winterman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Προσωπικά δεν πιστευω σε προλήψεις ...κάποιοι όμως ζουν με αυτες ... Τις προάλες μια φιλη ειχε ξεμεινει απο αυγα και ηταν βραδυ...αλλα δεν καταδεχτηκε να τις παω γιατι ειναι γρουσουζια.....επισης γρουσουζια ειναι να πηγαινεις λαδι το βραδυ σε σπιτι!!!
Alekos Koan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Xα, ενδιαφέρον θέμα. Σπουδάζω σ' ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό (δε θα πω ποιο, δεν έχει σημασία), στο χώρο του οποίου υπάρχει μια εκκλησία, κι έξω ένα μεγάλο κυκλικό πράμα, σαν καπάκι αποχέτευσης αλλά μεγαλύτερο σκέψου, όπου ουσιαστικά είναι η σφραγίδα με το σύμβολο του πανεπιστημίου. Ε, ο μύθος λέει ότι αν περπατήσεις πάνω του δε θα αποφοιτήσεις ποτέ! Προσωπικά έχω περπατήσει πάνω του, αλλά μέχρι στιγμής πάει καλά, λογικά στο τέλος του χρόνου θ' αποφοιτήσω κανονικά 2
McNerd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 έχω έναν φίλο που δεν κοβει τα νύχια τετάρτη και παρασκευή, γιατί είναι γρουσουζιά 4
duende Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 προσφατα ετυχε να δουλεψω με εναν συναδελφο απο αλλη εταιρια σε μια επισκευη, αυτος το ειχε γρουσουζια να δινεις αιχμηρα αντικειμενα χερι χερι. ηθελε κοπιδι? το ακουμπουσα να το παρει. η θελα εγω κοφτακι? το ιδιο. δε το ειχα ξανακουσει. επισης, η πεθερα μου δε βαζει ποτε βασιλικο στο σπιτι, επειδη εχει Γιαννη οπως επισης και χελωνες γιατι ειναι γρουσουζια (??)
Grim Ripper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 επισης, η πεθερα μου δε βαζει ποτε βασιλικο στο σπιτι, επειδη εχει Γιαννη οπως επισης και χελωνες γιατι ειναι γρουσουζια (??) Για εξήγησε αυτό με το βασιλικό. Πρώτη φορά τα ακούω όπως και για τις χελώνες. 1
duende Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Για εξήγησε αυτό με το βασιλικό. Πρώτη φορά τα ακούω όπως και για τις χελώνες. δεν εχω ιδεα..καπου καποιος της ειπε οτι σε σπιτι με Γιαννη, βασιλικος δε κανει η κατι τετοιο και το εχει κρατησει οπως και με τις χελωνες, δεν το εχω ακουσει πουθενα..ισως να ειναι προσωπικο "κολλημα"
chrisxkar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ολες οι προληψεις ειναι βλακιες και ολες μου φενονται το ιδιο περιεργες 5
liodos1988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εγω παλι δεν πιστεύω σε προλήψεις και ουτε ειχα ασχοληθεί με το ζήτημα, εως που αραβωνιαστικα πριν 1μιση χρόνο μερικα που θυμάμαι ειναι * Δεν κάνει να δώσω μαχαίρι στην πεθερά * Δεν κάνει να δώσω αυγά στην πεθερά * Δεν κάνει να κάνω δώρο άρωμα της γυναικάς * Κυριακή δεν κάνει να λουζόμαστε * Τετάρτη κ Παρασκευή δεν κόβουμε νύχια * Να μην σκουπίζεις τα χερια σου στην ποδιά της γιαγιάς 1
mylo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δώρο άρωμα κάνεις, Αλλά πρέπει να σε δώσει κέρμα πίσω.... 1
Grim Ripper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Α ναι, νομίζω αυτό με το άρωμα και το κέρμα το έχω ακούσει και εγώ. 1
LongTom Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αυτά που άκουσα από θειάδες και λοιπές (καλοπροαίρετες) μεγάλες γυναίκες στο "χωριό". -Να μην ανοίγεις ομπρέλα στο σπίτι. -Να λες "Φτού μαλλιά και ο διάολος κέρατα" ,όταν χτυπάς το κεφάλι σου με κάποιον άλλο. -Να κάμεις τον σταυρό σου όταν περνάς από εκκλησία,ειδάλλως κακή τύχη θα σε έβρει. Και κάτι περίεργο εκ Θράκης: -Να πετάς νερό όταν φεύγει κάποιος στο κατόπι του, ώστε να φτάσει γρήγορα στον προορισμό του. 1
mylo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Στα παιδάκια που αλλάζουν δόντι και το πετάνε στα κεραμίδια
idomeneas7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 "Μη με φιλας στα ματια, θα χωρισουμε" ειπε μια πρωην στον αντρα. Έπιασε.
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλή φαση Να το ξέρουμε όταν θέλουμε να λήξει κάτι μην κουραζομαστε με άλλους τρόπους. Ένα φιλί στα μάτια και άντε γεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις