kage Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) 1700ε για tv ειναι fail αγορα..4κ πανε περιπατο προς το παρων και δεν κρατανε αξια.. Οι αλυσιδες αυτες εχουν μια δυνατοτητα να πειραζουν τα λογιστικά τους αφου ειναι θυγατρικες/υποκαταστηματα χωρας εξωτερικου.. Και σε μικροτερο μαγαζι οι εντοες δοσεις με καρτα βγαινουν παλι λιγοτερο απο αυτες τις αλυσιδες Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2016 από kage 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μου έχει συμβεί να πάω σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας να ψωνίσω κάτι gadget και επί ευκαιρία περνώ και από το section του gaming (χεχεχε). Είμαι λοιπόν στα ράφια με ενός τύπου κονσόλα και έρχεται ο υπάλληλος με τις κλασικές ερωτήσεις μπλα, μπλα, μπλα. Καταλήγει με το κλασικό "θα την πάρετε (την κονσόλα)". Εγώ επειδή είμαι ειλικρινής άνθρωπος (), αυθόρμητα (όντως) λέω "στην τάδε αλυσίδα είναι πιο φθηνή οπότε μάλλον θα την πάρω από εκεί (την κονσόλα). " Με κοιτάει ο υπάλληλος και μου λέει "εντάξει θα σας το δώσω όσο και εκεί". Ε την πήρα
eidikos33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Η απάντηση ειναι εξαρταται απο ποιον αγοράζω... για το αν θα κανω παζάρια. Πλαισια, Markt, Κωτσοι... πάντα μα πάντα θα τους πω οτι το βρισκω χαμηλοτερα (γιατι το βρισκω, αλλα μπορει να ναι στου διαολου το κερατο). Η κάνε μου ενα καλυτερο offer ή το παιρνω απο αλλου. Αλλες φορες μου κάνουν αλλες πάλι οχι. Φυσικα δεν μιλάμε για να πας να παρεις μια λάμπα... αλλα πχ σε μια οθονη των 200 ευρώ, σε ενα ψυγειο... κλπ. Αν μιλάμε για μικρο μαγαζι κλπ, πληρωνω στο ακέραιο και πιθανα να του πω να κοψει και μικροτερη αποδειξη να βγαλει και τιποτα. δεν περιμενα οτι δεχονται παζαρια καταστηματα οπως το πλαισιο το μαρκ και ο κωτσο
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Το μοναδικο παζαρι που κανω, το οποιο δεν ειναι ακριβως παζαρι, ειναι με τις τιμες ιντερνετ. Πριν λιγο διαστημα εψαχνα ενα μοντεμ και στο καταστημα (Media Markt συγκεκριμενα) το ειχε 3-4€ ακριβοτερο απο οτι στο ιντερνετ. Το λεω στον υπαλληλο και μου κανει ναι αλλα ξερετε στα καταστηματα εχει διαφορετικη τιμη. Του λεω οκ θα το παρω απο το Πλαισιο που το εχει στα καταστηματα την ιδια τιμη με αυτη που εχεις εσυ στο σαιτ (that was a lie btw). Σε 10'' ειχε γραψει ενα χαρτακι με το οποιο πληρωσα στο ταμειο την τιμη ιντερνετ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ελλαδισταν ειμαστε και λειτουργουμε σαν ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ της οθομανικης αυτοκρατοριας!!!!! Γιαυτο εχουν δωσει το ΟΚ στους υπαλληλους σε μαγαζια στυλ κοτσοβολος να κοβουν 20-30-40 ευρω αν το ζητησει ο πελατης (αλλωστε αυτοι παλι κερδιζουν). Παζαρι και ελληνας πανε μαζι. Ελλας το μεγαλειο σου!!! Για αυτό επίσης και ως κλασσικοί ανατολοκαπιτάλες, φροντίζουμε σε όλα τα αγαθά προϊόντα και υπηρεσίες να φουσκώνουμε την τιμή αφού το παζάρι του άλλου είναι δεδομένο και έτσι θα την ρίξουμε (normal τιμή και καλά). Διότι των φρονίμων τα παιδιά μαγειρεύουν πριν πεινάσουν.
