kathytherion Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Έχουμε βάλει μπρος με το σύντροφο για αρραβώνα, καθώς το σκεφτόμασταν καιρό. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρω τι υποχρεώσεις υπάρχουν από θέμα δώρων αλλά θέλουν οι γονείς μου σε συνεργασία μ εμένα να του κάνουμε κάτι την ημερατου αρραβώνα (μια απλή Κυριακή θα ναι που θ αλλάξουμε βέρες κ θα ναι παρόντες οι γονείς κ τ αδέρφια μας μόνο, χαλαρά). Πέρα από κάτι συμβολικο(κόσμημα, ,μανικετόκουμπα ) θελουμε να του κάνουμε δώρο κάτι χρηστικό για να το χαίρεται κιόλας. Αρχικά σκέφτηκα καλό ρολόι αλλά ψαρεύοντας τον κατάλαβα ότι δεν θα το φορέσει γιατί είχε ήδη πάρει ένα κ δεν τον βολεύουν τα ρολόγια. Επειδή γενικά δε λέει τι θα ήθελε ούτε σ εμένα, και ξέρω πως έχει σχεδόν ότι χρειάζεται, θέλω ν ακούσω ιδέες κι από σας, για δώρο, αν κάνατε, τι σας έκαναν στον αρραβώνα και τι κάνατε εσείς για να πάρω ιδέες!
mylo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το σύνηθες είναι ρολόι, αφού δεν τον βολεύει όμως παρτου κάτι χρηστικό τύπου κινητό ταμπλετ
*nenya* Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αν αγαπάει τους υπολογιστές και του κάνετε δώρο τούμπανο desktop, τότε θα θυμάται αυτόν τον αρραβώνα για πάντα!
defacer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πέρα από κάτι συμβολικο(κόσμημα, ,μανικετόκουμπα ) θελουμε να του κάνουμε δώρο κάτι χρηστικό για να το χαίρεται κιόλας. Εισητήρια, θα τα χαρεί πολύ περισσότερο από οτιδήποτε χρηστικό. 1
Perfect Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει λόγος που γίνεται δώρο κόσμημα η ρολόι κατι δηλαδή που να κρατήσει πολύ καιρό. Ενα χρυσό σταυρο προτεινω 2
visualizer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Xρυσό σταυρό μου είχε πάρει η νονά μου . 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Xρυσό σταυρό μου είχε πάρει η νονά μου . Όπως σε όλους μας, και? Που βοηθάει επι του παρόντος??
Mau-Maus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Όπως σε όλους μας, και? Που βοηθάει επι του παρόντος?? Ενώ το δικό σου μήνυμα που ειναι τελείως οφτοπικ, που δεν έχει καμία πρόταση προς τον ts, που σχολιάζει αρνητικά ένα άλλο μήνυμα και το μόνο που κάνει ειναι να προκαλεί ανταπάντηση, βοηθάει άπειρα επί του παρόντος ε !!!??? Τι φάση ρε φίλε .. ---- Επί του θέματος τώρα.. του γούστο μου ειναι ο λευκόχρυσος, κάτι σαν και αυτό .. οχι πολύ ακριβό μα πάρα πολύ όμορφο ..
visualizer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Όπως σε όλους μας, και? Που βοηθάει επι του παρόντος?? O σταυρός δεν μου φαίνεται για καλό δώρο να το κάνεις στον αρραβωνιαστικό σου εφόσον συνήθως τέτοιο δώρο κάνει η νονά . έριξες κανέναν από το μηχανάκι πρόσφατα ; 1
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν επειδή κ εγώ δεν ήθελα ρολόι μου είχαν πάρει σταυρό, πάρε κάναν καλό όμως Χρυσό σκέτο όχι λευκό χρυσό, νομίζω δεν κολλάει σε άντρα. 1
mary Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το συνηθες (απο εποχες παπουδων) ειναι οι γονεις της νυφης να κανουν δωρο στο γαμπρο ενα ρολόι και οι γονεις του γαμπρου στη νύφη σταυρο. Βασικα αυτο εγινε και σε μας, κυριως επειδη το δικο του ρολοι ειχε χαλασει και ηθελε ενα καινουργιο. Τωρα, αν δεν φοραει/θελει ρολόι, καλο ειναι να το συζητησετε και να προτρέψεις τους δικους σου να του παρουν κατι που θα χρειαστει πραγματικα. 1
idomeneas7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Σταυρο ολόιδιο με του Μαους ειχαμε πάρει στο βαφτιστηρι παντως. Χρυσός σταυρός σε αντρα μου βγάζει ότι είναι νταλικερης ή μπετατζης και το θεωρω τερμα αντιαισθητικο. Ποσα λεφτα θελετε να χαλασετε? Θα πρότεινα κατι σε gadget αν του αρέσουν τέτοια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα