Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοι λιγο πολυ εχουμε νιωσει προδομενοι απο ανθρωπους που θεωρησαμε δικους μας. Υπηρξε καποιο περιστατικο που σας σημαδεψε αρκετα ωστε να το θυμαστε ως σημερα; και αν ναι ποιο..

Δημοσ.

Ολοι λιγο πολυ εχουμε νιωσει προδομενοι απο ανθρωπους που θεωρησαμε δικους μας. Υπηρξε καποιο περιστατικο που σας σημαδεψε αρκετα ωστε να το θυμαστε ως σημερα; και αν ναι ποιο..

Τα τελευταια 3-4 χρονια επειδη προσεχω αρκετα τους φιλους μου δεν εχει προκυψει καποιο θεμα προδοσιας!!

Δημοσ.

Η μεγαλυτερη προδοσια ειναι οταν ανοιγεις την σακουλα με τα γαριδακια και ειναι γεματη μεχρι τη μεση :/

• Like 28
Δημοσ.

Η μεγαλυτερη προδοσια ειναι οταν ανοιγεις την σακουλα με τα γαριδακια και ειναι γεματη μεχρι τη μεση :/

Κοψε το πολυ φαι σε βλεπω να γινεσαι μπαλιτσα.

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα μη μου κανεις και κουμαντο στο τι τρωω! :Ρ στα γκομενακια σου αυτα, οχι σε μενα.

• Like 10
Δημοσ.

Σιγα μη μου κανεις και κουμαντο στο τι τρωω! :Ρ στα γκομενακια σου αυτα, οχι σε μενα.

Τα γκομενακια μου ηταν λαμπαδες. Με σπανακοριζο - φακες και αμετρητες καμψεις τη βγαζαμε :D

Προδοσια θα ειναι να εβλεπα τη γυναικα να ταιζει το παιδι μπισκοτα και πατατακια το παιδι!

Δημοσ.

Τα γκομενακια μου ηταν λαμπαδες. Με σπανακοριζο - φακες και αμετρητες καμψεις τη βγαζαμε :D

Σε πιστεύω. Αλλα μην ανοιγουμε "flames".

34de3270c6d495800dd3f12bc2d4f6fd.jpg

Δημοσ.

Ή να ανακαλύπτεις πως τα μισά πατατακια είναι σπασμένα

• Like 1
Δημοσ.

από τις μεγαλύτερες προδοσίες , μμμ, κάποτε έκανα δώρο ταξίδι στην τοσκάνη σε μία γυναίκα που γούσταρα πολύ , και τελικώς με άφησε σύξυλο και δεν εμφανίστηκε ποτέ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...