Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι σε φαση που δε ξερω τι να τρωω το πρωι. Μεχρι προσφατα ετρωγα δυο μπισκοτα απο το βενέτη (σοκολατας) αλλα θεωρω οτι φορτωνομαι με πολυ βουτυρο (ενδεχομενως και ζαχαρη) χωρις λογο. Για δημητριακα εχω ακουσει επισης οτι εχουν απειρη ζαχαρη ενω υποτιθεται ειναι υγιεινες επιλογες. Εσεις τι τρωτε;

Δημοσ.

Όταν ξυπνήσω και για 3-4 ώρες, μόνο καφέδες και τσιγάρα.
Μετά οτιδήποτε κρύο, πχ. κάνα κρύο σαντουιτς με τυρί, κοτόπουλο, ντομάτα, μαρούλι, ή κάτι παρεμφερές, χωρίς μαγιονέζες κλπ. Επίσης όχι ζάχαρες και ότιδήποτε γλυκό, ιδίως το πρωί, μου φέρνουν αναγούλα
(οι καφέδες είναι πάντα σκέτοι)

• Like 3
Δημοσ.

συνήθως δημητριακά με γάλα , μπισκότα ,φρυγανιές με βούτυρο μαρμελαδα , μέλι , μερεντα

πέρσι και ψημένα κρουασαν τα σαββατοκύριακα 

θα ήθελα περισσότερο τυρόπιτες αλλα είναι ακριβές 

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι smoothie στο οποίο μπορείς να ενσωματώσεις διάφορα καλούδια γεμάτα βιταμίνες και ιχνοστοιχεία! Πολύ δημοφιλές στο εξωτερικό τα smoothies με superfoods (chia seeds, cacao, flax seeds κ.α.) και οι χυμοί λαχανικών. Εγώ έχω αποχυμωτή χαμηλών στροφών και πολλά πρωινά φτιάχνω πράσινο χυμό και μου δίνει απίστευτη ενέργεια και διάυγεια. Τώρα περιμένω ένα Blender από amazon.uk για να φτιάχνω smoothies για πρωινό και όχι μόνο...

Ένα ενδεικτικό πρωτεινούχο smoothie ότι πρέπει για πρωινό με φυστικοβούτρο, μπανάνα, μέλι, γάλα αμυγδάλου, κακάο σκόνη κ.α.  https://www.youtube.com/watch?v=66Kr2Sbi0tE

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι στάνταρ, από τίποτα (μόνο καφέ δηλαδή) μέχρι ό,τι βρω (κρουασάν, τυρόπιτες, αυγά, δημητριακά κλπ).

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχω κάτι στάνταρ, από τίποτα (μόνο καφέ δηλαδή) μέχρι ό,τι βρω (κρουασάν, τυρόπιτες, αυγά, δημητριακά κλπ).

Έτσι δυνατό σε θέλω!! :)

• Like 3
Δημοσ.

Έτσι δυνατό σε θέλω!! :)

Και το κουλούρι ωραίο που είπες! Κρέμα εννοείς μπουγάτσα με κρέμα; Όταν τυχαίνει να είμαι πάνω τρώω μία με τυρί και μία με κρέμα για πρωινό! :)

Δημοσ.

Και το κουλούρι ωραίο που είπες! Κρέμα εννοείς μπουγάτσα με κρέμα; Όταν τυχαίνει να είμαι πάνω τρώω μία με τυρί και μία με κρέμα για πρωινό! :)

Κουλούρι όταν πάω τον μικρό σχολείο δηλαδή καθημερινή...

Σαββατοκύριακο κάνω πάρτι:)

Ναι μπουγάτσα με κρέμα, λιώνει πρωί πρωί πωπωπωπωπωπππωωπωπ.....

Όταν έρθεις έλα κερνάω έως 20 μερίδες :P

• Like 2
Δημοσ.

Γιαούρτι Ελληνικό 2%(ή 0%), ανάλογα τι έχει σε προσφορά + μούσλια(με σταφίδα & μήλο αποξηραμένο) + μπανάνα κομμένη + λίγο μέλι.Όλα σε ένα μπολ - αχταρμάς.

Μαζί με μια κούπα cafe au lait(50-50 καφές-γάλα συνήθως το φτιάνω).

Όταν επιστρέφω Ελλάδα ενίοτε τρώω κανένα κουλούρι έναντι του γιαουρτιού ή σπάνια καμία μπουγάτσα με κρέμα(πολύ σπάνια πια λόγω του ότι στο "χωριό" δεν έχει αξιοπρεπή μπουγατσατσίδικα πια :(  ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...