παπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Παιδες εχω θεμα. Πινω μπιρες! Οχι πολλες, αντε κανα λιτρο αλλα το κακο ειναι πως πινω καθε μερα. Ουτε καν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια μερα που δεν ηπια. Πως να τις κοψω; 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Παίρνε Amstel/Heineken και σε 2 μέρες δε θα θες να ξαναπιείς. 20
panos2171 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Φυσιολογική μου φαίνεται η κατανάλωση, γιατί να τις κόψεις? 3
phanispal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δεν κάνει κοιλιά η μπίρα. Δε μου φαίνεται υπερβολική η κατανάλωση που κάνεις. 1
παπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Η καταναλωση ειναι οκ. Το ξερω. Το θεμα ειναι η συχνοτητα.
zio10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 2 μπύρες τη μέρα πες δηλαδή...εντάξει δεν είναι και κάτι τραγικό, πιστεύω καλύτερα από το να έπινες 1 λίτρο κόκα κόλα πχ! Χειμώνα - καλοκαίρι αυτό; 1
ALFR3D Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πάσσαλος πασσάλου εκκρούεται, δηλαδη βρες κατι να την υποκαταστησεις
the other one Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Όταν ψωνίζεις μπύρες παίρνε λιγότερες για να τις μετράς αλλιώς. επίσης πίνε νερό πριν ανοίξεις το πρώτο μπουκάλι ώστε να μην υπάρξει δεύτερο. Επίσης έχει σημασία και πως τις πίνεις, για να διώξεις τη συνήθεια. Αν τις συνοδεύεις με φαγητό ανιτκατέστησέ τες σιγά σιγά με νερό. Αν τις ανοίγεις για να χεις να πίνεις όσο αράζεις pc ξέρω γω δοκίμασε να φτιάχνεις κάνα καφέ κάντον και δυνατούτσικο να τον πίνεις για κάνα 2ωρο να νιώθεις οκ.
Highlander Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Και εγώ είμαι αλκοολικός αλλά δεν με μπυράζει. 29
TEOKOS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 2 μπύρες την ημέρα καλό κάνουν όχι κακό. Ψάξτο!
ASFE Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Και γω εχω παρει μια μπυρα απο τον Ιουνιο και δεν εχω καταφερει να την πιω ακομη Αλλα εχω το ιδιο προβλημα με την κοκα κολα... Πηγα και πηρα τσαγια χθες. Καμια 10αρια μπουκαλια με 0% ζαχαρη για αντικατασταση. Στο ψυγειο εχουν μεινει 3 κοκες και 2 pepsi twist. Μολις τις πιω το εβαλα σαν στοχο να κανω αποχη οσο παει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα