lilika25 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Εντάξει είναι μεγάλη γαιδουριά να το πω αναισθησία; Οπως και να έχει υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν γνωριστεί με το νερό και το σαπούνι. Δεν μπορείς να πηγαίνεις σε ξένο σπίτι και να μυρίζουν τα πόδια σου, στο δικό σου σπίτι οκ δεκτό κάνε ότι καταλαβαίνεις, αλλα από την στιγμή που πας κάπου αλλού φρόντισε τουλάχιστον για τα στοιχειώδη. Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο ; και πως αντιδράσατε εκείνη την στιγμή; Δεν μπορεί να είμαι εγώ η παράξενη.
opera Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Να προσθεσω μασχαλιλα,κακοσμια στόματος για μην ανοίξουν νέα θρεντ για οσμές. 2
stelios18120 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μόλις δω ή μυρισω άνθρωπο άπλυτο, ή να βρωμαει γενικά άντε γεια. Τον κάνω πέρα με συνοπτικές διαδικασίες. Το να πάει κάποιος σε ξένο σπίτι και να βρωμαει το θεωρώ απαράδεκτο!
gokuthelegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Όχι ότι δικαιολογώ την κατάσταση, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα με τις ζέστες, ακόμη και αν κάνεις ντους πριν πας κάπου θα ιδρώσεις σίγουρα μέχρι να φτάσεις στον προορισμό του. Τον χειμώνα παλεύεται κάπως η κατάσταση. 1
DDevil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Θεματοθέτρια η μποχα από τις ποδάρες δεν είναι θεμα νερου και σαπουνιού μονο. Τα ποδαράκια θέλουν πουδρα για να μη μυριζουν! Μετα το καθαρισμα με σαπουνι και νερο τα σκουπίζεις καλα καλα και ριχνεις και πουδρα. Αμα ξαναμυρισουν μετα για κανα μηνα εγω θα χάσω στοίχημα.
vrwmiaris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Στον στρατό είχαμε ένα πουμακι, που μύριζαν και αντί να τα πλύνει έβαζε κουνουπέλαιο, δύο μέρες τσάμπα μαστούρα όμως την τρίτη μέρα τον πετάξαμε έξω μαζί με τα σεντόνια.τον αγοράσαμε υγρό σαπούνι για σφουγγάρισμα να τα πλένει.Δεν ήξερε ελληνικά να διαβάζει και δεν έφερε αντίρρηση.να σαι καλά ατακαν!
Garnele Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 ...Είπε ο βρωμιαρης σε άπταιστα ελληνικά... 5
livefreeordie Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Xαχα. Ειναι απαισιο οντως. Δεν παλευεται κιολας! Αλλα υπαρχουν και καποιοι που εχουν θεμα με την ποδαριλα,δηλαδη οτι και να κανουν μυριζει παντα. Εχω γνωστο που εχει τετοιο προβλημα,παντα οσο ακριβα παπουτσια κι αν φοραει και καινουργια να ειναι βρωμοκοπανε τα ποδια του μετα απο λιγο, ακομη και μεσα απο τα παπουτσια!!! Μαλλον ιδρωνει πολυ, κατι τετοιο. Φυσικα δε βγαζει πουθενα παπουτσια χαχα,ακομη και με τα παπουτσια καποιες φορες δε παλευεται να καθεσαι πολυ κοντα του.
the other one Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 ...Είπε ο βρωμιαρης σε άπταιστα ελληνικά... ακριβώς το ίδιο θα λεγα
dollyyy19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 θα ρωτησω το αλλο,την θεματοθετρια.οταν εισαι εκτος σπιτιου,για δουλειες,και χρειαστει να πας σε σπιτι,τι κανεις;πας πρωτα για ντουσακι;αν ερξδι καποιος στο σπιτι σου,με μεγαλες πιθανοτητες να βρωμαν τα ποδια του,προτιμας να μην βγαλει παπουτσια;τον διωχνεις;του πλενεις τα ποδια;του δειχνει το μπανιο;του ετοιμαζεις το μπανιο;οταν πας σε ξενο σπιτι,χωρις να ηταν στο πλανο,βγαζεις παπουτσια;
livefreeordie Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 θα ρωτησω το αλλο,την θεματοθετρια.οταν εισαι εκτος σπιτιου,για δουλειες,και χρειαστει να πας σε σπιτι,τι κανεις;πας πρωτα για ντουσακι;αν ερξδι καποιος στο σπιτι σου,με μεγαλες πιθανοτητες να βρωμαν τα ποδια του,προτιμας να μην βγαλει παπουτσια;τον διωχνεις;του πλενεις τα ποδια;του δειχνει το μπανιο;του ετοιμαζεις το μπανιο;οταν πας σε ξενο σπιτι,χωρις να ηταν στο πλανο,βγαζεις παπουτσια; Εγω παντως δε παω ποτε σε ξενο σπιτι οπου εχω προσκληθει κι εχω σκοπο να κατσω ωρες χωρις να εχω κανει ενα ντουζ πρωτα. Σου φαινεται παραλογο αυτο; Γιατι δηλαδη να μη πεταχτεις να κανεις ενα ντουζ αλλα να πας με την μπιχλα ολης της μερας στο σπιτι του αλλου; Δε λεω να πρεπει να πεταχτεις για λιγο,αλλα να σε εχει καλεσει και να ξερεις πως θα κατσεις ωρα. Το θεωρω απαραδεκτο να πας βρωμερος. Ασε που αυτο δειχνει και πολλα για τον χαρακτηρα του αλλου. 1
gnsX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αν έρθει κάποιος πλυμενος, σενιαρισμενος με όλα τα καλα αρώματα και τέτοια αλλά ειναι κλανιαρης βρωμερος; Ποιον απ τους δυο θα διαλεγατε; 2
Tenshi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Η κλανιά είναι ανάγκη. Το χλίμπι χλίμπι,όχι. σιχάθηκα τη ζωή μου,πάω για ντούζ 2
gnsX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Κάτσε λίγο ρε, συζητάμε. ΟΚ ανάγκη, αλλά αν ρίχνει αυτές τις κουφιες ανα 5λεπτο πως θα την παλεψεις; Δε θα σου ναι πιο αβολο απο τον ποδαριλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις