Προς το περιεχόμενο

κλοπη κινητου απο Δεμα.


kourampies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα και απο ενα ακομα θυμα των ελτα.Σημερα και ενω περιμενα εναγωνιως το καινουργιο μου κινητο(redmi note 3 pro.ξερω το εχει η μιση ελλαδα.) και παρακολουθωντας την πορεια του απο κινα ,ολλανδια (post NL),και μετα ελλαδα απο το τρακινγ των ελτα ηρθε το πακετο στην πολη που μενω.ΤΟ παρελαβε η αδερφη μου (υπογραψε) και κομπλε.ΜΕ το που πηρα στα χερια μου το δεματακι ηταν καταρχην παναλαφρο, και απο κει αρχισα να την ψιλιαζομαι το ανοιγω και βλεπω μονο 2 θηκες και εναν ανταπτορα η μια θηκη κιολας ηταν για το remdi 3 και η αλλη για το Note 3 pro. εκει ζαλιστηκα το μονο που δεν περιμενα ,πιστευα οτι μπορει να ηταν χαλασμενο το κινητο να ειχε προβλημα αλλα οτι θα λειπει ολο το κουτι μαζι με το κινητο με τιποτα.Το κουτι ειχε πανω διαφανη ταινια που σημαινει οτι ανοιχτηκε και σφραγιστηκε επιμελως θα λεγα, το ιδιο για την ταινια μου ειπε και το vickmall σε επικοινωνια που ειχαμε.Ανταλαξαμε φωτογραφιες κλπ.Απλα επειδη ειμαι σε διαδικασια κλαιμ απο το Paypal τωρα και ενω αυτοι θα κινησουν διαδικασιες στα σημεια που περασε το δεμα μου ειπαν απο την vickmall να παρω postal proof απο τα ελτα κατι σαν αποδειξη παραλαβης φανταζομαι που την υπογραψε η αδερφη .Σαν πρωτο επιχειρημα βεβαια μου ειπαν για το βαρος του δεματος ,που στο χαρτι της postnl εγραφε 0.52κγ ενω οταν το πηρα δεν παιζει ουτε 100γρ να ηταν,Το θεμα ειναι μπορω να ελεξω μεσω των ελτα για το βαρος του δεματος σε ολη τη διαδρομη τουλαχιστον στην ελλαδα,Ξερω απο οσο διαβασα εδω στο thread που ειναι μεγαλο επρεπε να το στειλω με τον υπαλληλο πισω και να παω ο ιδιος και να ζητησω την ζυγιση του.Το θεμα ειναι οτι απο δευτερα θα παω στα ελτα να μου δωσουν περαιτερω εξηγησεις η αν υπαρχει καποια διαδικασια που να φαινεται τουλαχιστον το βαρος του δεματος ,αν αλαξε δηλαδη στους ενδιαμεσους σταθμους.Αν και δεν ελπιζω σε πολλα που να μπλεξεις τωρα με τους ******,απλα ειμαι τρομερα απογοητευμενος γιατι ηταν το κινητο που θα ειχα για τα επομενα 2-3 χρονια ,το κινητο που εχω τωρα ειναι το lg p880 το οποιο τα εφαγε τα ψωμια του ,αν και ειναι ακομα σκυλι..θελω να πω οτι δεν αλαζω κινητο σαν τα πουκαμισα και το redmi note 3 λογω της μεγαλης δημοφιλιας του επιδοσεων και τιμης το εχουν προτιμησει πολλοι.Τι να πω συγνωμη αν σας κουρασα αλλα αισθανομαι πολυ απογοητευμενος και εξοργισμενος,απλα αν μπορουσατε να μου πειτε η να με παραπεμψετε σε καποιο thread θα σας ημουν ευγνωμων.


Το αρθρο γραφτηκε παρασκευη 19/8 και ειναι απο thread που ανεβασα στο myphone.gr


http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=68991&page=320

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε μου καταρχήν όταν παραλαμβάνεις κάτι ποτέ δεν το ανοίγεις χωρίς unboxing video. Αυτό για να είσαι και εσύ καλυμμένος σε περίπτωση που γίνει κάτι. Είναι το όπλο σου απέναντι στον πωλητή. Εφόσον δεν το κάνεις αυτό δεν είναι κανένας διατεθιμένος να σε πιστέψει σε περίπτωση που ακόμα και εσύ να έχεις δίκιο. Το βίκμολ και το κάθε βικμολ μπορεί να το έχει κάνει από μόνο του αυτήν την αλητεία και άντε να βγάλεις άκρη μετά.

 

Από κει και πέρα, παρέλαβες κάτι το οποίο πιστεύεις ότι δεν είναι αυτό που πήρες? Επί τόπου την ίδια στιγμή πας στα ΕΛΤΑ και συμπληρώνεις ειδική φόρμα το postal proof δηλαδή που σου ζήτησαν. Για να ξέρεις τα ΕΛΤΑ δεν δίνουν αυτό το έντυπο εφόσον δεν το κάνεις την ίδια μέρα. Τουλάχιστον έτσι είχαν πει πριν 1 μήνα σε εμένα που μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

 

Από κει και πέρα σου εύχομαι να βρεις το δίκιο σου όσο δύσκολο και αν είναι.

Καλό κουράγιο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ανταλαξαμε και φωτογραφιες με vivcmall πως το στειλαν αυτοι και πως το παρελαβα εγω.


παιδια δεν μπορουσα να παω στα ελτα καθως το πακετα το πηρα και το ανοιξα το απογευμα στο σπιτι δεν το παρελαβα εγω αλλα η αδερφη μου ,ακομα και εγω να το περνα θα το ανοιγα χωρις να το παω στα ελτα.Που να καταλαβω ρε γμτ .Ελεγα μπορει να ειναι σπασμενο χαλασμενο οτιηποτε αλλα οχι να λειπει ολο το κουτι με το κινητο.Πηγα σημερα  στα ελτα και μου ειπαν να παω να συμπληρωσω αυτη την φορμα  καταγγελιας πως λεγεται δεν ξερω ,αλλα περιμενω να ρθει  προισταμενη ξερεται τωρα (τρεχα να τη βρεις 0)αυτη την δουλεια θα κανουμε τωρα.


εχω ανεβασει και ενα βιντεακι στο youtube
 με τις φωτογραφιες που τραβηξα μωλις το ανοιξα και τις φωτογραφιες που μου εστειλε το βικμαλλ.

οριστε και το λινκ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2RfMU65rj5I


Σαν στοιχειο κλοπης μου παρεθεσανε την διαφανη ταινια που ειχε το κουτι οταν το ανοιξα.Αυτοι ποτε δεν βαζουν διαφανη ταινια το τυλιγουνε με κιτρινη ολοκληρο.Αλλα και παλι βιντεακι να τραβουσα ρε παιδια δεν θα μπορουσαν να υποψιαστουν οτι θα ειναι προιον μονταζ.Σιγα το δυσκολο δηλαδη απλα το ξαναεκλεινα με μονωτικη ταινια και τις πλαστικες φουσκαλε και το ανοιγω κανονικα με μαχαρι και ολα κομπλε.Μπορω να το κανω και τωρα δηλαδη ,αλλα ειπα να προσπαθησω να ειμαι ειλικρινης μαζι τους,εγω κινητο ηθελα για μενα οχι για να το πουλησω και αν μου δωσουν τα λεφτα πισω (που δε νομιζω)κινητο θα παρω παλι.Δεν ξερω απο που ομως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρα το πουστριλίκι το έκανε η ΕΛΤΑ?

Τα ελτα καπου στο ενδιαμεσο δεν εχω ιδεα,δεν αμφιβαλω οτι μπορει να εγινε και εδω ,απο την αρχη ομως με το που το ανοιξα και ειδα τις 2 θηκες εκει καπου στραβωσε.Γιατι να βαλουν 2 θηκες μεσα και η αλλη για το redmi 3 ενω το βικμαλλ εστειλε μονο μια.Μπορει και τιποτα αλανια απο την βικμαλλ ποιος ξερει.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι άντε τώρα να ξανακάνεις αγορά από εκείνους... εγώ πάντως δεν θα έκανα ακόμα κι αν μου επέστρεφαν τα λεφτά

 

 

Όσο για τα ΕΛΤΑ δεν χρειάζεται να πω κάτι, όλοι μας τους συχτηρίζουμε που και που, αλλά αυτό είναι χοντρή πουστιά αν τελικώς έγινε από τα ΕΛΤΑ

 

 

Κουράγιο φίλε και διπλή προσοχή από εδώ και πέρα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ελτα δεν παίζει να φταίνε και από την στιγμή που ήταν ήδη συσκευασμένο και όχι ξεχαρβαλωμένο. Προφανώς θα ελέγχτηκε σε κάποιον ενδιάμεσο σταθμό και εκεί θα έγινε η δουλειά. Θα πιάστηκε κανένας με κανονισμό σχετικά με την μπαταρίες και θα αφαίρεσε ολόκληρο το κουτί. Μου είχε τύχη όχι παρόμοιο περιστατικό, αλλά είχα παραλάβει δέμα που το είχαν ανοίξει για έλεγχο και το συσκεύασαν εντελώς πρόχειρα, πεταμένα όλα μέσα στο κουτί. Οι Έλληνες μεταφορείς σπάνια ανοίγουν κουτιά. Πάντως αν το δέμα λογιστικοποιήθηκε σε 0.52 λογικά θα το έστειλαν και ενδιάμεσα θα έγινε η κλοπή.

 

Προσπάθησε να επικοινωνήσεις και με ολανδία εάν γίνετε ή μέσω των ελτα προς ολανδία.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ελτα καπου στο ενδιαμεσο δεν εχω ιδεα,δεν αμφιβαλω οτι μπορει να εγινε και εδω ,απο την αρχη ομως με το που το ανοιξα και ειδα τις 2 θηκες εκει καπου στραβωσε.Γιατι να βαλουν 2 θηκες μεσα και η αλλη για το redmi 3 ενω το βικμαλλ εστειλε μονο μια.Μπορει και τιποτα αλανια απο την βικμαλλ ποιος ξερει.

 

Ας έχεις υπόψη σου, ότι σε κάποια αεροδρόμια ή άλλους σταθμούς διακομιδής εμπορικών σάκων, μεταφορείς των εμπορικών σάκων, συνήθως χαμηλόμισθοι εργάτες, στη διαδρομή από άφιξη ως τελωνείο, "ξεκοιλιάζουν" στα γρήγορα με μια φαλτσέτα κάποιους σάκους που νομίζουν ότι μπορεί να έχουν ενδιαφέρον περιεχόμενο. Κι ότι πέσει κάτω!

 

Μου έχει τύχει, ρολόι Seiko (μοντέλο που κυκλοφορεί μόνο σε αγορές της Άπω Ανατολής), αγορασμένο και σταλμένο από Σιγκαπούρη, να μη φτάσει ποτέ σε μένα, ενώ η εταιρεία ισχυριζόταν - είχε αποδεικτικό αποστολής! Τελικά αμφισβήτησα την αγορά - είχε γίνει μέσω πιστωτικής - δε φαινόταν από πουθενά ότι είχε φτάσει Ελλάδα - και μου επιστράφηκαν τα λεφτά.

 

 

Στην περίπτωση που αναφέρεις, μάλλον η λαθροχειρία (ή το λάθος στη συσκευασία) πρέπει να έγιναν τοπικά, νομίζω δηλαδή...., πριν φύγει. Παντού υπάρχουν δυσαρεστημένοι ή κακόβουλοι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω γραφω επανειλημμένα οτι την πατησα απο vickmall και ολοι μου λενε κακια στιγμη. εεεε τι να πω αλλο? εγω πάντως  δεν ξανα παιρνω απεξω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως μιλησα σημερα με την προισταμενη των ελτα της περιοχης μου και με διαβεβαιωσε πως η ιδια το παρελαβε με την διαφανη ταινια πανω και μπορει να της εκτυπωσω μια φωτογραφια και να υπογραψει πανω και να βαλει και σφραγιδα .Αυτο μπορουν να κανουν μονο.Ουτε το ζυγιζουν και απαγορευεται να ανοιχτει το δεμα για ελεγχο πριν την παραλαβη και υπογραφη,γιατι κατι τετοια μου στελναν απο βικμαλλ,τυπου που το ανοιξες  ηταν μπροστα ο ταχυδρομος και αλλα τετοια κουλα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε πραγματικα λυπαμαι κ καταλαβαινω τι ζημια εχεις παθει...εφοσων ζυγιζεται λογικα εχει φυγει οκ , λογικα οι πρωτες διαδικασιες εχουν γινει νορμαλ...απο καποια φαση κ μετα, καπου πριν φτασει στα χερια σου εγινε το θεμα...απο οτι καταλαβαινω (καλα λες, το βιντεο μπορεις να το κανεις κ τωρα, δεν αποδυκνυει κατι, του βαζεις τα σελοφαν κ τραβας οτι μολις το ανοιγεις...) ο πιο σωστος τροπος ειναι να το παραλαμβανουμε απο το ταχυδρομιο οπου ζηταμε να ζυγιστει πριν το παραλαβουμε, κ αν ειναι..αδειο..απλως ΔΕΝ το παραλαμβανουμε...Αν ειναι οκ...το ανοιγουμε εκει μπροστα ωστε να κινησουμε τις απαραιτητες διαδικασιες αν κατι δε παει καλα...κ γω περιμενω την πρωτη μου παραγγελια (κινητου, εχω ομως παρει αλλα δεκαδες απο μικροπραγματα μεχρι ..ολοκληρο στουντιο, φωτογραφικες μηχανες, φακους, φωτα..) κ απο δω κ στο εξης ετσι θα το κανω...

 

 

blueangel13 to vickmall κ το καθε καταστημα οταν του λες οτι παρελαβα κ δεν ειχε τιποτα μεσα...θα πρεπει να του το αποδειξεις κιολας..διαφορετικα θα τα περναμε ολοι διπλα τα κινητα να πουλαμε το ενα, κ αυτοι θα εστελναν παντα ενα...αγορασμενο κ ενα δωρο!!...

Βεβαια..θα πρεπει να σου αποδειξει κ εκεινος οτι το εστειλε!!..αν παραλαμβανεις με τον παραπανω τροπο..προστατευεσαι πιστευω επαρκως ...επισης ενα καταστημα που δε στελνει σωστα τα προιοντα η με καθυστερησεις η οτιδηποτε...βαθμολογειται αναλογα απο τους πελατες κ δε ψωνιζει κανεις..απο τα αξιοπιστα καταστηματα δεν εχεις τετοιους φοβους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...