Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αβολο, ακριβο και κατ εμε ασχημο το σταρακι. Προσωπικα εχει 3 4 χρονια που εβαλα μυαλο και φοραω αθλητικα καθημερινα και παπουτσια με χαμηλο πατο τυπου fred perry μπηκαν κουτι και ντουλαπα. Απορω πως παν και δινουν 70 ευρω για αυτο το παπουτσι οταν με αυτα τα λεφτα εχεις απειρες επιλογες σε αθλητικα.

Οτι απλα σε καποιους μπορει να αρεσει δε μπορεις να το ξεπερασεις ετσι; Κι επισης δεν εχω δει χειροτερο πραγμα σε αντρα απο στενο τζιν και χοντροκομμενο αθλητικο παπουτσι τυπου nike.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον, αρχικα το οτι ειναι αβολο και ακριβο ειναι αντικειμενικο, δε θα πας στο γιατρο με πονο στα ποδια και θα σου πει "να παρεις σταρακια να γιανεις". Οπως ειδες (; ) εγραψα κατ εμε στο θεμα ομορφιας γιατι αυτο ειναι οντως κατι υποκειμενικο. Πως σου ρθε τωρα εσενα εικονα στενο παντελονι και χοντροκομμενα ναικ και το πεταξες στο ασχετο; εχω δει και τον αλλον τον τραγικο κουστουμι παπιγιον και σταρακι απο κατω. Προσωπικα εχω adidas ultra boost, nike rosherun, adidas stan smith και καποια ακομα.

Δημοσ.

Λοιπον, αρχικα το οτι ειναι αβολο και ακριβο ειναι αντικειμενικο, δε θα πας στο γιατρο με πονο στα ποδια και θα σου πει "να παρεις σταρακια να γιανεις". Οπως ειδες (; ) εγραψα κατ εμε στο θεμα ομορφιας γιατι αυτο ειναι οντως κατι υποκειμενικο. Πως σου ρθε τωρα εσενα εικονα στενο παντελονι και χοντροκομμενα ναικ και το πεταξες στο ασχετο; εχω δει και τον αλλον τον τραγικο κουστουμι παπιγιον και σταρακι απο κατω. Προσωπικα εχω adidas ultra boost, nike rosherun, adidas stan smith και καποια ακομα.

Δε το πεταξα για αστειο,απλα θελω να σου πω πως το αισθητικο κομματι ειναι υποκειμενικο κι οχι αντικειμενικο. Ανετα δεν ειναι σιγουρα για να πας για τρεξιμο,για ενα casual κι απλο ανετο ντυσιμο ομως πχ ειναι οτι πρεπει. Το καθε παπουτσι ειναι κι αναλογα με την περισταση. Δε χρειαζεται να ονομαζεις τραγικη την επιλογη του αλλου επειδη απλα δεν αρεσει σε σενα. Ελεος δηλαδη. 

Δημοσ.

ο τροπος που ντυνομαστε ως ενα σημειο αντικατοπτριζει το χαρακτηρα και τη ψυχολογια μας :D

Οσο για τα αλλα, θα σχολιασω κατι θετικα ή αρνητικα , ξεροντας φυσικα οτι στο τελος αυτο που θα μετρησει θα ειναι το προσωπικο γουστο 

Δειχνει πολλα ο τροπος που ντυνεται καποιος με  κυριοτερο το αισθητικο κριτηριο που εχει ,την κοινωνικη του  και οικονομικη του κατασταση (οχι παντα ) , την κουλτουρα  και τον πολιτισμο του ,ακομα και το ειδος της μουσικης που προτιμα .

Εν τελει ολα καταληγουν  στο καλο η' κακο γουστο κατι που ειναι φυσικα απολυτα αντικειμενικο  και  με συγκεκριμενα κριτηρια ανιχνευσιμο .

Υποκειμενικο  ειναι μονο για τους κακογουστους  η΄τους ασχετους με το  θεμα .

Επι του θεματος τα χαμηλα all star  ειναι μια αηδια σκετη ,αυτα που αξιζουν ειναι τα ημιμποτακια και  συγκεκριμενες σειρες μονο .

Θα βαλω το απογευμα φωτος απο αυτα που εχω.

• Like 2
Δημοσ.

Aυτα εχω,

το μαυρο ειναι john Varvatos και το συγκεκριμενο  καφε δεν εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα ειναι αγορασμενο απο Γαλλια.

post-237837-0-07499100-1473444669_thumb.jpg

post-237837-0-64095100-1473444688_thumb.jpg

post-237837-0-54169300-1473444704_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Aυτα εχω,

το μαυρο ειναι john Varvatos και το συγκεκριμενο  καφε δεν εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα ειναι αγορασμενο απο Γαλλια.

attachicon.gif14287746_741767712631325_1101252478_n (1).jpg

attachicon.gif14248956_741767719297991_789875599_n.jpg

attachicon.gif14302908_741767725964657_1362926845_n.jpg

Πως έχεις καταφέρει και δεν σου έχουν σκιστεί ρε φίλε;

Δημοσ.

Ότι θα διάβαζα το απόλυτο «post-διαμάντι», σε topic αναζήτησης μαϊμουδοπαπουτσιών, ούτε εν μέσω παραισθήσεων με 100 βαθμούς πυρετό δε θα μπορούσα να το φανταστώ! Έριξε απ' το βάθρο μέχρι και το ιστορικό «Υγρό Πυρ»!...

...ούτε για γέλια, ούτε για κλάματα, ούτε καν για δούλεμα...η ανάγνωσή του προκαλεί σωματικό πόνο, όχι αστεία! Κάνει ακόμα και τον απολύτως άθεο, να μπαίνει εκτάκτως σε religious mode, μόνο και μόνο για να φωνάξει «Ω, Θεέ μου, τι είδαν τα μάτια μου τα αμαρτωλά;;;» 

Το αποθήκευσα, κράτησα και 5-6 αντίγραφα ασφαλείας, μην κάτσει καμιά στραβή και χαθεί και θα το δίνω για διάβασμα στους πραγματικά στεναχωρημένους που θα συναντώ, για να γελάει το χειλάκι τους και να ελαφραίνει η καρδιά τους...(ναι, άκυρο το προηγούμενο: Για γέλια μέχρι δακρύων είναι...)

Δεν το παραθέτω, διότι το μόνο που θα έλειπε για να μού ξυπνήσει ξανά το έλκος, είναι η ανταλλαγή επιχειρημάτων πάνω σ' αυτό το ...αριστούργημα, αλλά να 'ναι καλά το μέλος που το έγραψε! Καινούργιο συκώτι έφτιαξα... 

Δημοσ.

Aυτα εχω,

attachicon.gif14287746_741767712631325_1101252478_n (1).jpg

attachicon.gif14248956_741767719297991_789875599_n.jpg

attachicon.gif14302908_741767725964657_1362926845_n.jpg

Ετσι ρε γερο  μόνο σταρακια  λέμε, φοριούνται τέλεια με ενα τζινακι και 150 χρονών να είσαι!

Απ την φώτο λείπουν τα καφέ δερμάτινα μποτάκια που είναι στο πατάρι, ολόιδια εμφανισιακά με τα δικά σου, αγορασμένα από εδώ όμως δεν ξέρω αν είναι αυτο το μοντέλο η κάποιο άλλο !

Υ,Γ

Γι αυτο που είπες για τα χαμηλά  εχεις φαει ενδυματολογική κίτρινη κάρτα ήδη ..

• Like 1
Δημοσ.

Maoυ εχω ενα καδο εδω κοντα φερε να πεταξουμε μεσα τα χαμηλα .Τα αλλα ωραια.

Βγαλε μια φωτο τα καφε σου και βαλτη εδω να δεις πως δεν ειναι τα ιδια τα καφε που κυκλοφορησαν εδω εχουν αλλο σχεδιο στο δερμα κανουν κατι νερα" μαυρακια"  και ειναι πιο αγρια η υφη τους .Τα δικα μου ειναι λειο μαλακο το δερμα και ενιαιο καφε χρωμα παντου .

Κυκλοφορησαν μονο Αμερικη και τα βρηκα Γαλλια απο σποντα και φυσικα τα πηρα.

• Like 2
Δημοσ.

Είδα σήμερα τα νο2 τα καινούρια , σε μπορντώ συμπαθητικά ειναι, φαίνεται να χουν δουλέψει καποια πραγματα. Καποια στιγμή θα τα δοκιμάσω απο περιέργεια να δω διαφορά στο πλάτη,α

• Like 2
  • 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...