Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρτη αλλα παρε ετησιο γιατι αμα γινεις πελατης δεν θα ξαναδεις αυτη την τιμη 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Giorgoss94 είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους ! Συγγνώμη για την ερώτηση που πρόκειται να κάνω..αλλά είναι πολλές οι σελίδες για να ψάξω..αξίζει η συγκεκριμένη ; Διότι είμαι σε άλλη γνωστή ασφάλεια για το αυτοκίνητο μου και δίνω 280€ / εξάμηνο .. και στην Hellas Direct που έκανα μια γρήγορη ματιά με τα ίδια προνόμια και ίσως κάτι παραπάνω μου βγαίνει στα 108€..μεγάλη διαφορά !! Είναι αξιόπιστη ; Να προχωρήσω σε συμβόλαιο ; Σας ευχαριστώ πολύ !! 

Ναι, μην το σκέφτεσαι! Καλή χρονιά

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω 2 αυτοκινητα στην HD και βλεπω οτι καθε χρονο ανεβαζει την τιμη στο πιο παλιο και πιο μικρης αξιας και χωρις να υπαρχουν ατυχηματα 

Τι γινεται ?

Δημοσ.

μονιμα αυτο κανει με την τιμολογιακη της πολιτικη αλλα παραμενει πιο φτηνη απο τις αλλες !!

Δημοσ.
On 19/03/2025 at 09:33, adi32 said:

Εχω 2 αυτοκινητα στην HD και βλεπω οτι καθε χρονο ανεβαζει την τιμη στο πιο παλιο και πιο μικρης αξιας και χωρις να υπαρχουν ατυχηματα 

Τι γινεται ?

Έτσι κάνει η HD. Η λύση, αν σ' ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είναι να πας για μια φορά σε άλλη, και μετά να ξανάρθεις σαν νέος πελάτης. Φυσικά, προϋποθέτει να έχει normal τιμή η άλλη, όποια κι αν είναι αυτή. Αλλιώς παίρνεις το αυξημένο συμβόλαιο και λες κι ευχαριστώ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πρώτο συμβόλαιο ( μικτή) μαζί με την έκπτωση μου είχε βγει κάπου 250. Ανανέωσης προχτές νέο έτος 290 . Ανέβηκε αλλά πάλι 40€ κάτω από τις υπόλοιπες. Οπότε παρέμεινα 

Δημοσ.

Μιλαμε υπαρχει κυκλωμα αριστα οργανωμενο 

Μπηκα στο insurance market ναι παρω προσφορα οπου μου εβγαλε χαμηλοτερη τιμη στην ΗD και μετα απο λιγο μου στελνει η HD νεα προσφορα απο μονη της 20ε πιο κατω

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άλλο κωδικό δεν γνωρίζω και η τελευταία προσφορά που πήρα από την εταιρεία δεν ήταν η χαμηλότερη ως συνήθως, οπότε πήγα στην anytime που βγήκε λίγο πιο οικονομική στις ίδιες καλύψεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το δοκίμασα, αλλά αν και ανέβασαν ξανά το ασφάλιστρο (εδώ και 3 χρόνια ανεβαίνει κάθε 6μηνο...) παραμένει η φθηνότερη συγκριτικά.

Δημοσ.

Για δοκιμαστε να κανετε καινουριο απο την ααρχη. Εχουν ακριβυνει παρα πολυ 👎

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/5/2025 στις 6:28 ΜΜ, Doubt είπε

Άλλο κωδικό δεν γνωρίζω και η τελευταία προσφορά που πήρα από την εταιρεία δεν ήταν η χαμηλότερη ως συνήθως, οπότε πήγα στην anytime που βγήκε λίγο πιο οικονομική στις ίδιες καλύψεις.

Same story... Και στην τελευταια ανανεωση η αυξηση ηταν τεραστια. Εφυγα στην anytime που με ακριβως ιδιες καλυψεις βγαινει αισθητα φτηνοτερη και συνεχιζουν να με ενοχλουν με emails που προωθουν αλλα προιοντα και υπηρεσιες της εταιριας. Απαντησα σε ενα απ αυτα και ειπα οτι εχω φυγει και να μη μου ξαναστειλουν και προς τιμην τους δεν ξαναηρθε τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως στην HD έκανα πριν ένα μήνα ετήσιο, μικτή, ασφαλιζόμενη αξία 23000, 1000€ απαλλαγή με 310€.

Και πέρσι είχα το ίδιο λίγο πιο φτηνά. Μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε , ελπίζω να μην χρειαστεί.

Στην anytime μου βγαινει πιο ακριβά.

Επεξ/σία από Kaboomzer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα , μου ηρθε σημερα η ανανεωση ακριβως ενα μηνα πριν ληξει .
Πληρωνα 160,39€ και μου ηρθε μαζι με την καλυψη φυσικων καταστροφων 171,47€
Και παλι πιο φτηνο βγαινει απο ολες τις αλλες ( cosmote insurance , insurancemarket ) 

Με αυτα που διαβαζα περιμενα τσεκουρι αλλα τελικα καλα πηγε αυτο 

Περυσι

image.png.987368c468d15295df6151b5e36edb44.png

φετος

image.png.a150d28d782e0ad0c8557d5acb5ec19e.png

Επεξ/σία από villasg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...