g_alkis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Θα διαβάζουμε περισσότερα θρεντ σου προφανώς 4
the other one Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δε θα κλείσει κανένα κανάλι το πολύ πολύ να μετατραπούν σε τοπικά ή θεματικά.
deesnider Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μωρε το σταρ σκαι και αλφα να μεινουν, να βλεπουμε καμια σειρα και κανα εργο και τα αλλα να παν να γαμηθουν. Ταινία στο star... ...τρελός μαζοχισμός... ...σα να λέμε «αποψίλωση με κασμά»... 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ταινία στο star... ...τρελός μαζοχισμός... ...σα να λέμε «αποψίλωση με κασμά»... Το star παίζει τα extended versions. Ταινία 2 ωρών την κάνει 3,5μιση. 2
JohnTehGreek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δόξα το θεό το youtube σήμερα αλλά και παρόμοιες Streaming υπηρεσίες σου παρέχουν πολλά περισσότερα από ότι η τηλεόραση. Ειδικά με το Netflix πληρώνεις 8€ τον μήνα και βλέπεις ότι ταινία-σειρά σου γουστάρει ακόμα και τις τελευταίες. Σε αντίθεση με την τηλεόραση που είσαι αναγκασμένος να βλέπεις αρχαίες ταινίες που έχουν παιχτεί κανα εκατομμύριο φορές σε επανάληψη και να υποστείς και τις ενοχλητικές διαφημίσεις που σου κόβουν την ταινία στο καλύτερο κομμάτι. Οπότε εμένα προσωπικά ούτε που θα μου καεί καρφί. 1
BritGreek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δόξα το θεό το youtube σήμερα αλλά και παρόμοιες Streaming υπηρεσίες σου παρέχουν πολλά περισσότερα από ότι η τηλεόραση. Ειδικά με το Netflix πληρώνεις 8€ τον μήνα και βλέπεις ότι ταινία-σειρά σου γουστάρει ακόμα και τις τελευταίες. Σε αντίθεση με την τηλεόραση που είσαι αναγκασμένος να βλέπεις αρχαίες ταινίες που έχουν παιχτεί κανα εκατομμύριο φορές σε επανάληψη και να υποστείς και τις ενοχλητικές διαφημίσεις που σου κόβουν την ταινία στο καλύτερο κομμάτι. Οπότε εμένα προσωπικά ούτε που θα μου καεί καρφί. ΟΚ. Πες το αυτό στους ηλικιωμένους που μένουν στο σπίτι ή σε γηροκομείο. Η τηλεόραση στις μεγάλες ηλικίες αποτελεί must. Εγώ έχω να την ανοίξω πάνω από δίμηνο. Για τους πιο μεγάλους όμως, δεν είναι έτσι τα πράγματα, και αποτελεί σχεδόν αποκλειστική πηγή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, όπως κι αν είναι αυτή. Εγώ πιστεύω ότι πολλά κανάλια θα γίνουν συνδρομητικα, μέσω streaming. Η Nova πχ ή ο ΟΤΕ TV θα χάσουν τις άδειές τους; Όχι φυσικά. Ε, στο τέλος θα πληρώνουμε για όλα. Κάτι σαν το TV license στην Αγγλία που πληρώνεις για κάθε τηλεόραση που έχεις σπίτι σου ακόμα και για τα ελεύθερα κανάλια, μόνο που θα είναι μέσω internet. Έλα όμως που η ποιότητα των ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα δεν είναι δεδομένη ακόμα.
tsifotis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Και στα σουβλατζιδικα η πιτα ειναι περιορισμένη. Γιατι να μην μπει και εκει πλαφον; πχ 5 σουβλατζιδικα ανα Χ κατοικους;Τι; να καταντησουμε νεοφιλευθερη κολαση; 2
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ενταξει.Αλλα τι θα συμβει αν κλεισουν ολα τα καναλια και μεινουν μονο 4; Εννοω, τι συνεπειες μπορει να εχει για τον τηλεθεατη Πολλα καναλια=μεγαλυτερη σαβουρα Μικροτερα καναλια=λιγοτερη(αλλα και παλι θα υπαρχει)σαβουρα. Για τον τηλεθεατη καλο ειναι αυτο μπας και το γυρισουν ακομα περισσοτεροι στο Internet για ενημερωση/ψυχαγωγια οπως αλλωστε γινεται και στο εξωτερικο εδω και χρονια(απλα εμεις κλασσικα ειμαστε και σε αυτο χρονια πισω). Για τους εργαζομενους(εκτως απο τα μεγαλα ονοματα)αυτο ειναι προφανως κακο,αλλα απο οτι την αλλη δεν ξερω κατα ποσο τους αρεσει να δουλευουν χωρις να πληρωνονται(δηλαδη να τους χρωστανε συνεχεια).
bedazzled Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μακάρι να έκλειναν όλα τα κανάλια και οι συχνότητες του DVB-T να αποδίδονταν στην κινητή τηλεφωνία για φτηνότερο/γρηγορότερο mobile internet... Τα γερόντια παλαιάς κοπής κάποια στιγμή θα μας αφήσουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε την αρχαιολογία. Με την ίδια λογική που αφήσαμε τον τηλέγραφο στα μουσεία.
BritGreek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μακάρι να έκλειναν όλα τα κανάλια και οι συχνότητες του DVB-T να αποδίδονταν στην κινητή τηλεφωνία για φτηνότερο/γρηγορότερο mobile internet... Τα γερόντια παλαιάς κοπής κάποια στιγμή θα μας αφήσουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρατάμε την αρχαιολογία. Με την ίδια λογική που αφήσαμε τον τηλέγραφο στα μουσεία. Σκατά στο στόμα μου, αλλά κανείς δεν ξέρει την ώρα του. Ο τηλέγραφος δεν ήταν μέσο ψυχαγωγίας ποτέ. Δεν φτάνει που πολλοί δεν πατάνε να δουν τους ηλικιωμένους, το να τους στερήσουμε έστω κι αυτό, εγώ το λέω καφρίλα.
bedazzled Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εννοώ ότι ο τηλέγραφος αντικαταστάθηκε από άλλες τεχνολογίες (π.χ. τηλέφωνο). Να στερήσουμε τι ακριβώς; Τα σκατά στον εγκέφαλο που ταΐζουν αφειδώς τα ΜΜΕ; Πάντως αυτή την τάση με τα «τιμημένα γηρατειά» δεν την καταλαβαίνω και θα πω ένα απλό παράδειγμα, μιας και όλοι θα γίνουμε γερόντια στο μέλλον:Αν υποθετικά μιλώντας το 2050 είναι εφικτή η τηλεμεταφορά και μάλιστα με μικρότερο κόστος από αεροπλάνα, αυτοκίνητα κλπ, υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε; Θα λέμε και τότε ότι τα γερόντια του 2050 μεγάλωσαν με οχήματα, άρα δεν είναι σωστό να τους τα στερήσουμε; Εμένα κάτι μου λέει ότι εκείνη η γενιά γερόντων θα είναι πολύ πιο ευέλικτη από την σημερινή... Ένα σωρό αλλαγές έχουν γίνει μέχρι σήμερα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι (π.χ. δραχμή -> ευρώ, αναλογικό -> Digea κλπ.) Πόσες φορές ακούσαμε ότι δεν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν π.χ. με τους ψηφιακούς αποκωδικοποιητές; Όπως τους έβαλε ο εγγονός τον αποκωδικοποιητή, έτσι θα τους βάλει κι ένα set-top box να βλέπουν YouTube, Netflix κλπ. Δεν χρειάζεται να ξέρουν τι είναι το internet. Αλλάζει το μέσο, αλλά πάλι ψυχαγωγία είναι.
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 To πρόβλημα είναι πως το κλείσιμο των καναλιών είναι πολιτική απόφαση και όχι οικονομική συνέπεια. Όσο για τα σκατά που δείχνουν τα κανάλια, ο πλουραλισμός σας δίνει περισσότερες επιλογές είτε είναι τηλεόραση ,είτε είναι Internet. Μάλλον θα προτιμούσατε και 4 site στο internet μόνο καθώς τα περισσότερα είναι σαβούρα. Εκεί σας αρέσει ο πλουραλισμός και η ελευθερία επιλογής. 3
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 To πρόβλημα είναι πως το κλείσιμο των καναλιών είναι πολιτική απόφαση και όχι οικονομική συνέπεια. Όσο για τα σκατά που δείχνουν τα κανάλια, ο πλουραλισμός σας δίνει περισσότερες επιλογές είτε είναι τηλεόραση ,είτε είναι Internet. Μάλλον θα προτιμούσατε και 4 site στο internet μόνο καθώς τα περισσότερα είναι σαβούρα. Εκεί σας αρέσει ο πλουραλισμός και η ελευθερία επιλογής. Σοβαρα τωρα συγκρινεις το Internet με την Ελληνικη τηλεοραση? 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πρόκειται για αμιγώς πολιτική απόφαση της κυβέρνησης και ο όποιος -ουσιαστικός- σχολιασμός της θα απαιτούσε αμιγώς πολιτική συζήτηση. Οπότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις