Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

μας αρεσει δεν μας αρεσει εγκυκλοπαιδεια ειναι

Ακριβώς, άρα αν θες επιστημονικές αποδείξεις δε θα ψάξεις εκεί (εκτός ψάχνεις τις παραπομπές).

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο να δεις ότι πέταξες αλλά να έχεις και συνείδηση.

Μα τον σκότωσα έχοντας συνείδηση ότι είναι ονειρο, αν πίστευα ότι είναι πραγματικότητα δεν θα το έκανα και ειδικά μπροστά σε μάρτυρες. Από το μπαλκόνι τον πετάξα. Νομίζω κατάλαβα ότι είναι όνειρο όταν είδα το σπίτι του που ήταν διαφορετικό από την πραγματικότητα αλλά στο ίδιο μέρος.

Δεν ελέγχω όλο το όνειρο ούτε μπορώ να δω κάτι συγκεκριμένο κατά βούληση. Απλά ξέρω ότι ονειρεύομαι και παίρνω αποφάσεις που δεν θα έπαιρνα στην πραγματικότητα.

Δημοσ.

Δοκιμαστε συμπληρωμα zma,δεν θα σας δωσει συνειδητα ονειρα αλλα δινει πολυ "ζωντανα" και παραξενα ονειρα και βαθυ υπνο.

Νιωθεις σαν να ζεις την ζωη σου στην πραγματικοτητα ενω κοιμασαι,το οποιο βεβαια ειναι ασχημα οταν βλεπεις ενα κακο ονειρο.

Δημοσ.

για όσους ακόμη το αρνούνται ορiστε και από το Harvard.

https://journals.ub.uni-heidelberg.de/index.php/IJoDR/article/viewFile/403/pdf_1

επειδη βλεπω το εβαλες δυο φορες το διαβασες να μας πεις ποια ηταν η ερευνα τι εκαναν και ποιο ειναι το αποτελεσμα τους ή απλα λες χαρβατντ ειναι το εβγαλε στο γκουγκλ παρτε να εχετε

Δημοσ.

τελειο είναι να εχεις ελεγχο στο ονειρο πιο παλια που ειχα χρονο με εκπαιδευα σε αυτό τωρα που εχω ψιλορουτινα ο υπνος είναι απλα για ξεκουραση, όχι για αμφιβολου μπουρδοποιοτητας διαδραστικα ταινιακια που σκηνοθετώ

Δημοσ.

Όροι χρήσης του ιστοτόπου insomnia.gr

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

• Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.

Έχει συζητηθεί πολλές φορές. Και εντάξει ο "νέος", οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση;

Έχουν αναφερθεί πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο παρελθόν γι' αυτό το θέμα. Σε θέμα συναφές για την υπνική παράλυση είχα προτείνει το βιβλίο του Waggoner Lucid Dreaming: Gateway to the Inner Self που είναι λίγο δύσκολο αλλά πάρα πολύ καλό για το θέμα.

http://www.insomnia.gr/topic/410163-lucid-dreaming/

http://www.insomnia.gr/topic/305209-%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7/page-11

• Like 1
Δημοσ.

Συνειδητό όνειρο ή αστρική προβολή έννοείς φίλε μου? Η αστρική προβολή έχει κίνδυνο και πρέπει να γίνεται με προστασία πάντως. Μπορείς όντως να αποκτήσεις συνείδηση στο όνειρο σου και είναι όντως πολύ ενδιαφέρον!!!! Μπράβο σου κιόλας που το κάνεις θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Συνειδητό όνειρο ή αστρική προβολή έννοείς φίλε μου? Η αστρική προβολή έχει κίνδυνο και πρέπει να γίνεται με προστασία πάντως. Μπορείς όντως να αποκτήσεις συνείδηση στο όνειρο σου και είναι όντως πολύ ενδιαφέρον!!!! Μπράβο σου κιόλας που το κάνεις θέμα.

Οχι ας μην μπλεξουμε την αστρική προβολή είναι 2 διαφορετικά θέματα και για την αστρική προβολή να πω την αλήθεια δεν ξέρω και πολλά πραγματα εκτος του ότι είναι επικίνδυνη.

για όσους ακόμη το αρνούνται ορiστε και από το Harvard.

https://journals.ub.uni-heidelberg.de/index.php/IJoDR/article/viewFile/403/pdf_1

Δεν αρνείτε τίποτα το harvard. Απλά λέει πως η έρευνα είναι περιορισμένη λόγω ελειπών στοιχείων.

Ορίστε και το απόσπασμα:

"However, progress has been limited by

the relative poverty of the paradigms used in these studies,
many of which do not take subjective experience into
account."

Καλό είναι να μην κάνουμε ένα απλο copy paste μονο και μονο επιδη βλεπουμε ενα HARVARD στον τιτλο αλλα και να διαβαζουμε το περιεχομενο του κειμενου

Δημοσ.

Από μικρός και μέχρι τα 25-26 μου έβλεπα όνειρα που καταλάβαινα ότι ήταν όνειρα και παρόλα αυτά συνέχιζα να είμαι στο όνειρο.

Ο βαθμός συνειδητότητας και ελέγχου καθώς και η συχνότητα έπεσαν για κάποιον λόγο με τον καιρό. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι όσο μεγάλωνα δεν θυμόμουνα και πολλά όνειρα, μέχρι που τώρα πλέον δεν θυμάμαι σχεδόν κανένα ποτέ και έχει χρόνια να μου συμβεί.

Πάντως όχι απλά καταλάβαινα ότι ήμουν σε όνειρο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έλεγχα το όνειρο σχεδόν, όσο κουλό κι αν ακούγεται. Όταν ήμουν μικρός συνέβαινε πολύ συχνά όταν έβλεπα έναν εφιάλτη π.χ. να συνειδητοποιώ ότι είναι όνειρο και ότι επομένως μπορώ να αποκτήσω όποια υπερδύναμη θέλω για να ξεφύγω από την δύσκολη κατάσταση που ήμουν. Τρομερά ωραία αίσθηση. 

Υπήρχαν χίλια δυο άλλα κουλά. Π.χ. -όταν ήμουν πιο μεγάλος ειδικά συνέβαινε κάποιες φορές αυτό- από την στιγμή που συνειδητοποιείς ότι είναι όνειρο μπορεί να αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι οι φόβοι σου κλπ μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο όνειρο και κατά συνέπεια να το προκαλείς. Π.χ. πετάς, συνειδητοποιείς ότι πετάς μόνο επειδή είναι όνειρο και αρχίζεις να αμφιβάλλεις για την ικανότητά σου να πετάς, επομένως μετά αρχίζεις και πέφτεις.

• Like 1
Δημοσ.

Από μικρός και μέχρι τα 25-26 μου έβλεπα όνειρα που καταλάβαινα ότι ήταν όνειρα και παρόλα αυτά συνέχιζα να είμαι στο όνειρο.

Ο βαθμός συνειδητότητας και ελέγχου καθώς και η συχνότητα έπεσαν για κάποιον λόγο με τον καιρό. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι όσο μεγάλωνα δεν θυμόμουνα και πολλά όνειρα, μέχρι που τώρα πλέον δεν θυμάμαι σχεδόν κανένα ποτέ και έχει χρόνια να μου συμβεί.

Πάντως όχι απλά καταλάβαινα ότι ήμουν σε όνειρο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έλεγχα το όνειρο σχεδόν, όσο κουλό κι αν ακούγεται. Όταν ήμουν μικρός συνέβαινε πολύ συχνά όταν έβλεπα έναν εφιάλτη π.χ. να συνειδητοποιώ ότι είναι όνειρο και ότι επομένως μπορώ να αποκτήσω όποια υπερδύναμη θέλω για να ξεφύγω από την δύσκολη κατάσταση που ήμουν. Τρομερά ωραία αίσθηση. 

Υπήρχαν χίλια δυο άλλα κουλά. Π.χ. -όταν ήμουν πιο μεγάλος ειδικά συνέβαινε κάποιες φορές αυτό- από την στιγμή που συνειδητοποιείς ότι είναι όνειρο μπορεί να αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι οι φόβοι σου κλπ μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο όνειρο και κατά συνέπεια να το προκαλείς. Π.χ. πετάς, συνειδητοποιείς ότι πετάς μόνο επειδή είναι όνειρο και αρχίζεις να αμφιβάλλεις για την ικανότητά σου να πετάς, επομένως μετά αρχίζεις και πέφτεις.

Είναι φοβερή αίσθηση το ξέρω. Τώρα για να αρχίσεις να ελέγχεις πιο πολύ τα συνειδητά σου όνειρα δοκίμασε κάποιο από τα tips. Ισως βοηθησουν :) 

Δημοσ.

Τώρα δεν βλέπω καν όνειρα man. Ίσως αν ήμουν σε καλύτερη φάση στην ζωή μου γενικότερα να έβλεπα. Αλλά πλέον πολύ σπάνια κάνω αρκετά καλό ύπνο για να δω όνειρα.

Δημοσ.

Τώρα δεν βλέπω καν όνειρα man. Ίσως αν ήμουν σε καλύτερη φάση στην ζωή μου γενικότερα να έβλεπα. Αλλά πλέον πολύ σπάνια κάνω αρκετά καλό ύπνο για να δω όνειρα.

Παντως ειπες κατι πολυ σημαντικο γι'αυτους,αναμεσα τους και εγω,που βιωνουν συνειδητα ονειρα..το οτι οι φοβοι σου παιρνουν σαρκα και οστα!Πραγματικα ετσι ειναι γι'αυτο και δεν τα απολαμβανω ιδιαιτερα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...