arxaggelos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Κάτι μου λέει ότι το autocorrect σου δεν έκανε λάθος αυτήν τη φορά 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 2016-10-12 01:34K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) Αυτό είναι το status της δικής μου παραγγελίας. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω τι θα έχει μέσα το πακέτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και ολοι εμεις μαζι σου, δεν εισαι μονος στην αγωνια και την περιεργια σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristarhos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 2016-10-12 01:34K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) Αυτό είναι το status της δικής μου παραγγελίας. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω τι θα έχει μέσα το πακέτο.. Οπωσδηποτε βιντεο unboxing. Πιστευω θα σου εχει στειλει κλωνο chromecast. Δεν στοιχηματιζω στις καλτσες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulisk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ εμενα πρωτη φορα πηγε εδω , στον δρομο για Ιωαννινα...... 13-10-2016 09:11 Μ.Δ. ΙΛΙΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamrock1404 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πλάκα έχει..Εμείς πήραμε refund και τελικά να έρθει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά το tracking που έχω το δειχνει οτι εφυγε απο αθηνα και πηγε θεσσαλονικη! Αθήνα βρίσκομαι. Να εχει δωσει τα ιδια tracking numbers ο τύπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά το tracking που έχω το δειχνει οτι εφυγε απο αθηνα και πηγε θεσσαλονικη! Αθήνα βρίσκομαι. Να εχει δωσει τα ιδια tracking numbers ο τύπος? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulisk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά το tracking που έχω το δειχνει οτι εφυγε απο αθηνα και πηγε θεσσαλονικη! Αθήνα βρίσκομαι. Να εχει δωσει τα ιδια tracking numbers ο τύπος? μαλλον και μενα τα ιδια...αλλου για αλλου πανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Έχει ξαναγίνει πάλι με πωλητή του Ebay να πάνε αλλού για αλλου .απλά είναι απάτη του πωλητή σε αντίστοιχη περίπτωση πήρα τα λεφτά μου πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Και εμένα τα ίδια δείχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maroulisk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 εγω πηρα τηλ.... ειναι για αλλον λεει ας εχει το ιδιο νουμερο με εμενα ... απλα δεν παίζετε ο τυπος ....παω για επιστροφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 εγω πηρα τηλ.... ειναι για αλλον λεει ας εχει το ιδιο νουμερο με εμενα ... απλα δεν παίζετε ο τυπος ....παω για επιστροφή ε ρε τον απατεωνα. Κι εγω το προχωραω στο resolution center. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnakeMJK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση... (μάλλον όχι). Αλλά μια φορά είχα δέμα που ήρθε Αθήνα το πρωί (μένω Αθήνα), το ίδιο απόγευμα πήγε Πάτρα και την επόμενη ημέρα το πρωί ήταν πάλι Αθήνα, όπου μου παραδόθηκε κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εμενα παει για ζακυνθο αντι για ιλιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα