Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H TFB ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΝΕΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΡΟ ΑΛΙΜΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ )

• Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ .
ΩΡΑΡΙΟ : 6ΩΡΟ ή 8ΩΡΟ Πρωινό ή 4ωρο Απογευματινό
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ :
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΝΕΣΗ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ – ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ :

- ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
- ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ COACHING
- ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ KAI ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
- ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ
- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ : [email protected]

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2109927901

14670846_629561400559546_848495187819920

• Moderators
Δημοσ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ :

- ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
- ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ COACHING

Δηλαδή η εταιρεία "προσφέρει" το χαρτί με τις φράσεις που θα πρέπει να απαγγέλεις σε κάθε κακομοίρη που παίρνεις τηλέφωνο; Συν την "εκπαίδευση" στα νέα προϊόντα που θα πρέπει να σπρώξεις; Τι με νοιάζουν εμένα όλα αυτά; Αυτά είναι οι υποχρεώσεις μου, όχι αυτά που μου προσφέρει η εταιρεία.

- ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ KAI ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Σας πληρώνουμε κιόλας!

• Like 4
Δημοσ.

Ωχ αρχίσανε να παίρνουνε σβάρνα και τα φόρουμ τώρα. Δεν φτάνουν οι 800 αγγελίες κάθε δύο μέρες. Αυτό που σε μια χώρα που δεν υπάρχουν λεφτά για αγορές και το 90% των αγγελιών εργασίας είναι για πωλήσεις δεν το καταλαβαίνω. Επίσης τι εταιρεία είναι αυτή η TFB που δεν έχει καν ιστοσελίδα? Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Επίσης φίλε ξέχασες το σταθερός μηνιαίος βασικός μισθός.

• Like 2
Δημοσ.

ο τυπας μεσα ειναι αλλα δεν απανταει να μας εξηγησει περι τινος προκειται

ο τυπας που λες φιλε εχει και δουλειες. και δεν νομιζω να γνωριζομαστε και απο χθες ωστε να μιλας με τετοιο υφος.

βρηκα την αγγελια μεσω γνωστου μου που οντως απο οτι μου ειπε εχουνε σταθερο μισθο και bonus extra με τις πωλησεις.

εγω το εβαλα αν καποιος ψαχνεται για δουλεια δεν εχω κανενα συμφερον απο αυτο ,

για αυτο πριν μιλησεις η κρινεις περιμενε και λιγο δεν κανει κακο.

εαν απο εκει και περα νομιζεις οτι εσυ εισαι επιστημονας και δεν ασχολεισαι με οποιαδηποτε αλλη δουλεια δικαιωμα σου. εχω δουλεψει σε τετοια εταιρια και με ποσοστα και με σταθερο μισθο και εξτρα ποσοστα σε πληροφορω οτι εβγαζα παραπανω με σταθερο μισθο σε τετοια εταιρια πωλησεων μαζι με τα εξτρα παρα σαν τεχνικος π δουλευω τωρα.

εαν διαβασεις τα ποστ μ γενικα γτ δεν ειμαι τυχαιος αλλα ουτε πηρα σβαρνα τα φορουμ οπως λενε μερικοι εξυπνακηδες. το θεωρησα ευκαιρια συμφωνα με αυτα που μου ειπανε και αν θελει καποιος δοκιμαζει και παει αμα δεν του κανει φευγει δικαιωμα του καθενος ειναι.

δουλευω τεχνικος σε 2 καταστηματα 24ωρες το 24ωρο οτι και να γινει πρεπει να ειμαι εκει 6ωρο ολη την εβδομαδα με εξωτερικες δουλεις δικα μ εξοδα μετακινησεις  και παιρνω 460 ευρω. και ειμαι 4 χρονια.

ελα πες μου πια ειναι η παπατζα οπως λες ε? η μηπως τα φυλλαδια π παω και μοιραζω κατα διαστηματα ορθοστασια για 10 ευρω ειναι παπατζα ....

Δημοσ.

ο τυπας που λες φιλε εχει και δουλειες. και δεν νομιζω να γνωριζομαστε και απο χθες ωστε να μιλας με τετοιο υφος.

βρηκα την αγγελια μεσω γνωστου μου που οντως απο οτι μου ειπε εχουνε σταθερο μισθο και bonus extra με τις πωλησεις.

εγω το εβαλα αν καποιος ψαχνεται για δουλεια δεν εχω κανενα συμφερον απο αυτο ,

για αυτο πριν μιλησεις η κρινεις περιμενε και λιγο δεν κανει κακο.

εαν απο εκει και περα νομιζεις οτι εσυ εισαι επιστημονας και δεν ασχολεισαι με οποιαδηποτε αλλη δουλεια δικαιωμα σου. εχω δουλεψει σε τετοια εταιρια και με ποσοστα και με σταθερο μισθο και εξτρα ποσοστα σε πληροφορω οτι εβγαζα παραπανω με σταθερο μισθο σε τετοια εταιρια πωλησεων μαζι με τα εξτρα παρα σαν τεχνικος π δουλευω τωρα.

εαν διαβασεις τα ποστ μ γενικα γτ δεν ειμαι τυχαιος αλλα ουτε πηρα σβαρνα τα φορουμ οπως λενε μερικοι εξυπνακηδες. το θεωρησα ευκαιρια συμφωνα με αυτα που μου ειπανε και αν θελει καποιος δοκιμαζει και παει αμα δεν του κανει φευγει δικαιωμα του καθενος ειναι.

δουλευω τεχνικος σε 2 καταστηματα 24ωρες το 24ωρο οτι και να γινει πρεπει να ειμαι εκει 6ωρο ολη την εβδομαδα με εξωτερικες δουλεις δικα μ εξοδα μετακινησεις  και παιρνω 460 ευρω. και ειμαι 4 χρονια.

ελα πες μου πια ειναι η παπατζα οπως λες ε? η μηπως τα φυλλαδια π παω και μοιραζω κατα διαστηματα ορθοστασια για 10 ευρω ειναι παπατζα ....

Θες να μας πεις και τι ακριβώς κάνεις στη δουλειά αυτή -που μας προτείνεις- τότε και να δούμε αν είναι παπάτζα (που είπα) ή όχι;

(μπορεί να κάνω και λάθος άλλωστε)

Δημοσ.

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση και πωλήσεις μέσω τηλεφώνου με σταθερό μισθό και μετά από εκεί και πέρα έξτρα bonus τώρα πως τα έχει ή εταιρία ta bonus τι μισθό δίνει δεν γνωρίζω παραπάνω.και μόνο ο σταθερος μισθός λέει πολλά για εμένα.με ποσοστά ούτε καν δεν πρόκειται να ακούσω κάτι να μ πει κάποιος γτ ειναι χάσιμο χρόνου όσο και να το έχεις.ο συγκεκριμένος είναι εξωτερικός πωλητής τώρα.απο τηλεφωνητής ξεκίνησε.

Όσο κακό και να ακούγεται αν μ λέγανε θα έρχεσαι 8ωρο 5νθημερο θα παίρνεις 350 πόσα είναι ο βασικός και τέλος ε ναι ρε φίλε θα πήγαινα εγώ για αυτό το θεώρησα και σωστό σε σύγκριση με αυτά π κανω στην δικιά μ δουλειά ταλαιπωρία βενζίνες έξοδα κλπ.χιλιες φορές να κάθομαι σε μία καρέκλα και να παίρνω τηλ παρα να δουλεύω και να μην μ δίνουν αυτά π αξιζω.

Παραπάνω πράγματα δεν έχω μάθει για αυτή την εταιρία για να σ πω αναλυτικά. Από ότι καταλάβες πήρα το κείμενο από την σελίδα όπως μ το στείλανε ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...