Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι για παράδειγμα εγώ όπως και πολλοί ακόμη που γνωρίζω ή που διαβάζω τα γραπτά τους σε φόρουμ, αυτή την κάλυψη την είχαμε ήδη ως μέρος του πακέτου που πληρώναμε. Άρα γιατί βρήκαν όλοι πάτημα για να αυξήσουν πάλι την τιμή; Επίσης, γιατί η HD αυξάνει συνεχώς το ασφάλιστρο; Και μάλιστα πάντα πάνω από τον πληθωρισμό; Δεν εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη αυτό.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλημερα , μου ηρθε σημερα η ανανεωση ακριβως ενα μηνα πριν ληξει .
Πληρωνα 160,39€ και μου ηρθε μαζι με την καλυψη φυσικων καταστροφων 171,47€
Και παλι πιο φτηνο βγαινει απο ολες τις αλλες ( cosmote insurance , insurancemarket ) 

Με αυτα που διαβαζα περιμενα τσεκουρι αλλα τελικα καλα πηγε αυτο 

Περυσι

image.png.987368c468d15295df6151b5e36edb44.png

φετος

image.png.a150d28d782e0ad0c8557d5acb5ec19e.png

Αν δεν κάνεις ετήσια ανανέωση παίξε λίγο με τις μέρες.Μπορει να τις αυξήσεις ελαφρά και να είσαι στα ίδια χρήματα.

Δημοσ.

Δεν έχω εικόνα πρόσφατη για τις ανανεώσεις, σε αρχική ασφάλιση νέου (για μένα) ΙΧ η hd δεν βγήκε η πιο φτηνή από τις γνωστές.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν δεν κάνεις ετήσια ανανέωση παίξε λίγο με τις μέρες

ετησια ειναι 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έστειλαν την ανανέωση. Βάζω το μεσαίο πακέτο με κλοπής/πυρός, 3 χρόνια και τώρα πήγαινα για 4ο, τα δύο πρώτα υπήρχε αύξηση μεγάλη, πέρσι σχεδόν τα ίδια με πρόπερσι και φέτος 90 ευρώ πάνω χωρίς καμία διαφοροποίηση ή χρήση της ασφάλειας τον περασμένο χρόνο. Πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα, μου έδωσαν έναν εκπτωτικό 10% αντί για 5% που έβαζα με τον κωδικό PRAKTIKER, η διαφορά μειώθηκε 25 ευρώ περίπου, αλλά δεν πρόκειται να ανανεώσω φέτος σε HD, βγαίνει ίδια τιμή με anytime.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...