Mansora Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Απάντησα ποιό πάνω, θέλω να γλιτώσω ένα ποσοστό που θα με πάνε για πλάκα στο μηχανικό τους. Για να γλιτώσεις αυτό το ποσοστό από τους joyriders μπορείς να κανεις ένα πολύ απλό πράγμα. Όταν συμφωνήσεις τιμή και πάτε για έλεγχο ζήτησε του προκαταβολή και αν ο έλεγχος το βγάλει καλό κλείνεις την αγορά, αν δεν το βγάλει καλό του επιστρέφεις την προκαταβολή και όλα καλά. Αν είναι σοβαρός αγοραστής θα δεχτεί αν είναι χασομερης θα βρει 50 δικαιολογίες και θα κάνει πίσω
Iason17 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Επικοινώνησα σήμερα με την Spotmechanic για έναν έλεγχο σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Με ρώτησαν κατευθείαν την επωνυμία του εμπόρου. Μου εξήγησαν αμέσως ότι ρωτούν διότι μερικοί έμποροι δεν τους επιτρέπουν να κάνουν ελέγχους στα αυτοκίνητά τους. Αν ισχύει κάτι τετοιο είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να τους κάνει κάποιος. Ας τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους και ο χρόνος θα δείξει εαν είναι σωστοί επαγγελματίες ή όχι.
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Iason17 είπε Καλησπέρα σε όλους, Επικοινώνησα σήμερα με την Spotmechanic για έναν έλεγχο σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Με ρώτησαν κατευθείαν την επωνυμία του εμπόρου. Μου εξήγησαν αμέσως ότι ρωτούν διότι μερικοί έμποροι δεν τους επιτρέπουν να κάνουν ελέγχους στα αυτοκίνητά τους. Αν ισχύει κάτι τετοιο είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να τους κάνει κάποιος. Ας τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους και ο χρόνος θα δείξει εαν είναι σωστοί επαγγελματίες ή όχι. Ενδιαφέρον που είναι το πρώτο σου μυνημα αυτό. Εξίσου ενδιαφέρον το ότι είναι το ιδιο ή πανομοιότυπο μυνημα το πρώτο σε πολλούς άλλους χρήστες. Αποτυχημένη διαφήμιση. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από paylidis 8 1
moure Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν κάνει διαφήμιση αλλά αυτό που λέει ισχύει.Οντως ρωτάνε σε ποιον έμπορο είναι το αμάξι και είναι πολλοί μαντραδες που τους έχουν κάνει μπαν με την αιτιολογία ότι βγάζουν όλα τα αμάξια άχρηστα για να πουλάνε τα δικά τους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιο καλος ελεγχος απο δικο μας μηχανικο και φανοποιο δεν υπαρχει .Σε ολλα τα αλλα μπορει να παρχει κομπινα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 3
bjj-p Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 την spot mechanic την ξερω απο τοτε που ειχε 45 ευρω για 3 διαφορετικους ελεγχους. Φαινοταν κατι καινοτομο σε ενα χωρο που ειναι απο οπου και να τον πιασεις βρωμαει... και το εννοω απο οπου και να τον πιασεις. ακομη και απο τον εμπιστο μηχανικο σου. Οι 2 ιδιοκτητες της εταιρειας(τουλαχιστον τοτε), σκεφτηκαν αυτη την ιδεα γιατι απλα δεν μπορουσαν να βρουν για τους ιδιους αυτοκινητο που η κατασταση του να αντικατοπριζει την τιμη του.Μαλιστα η διαφημιση τους, σε αρθρα τους στο μπλοκ τους αλλα και σε συνεντευξεις που ετυχε να δω ηταν η εχθρα των μαντραδων που περιγραψατε..... ΕΙναι φυσικο και επομενο οτι θα εχουν δημιουργησει μια βαση με τα περισσοτερα μεταχειρισμενα της αττικης με τα χρονια και εχουν το ιστορικο τους απο προηγουμενους ελεγχους.Το οτι πια πουλαει και η ιδια αυτοκινητα το εμαθα προσφατα αλλα το βλεπω λογικη εξελιξη.. Δεν την εχω χρησιμοποιησει αλλα τη την εχω συστησει σε 2-3 ατομα που εψαχναν μεταχειρισμενο και εμειναν ικανοποιημενοι. Αυτο που θεωρω κυριοτερο σε αυτη την υπηρεσια ειναι οτι απο τον ενδελεχη ελεγχο θα σου δωσει την πραγματικη αξια του αυτοκινητου, περα απο τις κακοτοπιες... δηλ οταν θελεις ενα αυτοκινητο 10ετιας, αναγκαστικα θα εχει καποιες φυσιολογικες φθορες...ομως, απο την αναφορα τους θα εκτιμησεις και τι χρειαζεται ωστε να ειναι 100% λειτουργικο το αμαξι...και μπορεις να διαπραγματευτεις την τιμη προς τα κατω με τον πωλητη. επισης εχουν ελεγξει πολλες φορες τα ιδια μοντελα οποτε ξερουν που πασχει το καθενα. αυτα δεν μπορει να τα κανει ενας μηχανικος, οσο εμπιστος και αν ειναι...διοτι θα κανει ελεγχο για τα πιο σοβαρα θεματα(τρακαρισμα, γυρισμενα χιλ, αναντιστοιχια φθορας χιλιομετρων, τα χοντρα που λεμε...), δεν θα κατσει να δει αν δουλευει η αντισταση του πισω τσαμιου μεσα στο κατακαλοκαιρο. θα εχει περιορισμενο χρονο.. και στη τελικη σε εκεινον θα πας για τις επισκευες, γιατι να σε αποτρεψει απο την αγορα; επισης, συνεργεια με ολες τις μαρκες δεν ξερουν τις ευπαθειες συγκεκριμενων μοντελων.. ενα αλλος λογος ειναι οτι ενας πωλητης που ειναι σιγουρος για το αμαξι του , το πιστοποιει κατα καποιο τροπο και μπορει να κρατησει την τιμη ψηλα, αποφευγοντας παζαρια. Επισης βγαζει απο το εξοδο τον αγοραστη εφοσον θελει και ο ιδιος να χρησιμοποιησει την συγκεκριμενη υπηρεσια. 4 1
Dare-Devil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/10/2018 στις 1:55 ΠΜ, bjj-p είπε την spot mechanic την ξερω απο τοτε που ειχε 45 ευρω για 3 διαφορετικους ελεγχους. Φαινοταν κατι καινοτομο σε ενα χωρο που ειναι απο οπου και να τον πιασεις βρωμαει... και το εννοω απο οπου και να τον πιασεις. ακομη και απο τον εμπιστο μηχανικο σου. Οι 2 ιδιοκτητες της εταιρειας(τουλαχιστον τοτε), σκεφτηκαν αυτη την ιδεα γιατι απλα δεν μπορουσαν να βρουν για τους ιδιους αυτοκινητο που η κατασταση του να αντικατοπριζει την τιμη του.Μαλιστα η διαφημιση τους, σε αρθρα τους στο μπλοκ τους αλλα και σε συνεντευξεις που ετυχε να δω ηταν η εχθρα των μαντραδων που περιγραψατε..... ΕΙναι φυσικο και επομενο οτι θα εχουν δημιουργησει μια βαση με τα περισσοτερα μεταχειρισμενα της αττικης με τα χρονια και εχουν το ιστορικο τους απο προηγουμενους ελεγχους.