Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχεις δίκιο.

Να τους κοπουν τα χερια και να σαπισουν τα στομάχια τους ελεγε μονο.

Ή να φτυνουν τους γκει οπου τους βλέπουν,επειδή δεν τους γουστάρει αυτος.

Τέτοια ωραία.

και απο ποτε η αποψη ενος παππα αντιπροσωπευει ολη την εκκλησια?

δηλαδη η αποψη των γκει παππαδων που υπαρχουν δεν μετραει? 

και πριν 2 χρονια δεν ταχθηκε ο φραγκισκος υπερ των γκει? 

εκτος αν τα λες επειδη εισαι υπερ του λιθοβολισμου και σε χαλασε.. τοτε πασο..

Γιατί βιντεάκια με έλληνες παπάδες που κηρύττουν λαλακίες βρίσκω κι εγώ μπόλικα αν θέλεις.

βιντεακια κληρικων που κηρυτουν λαλακιες σε ισλαμικο κρατος μπορεις να βρεις?

αυτο ειναι το δυσκολο... το να βρεις 2-3 τρελους να λενε το οτιδηποτε πλεον ειναι σχετικα ευκολο...  

Τι έχετε κάνει για τις ελληνίδες που ζουν στην Θράκη υπό τον νόμο της Σαρίας;

σεβαστηκαμε την ελευθερια τους να ζουνε υπο τον νομο της σαριας...  

εχεις βαλθει να τους τρελανεις ολους.. αλλα γραφεις 2 σελιδες πισω..  εμπαινε γιουτσο...

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

1.Ότι παντού και πάντα υπάρχουν ηλίθιοι.

Επίσης όταν φωνάζεις για δικαιώματα γυναικών και τς υπερασπίζεσαι ενώ βρίσκεσαι στην ασφάλεια, φρόντισε να έχεις πρώτα εσύ ο ίδιος καθαρίσει το σπίτι σου.

2.Επαναστάτες του καναπέ και του πληκτρολογίου που νοιάζεστε για τα δικαιώματα των γυναικών. Εγώ το ονομάζω φασισμό του κερ@τ@ στην χειρότερη, άγνοια που φτάνει τα όρια της αηδίας στην καλύτερη.

Τι έχετε κάνει για τις ελληνίδες που ζουν στην Θράκη υπό τον νόμο της Σαρίας;

ΟΕΟ;

1.Το αμφισβήτησε κανείς αυτό; Ρώτησες εάν Ιμάμηδες στη Ευρώπη επικροτούν εξτρεμιστικές απόψεις του Ισλάμ, σου παρέθεσα το απόσπασμα από wikipedia.

2.Δεν είμαι επαναστάτρια του καναπέ, την άποψη μου εκφράζω. Ούτε πέφτω σε άτοπες συγκρίσεις μεταξύ θρησκειών, ούτε αλλάζω θέμα και θέση σε κάθε απάντηση μου, όπως εσύ. 

Δημοσ.

και απο ποτε η αποψη ενος παππα αντιπροσωπευει ολη την εκκλησια?

δηλαδη η αποψη των γκει παππαδων που υπαρχουν δεν μετραει? 

-Αυτό ήταν απάντηση σε ποστ που ελεγε οτι δεν υπάρχουν παπαδες που λενε τετοια.Του θυμισα οτι υπάρχουν.

-Οσο για το αν αντιπροσωπεύει ολη την εκκλησία,τετοιου ειδους παπαριές τις λενε ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ,και οχι κανένας ασημος παπαδάκος σε συνοικιακο χωριό με 10 κατοικους.

Ας κρινει ο καθενας μονος του μετά.

Δημοσ.

1.Το αμφισβήτησε κανείς αυτό; Ρώτησες εάν Ιμάμηδες στη Ευρώπη επικροτούν εξτρεμιστικές απόψεις του Ισλάμ, σου παρέθεσα το απόσπασμα από wikipedia.

2.Δεν είμαι επαναστάτρια του καναπέ, την άποψη μου εκφράζω. Ούτε πέφτω σε άτοπες συγκρίσεις μεταξύ θρησκειών, ούτε αλλάζω θέμα και θέση σε κάθε απάντηση μου, όπως εσύ. 

Ναι το ρώτησα, και μου δείξατε.

Δείξτε μου τώρα και την επίσημη γραμμή του Ισλάμ της Ευρώπης.

Και σου είπα, αν θέλεις να εκφράζεις άποψη και να κρίνεις, φρόντισε πρώτα να έχεις καθαρίσει το δικό σου σπίτι.

Μάλλον πρώτα να γνωρίζεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι σου και μετά να το έχεις καθαρίσει.

Δημοσ.
-Αυτό ήταν απάντηση σε ποστ που ελεγε οτι δεν υπάρχουν παπαδες που λενε τετοια.Του θυμισα οτι υπάρχουν.

o αλλος ο ιμαμης στο βιντεο, μπηκε φυλακη στην Βρετανια ομως, επειδη χρηματοδοτουσε τρομοκρατικη οργανωση.

ο παπας που ελεγε τα παραπανω για τους γκει, ειναι φυλακη; χρηματοδοτουσε οργανωση; καποιος χριστιανος πηγε και εσφαξε γκει γιατι τον ακουσε;

η ειναι ο γραφικος,τυπου Λεβεντη, τρελοπαπας που κανεις δεν παιρνει στα σοβαρα; διοτι στον δυτικο κοσμο, ο χριστιανισμος τουλαχιστον γνωριζει τα ορια του, δεχεται κριτικη και σατιρα, υπαρχει διαχωρισμος θρησκειας-κρατους και εντελει η τελευταια Σταυροφορια εγινε το 1989.

στον μουσουμανικο κοσμο εκτος Δυσης, υπαρχει τζιχαντ και εντος Δυσης, υπαρχει ενα ποσοστο του μουσουλμανικου πληθυσμου που την αποδεχεται. μικρο ποσοστο μεν, 17% νομιζω, αλλα αυτο μετριεται σε εκατομμυρια μουσουλμανους πιστους.

μην εξισωνουμε τωρα τον τραγοπαπα που πηγε να καψει τον πινακα με την γυμνη Παναγια, με τον Ιμαμη που βγαινει και λεει σφαξτε τους απιστους. δεν υπαρχει αυτη η εξισωση.

Δημοσ.

Νομίζω πως εθελοτυφλούμε όταν αρνούμαστε το γεγονός πως υπάρχει μια έμμεση επιβολή της μπούρκας, του μπουρκίνι κτλ. Κάθε κράτος οφείλει να προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών του.

Και ποιοί είναι αυτοί που μας επιβάλουν έμμεσα την μπουρκα?

Δημοσ.

Και ποιοί είναι αυτοί που μας επιβάλουν έμμεσα την μπουρκα?

Προφανώς και δεν αναφερόμουν σε εμάς. Αλλά σε μουσουλμάνες που ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες, όπου ναι μεν δεν υπάρχει νόμος που να επιβάλει την κάλυψη, αλλά υπάρχει ο μουσουλμανικός περίγυρος, οι γονείς, οι συγγενείς κτλ. που υποχρεώνουν κάποια γυναίκα να καλύπτει το πρόσωπο και το σώμα της, ενώ η ίδια δεν το επιθυμεί. Αυτη λοιπόν τη γυναίκα, οφείλει να την προστατέψει το κράτος στο οποίο ζει.

• Like 1
Δημοσ.

σε αυτο το μηνυμα

σεβαστηκαμε την ελευθερια τους να ζουνε υπο τον νομο της σαριας...  

απαντησες ετσι

Τι άλλα έγραφα πας καλά;

Σεβάστηκες την ελευθερία τους να ζουν με λιγότερα δικαιώματα;

Σεβασμός στην ελευθερία των ατόμων να ζουν μειονεκτικά σε σχέση με τους υπόλοιπους, τι αρλούμπα άλλη θα διαβάσουμε δηλαδή...
Αλλά είναι τόοοοοοοοσο τεράστια η άγνοιά σου, που σίγουρα πιστεύεις ότι νόμος Σαρίας σημαίνει οι γυναίκες να φορούν μαντήλα, γελούν και οι κότες..

εγραφες περι σεβασμου της κουλτουρας...   εγραφες οτι μερικες πετανε μετα την μαντυλα, εγραφες οτι το κανουν επειδη θελουν

εγραφες οτι δεν τις το επιβαλλουν

στα λεω μιας και τα ξεχασες...

Στις περισσότερες γυναίκες πια εκτός από θρησκευτικό σύμβολο είναι και έθιμο του λαού της.

Όταν βλέπεις γυναίκες μουσουλμάνες μαντηλοφορεμένες αλλά ταυτόχρονα με κραγιόν, ή βαμμένα νύχια, μάτια, κτλ ή ωραία ρούχα, κι εκεί επιβολή και απειλές από πατέρα/αδερφούς/συζύγους/συγγενείς έχει πέσει να βάψουν νύχια, μάτια, στόμα κτλ;

Ξέρω πολλές μουσουλμάνες, νεότερες μαροκάνες κυρίως, που πέταξαν αργότερα την μαντίλα, ιδίως όταν παντρεύτηκαν.

Το ότι της "επιβάλλεται" είναι απλά και μόνο δική σου ερμηνεία.

Και επειδή έχω μιλήσει και με καλόγριες καθολικού σχολείου και με μουσουλμάνες που φορούν μαντήλες, και στις δυο περιπτώσεις όλες ισχυρίζονται ότι είναι επιλογή τους και αυτές θέλουν να το κάνουν.
Η μαντήλα της μουσουλμάνας έχει σχέση με την παράδοση και με το ότι ο Θεός τους θέλει να είναι modest και να μην προκαλούν. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τις καλόγριες.

υπαρχει η δυνατοτητα στην ελλαδα τουλαχιστον γυναικα να μην ακολουθησει την σαρια

και δεν θυμαμαι μουσουλμανα στην ελλαδα να να τρωει πετρες στο κεφαλι γιατι αφησε την σαρια?

απλα δεν την ακολουθει και  τελος..

αν θελει να την ακολουθησει..  καλα να παθει..  

εσυ λες αφησες τον χριστιανισμο. ηρθε κανενας να δειρει? ηρθε κανενας να πετροβολησει?

δεν θα ελεγες να πραξει το ιδιο και σε αυτη που νιωθει οτι εχει λιγοτερα δικαιωματα?

αντε τωρα ξανα τουμπα..  δε τρολλ μαστ γκο ον...

Δημοσ.

Φίλε μου, κάπου μπερδέυεσαι. Η καλόγρια επέλεξε να γίνει καλόγρια, αλλά αυτό που φοράει δεν το επέλεξε η ίδια, της το επέβαλαν. Είναι η επίσημη γραμμή της θρησκείας σου και ο τρόπος που θέλει να ντύνονται οι γυναίκες. Μην σου κάνει εντύπωση αυτό το τελευταίο. Έτσι θέλει η θρησκεία σου της γυναίκες. Το ότι δεν το εφαρμόζουμε στην κοινωνία μας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο κόσμος διαφωτίστηκε και μορφώθηκε. Δες, για παράδειγμα, τις παραδοσιακές φορεσιές της χώρας μας, οι οποίες ανήκουν σε εποχές όπου η εκκλησία είχε μεγαλύτερη επιρροή στην κοινωνία απ' ότι σήμερα. Οι περισσότερες έχουν ελάχιστες διαφορές από το μουσουλμανικό chador και σχεδόν καμία διαφορά από τη στολή των καλογριών. Καλυμμένο το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου σώματος (σε πολλές περιπτώσεις μόνο τα χέρια είναι ακάλυπτα) και καλυμμένο κεφάλι με μαντίλα. Την μαντίλα θα την δεις να τη φοράνε ακομα και σήμερα πολλές γιαγιάδες στα χωριά, γιατί έτσι τους επέβαλε η θρησκεία σου όταν ήταν νέες, έτσι έχουν μάθει και αρνούνται να την βγάλουν.

Μην πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα σου πω, αλλά παραπλήσια άποψη για την γυναίκα έχει και η θρησκεία σου. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, ο χριστιανισμός απαγορεύει στις γυναίκες οποιονδήποτε καλλωπισμό. Απαγορεύεται ακόμα και το ξύρισμα και όταν λέμε ξύρισμα δεν εννοούμε το μπικίνι ή το μ@υνί, αλλά ακόμα και τα πόδια και τις μασχάλες. Η θέση της εκκλησίας στον 21ο αιώνα είναι ότι ο καλλωπισμός του σώματος φθήρει την ψηχή και γι' αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Αν έχεις τηλέοραση και πιάνεις το κανάλι 4Ε (το κανάλι της εκκλησίας) βάλε και δες καμιά εκπομπή με γυναίκα παρουσιάστρια και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Επίσης, η θρησκεία σου θεωρεί ότι μία γυναίκα κατά την διάρκεια της περιόδου της, όπως και για τις πρώτες 40 μέρες μετά τη γέννα, θεωρείται ακάθαρτη και της απαγορεύεται να πηγαίνει στην εκκλησία και να κοινωνάει.

Ας δούμε, όμως, και μερικές πιο "άγιες" απόψεις της θρησκείας σου για τις γυναίκες. Ο Παύλος στην προς Κορινθίους Α' λέει:

"Θέλω όμως επίσης να ξέρετε ότι η κεφαλή του κάθε άνδρα είναι ο Χριστός, κεφαλή της γυναίκας είναι ο άνδρας και κεφαλή του Χριστού είναι ο Θεός" (ια' 3)

"Και κάθε γυναίκα που προσεύχεται ή προφητεύει χωρίς κάλυμμα στο κεφάλι, ντροπιάζει τον άνδρα της, γιατί δεν διαφέρει σε τίποτα από την γυναίκα που έχει το κεφάλι της ξυρισμένο. Αν μια γυναίκα δεν βάζει κάλυμμα στο κεφάλι της, τότε ας κουρευτεί κι όλας. Εφόσον όμως το κούρεμα ή το ξύρισμα της κεφαλής είναι ντροπή για την γυναίκα, τότε ας φοράει κάλυμμα στο κεφάλι της. Ο άνδρας δεν είναι υποχρεωμένος να σκεπάζει το κεφάλι του, γιατί είναι εικόνα και δόξα του Θεού, ενώ η γυναίκα είναι δόξα του άνδρα. Ούτε πλάστηκε ο άνδρας για χάρη της γυναίκας, αλλά η γυναίκα για χάρη του άνδρα. Γι' αυτό, εξαιτίας των αγγέλων, η γυναίκα πρέπει να έχει στο κεφάλι της ένα σύμβολο της εξουσίας του άνδρα της" (ια' 4-10)

Ο δε Ιωάννης ο Χρυσόστομος έχει γράψει για τις γυναίκες "Γενικά η γυναίκα είναι ένα σκουλήκι που σέρνεται, η κορη του ψεύδους, σκεύος ακαθαρσιών, ο εχθρός της ειρήνης. Ο κατάλογος των αμαρτημάτων και των αδυναμιών της είναι ατελείωτος. Eίναι ελαφρόμυαλη, φλύαρη και ακόλαστη. Πάνω απ'όλα είναι παθιασμένη με την πολυτέλεια και τις δαπάνες. Φορτώνεται με κοσμήματα, πουδράρει το πρόσωπό της, βάφει τα μάγουλά της με κοκκινάδι, βάζει μυρωδικά στα ρούχα της κι έτσι γίνεται θανάσιμη παγίδα για τον εκμαυλισμό των νέων. Όσος και να είναι ο πλούτος δεν επαρκεί να ικανοποιήσει τη γυναικεία επιθυμία. Μέρα και νύκτα η γυναίκα δεν σκέπτεται τίποτε άλλο παρά το χρυσάφι και τα πολύτιμα πετράδια, τα πορφυρά υφάσματα και τα κεντήματα, τις κρέμες και τα αρώματα. Αν δεν υπήρχε η σεξουαλική επιθυμία, κανένας άνδρας με τα σωστά του δεν θα ήθελε να μοιράζεται το σπίτι του με μια γυναίκα και να υφίσταται τις επακόλουθες ζημιές, παρά τις οικιακές εργασίες που εκτελεί"

Αυτή είναι η επίσημη θέση της θρησκεία σου για τις γυναίκες, εκφρασμένη από τα πλέον επίσημα χείλει, αυτά των αγίων της. Τώρα, πες μου ποια η διαφορά με τη μουσουλμανική θρησκεία, τόσο για το σώμα, όσο και για τη μαντήλα.

Αυτό με τη μαντήλα έρχεται να συμπληρώσει αυτό που είπες για τη στολή των καλογριών. Δεν επέλεξαν οι καλόγριες να φοράν μαντήλες, τους το επιβάλει η θρησκεία τους.

Lol. Φαντάσου μια καλόγρια να κατέβει στη θάλασσα με μπικίνι. Ή έστω ολόσωμο μαγιώ. Πόσες μέρες ώρες της δίνεις μέχρι να την πετάξουν έξω από το μοναστήρι με τις κλωτσιές;

Η θρησκεία μου; Από που ακριβώς συμπεραίνεις ότι είμαι χριστιανός και το επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά στο κείμενο σου; 

Απ' τα 10 μου έπαψα να πιστεύω σε παραμύθια και συνειδητοποίησα την υποκρισία και τον μισογυνισμό του χριστιανισμού.

Από 'κει και πέρα, με την δική μου φτωχή λογική, όσο σιχαμερός και αν είναι ο χριστιανισμός, καλώς ή κακώς δεν πιάνει μία μπροστά στο Ισλάμ.

"Τώρα, πες μου ποια η διαφορά με τη μουσουλμανική θρησκεία, τόσο για το σώμα, όσο και για τη μαντήλα."

Μία και μόνο τεράστια διαφορά: Το 99% των χριστιανών αυτούς του κανόνες τους γράφει κανονικά και δεν υπάρχει καμία απολύτως επίπτωση. Ας τολμήσει κάποια γυναίκα να κάνει το ίδιο σε ένα μουσουλμανικό κράτος.

Κάποιοι εδώ μέσα προσπαθούμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα σε άτομα που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα για χάρη της πολιτικής ορθότητας και του αριστερισμού της κακιάς ώρας. Γίνεται συζήτηση για το αν πρέπει να σεβαστούμε το δικαίωμα της μουσουλμάνας να καταπιέζεται αφού έτσι έχει μάθει και φοβάται να κάνει κάτι άλλο πλέον.

Ποιος είσαι εσύ που θα της πεις τι θα κάνει και τι θα φορέσει αφού αυτή είναι η θρησκεία της λέει ο άλλος. Λες και δεν υπάρχουν ήδη ένα σωρό νόμοι που απαγορεύουν ρητά πράγματα που η θρησκεία τους δέχεται. Να δεχτούμε και την πολυγαμία, να δεχτούμε να εκτελούν και τους αποστάτες μουσουλμάνους, τον γάμο με ανήλικα κ.ο.κ. Ποιοι είμαστε εμείς που θα τους κρίνουμε, σεβασμός στην διαφορετικότητα και στην κουλτούρα τους.

Και γίνεται και η ψευτοσύγκριση με τον χριστιανισμό, "μα και οι παπάδες λένε αυτό" και "κανονικά ο χριστιανισμός λέει το άλλο"!

Το θέμα είναι ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ αυτά τα πράγματα; Κινδυνεύει η ζωή αυτών που ΔΕΝ τα εφαρμόζουν; Συζητάμε σοβαρά για το αν η ζωή σε ένα χριστιανικό κράτος είναι το ίδιο καταπιεστική με αυτή σε ένα μουσουλμανικό, ΕΙΔΙΚΑ για τις γυναίκες;

Και έρχεται ξανά και ξανά και ξανά στην κουβέντα το επιχείρημα της καλόγριας;;; Είμαστε σοβαροί; Συγκρίνουμε την μπούρκα και το μπουρκίνι και το χιτζάμπ και τα 1002 με την στολή της καλόγριας που ΕΠΕΛΕΞΕ να γίνει η ίδια καλόγρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται;

Να κάνουμε και πορείες για τους καημένους τους πυροσβέστες που τους επιβάλουν να φοράνε την στολή τους σε μια δημοκρατική κοινωνία; Για τους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς; 

Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ καλόγρια που έχει πρόβλημα με την στολή της. Αν είχε, δεν θα γινόταν καλόγρια.

Μπορούμε να πούμε το ίδιο πράγματα για όλες αυτές τις γυναίκες που φοράνε τις αηδίες αυτές και βγαίνουν σαν μπουρίτο στην παραλία; Αν έστω και ΜΙΑ το κάνει επειδή της το επιβάλουν, πρέπει να καταργηθεί. Είναι τόσο δύσκολο σαν σκέψη αυτό το πράγμα; Ή είναι πιο σημαντικό να το παίξουμε ψευτο-προοδευτικοί και ανοιχτόμυαλοι και edgy; Η φωτογραφία που είχε μπει στις πρώτες σελίδες με την διαφορά στο ντύσιμο στο Ιράν και στο Αφγανιστάν την δεκαετία του '60 σε σχέση με τώρα σας λέει κάτι; Οι γυναίκες στις δεύτερες φώτος περνάνε καλά; Δικαίωμα τους να είναι έτσι ντυμένες; Προφανώς το θέλουν και ποιοι είμαστε εμείς να πούμε κάτι;

• Like 2
Δημοσ.

Κατευθυνόμενο και επίπλαστο το θέμα μπουρκινι και συναφή (απο τα ΜΜΕ όχι τον ts).
Δεν έχουν καμία δουλειά στην Ευρωπη οι εν λόγο κύριοι/κύριες. Κανείς δεν τους κάλεσε, κανείς δεν ρωτήθηκε αν ξαφνικά συμφωνεί με έναν ουρανοκατέβατο αναίτιο εποικισμό.
Αν μερικά ανδρείκελα αποφάσισαν και ως τώρα επέβαλαν αυτή την τρέλα δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφορά τον Ευρωπαίο πολίτη. Είναι ενα γεγονός με ημερομηνία λήψης και σύντομη μάλιστα.

Στα μέρη τους και πενήντα καπέλα και μαντίλες και ότι γουστάρουν να βάλουν στο κεφάλι τους δεν ενδιαφέρει κανέναν εκτός πια αν ζητήσουν βοήθεια πολιτιστικής μορφής.

• Like 2
Δημοσ.

Και σου είπα, αν θέλεις να εκφράζεις άποψη και να κρίνεις, φρόντισε πρώτα να έχεις καθαρίσει το δικό σου σπίτι.

Μάλλον πρώτα να γνωρίζεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι σου και μετά να το έχεις καθαρίσει.

Εγω εχτες σκοτωσα μια κατσαριδα στο σπιτι αλλα την αφησα ψοφια και δεν καθαρισα το πατωμα. Μπορω να κρινω?

Παντως ο καθενας μπορει να ντυνεται οπως του γουσταρει. Π.χ εγω να παω παραλια και να ειμαι ντυμενος οπως στις αποκριες, να βουτηξω στην θαλασσα μασκαρας φορωντας μια μασκα των ανωνυμους η ντυμενος τραβεστι και καλα. Ο αλλος μπορει να ειναι με την μαντηλα και οποως θελει δεν εχω δικαιωμα να του πω κατι.

Δημοσ.

Κατευθυνόμενο και επίπλαστο το θέμα μπουρκινι και συναφή (απο τα ΜΜΕ όχι τον ts).

Δεν έχουν καμία δουλειά στην Ευρωπη οι εν λόγο κύριοι/κύριες. Κανείς δεν τους κάλεσε, κανείς δεν ρωτήθηκε αν ξαφνικά συμφωνεί με έναν ουρανοκατέβατο αναίτιο εποικισμό.

Αν μερικά ανδρείκελα αποφάσισαν και ως τώρα επέβαλαν αυτή την τρέλα δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφορά τον Ευρωπαίο πολίτη. Είναι ενα γεγονός με ημερομηνία λήψης και σύντομη μάλιστα.

Στα μέρη τους και πενήντα καπέλα και μαντίλες και ότι γουστάρουν να βάλουν στο κεφάλι τους δεν ενδιαφέρει κανέναν εκτός πια αν ζητήσουν βοήθεια πολιτιστικής μορφής.

Τα ιδια θα μπορουσε να πει ενας δωδεκαθειστης και οι ειδολολατρες πριν 2000 χρονια οταν πλακωσαν οι χριστιανοταλιμπαν.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ιδια θα μπορουσε να πει ενας δωδεκαθειστης και οι ειδολολατρες πριν 2000 χρονια οταν πλακωσαν οι χριστιανοταλιμπαν.

Έγραψες σουβλακοφραπε!

Δηλαδή ο μεγαλειώδης εγκέφαλος σου γουστάρει ξέσκισμα απο το Ισλάμ.

Ζουν ανάμεσα μας!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...