bill999r Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Φιλος αν είσαι Αθήνα πήγαινε στον κωτσοβολο στην Καλλιθέα. Εκεί πραγματικά οι υπάλληλοι κόβουν αρκετά από τις επίσημες τιμές και ιδιαίτερα για αγορές τοις μετρητοίς. Τώρα για την συγκεκριμένη Τν δεν ξέρω πόσο θα πέσει αλλά θα πέσει σίγουρα σε τιμές επιπέδου σκρουτζ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά αγορά κλιματιστικου από το συγκεκριμένο κατάστημα σε τιμή χαμηλότερη από σκρουτζ όταν η αρχική του ήταν +150 ευρώ. Τελική τιμή στα 600 1
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 1700 Δηλαδη αν αντι για 1700ευρω στην αφησει την τηλεοραση 1650πχ θα σωθεις εσυ με τα 50αυτα ευρω οταν εχεις δωσει 1650 για να παρεις τηλεοραση? Θες να γλυτωσεις χρηματα?Κοιτα σε φθηνοτερα μοντελα. 1
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Όντως alx, μη δώσεις 1700€ για τηλεόραση ρε συ!
zianna Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ο κωτσοβολος (αναλογα το καταστημα) κανει "παζαρια" του στυλ σου δινουν την εκπτωση που δικαιουνται οι προισταμενοι.Το ιδιο μου εχει συμβει και 3-4 φορες στο πλαισιο οταν ψωνιζα ακομα απο εκει ερχοταν ο υπευθυνος του καταστηματος και σου εκανε μια εκπτωση περιπου 10% απο την τιμη του ραφιου. Επειδή είχα σχέση με προιστάμενο καταστήματος, (αν και πάνε πάρα πολλά πολλά χρόνια ) λοιπόν, ο Κωτσόβολος δίνει ίδια τιμή είτε το πάρεις με "άτοκες" δόσεις είτε το πάρεις μετρητοίς. Που σημαίνει ότι σε περίπτωση μετρητοίς (ρευστό, πληρωμή απευθείας με πιστωτική κτλ) ο Κωτσόβολος βγάζει μεγαλύτερο κέρδος αφού βγαίνει από την μέση η πληρωμή του μεσάζοντα (τράπεζα). Με λίγα λόγια όλες οι τιμές του έχουν μέσα ήδη ενσωματωμένους τους τραπεζικούς τόκους των δόσεων. Γι'αυτό και δέχονται το παζάρι. Και με ακόμα λιγότερα λόγια, μην ψωνίζετε από Κωτσόβολο εκτός αν 1) είναι με δόσεις ή 2) γίνει παζάρι στην τιμή της βιτρίνας όταν πάτε για όλο το ποσό με την μία.
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Επειδή είχα σχέση με προιστάμενο καταστήματος, (αν και πάνε πάρα πολλά πολλά χρόνια ) λοιπόν, ο Κωτσόβολος δίνει ίδια τιμή είτε το πάρεις με "άτοκες" δόσεις είτε το πάρεις μετρητοίς. Που σημαίνει ότι σε περίπτωση μετρητοίς (ρευστό, πληρωμή απευθείας με πιστωτική κτλ) ο Κωτσόβολος βγάζει μεγαλύτερο κέρδος αφού βγαίνει από την μέση η πληρωμή του μεσάζοντα (τράπεζα). Με λίγα λόγια όλες οι τιμές του έχουν μέσα ήδη ενσωματωμένους τους τραπεζικούς τόκους των δόσεων. Γι'αυτό και δέχονται το παζάρι. Και με ακόμα λιγότερα λόγια, μην ψωνίζετε από Κωτσόβολο εκτός αν 1) είναι με δόσεις ή 2) γίνει παζάρι στην τιμή της βιτρίνας όταν πάτε για όλο το ποσό με την μία. 3) έχει κάτι σε προσφορά
zianna Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 3) έχει κάτι σε προσφορά Και στην προσφορά αν την προσφέρουν και σε δόσεις πάλι βγάζουν κέρδος.Ο Κωτσόβολος παίρνει απευθείας τα χρήματα είτε από τον πελάτη (μετρητοίς) είτε από την τράπεζα (δόσεις). Όταν βάζεις δόσεις χάνει μέρος του κέρδους που πάει στην τράπεζα. Πάντα παζάρι στις τιμές μετρητοίς. 1
