Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Μου ελεγαν σήμερα οι δικοί μου οτι καποιος πηρε σπίτι. Το σηκωσε η μητερα μου και αφου ρωτησαν σωστα το επώνυμο, το εκλεισαν.

Σε στυλ:

-Παρακαλω;

-Η κυρια Δημητροπουλου;

-Ναι η ιδια.

(και εκλεισαν)

Καμια ιδεα τι μπορεί να ειναι;

Πηγε το μυαλο μου σε αυτους που παιρνουν και λενε "ο γιος σας τρακαρε ... μπλα μπλα μπλα". Και να θελαν για αρχη να επιβεβαιωσουν οτι πρόκειται για το σωστο επώνυμο.

Υπαρχει κατι αλλο που μπορεί να παιζει απο απατες αυτο τον καιρο;

Δημοσ.

απλά μόλις επιβεβαιώσατε σε αυτόν τον κάποιον τα στοιχεία σας και κατ επέκταση μπορεί να βρει διεύθυνση .. καλό θα ήταν αν βγήκε στην αναγνώριση κλήσης το νουμερο του να το ψάξετε και εσείς..

Δημοσ.

Ναι εννοείται ήταν από απόρρητο.

Το σωστο επίσης θα ήταν να ρωτησει ποιος τη ζητάει αλλά απ ότι φαίνεται την αιφνιδίασε.

Να ρωτησω. Αυτο που εκανε καποτε ο ΟΤΕ που κατεγραφε ολες τις κλησεις, ακομα και τους απορρητους αριθμους, σε αλλους παροχους γίνεται;

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που εκανε καποτε ο ΟΤΕ που κατεγραφε ολες τις κλησεις, ακομα και τους απορρητους αριθμους, σε αλλους παροχους γίνεται;

Απ' ό,τι ξέρω όλες οι γραμμές του ΟΤΕ είναι και οι άλλοι πάροχοι απλώς τις νοικιάζουν. Τώρα για να πάρεις απόρρητο αριθμό νομίζω θες εισαγγελέα ή κάποια άλλη νομική διαδικασία.

Δημοσ.

Για κλήσεις που εχεις ήδη δεχθει εεε;

Αλλιως βρηκα πχ αυτό αλλα λεει πτι αυτος που σε καλεί ακούει ηχητικό μήνυμα οτι εχει γινει "άρση του απορρήτου" (ή καπως ετσι τελοσπαντων) και αν το κλείσει/κανει πχ αναπάντητη δεν καταγράφεται.

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=4391

Οτι να ναι.

Δημοσ.

Mηπως αγορασες με δοσεις από καποιο μεγαλο πολυκατάστημα ηλεκτρικων?

Συνηθως λιγη ωρα μετα την αγορα παιρνουν τηλεφωνο από απορρητο ρωτανε το επωνυμο και το κλεινουν.

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάλεσαν ΄με απόκρυψη ο αριθμός μπορεί να γίνει γνωστός αν πας στα γραφεία του ΟΤΕ και κάνεις μια αίτηση. Για να μάθεις ονοματεπώνυμο ψάξτο από τον ηλεκτρονικό κατάλογο ή στο google μήπως βγάλει τίποτα. Αν δεν υπάρχει στον κατάλογο του ΟΤΕ χλωμό να μάθεις ποιος είναι χωρίς μήνυση.

Δημοσ.

Αν κάλεσαν ΄με απόκρυψη ο αριθμός μπορεί να γίνει γνωστός αν πας στα γραφεία του ΟΤΕ και κάνεις μια αίτηση. Για να μάθεις ονοματεπώνυμο ψάξτο από τον ηλεκτρονικό κατάλογο ή στο google μήπως βγάλει τίποτα. Αν δεν υπάρχει στον κατάλογο του ΟΤΕ χλωμό να μάθεις ποιος είναι χωρίς μήνυση.

α) Ο αριθμός δεν θα του γίνει γνωστός από την cosmote. Πρώτα κάνει την αίτηση και μετά γίνεται το logging από την cosmote. Αν ο αριθμός είναι απόρρητος δεν θα τον μάθει (δες παρακάτω).

β) Με μήνυση -όσον αφορά την παραπάνω περίπτωση- δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτε. Για να γίνει άρση απορρήτου από εισαγγελέα χρειάζεται να έχει συμβεί κάτι που απειλεί την εθνική ασφάλεια ή κάτι από μια λίστα αξιόποινων πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα.

Οτιδήποτε άλλο απλά δεν γίνεται λόγω αυτού..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...