nektarios_rs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει τι κι αν το iphone 4s του 2011 είχε μέχρι τον Αύγουστο του 2016 και συνεχίζει να λειτουργεί με 512ram. Στο pixel μετά τα 2 χρόνια θα βγάλουν κάποιο unstable version οι developers του xda σιγά. Οι περισσότερες rom στο xda έχουν σαν βάση τις rom του κατασκευαστή και όχι μόνο είναι stable αλλά μερικές φορές διορθώνουν και προβλήματα της stock. Μόνο οι roms που αφορούν ports από άλλες συσκευές είναι unstable αλλά και εκεί τα bugs διορθώνονται σύντομα. Αφού μιλάμε για bugs και βλέπω αναφέρεις τις αναβαθμίσεις του iPhone, να μιλήσουμε για το iOS 10? Έχει τόσα bugs που μπορείς ακόμα και στους φίλους σου να κάνεις φάρσες! 3
hakunamatata Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 2 χρονια δεν ειναι λιγο, αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερα...1000 φορες καλυτερα ομως λιγη και καλη υποστηριξη παρα πολυ και χαλια iphone 4s μετα την 7 αγκομαχαει, πλεον για το μονο που κανει ειναι για να παιρνει τηλεφωνα... iphone 5s και αυτο πλεον ζοριζεται αρκετα, και για να σας προλαβω δικα μου και τα δυο... οποτε οι μηλακιδες οι φανατικοι χαλαρωστε λιγο με την ''υποστηριξη'' της αππλε το κακο με τα πιξελ ειναι η ΠΟΛΥ υψηλη τιμη τους, μακαρι τουλαχιστον να βγαλουν και καποιο midrange με καθαρο android 1
SIP1995 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 iphone 5s και αυτο πλεον ζοριζεται αρκετα, και για να σας προλαβω δικα μου και τα δυο... Το δικό μου 5S μια χαρά πάει.. 7
Cell_7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 iphone 5s και αυτο πλεον ζοριζεται αρκετα, και για να σας προλαβω δικα μου και τα δυο... Όπως γράφει και ο SIP1995, το 5s τσουλάει, δεν ξέρω τι το έχεις κάνει το δικό σου και λες ότι ζορίζεται. 1
AlexKane Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 ...να μιλήσουμε για το iOS 10? Έχει τόσα bugs που μπορείς ακόμα και στους φίλους σου να κάνεις φάρσες! Εδώ που τα λέμε, τo iOS 10 είναι bug-fest. Το N5 με ανεπίσημο android 7.1 έχει απείρως λιγότερα.
SIP1995 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Όπως γράφει και ο SIP1995, το 5s τσουλάει, δεν ξέρω τι το έχεις κάνει το δικό σου και λες ότι ζορίζεται. Όχι μόνο τσουλάει, αλλά ειδικά για κινητό 3ετίας είναι αρκετά γρήγορο. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Γιατί ειλικρινά απο την 4.0 και μετά δεν έχω δει καμία τεράστια διαφορά από έκδοση σε έκδοση. Στην 4.0 ουτε lock screen notifications δεν ειχε. Να μου πεις η 5 με την 6 αισθητικα τουλαχιστον ναι δεν ειχαν διαφορες. 2
Yeroplatanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ενταξει ρε παιδια χαλαρωστε με τα apple που ειναι τα μονα κινητα που δεν κολλανε.Και το G2 βγηκε πριν το s δεν κολλαει πουθενα εχει καλυτερη καμερα και οθονη και μπαταρια και πιο σημερινο μεγεθος!Βεβαια το g2 ειναι θρυλος οποτε ειναι αδικη συγκριση 2
Jophiel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ο άμεσος ανταγωνισμός της Google δίνει 4 χρόνια αναβαθμίσεων, οπότε το αυτονόητο θα ήταν να δίνει και αυτή το ίδιο. Τα υπόλοιπα είναι για να είχαμε να λέγαμε... Τουλάχιστον θα έπρεπε οι ενημερώσεις ασφαλείας να είναι για 4 χρόνια και οι αναβαθμίσεις λειτουργικού για 3 ή έστω για 2,5 χρόνια. Αυτό το κάνει γιατί έχει τελείως διαφορετική τακτική από την Apple. Όσα κινητά έχουν Android απαξιώνονται απίστευτα γρήγορα, η Apple με την υποστήριξή της μπορεί και τα κρατάει "στη ζωή" για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα και γι αυτό δεν πέφτει έυκολα και η αξία μεταπώλησής τους. Τη ζωή σε μία ψηφιακή συσκευή την κάνει το software. Αυτό έχει αποδειχτεί με τα χρόνια, γι αυτό σήμερα οι περισσότεροι κατασκευαστές κινητών δίνουν κορυφαίο hardware, το οποίο το θάβουν στο κομμάτι του software. Έτσι αγοράζεις καινούρια συσκευή, γιατί μετά από 1 -1,5 χρόνο υπάρχουν κινητά που κάνουν περισσότερα πράγματα από το δικό σου και έχουν υποδεέστερο hardware. Έτσι κινείται η αγορά στα Android κινητά... Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι είναι ότι μερικοί, που έπσευσαν να δικαιολογήσουν τη Google, κάποτε μπορεί να έγραψαν ότι "η Apple είναι λογικό να δίνει αναβαθμίσεις για τόσο καιρό, αφού ζητάει μια περιουσία για το κάθε κινητό της". Τώρα η Google ζητάει τα ίδια περισσότερα χρήματα (αν συμπεριλάβεις και τα έσοδα από την πώληση προσωπικών δεδομένων) και δίνει λιγότερα... Πώς αλλάζουν οι καιροί... 2
Psaris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Τα ειπες ολα... τι να κανουμε καπως πρεπει να πουλήσουν... και μενα το android μου δεν θα παρει ποτε την 6 ποσον μάλλον την 7... 1
redcom7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ας κρατήσω κινητό πάνω από 6 μήνες και βλέπω εάν θα πάρει αναβάθμιση μετά από δύο χρόνια....
BetterCallSaul Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ας κρατήσω κινητό πάνω από 6 μήνες και βλέπω εάν θα πάρει αναβάθμιση μετά από δύο χρόνια.... σκληρος.... 6
Jophiel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Τα ειπες ολα... τι να κανουμε καπως πρεπει να πουλήσουν... και μενα το android μου δεν θα παρει ποτε την 6 ποσον μάλλον την 7... Είναι θέμα επιλογής και γι αυτό είναι και σεβαστό. Το θέμα είναι να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν υπάρχουν "καλές" και "κακές" εταιρείες. Αυτή τη στιγμή η Google κάνει μια απόπειρα να γίνει Apple το αν θα τα καταφέρει θα το δείξει ο χρόνος. ΕΚεί που έχω τη μεγαλύτερη ένσταση είναι στο ότι οι αναβαθμίσεις ασφαλείας δεν απαιτούν ισχυρότερο hardware και εκεί θα έπρεπε να ακολουθήσει τον άμεσο ανταγωνισμό και να προσποιηθεί έστω ότι δείχνει το στοιχειώδη σεβασμό στα χρήματα των αγοραστών του προϊόντος της... Μακάρι η κίνησή της να επιτύχει και μέσα στην τιμή να περιλαμβάνεται (έστω και σε μελλοντικά μοντέλα) η τιμή του λειτουργικού, ώστε να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της χωρίς να πουλάει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, με ένα αξιοπρεπές store (επιπέδου Apple). Τότε πραγματικά θα την προτιμήσω με κλειστά μάτια. Αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι εισπράτει και την πώληση προσωπικών δεδομένων, από τις πωλήσεις στο store και από την τιμή του κινητού και όλα αυτά χωρίς να παρέχει τις υπηρεσίες του ανταγωνισμού, τη βρίσκω μια πολύ ακριβή λύση. Κερδίζει σε κάποιους τομείς, αλλά όποιος θέλει ομαλή λειτουργία, ασφάλεια και μακροπρόθεσμη υποστήριξη του προϊόντος δεν έχει επιλογές στους κατασκευαστές που την προτιμούν.
imoaix Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 καλα με τετοιες τιμες κ τετοια πολιτικη αναβαθμισεων ενω εχουμε ζησει τις εποχες nexus περιμενουν να πουλησουν? θερωρειται αυτο εξελιξη? κ για να λεμε κ τα καλα της η apple στις αναβαθμισεις θα ηταν σχεδον αψογη αν τις σταματαγε εκει που αντεχει το hardware καλα κανω κ το πρωτο πραγμα που βλεπω ειναι η υποστηριξη στο xda Το δικό μου 5S μια χαρά πάει.. αστο ,4 δευτερα για να μπορεσεις να τραβηξεις φωτο ειναι βαφτο μπλε το κακο ειναι οτι τα πιστευετε κ παιρνετε κ κοσμο στον λαιμο σας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα