙΛΑΩ . 5
gdriver Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ποδήλατο και άγιος ο θεός, με έχει βολέψει και εμένα εδώ αν και το χειμώνα είναι δύσκολο. Αν μένεις όμως Γαλάτσι όπως εγώ παλιά είναι πρακτικά αδύνατον εκτός αν είσαι τέρας φυσικής κατάστασης με τετρακέφαλους από ατσάλι. Είχα φάει τεράστιες φρίκες με τη συγκοινωνία εδώ καθώς μόνο ένα λεωφορείο πέρναγε τακτικά και γέμιζε ασφυκτικά όλη μέρα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν και οι κατάλληλες υποδομές για ποδήλατο στην Αθήνα και ως αποτέλεσμα είναι αρκετά επικίνδυνο. ο οποίος ποδητόδρομος του Γαλατσίου έχει καταντήσει πλεόν «χώρος στάθμευσης» για μοτοσυκλέτες.
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ξερω πολλους που εφυγαν απο την Αθηνα ...κυριως για τετοιους λογους. Να μην μεγαλωσουν τα παιδια τους ασχημα γιατι δεν ειναι μονο το λεωφορειο, ειναι το σχολειο , ειναι οι παρεες ειναι πολλα. Βεβαια μπορουσαν και το εκαναν. Περιπτωση προ κρισης εμπαιναν σπιτι 2800e (οχι και σημαντικο ποσο για προ κρισης με 2 ανθρωπους ανωτατης εκπαιδευσης να εργαζονται ) Μενει ανεργη η συζηγος και με... 1600 ευρω στην αθηνα και ενοικιο 450 ευρω ,3 Παιδια , Γυναικα παγια 220 ευρω το μηνα , βρεφονηπιακο ,δανειο για αυτοκινητο (1400cc ford) ... δεν ζεις ...οσο και να προσπαθεις ...η γκρινια και η μιζερια θα σε χωρισουν , θα σου διαλυσουν το σπιτι. Τωρα πως ζουν οικογενειες με λιγοτερα ειναι αποριας αξιο. Εφυγαν οι ανθρωποι βρηκαν ενα σπιτακι σε χωριο κοντα στη χαλκιδα 250 ευρω με κηπο τεραστιο , η γυναικα ασχολειται με μπαχτσεδες και τον πολιτιστικο συλογο (ηρεμησε ψυχολογικα), εφυγαν οι εντασεις τα παιδια εκαναν χομπυ (ψαρεμα -κατασκευες -πεζοπορια) εχουν καλους φιλους ...υπαρχει ασφαλεια και για πρωτη φορα γνωρισαν γειτονες που τους προσφεραν βοηθεια ! Η συζηγος χωρις κανενα κομπλεξ τα καλοκαιρια εργαζεται σε εστιατοριο και ολα βαινουν καλως. Οπου υπαρχει συνοστισμος ανθρωπων και δεν υπαρχει αναλογια πορων ... αυτα θα βλεπουμε...αγρια ενστικτα...και το εννοω...αγρια ενστικτα. Αυτα τα αγρια ενστικτα αποφασισαν για δημοψηφισμα και κυβερνηση χωρις ενας να δει ποιες ειναι οι 30 καλυτερες χωρες να ζει καποιος , τι συστημα εχουν ? Ωπ !!! Φιλελευθερισμο !!! Αλλα για να εφαρμοσεις τετοια συστηματα πρεπει να εχει ο λαος μια Α παιδεια ...ουτε να κυβερνα η ακροαριστερα ουτε στην βουλη να μπαινουν κοματα ακραια, ουτε να απειλουν την ελευθερια λογου , την ελευθερια θρησκειας και να καταδυναστευουν την ελευθερια στην οικονομια... Ο μεσος Ελληνας δεν εχει ιδεα τι τρεχει στον κοσμο ...εχει μεινει στο 81 και στο διαμοιρασμο πορων χωρις εγγυησεις . Και μην με βαλετε κοκκινη καρτα δεν μιλαω πολιτικα ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΙΛΑΩ . Τα πιστεύεις αυτά που λες;Που να πιάσω και που να τελειώσω. Πρώτον επαρχία δεν υπάρχουν δουλειές ούτε για δείγμα. Δεύτερο μπερδεύεις την ευημερία των πλουσιοτέρων κρατών και τις κατατάσεις σύμφωνα με το πολιτικό τους σύστημα. Επόμενο είναι ένα ιμπεριαλιστικό κράτος να έχει και φιλελεύθερο πολίτευμα . Αυτά τα 2 πάνε πακέτο. Απλά εδώ είναι υπόδουλοι και στα χαρτιά ότι πολιτικό σύστημα και να έχουμε μένει στα χαρτιά. Όταν σκόρπαγαν πόρους έτσι στα κουτουρού ( που δεν πήγαιναν σε όλους) αυτό θέλανε . Να σε βάλουν στο λούκι- χρέος για να σε ξεζουμίζουν στο τέλος . Αυτά λίγη σημασία έχουν πια γιατί ΔΕΝ υπάρχει καμία γιατρειά πια. Η στιγμή που θα σου απαγορευτεί και μόνο να πλησιάζεις την παραλία δεν είναι μακριά π.χ Πουέρτο Ρίκο 2
Big Boss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 προτιμώ να περπατήσω με 50 βαθμούς παρα να μπω σε λεωφορίο και αυτό οταν δεν πληρώνω καν εισιτήριο γιατί εχω κάρτα ανεργίας
Tmark Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Πρέπει να διαβάζουν insomnia εκεί στον ΟΑΣΑ. http://www.notiareport.gr/eidiseis/epikairotita/topika/nea-lewforeiaki-grammh-elliniko-varkiza.html 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα