Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα περισσότερα από αυτά είναι κοινή λογική, δεν χρειάζεται ούτε να το ψάξεις ούτε να είσαι νομικός, για τα υπόλοιπα το έχω ψάξει.

Επίσης θα σε συμβούλευα να δίνεις βάση μόνο στο τι λέει ο άλλος, και όχι στο τι δηλώνει πως είναι.

Πολυ λαθος σκεπτικο αυτο,φιλικα.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ λαθος σκεπτικο αυτο,φιλικα.

Δηλαδή αν σου έλεγα πως είμαι νομικός, θα είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα για σένα όσα είχα γράψει?

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, τροφή για σκέψη σου δίνω. Φιλικά πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Κατα τα αλλα δε με συνεφερε,καθως εχασα τοσα επιδοματα.

Τι επιδόματα έχασες?

Δημοσ.

Τι επιδόματα έχασες?

Ενοικιου και θερμανσης.

Δηλαδή αν σου έλεγα πως είμαι νομικός, θα είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα για σένα όσα είχα γράψει?

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, τροφή για σκέψη σου δίνω. Φιλικά πάντα.

Δε θα εμπιστευτω τυφλα καποιον που θα μου πει οτι ειναι π.χ νομικος,αλλα σιγουρα δε θα εμπιστευτω τον καθενα που μπαινει και λεει μια γνωμη.

Απο γνωμες,θεωριες και νομισματα εδω μεσα εχουμε χορτασει.

Δημοσ.

Δε θα εμπιστευτω τυφλα καποιον που θα μου πει οτι ειναι π.χ νομικος,αλλα σιγουρα δε θα εμπιστευτω τον καθενα που μπαινει και λεει μια γνωμη.

Απο γνωμες,θεωριες και νομισματα εδω μεσα εχουμε χορτασει.

Εμμέσως πλην σαφώς λες πως δεν θα είχε διαφορά στο πόσο σοβαρά θα έπαιρνες όσα έγραψα το αν θα δήλωνα πως είμαι νομικός, συνεπώς εσύ ο ίδιος ακυρώνεις όσα έγραψες παραπάνω.

I'm done here.

Δημοσ.

Εμμέσως πλην σαφώς λες πως δεν θα είχε διαφορά στο πόσο σοβαρά θα έπαιρνες όσα έγραψα το αν θα δήλωνα πως είμαι νομικός, συνεπώς εσύ ο ίδιος ακυρώνεις όσα έγραψες παραπάνω.

I'm done here.

Βαριεμαι να στο εξηγω παραπανω,γιατι βλεπω οτι εχεις ενα υφος γενικοτερα.

Thank's for playing.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ψιλοξεθάβω διοτι μου έκανε εντυπωση μια κινηση που ειδα σημερα το πρωί σε κοντινό διαμέρισμα.

Ειχε έρθει αστυνομία που συνέλαβε τον ένοικο.

Ο συγκεκριμένος φαίνεται οτι ειχε εγκατασταθεί παράνομα σε ένα διαμέρισμα χωρις να έχει γνωση ο ιδιοκτήτης.

Ηρθε η αστυνομία και απλά τον πηραν, ενω ο ιδιοκτήτης άλλαξε κλειδαριές και έβγαλε τα πράγματά του έξω.

Δε ξέρω αν αυτό ειναι νόμιμο, αλλά απ όσο θυμάμαι που λέγαμε εδω, πρέπει να πάει μέσω δικηγόρου έτσι δεν ειναι?

• Moderators
Δημοσ.

Το ψιλοξεθάβω διοτι μου έκανε εντυπωση μια κινηση που ειδα σημερα το πρωί σε κοντινό διαμέρισμα.

Ο συγκεκριμένος φαίνεται οτι ειχε εγκατασταθεί παράνομα σε ένα διαμέρισμα χωρις να έχει γνωση ο ιδιοκτήτης.

Ηρθε η αστυνομία και απλά τον πηραν, ενω ο ιδιοκτήτης άλλαξε κλειδαριές και έβγαλε τα πράγματά του έξω.

Δε ξέρω αν αυτό ειναι νόμιμο, αλλά απ όσο θυμάμαι που λέγαμε εδω, πρέπει να πάει μέσω δικηγόρου έτσι δεν ειναι?

Το bold αλλαζει λιγο τα δεδομενα ομως :)

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος. Και πάλι όμως δεν χρειάζεται εισαγγελική εντολή? Η απλά καλείς αστυνομία?

(φαντάσου οτι έμαθα πως ο ιδιοκτήτης έσπασε τη πόρτα για να μπει, διοτι ο "φιλοξενουμενος" δεν άνοιγε, ενω παράλληλα υποστήριζε πως όλοι ηξεραν πως έμενε εκει κτλ κτλ 

Μου φαίνεται περίεργο. Που ξέρω εγω οτι ο ιδιοκτήτης δε τον έβαλε μέσα (όπως έκανε ένας γνωστός μου που έγραφα σε άλλο τοπικ) σα φιλοξενουμενο. Μπορει να υπερβάλω αλλά επειδη έχει συμβει ρωτάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι σίγουρος. Και πάλι όμως δεν χρειάζεται εισαγγελική εντολή? Η απλά καλείς αστυνομία?

(φαντάσου οτι έμαθα πως ο ιδιοκτήτης έσπασε τη πόρτα για να μπει, διοτι ο "φιλοξενουμενος" δεν άνοιγε, ενω παράλληλα υποστήριζε πως όλοι ηξεραν πως έμενε εκει κτλ κτλ 

Μου φαίνεται περίεργο. Που ξέρω εγω οτι ο ιδιοκτήτης δε τον έβαλε μέσα (όπως έκανε ένας γνωστός μου που έγραφα σε άλλο τοπικ) σα φιλοξενουμενο. Μπορει να υπερβάλω αλλά επειδη έχει συμβει ρωτάω.

Μπερδεύτηκα λίγο με αυτά στα bold, ήσουν μπροστά στην όλη φάση, ήσουν στην μισή και σου περιέγραψαν την υπόλοιπη, δεν ήσουν και σου περιέγραψαν τα πάντα? Είσαι σίγουρος πως τον συνέλαβαν και ότι δεν πήγαν απλά στο τμήμα για να βρεθεί άκρη? Και αν ναι, είσαι σίγουρος για τον λόγο που συνέλαβαν? Δεν βγάζει λογική όλο αυτό πάντως, ειδικά το ότι ο ιδιοκτήτης έσπασε την πόρτα και η αστυνομία με τη σειρά της συνέλαβε αυτόν που ήταν μέσα.

Όσο για αυτό που ρωτάς, αν εγώ με το έτσι θέλω μπουκάρω στο σπίτι σου και δεν βγαίνω φυσικά και θα φωνάξεις αστυνομία. Η οποία με τη σειρά της θα με βγάλει έξω ή και θα με συλλάβει μόνο εφόσον πειστεί με κάποιο τρόπο ότι δεν μου ανήκει το σπίτι, δεν μένω εκεί, δεν το έχω νοικιάσει κτλ.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

Μπερδεύτηκα λίγο με αυτά στα bold, ήσουν μπροστά στην όλη φάση, ήσουν στην μισή και σου περιέγραψαν την υπόλοιπη, δεν ήσουν και σου περιέγραψαν τα πάντα? Είσαι σίγουρος πως τον συνέλαβαν και ότι δεν πήγαν απλά στο τμήμα για να βρεθεί άκρη? Και αν ναι, είσαι σίγουρος για τον λόγο που συνέλαβαν? Δεν βγάζει λογική όλο αυτό πάντως, ειδικά το ότι ο ιδιοκτήτης έσπασε την πόρτα και η αστυνομία με τη σειρά της συνέλαβε αυτόν που ήταν μέσα.

Όσο για αυτό που ρωτάς, αν εγώ με το έτσι θέλω μπουκάρω στο σπίτι σου και δεν βγαίνω φυσικά και θα φωνάξεις αστυνομία. Η οποία με τη σειρά της θα με βγάλει έξω ή και θα με συλλάβει μόνο εφόσον πειστεί με κάποιο τρόπο ότι δεν μου ανήκει το σπίτι, δεν μένω εκεί, δεν το έχω νοικιάσει κτλ.

Αν ειναι εως 3 ατομα μπορει να τους βγαλει η αστυνομια, αν ειναι 3+ ...εισαγγελεας κτλ και μπλεκεις... Το επαθε γνωστος μας και ξερω επισης η αστυνομια κρατησε υπερβολικα χαλαρη και ουδετερη σταση , και ο τυπος ξεκαθαρισε τη φαβα μονος του νωρις το πρωι... με κλωτσομπουνια και τετοια βεβαια... Φαντασου τωρα να λειπεις 8 μηννες επειδη ο αδερφος σου ειναι αρρωστος σε αλλη χωρα και να γυρνας και να αντιμετωπιζεις τετοιο σκηνικο... αυτα μονο εδω γινονται που ειμαστε ρεμπετ ασκερ,   Επισης ειναι γνωστο το φαινομενο διαφορων "αριστεριστων" , https://elefterospitigreece.weebly.com/contact.html

Δημοσ.

Αν ειναι εως 3 ατομα μπορει να τους βγαλει η αστυνομια, αν ειναι 3+ ...εισαγγελεας κτλ και μπλεκεις... Το επαθε γνωστος μας και ξερω επισης η αστυνομια κρατησε υπερβολικα χαλαρη και ουδετερη σταση , και ο τυπος ξεκαθαρισε τη φαβα μονος του νωρις το πρωι... με κλωτσομπουνια και τετοια βεβαια... Φαντασου τωρα να λειπεις 8 μηννες επειδη ο αδερφος σου ειναι αρρωστος σε αλλη χωρα και να γυρνας και να αντιμετωπιζεις τετοιο σκηνικο... αυτα μονο εδω γινονται που ειμαστε ρεμπετ ασκερ, Επισης ειναι γνωστο το φαινομενο διαφορων "αριστεριστων" , https://elefterospitigreece.weebly.com/contact.html

Δεν έχουμε μονο εμείς εδω τέτοια προβλήματα, και στην Ολλανδία το έχουν για αυτο και μερικοί ενοικιάζουν τα σπίτια τους παμφθηνα αλλα για σχετικα λιγο καιρό (κατω απο χρόνο) ή με την εξηγα οτι μπορεί ανα πάσα στιγμή να σου ζητήσει να φύγεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελη Σεπτεμβρίου ανανεωσα το συμβολαιο για αλλα δυο χρονια. Τωρα επειδη βρηκα δουλεια αλλου κ με συμφέρει να παω σε κοντινο χωριο απο κει που δουλευω, έλεγα να ξενοικιασω και να φυγω.

Τι επιπτωσεις μπορει να χω; δεν χρωσταω τιποτα ολα στην ωρα τους πληρωμενα. Δεη νερά στο δικο μου ονομα. Παιζει να στραβωσει. Εχουμε τον ιδιο μεσιτη, μικησα μαζι του και με είπε αν θελεις να.φυγεις εχω άτομο να το δειξω το σπιτι, ωστε να μην σε πει θα φυγεις και γω θα χασω απο τους μηνες που θα ναι ανοικιαστο

Δημοσ.

σε τετοια περιπτωση,και του φερει αλλον ενοικιαστη,δεν υπαρχει λογος να χαλαστει.αν δεν του φερει αμεσως  αλλον ενοικιαστη,και ενω εχεις κανει συμβολαιο 2ετες,και φυγεις  ,θα σου φαινοταν περιεργο αν χαλιοταν ο αλλος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...