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Και στην προσφορά αν την προσφέρουν και σε δόσεις πάλι βγάζουν κέρδος. Ο Κωτσόβολος παίρνει απευθείας τα χρήματα είτε από τον πελάτη (μετρητοίς) είτε από την τράπεζα (δόσεις). Όταν βάζεις δόσεις χάνει μέρος του κέρδους που πάει στην τράπεζα. Πάντα παζάρι στις τιμές μετρητοίς. Ναι οκ, απλά λέω για την περίπτωση που βγάζει κάτι σε προσφορά και είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
zianna Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ναι οκ, απλά λέω για την περίπτωση που βγάζει κάτι σε προσφορά και είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Και σε αυτήν την περίπτωση, πάνε στον διευθυντή και πες του πχ "ή μου κάνεις καλύτερη προσφορά και πληρώνω μετρητοίς, είτε το πάμε με δόσεις μέσω τραπέζης αφού ελέγξω τι παίζει στην αγορά και στο άμαζον" εκτός κι αν τον πετύχεις σε ανάποδη μέρα έτοιμο να διαολοστείλει τον οποιοδήποτε, θα σου κάνει καλύτερη προσφορά. Κινδυνεύει να σε χάσει από το μαγαζί και φεύγοντας μπορεί να το μετανιώσεις, να το πάρεις από αλλού, να πάρεις κάτι άλλο κτλ και δουλεύει και με μπόνους πωλήσεων στο τέλος της χρονιάς (όσο μεγαλύτερος τζίρος, τόσο μεγαλύτερο το μπόνους του, παρόλη την κρίση δεν νομίζω να τα έκοψαν τα μπονουσάκια των διευθυντών καταστημάτων). 2
alxlightning Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 χιχιχι παω αυριο τοτε κιολας στον κωτσοβολο καλλιθεας ρε δεν ξερω γλυκοκοιταω την ks8000 γιατι μου εκλεψαν το κινητο και δε θελω να ξαναδωσω λεφτα για το s7 edge αλλα δεν υπαρχει άλλο κινητο που να με καλυπτει οποτε το θελω ξανα και λεω να το παρω δωρο απ την τηλεοραση χιχιχιχιούτως η αλλως είναι προμο της Sammy και όχι των καταστημάτων. Για τοπ σειρα τηλεόρασης μου φαινονται οκ λεφτα-απλα ελπιζω να μου την αφησουν τυπου 1500 φαση οποτε ουσιαστικα να μου βγει 1000 η τηλεοραση.Η είμαι τρελος
zio10 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 χιχιχι παω αυριο τοτε κιολας στον κωτσοβολο καλλιθεας ρε δεν ξερω γλυκοκοιταω την ks8000 γιατι μου εκλεψαν το κινητο και δε θελω να ξαναδωσω λεφτα για το s7 edge αλλα δεν υπαρχει άλλο κινητο που να με καλυπτει οποτε το θελω ξανα και λεω να το παρω δωρο απ την τηλεοραση χιχιχιχι ούτως η αλλως είναι προμο της Sammy και όχι των καταστημάτων. Για τοπ σειρα τηλεόρασης μου φαινονται οκ λεφτα-απλα ελπιζω να μου την αφησουν τυπου 1500 φαση οποτε ουσιαστικα να μου βγει 1000 η τηλεοραση. Η είμαι τρελος Σίγουρα θα είναι πολύ καλή η τηλεόραση αλλά πολύ πιθανό να κάνεις εξίσου καλή δουλειά και με μια φτηνότερη...δεν ξέρω βέβαια τι απαιτήσεις έχεις και τι χρήση κάνεις, αλλά καμιά φορά πάνω στον ενθουσιασμό μπορεί να πάρουμε κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε...άσε που προχωράει και η τεχνολογία γρήγορα, οι τιμές πέφτουν και γενικά η αγορά μιας τηλεόρασης δεν είναι πλέον για μια ζωή όπως ήταν παλιότερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα