Charlie37 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, νέος στο φόρουμ! Αφορμή είναι ο προϊστάμενος που έχω στην δουλειά που πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Για να καταλάβετε το background... Είναι το κλασσικό τυπάκι 30κάτι χρονών που μόλις πήρε προαγωγή, έγινε senior manager και νομίζει ότι η εταιρεία είναι δική του και πως οι απο κάτω του είναι απλά κάποια παιδάκια (οι πιο πολλοί συνομήλικοί του βέβαια) που πρέπει να τον υπακούν, να κατεβάζουν το κεφάλι όταν τον βλέπουν και γενικά να μην του φέρνουν αντίρρηση σε Ο,ΤΙ και να πει, ακόμα και αν είναι η μεγαλύτερη βλακεία εκεί μέσα! Έχει γίνει κολλητό φιλαράκι με τον Head του τμήματος και γι' αυτό πήρε και την προαγωγή. Το ακόμα χειρότερο είναι πως απ' οτι φαίνεται δεν έχει ζωή έξω απο την εταιρεια με αποτέλεσμα να δουλεύει μέχρι αργά, αλλά κυρίως είναι ΗΜΙΜΑΘΗΣ... Πετάει βλακείες, κάνει λάθη και τα ρίχνει όλα στους γύρω του, ενώ σε επιτυχίες ξέρει να τις καρπώνεται αυτός και μόνο... Επίσης, η νοοτροπία του είναι πως επειδή μπορει απολύει αν δεν είναι κάποιος ακριβώς όπως αυτός τον θέλει. Μέχρι τώρα έχει απολύσει 2 άτομα... Στην δική μου περίπτωση τον έχω απο πάνω μου κανά 10μηνο τώρα και είναι συνέχεια με μια ειρωνεία, με μια χαζοεξυπνάδα, να μου λεει να κάνω πραγματα (λάθος) και μετά να επιμένει ότι δεν τα είπε. Μια φορά ενω μου είχε πει να κάνω ένα report με έναν συγκεκριμενο τρόπο, μετά επέμενε ότι δεν το είπε. Πήγε να με βγάλει τρελό, ευτυχώς το είχα γραπτό αυτό που μου ζήτησε και του έκανα screenshot την συζήτηση γιατί είχα εξοργιστεί, αλλά απο τότε ενώ στην αρχή ζήτησε συγνώμη, με έχει βάλει στο μάτι για τα καλά. Ακόμα και άδειες που ζητάω ή δικαιούμαι αρνείται να τις δώσει ή καθυστερεί με προσχημα οτι ηλιθιοτητα του κατέβει. Συνέχεια μου κάνει παρατηρήσεις ακόμα και για το πως αρχειοθετώ εγώ τα δικά μου έγγραφα στο pc. Το χειρότερο είναι πως φοβάμαι ότι βάζει λόγια στον Head εναντίον μου. Πραγματικά η δουλειά δεν μου πολυαρέσει και έχω και τον στόκο και κάθε πρωί που πάω μέχρι αργά το απογευμα που θα φύγω και νομίζω ότι ζω σε κόλαση. Η παραίτηση δεν είναι λύση γιατί δεν παίζουν λεφτά απο πίσω, ενώ αν και ψάχνω να πάω αλλού μέχρι στιγμής δεν βλέπω να ανοιγουν και πολλές θέσεις. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο κάποια στιγμή; Τι μπορώ να κάνω μπας και ηρεμήσω;
Gkostas2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλως ηρθες στο κλαμπ... Τα ιδια και εδω και μαλιστα απο γυναικα με κομπλεξ ωραιοπαθειας που θελει να αποδειξει οτι δεν καταλαβαινει τιποτα και δεν συμπονα κανενα στην δουλεια...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Απλώς πρώτο ποστ στο μπλαμπλα είναι ύποπτο. Δεν το λέμε για εσένα συγκεκριμένα αλλά γενικώς.
sam75 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, νέος στο φόρουμ! Αφορμή είναι ο προϊστάμενος που έχω στην δουλειά που πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Για να καταλάβετε το background... Είναι το κλασσικό τυπάκι 30κάτι χρονών που μόλις πήρε προαγωγή, έγινε senior manager και νομίζει ότι η εταιρεία είναι δική του και πως οι απο κάτω του είναι απλά κάποια παιδάκια (οι πιο πολλοί συνομήλικοί του βέβαια) που πρέπει να τον υπακούν, να κατεβάζουν το κεφάλι όταν τον βλέπουν και γενικά να μην του φέρνουν αντίρρηση σε Ο,ΤΙ και να πει, ακόμα και αν είναι η μεγαλύτερη βλακεία εκεί μέσα! Έχει γίνει κολλητό φιλαράκι με τον Head του τμήματος και γι' αυτό πήρε και την προαγωγή. Το ακόμα χειρότερο είναι πως απ' οτι φαίνεται δεν έχει ζωή έξω απο την εταιρεια με αποτέλεσμα να δουλεύει μέχρι αργά, αλλά κυρίως είναι ΗΜΙΜΑΘΗΣ... Πετάει βλακείες, κάνει λάθη και τα ρίχνει όλα στους γύρω του, ενώ σε επιτυχίες ξέρει να τις καρπώνεται αυτός και μόνο... Επίσης, η νοοτροπία του είναι πως επειδή μπορει απολύει αν δεν είναι κάποιος ακριβώς όπως αυτός τον θέλει. Μέχρι τώρα έχει απολύσει 2 άτομα... Στην δική μου περίπτωση τον έχω απο πάνω μου κανά 10μηνο τώρα και είναι συνέχεια με μια ειρωνεία, με μια χαζοεξυπνάδα, να μου λεει να κάνω πραγματα (λάθος) και μετά να επιμένει ότι δεν τα είπε. Μια φορά ενω μου είχε πει να κάνω ένα report με έναν συγκεκριμενο τρόπο, μετά επέμενε ότι δεν το είπε. Πήγε να με βγάλει τρελό, ευτυχώς το είχα γραπτό αυτό που μου ζήτησε και του έκανα screenshot την συζήτηση γιατί είχα εξοργιστεί, αλλά απο τότε ενώ στην αρχή ζήτησε συγνώμη, με έχει βάλει στο μάτι για τα καλά. Ακόμα και άδειες που ζητάω ή δικαιούμαι αρνείται να τις δώσει ή καθυστερεί με προσχημα οτι ηλιθιοτητα του κατέβει. Συνέχεια μου κάνει παρατηρήσεις ακόμα και για το πως αρχειοθετώ εγώ τα δικά μου έγγραφα στο pc. Το χειρότερο είναι πως φοβάμαι ότι βάζει λόγια στον Head εναντίον μου. Πραγματικά η δουλειά δεν μου πολυαρέσει και έχω και τον στόκο και κάθε πρωί που πάω μέχρι αργά το απογευμα που θα φύγω και νομίζω ότι ζω σε κόλαση. Η παραίτηση δεν είναι λύση γιατί δεν παίζουν λεφτά απο πίσω, ενώ αν και ψάχνω να πάω αλλού μέχρι στιγμής δεν βλέπω να ανοιγουν και πολλές θέσεις. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο κάποια στιγμή; Τι μπορώ να κάνω μπας και ηρεμήσω; Πρώτη φορά έπιασες δουλειά; παντού έτσι είναι θα σου αρέσει στο τέλος
Charlie37 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Απλώς πρώτο ποστ στο μπλαμπλα είναι ύποπτο. Δεν το λέμε για εσένα συγκεκριμένα αλλά γενικώς. Το site το ξέρω απο παλιά και στο φορουμ έμπαινα που και που και διάβαζα διάφορα θέματα. Απλά σήμερα αποφάσισα να κάνω και λογαριασμό για να πω κάτι που με απασχολεί. Ούτε τρολάρω, ούτε βρίζω κάποιον, ούτε προκαλώ. Μια γνώμη ζήτησα. Αν θελετε απλά μην απαντάτε. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος κυνηγάει μάγισσες εδώ μέσα. 13
NikosKallithea Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Έτσι είναι όλες οι δουλειές των υπαλλήλων, προσαρμόσου, πάντα θα υπάρχει κάποιος πάνω από εσένα που δεν τον γουσταρεις
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Το site το ξέρω απο παλιά και στο φορουμ έμπαινα που και που και διάβαζα διάφορα θέματα. Απλά σήμερα αποφάσισα να κάνω και λογαριασμό για να πω κάτι που με απασχολεί. Ούτε τρολάρω, ούτε βρίζω κάποιον, ούτε προκαλώ. Μια γνώμη ζήτησα. Αν θελετε απλά μην απαντάτε. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος κυνηγάει μάγισσες εδώ μέσα. Μην το παίρνεις προσωπικά. Κάθε βδομάδα είναι τουλάχιστον 5-6 καθυστερημένοι που ανοίγουν καινούριο λογαριασμό και γράφουν μαλακίες εδώ. 6
l337 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μην το παίρνεις προσωπικά. Κάθε βδομάδα είναι τουλάχιστον 5-6 καθυστερημένοι που ανοίγουν καινούριο λογαριασμό και γράφουν μαλακίες εδώ. Θα συμφωνήσω. Το γιατί βέβαια αυτοί οι 5-6 καθυστερημένοι ανοίγουν καινούριο λογαριασμό και γράφουν μαλακίες εδώ στο insomnia, και όχι σε άλλα forum παραδίπλα, το αφήνω στην κρίση του καθενός.
fotaras13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο κάποια στιγμή; Τι μπορώ να κάνω μπας και ηρεμήσω; Η καντα ολα λυμπα η σκασε και κολύμπα... Καντηνα αφού ζεις μια κόλαση πόσο χειρότερα θα είσαι μετά σε νέα η καθόλου δουλειά κάτσε σκέψου... Ξέρω άνεργους αρκετούς που κάνουνε σχετικά ζωάρα αλλά έχουν καβάτζα γονείς από πίσω... Επίσης σε ενδεχόμενη νέα δουλειά πιθανόν να είσαι πολύ καλύτερα. 1
panosno1com Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ο jason97 είναι και βρηκε δουλειά τελικα .
momotis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Τι μπορώ να κάνω μπας και ηρεμήσω; Ειναι προφανες οτι εχεις ηδη εξαντλησει τα ανθρωπινα ορια υπομονης σε τετοιες καταστασεις. Επισης απο τις απαντησεις βλεπεις ο ιδιος οτι η κοινοτητα σε παιρνει στα σοβαρα και σε στηριζει. Δε βλεπω αλλη επιλογη.. Make him your biatch!
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Απλώς πρώτο ποστ στο μπλαμπλα είναι ύποπτο. Δεν το λέμε για εσένα συγκεκριμένα αλλά γενικώς. Είναι ανάλογα το θέμα, στο συγκεκριμένο θέμα δεν βλέπω κάτι ύποπτο. Είναι λογικό να ζητάει κάποιος γνώμες σε ένα φόρουμ με κόσμο. Στο θέμα, υπάρχουν και αυτά σχεδόν σε όλες τις δουλειές με συναδέλφους και ανωτέρους. Το θέμα είναι πως τα διαχειρίζεσαι και πόσο σε επηρεάζουν. 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μου έχει τύχει παρόμοια κατάσταση. Έκανα υπομονή και μόλις βρέθηκε κάτι καλύτερο έφυγα. 4
NickTG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 παντού έτσι είναι θα σου αρέσει στο τέλος Προφανώς όχι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα