Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι ειναι πολυ μικρος κατε εμε να εχει ολοκληρομενες σχεσεις για αυτο αλλωστε εχουμε πολλες εκτρωσεις ειδικα σε κατι χωρες πολυ "προδευτικες" οπως η αγγλια πχ

Εδώ δεν υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για εκτρώσεις (και σοβαρά στοιχεία γενικά πριν λίγες μέρες πήρε το μάτι μου ότι μόνο το 3% των 15-35 κάνει χρήση κάνναβης που είναι γελοίο ψέμα), αλλά μην αποκλείεις ότι εμείς είμαστε οι πρωταθλητές με όλους τους γιωταδες που δεν ελέγχουν το πουλί τους και δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελος κατηγορούμε τρεις τέσσερεις συγκεκριμένους ότι πετάνε διαμάντια, όλα αυτά για να μην παραδεχτούμε το: βιάστικα και έκανα λάθος! Έτσι για να κάνουμε φινάλε με υπογραφή deesnider...

...shit! Άλλος ψυχολόγος μας βρήκε...κι έλεγα ότι είχα να κάνω μόνο με τον τοξοτάδε. Ξαναμπαίνω στο καβούκι μου ταπεινωμένος...

Δημοσ.

δεν ειπα οτι παει πισω την ανθρωποτητα. και τελος παντων καποιες ερευνες που ειχα δει ελεγαν οτι τα ποσοστα αυτοκτονιας (ή αποπειρας) δεν μειωνονται μετα απο ενχειριση αλλαγης φυλου. και φυσικα ειναι κακο να αυτοκτονουν ανθρωποι ομως αυτο δεν αλλαζει τα facts.

To νομοσχεδιο δε μιλαει για νυστέρι btw,αλλα χαρτούρα.(για πολλοστη φορά)

Δημοσ.

Η Ελληνικη κοινωνια  δυσκολα αποδεχθει  τετοια ατομα(βαλτε οτι ορο και ονομα θελετε, δεν θα αναλωθω σε αυτα).Μπορει να υποχρεωθει μεσω νομων να τους σεβασθει-αποδεχθει, αλλα θα ειναι ψευτικη αποδοχη-σεβασμος.Θα ειναι μπροστα τους σαν τους αυλωκολακες και πισω τους θα τους στολιζουν με ολα τα κοσμητικα επιθετα που λενε για τους ομοφυλοφιλους(αν και  δεν  μου αρεσει αυτος ο ορος).Φανταστητε ο Βαγγελης που εγινε Ευαγγελια, να παει το καλοκαιρι στο χωριο  στα Αγραφα."Αυτος δεν ειναι ο Βαγγελης του Γιωργου του ταδε" που επαιζε μικρος στην πλατεια.Εκει να δειτε σεβασμος.Θα αρχιζουν οι παππουδες και οχι μονο να στολιζουν.Οι νεοι ισως ειναι πιο "φιλοξενοι",αλλα η επαρχια ειναι παρα, μα παρα πολυ δυσκολη σε αποδοχη τετοιων καταστασεων.

Δημοσ.

To νομοσχεδιο δε μιλαει για νυστέρι btw,αλλα χαρτούρα.(για πολλοστη φορά)

δηλαδη το ολο προβλημα αυτον των ατομων ειναι το τι γραφει η ταυτοτητα ή το τι ειναι στην πραγματικοτητα?

Δημοσ.

Η Ελληνικη κοινωνια  δυσκολα αποδεχθει  τετοια ατομα(βαλτε οτι ορο και ονομα θελετε, δεν θα αναλωθω σε αυτα).Μπορει να υποχρεωθει μεσω νομων να τους σεβασθει-αποδεχθει, αλλα θα ειναι ψευτικη αποδοχη-σεβασμος.Θα ειναι μπροστα τους σαν τους αυλωκολακες και πισω τους θα τους στολιζουν με ολα τα κοσμητικα επιθετα που λενε για τους ομοφυλοφιλους(αν και  δεν  μου αρεσει αυτος ο ορος).Φανταστητε ο Βαγγελης που εγινε Ευαγγελια, να παει το καλοκαιρι στο χωριο  στα Αγραφα."Αυτος δεν ειναι ο Βαγγελης του Γιωργου του ταδε" που επαιζε μικρος στην πλατεια.Εκει να δειτε σεβασμος.Θα αρχιζουν οι παππουδες και οχι μονο να στολιζουν.Οι νεοι ισως ειναι πιο "φιλοξενοι",αλλα η επαρχια ειναι παρα, μα παρα πολυ δυσκολη σε αποδοχη τετοιων καταστασεων.

Συμφωνώ. 

Παλιότερα τα έλεγαν στη μούρη τους. Τώρα τα λένε πίσω τους. Κάποια στιγμή δε θα τα λένε καθόλου.

Ευτυχώς η πλειοψηφία των νεότερων είναι πιο ανοιχτόμυαλοι κι αφήνουν τον καθένα να ζήσει τη ζωή του όπως γουστάρει εκείνος κι όχι όπως θέλουν οι γύρω του.

• Like 2
Δημοσ.

Προφανως off topic, αλλα δεν αντεχω αλλο. Συγγνωμη εκ των προτερων απο τους διαχειριστες.

Βλεπω οτι κι οι δυο πλευρες εχουν... επιστημονικη αποψη στη συζητηση για το νομοσχεδιο. Πώς στο καλο γινεται να γεμιζει το θεμα με επιστημονες βιολογιας, κοινωνιολογιας, ανθρωπινης συμπεριφορας που δεν μπορουν να γραψουν δεκα λεξεις σωστα; Κατευθειαν για νομπελ λογοτεχνιας, γαμω τη ορθογραφια μου. Ματωσαν τα ματια μου, λιγο προσοχη στην ορθογραφια σάς παρακαλω πολυ. 

Πριν εμφανιστει ο πρωτος που θα πει "μην μπαινεις", θα πω οτι βλεπω συνεχως μπολνταρισμενο το τοπικ στο "τα μηνυματα μου" και δεν ξερω πώς να το εξαφανισω.

Επισης εχω γραψει τρεις-τεσσερις φορες εδω, δεν ειμαι θαμωνας, αλλα μου αρεσει να διαβαζω αποψεις αλλων ανθρωπων. Ελπιζω να μην εχουμε ρατσιστες εδω μεσα :) Ο πονοματος ομως δεν συμπεριλαμβανεται στα "χομπι" μου, συγγνωμη...

• Like 1
Δημοσ.

Παλιότερα τα έλεγαν στη μούρη τους. Τώρα τα λένε πίσω τους. Κάποια στιγμή δε θα τα λένε καθόλου.

Λυπάμαι, αλλά αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι το πιθανότερο είναι αυτά που λένε σήμερα πίσω τους να τα πουν αύριο στα μούτρα τους, ο ιστορικός ντετερμινισμος του "τα πράγματα θα πηγαίνουν πάντοτε προς τα εκεί που με βολεύει" έχει φάει τα ψωμιά του.
Δημοσ.

δηλαδη το ολο προβλημα αυτον των ατομων ειναι το τι γραφει η ταυτοτητα ή το τι ειναι στην πραγματικοτητα?

Ναι.

Το θεωρείς μικρό?

Δημοσ.

Λυπάμαι, αλλά αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι το πιθανότερο είναι αυτά που λένε σήμερα πίσω τους να τα πουν αύριο στα μούτρα τους, ο ιστορικός ντετερμινισμος του "τα πράγματα θα πηγαίνουν πάντοτε προς τα εκεί που με βολεύει" έχει φάει τα ψωμιά του.

Nop. Μέχρι χθες ο κόσμος μπορεί να έκραζε, να έβριζε ακόμα και να χτυπούσε κάτι που του χαλούσε το οπτικό του πεδίο. Ευτυχώς στο κομμάτι αυτό ακόμα και στην Ελλάδα έχουν γίνει πολλά βήματα προς τα εμπρός και δε βρίσκω λόγο να κάνουμε πισωγυρίσματα.

Δημοσ.

Nop. Μέχρι χθες ο κόσμος μπορεί να έκραζε, να έβριζε ακόμα και να χτυπούσε κάτι που του χαλούσε το οπτικό του πεδίο. Ευτυχώς στο κομμάτι αυτό ακόμα και στην Ελλάδα έχουν γίνει πολλά βήματα προς τα εμπρός και δε βρίσκω λόγο να κάνουμε πισωγυρίσματα.

Πολλά βήματα προς τα εμπρός έχουν γίνει και καλώς έγιναν. Το ότι δεν βρίσκεις λόγο όμως να γίνουν πισωγυρισματα δεν σημαίνει οτι δεν θα γίνουν. Δεν υπάρχει συναίνεση στο συγκεκριμένο θέμα που τίθεται εσκεμμένα με τρόπο διχαστικο, πολιτικά επιτηδευμένο.
Δημοσ.

Πολλά βήματα προς τα εμπρός έχουν γίνει και καλώς έγιναν. Το ότι δεν βρίσκεις λόγο όμως να γίνουν πισωγυρισματα δεν σημαίνει οτι δεν θα γίνουν. Δεν υπάρχει συναίνεση στο συγκεκριμένο θέμα που τίθεται εσκεμμένα με τρόπο διχαστικο, πολιτικά επιτηδευμένο.

Δεν θα μπορούσε να συμφωνήσω περισσότερο... Ειδικά, κάτι πολιτικά και λοιπά παρασιτικά ζωύφια το έχουν ξεχειλίσει... παίζουν με τον "πονο" μιας κοινωνικής ομάδας και όποιον πάρει ο χάρος...

Δημοσ.

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι θα γίνει και τι όχι. Η ιστορία έχεί δείξει ότι οι χώρες που πέρασαν τέτοια νομοσχέδια έχουν ξεμπερδέψει με τέτοια θέματα. Το πιθανότερο είναι να συμβεί κι εδώ το ίδιο, με αυτή την έννοια το λέω. Τώρα, αν αύριο βγει πρώτο κόμμα η ΧΑ και ανοίξουν πάλι τη Μακρόνησο δεν το ξέρω. Όπως δεν ξέρω αν πατήσει ο Κιμ το κουμπί κλπ. κλπ. 

Σύμφωνα με τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων μιλάω και με δεδομένα όσα έχουν γίνει σε πολλές χώρες πριν από εδώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...