Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλιστα θεωρεις οτι δεν θα μεγαλωσω παιδια σωστα? απο μια αποψη καταληξες στο ειναι μου και στις αντιληψεις μου,τραγικος αγαπητε μου απλα τραγικος

Όχι φίλος. Τραγικό είναι το να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα από αυτά που είπα, και διπλά τραγικό να μου προσάπτεις λόγια που είναι δικά σου και όχι δικά μου (αλλά δεν είσαι ακριβώς και ο πρώτος που το κάνει).

Εννοώ αυτό που έγραψα, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

• Like 3
  • Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

CqoNZYWVYAENWUN.jpg

Χωρίς να θέλω να πάρω θέση, η 1η εικόνα απεικονίζει μια απλή πιστή ενώ η 3η, 2 καλόγριες.Και ναι, έχει διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να πάρω θέση, η 1η εικόνα απεικονίζει μια απλή πιστή ενώ η 3η, 2 καλόγριες.Και ναι, έχει διαφορά.

Ποιά είναι αυτή η διαφορά;

Φυσικά και είναι προφανές το τι θα πεις. Αλλά θέλω να το πεις με δικά σου λόγια πριν αρχίσω να το σκαλίζω.

Δημοσ.

μαλιστα θεωρεις οτι δεν θα μεγαλωσω παιδια σωστα? απο μια αποψη καταληξες στο ειναι μου και στις αντιληψεις μου,τραγικος αγαπητε μου απλα τραγικος

Δεν είπε αυτό φίλε μου, είπε ότι η δημοσκόπηση δεν είναι πάντα η καλύτερη μέθοδος :)

• Like 5
Δημοσ.

Ποιά είναι αυτή η διαφορά;

Φυσικά και είναι προφανές το τι θα πεις. Αλλά θέλω να το πεις με δικά σου λόγια πριν αρχίσω να το σκαλίζω.

Με κάνεις να θέλω να κάνω copy/paste wiki για να στη σπάσω.Βλαμμένε <_<

Δημοσ.

Με κάνεις να θέλω να κάνω copy/paste wiki για να στη σπάσω.Βλαμμένε <_<

Δε μου την έσπασε ποτέ κανένας κάνοντας engage σε συζήτηση. Εκτός από κάτι σπαστικούς.  :P

Δημοσ.

Καμία σχέση δεν έχει η καλόγρια ή ο ψαροντουφεκάς με την απλή μουσουλμάνα που για να πάει παραλία πρέπει να φορέσει μπουρκίνι.

Το ένα είναι η στολή της καλόγριας και το επέλεξε η ΙΔΙΑ να γίνει καλόγρια και να φοράει την αντίστοιχη στολή.

Για τον ψαροντουφεκά, τι να πω, δεν ξέρω αν είναι καν άξιο συζήτησης. Δεν μπορώ να καταλάβω καν πως γίνεται σύγκριση.

Οι μουσουλμάνες φοράνε το μπουρκίνι επειδή τους το επιβάλουν, όχι επειδή το επέλεξαν οι ίδιες. Ακόμα και αν κάποιοι πουν πως πολλές φορές είναι επιλογή των ίδιων, αυτή η "επιλογή" είναι αποτέλεσμα πλύσιμου εγκεφάλου και τρομοκρατίας που γίνεται από την στιγμή που γεννιούνται. Αν από την μέρα που γεννιέσαι σου περνάνε το μήνυμα πως πρέπει να ντρέπεσαι για το σώμα σου, πως είσαι 'βρώμικη" λόγω του φύλου σου και πως κινδυνεύει ακόμα και η ζωή σου αν βγεις με μπικίνι στην παραλία, τότε ναι, θα πεις στην παραλία καλύτερα να φορέσω το μπουρκίνι. Είναι όμως αυτό πραγματική επιλογή;

Ο ψαροντουφεκάς και η καλόγρια άμα γουστάρουν βάζουν κανονικό μαγιώ ανά πάσα στιγμή. Η μουσουλμάνα με την οικογένεια της αν σκάσει μύτη με μπικίνι θα την πάρει ο διάολος.

Και με μαντίλες για τον ήλιο και με τεράστια καπέλα και με φορέματα που καλύπτουν όλο το σώμα και με πασμίνες και 1002 διαφορετικά πράγματα που καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματος βγαίνουν ένα σωρό γυναίκες στην παραλία και κανείς δεν λέει τίποτα γιατί είναι δικαίωμα τους. Το μπουρκίνι όμως είναι σύμβολο καταπίεσης και σε δημοκρατικές τουλάχιστον χώρες όπου οι γυναίκες θεωρούνται ίσες με τους άντρες, ναι, θα πρέπει να απαγορευτεί.

Δεν έχει να κάνει ούτε με το να σεβαστούμε την κουλτούρα του οποιουδήποτε από όποια χώρα και αν έρχεται, ούτε τίποτα. Στις χώρες τους επιτρέπεται και η παιδεραστία και το να πουλάνε τα παιδιά τους για 3 κατσίκες και ένα σωρό καφρίλες. Ε, εδώ δεν θα τα δεχτούμε, πως να γίνει. Είναι γελοίο το να υπερασπίζονται κάποιοι το δικαίωμα της άλλης στην καταπίεση. Λες και οποιαδήποτε νορμάλ γυναίκα που έχει μεγαλώσει φυσιολογικά και χωρίς να της έχουν κάνει το μυαλό πιλάφι, θα διάλεγε να βγει έτσι στην παραλία και να κάθεται να σκάει για να μην δείξει κατά λάθος τον αγκώνα της και "προκαλέσει" τους άντρες. Τρελά πράγματα.

• Like 4
Δημοσ.

Άρα λοιπόν, αποφασίζουμε εμείς (ποιοι είμαστε εμείς; ) για εκείνη (ένα τρίτο πρόσωπο) επειδή θέλουμε -και ξέρουμε καλύτερα από εκείνη μάλιστα- το καλό της.
Χμμ, κάτι μου θυμίζει αυτό..

Τέλος, επειδή έχω και την απορία.. η καλόγρια που την έφερες και ως παράδειγμα και είπες ότι το επέλεξε η ίδια, σε εκείνη δεν έγινε πλύση εγκεφάλου όπως αναφέρεις παραπάνω; Αν είναι γιατί να μην την γδύσουμε και αυτή;
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω..

• Like 6
Δημοσ.

η καλόγρια που την έφερες και ως παράδειγμα και είπες ότι το επέλεξε η ίδια, σε εκείνη δεν έγινε πλύση εγκεφάλου όπως αναφέρεις παραπάνω; Αν είναι γιατί να μην την γδύσουμε και αυτή;

Την καλόγρια δε χρειάζεται να τη γδύσουμε. Είναι ελεύθερη να έρθει και ημίγυμνη στην παραλία χωρίς να γίνει θέμα. Απλά δε θέλει να το κάνει, άστην ήσυχη.

Η μουσουλμάνα τώρα, μπορεί κι αυτή να λέει ότι δε θέλει αλλά σιγά μη το δεχτούμε επειδή το είπε. Στο κάτω κάτω τι προηγούμενο υπάρχει για να θεωρείται ενήλικο άτομο πλήρως υπεύθυνο για τις πράξεις του;

Αλλά το καλύτερο μέρος από αυτά που έγραψε είναι εκεί που ένας χριστιανός κράζει τους μουσουλμάνους για πλύσιμο εγκεφάλου ότι πρέπει να ντρέπεσαι για το σώμα σου και ότι είσαι βρώμικη λόγω της αμαρ... εεε, του φύλου σου.

• Like 4
Δημοσ.

σε εκείνη δεν έγινε πλύση εγκεφάλου?

σε ολους μας γινεται.. μιας που μας επιβαλλεται να διαβαζουμε συνεχεια την αγια γραφη... 

αλλωστε ειναι συχνο φαινομενο να πετροβολανε αθεους εδω θεσσαλονικη...  μια της προαλες, που προσβαλε τον ανδρα της και αυτος πηγε να φερει το καλασνικοφ απο το αμαξι...  

ευτυχως τα νευρα ηρεμησαν οταν ο παππας της ενοριας απο το διπλα καφενειο βγηκε και την εβαλε στο παρκο διπλα απο τον "κηπο του καλου" οπου οι πιστοι ξεκινησαν το εθιμο...

Δημοσ.

σε ολους μας γινεται.. μιας που μας επιβαλλεται να διαβαζουμε συνεχεια την αγια γραφη... 

αλλωστε ειναι συχνο φαινομενο να πετροβολανε αθεους εδω θεσσαλονικη...  μια της προαλες, που προσβαλε τον ανδρα της και αυτος πηγε να φερει το καλασνικοφ απο το αμαξι...  

ευτυχως τα νευρα ηρεμησαν οταν ο παππας της ενοριας απο το διπλα καφενειο βγηκε και την εβαλε στο παρκο διπλα απο τον "κηπο του καλου" οπου οι πιστοι ξεκινησαν το εθιμο...

Ευτυχώς εδώ δε γίνονται τέτοια απαράδεκτα πράγματα όπως το να σκοτώνουμε όσους ατιμασαν το όνομα της οικογένειας.

Και για κάποιο λόγο που δε μπορώ να καταλάβω η (σχεδόν) εξάλειψη τέτοιων φαινομένων έγινε χωρίς να μας φέρει την ελευθερία κανένας με το ζόρι.

Αλλά έτσι κι αλλιώς είσαι εκτός θέματος, το topic είναι για τη Γαλλία.

Δημοσ.

Αν και είναι ατυχής και άσχετη η σύγκριση να σου υπενθυμίσω ότι και εδώ έχουμε διάφορους Αμβρόσιους, Άνθιμους και λοιπούς.

Δημοσ.

Οι πληρωμένοι leftists τρολοσχολιαστες μόλις φτάσει το φιρμάνι απο τον αρχιαναρχικο επικεφαλή του gulag αρχίζουν την άκρατη υπεράσπιση του Ισλάμ σε κάθε μορφή. Αηδία

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...