Το οτι πια πουλαει και η ιδια αυτοκινητα το εμαθα προσφατα αλλα το βλεπω λογικη εξελιξη.. Δεν την εχω χρησιμοποιησει αλλα τη την εχω συστησει σε 2-3 ατομα που εψαχναν μεταχειρισμενο και εμειναν ικανοποιημενοι. Αυτο που θεωρω κυριοτερο σε αυτη την υπηρεσια ειναι οτι απο τον ενδελεχη ελεγχο θα σου δωσει την πραγματικη αξια του αυτοκινητου, περα απο τις κακοτοπιες... δηλ οταν θελεις ενα αυτοκινητο 10ετιας, αναγκαστικα θα εχει καποιες φυσιολογικες φθορες...ομως, απο την αναφορα τους θα εκτιμησεις και τι χρειαζεται ωστε να ειναι 100% λειτουργικο το αμαξι...και μπορεις να διαπραγματευτεις την τιμη προς τα κατω με τον πωλητη. επισης εχουν ελεγξει πολλες φορες τα ιδια μοντελα οποτε ξερουν που πασχει το καθενα. αυτα δεν μπορει να τα κανει ενας μηχανικος, οσο εμπιστος και αν ειναι...διοτι θα κανει ελεγχο για τα πιο σοβαρα θεματα(τρακαρισμα, γυρισμενα χιλ, αναντιστοιχια φθορας χιλιομετρων, τα χοντρα που λεμε...), δεν θα κατσει να δει αν δουλευει η αντισταση του πισω τσαμιου μεσα στο κατακαλοκαιρο. θα εχει περιορισμενο χρονο.. και στη τελικη σε εκεινον θα πας για τις επισκευες, γιατι να σε αποτρεψει απο την αγορα; επισης, συνεργεια με ολες τις μαρκες δεν ξερουν τις ευπαθειες συγκεκριμενων μοντελων.. ενα αλλος λογος ειναι οτι ενας πωλητης που ειναι σιγουρος για το αμαξι του , το πιστοποιει κατα καποιο τροπο και μπορει να κρατησει την τιμη ψηλα, αποφευγοντας παζαρια. Επισης βγαζει απο το εξοδο τον αγοραστη εφοσον θελει και ο ιδιος να χρησιμοποιησει την συγκεκριμενη υπηρεσια. Ακριβώς !!! Την έχω χρησιμοποιησει για αγορά αγροτικού . Δικό μου "έμπιστο" μηχανικό έχω. Έμπιστο σε εισαγωγικά διότι μεταξύ μας . Άλλο να είσαι καλός μηχανικός άλλο να εφαρμόζεις συγκεκριμένη διαδικασία και μεθόδους για να ελέγξεις ένα αμάξι . Τι θέλω να πω . Ο μηχανικός σου πολύ πιθανόν να παραλείψει να δεί πολλά πράγματα . Όχι επίτηδες αλλά δεν ακολουθάει κάποια συγκεκριμένη ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ διαδικασία ελέγχου . Anyway ότι φθορές εντοπίσαν αυτές ήταν και τίποτα παραπάνω . Παραδόξως όταν το πήγα σε καλό μηχανικό να το δει δεν τις ανακάλυψε όλες . Όταν του είπα να κοιτάξει συγκεκριμένα μηχανικά τμήματα μήπως έχουν κάτι .. Τότε τις εντόπισε . Απλά δεν το κοίταξε καλά . Άλλο ένα κοίταγμα 20 λεπτά και ότι θυμηθούμε εκείνη την στιγμή να κοιτάξουμε και άλλο ένας πλήρης έλεγχος κοντά 2 ωρών !! Γιατί τόσο κράτησε μαζί με test drive όπου στο δρόμο με συνοδηγό εμένα το πίεσε το αμάξι σε όλα . Επίσης ένας μηχανικός που ασχολείται πολύ με τον έλεγχο μεταχειρισμένων και προσθέτει νέες διαδικασίες ελέγχου απο την εμπειρία που αποκομίζει, μπορεί να εντοπίσει περισσότερες ενδείξεις προβλημάτων ή κάποιας παρατυπίας . Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Dare-Devil
Mansora Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 τι να κανεις τον τυποποιημένο έλεγχο που ελέγχουν τα λαμπάκια της πλαφονιέρας και δεν κάνουν (τουλάχιστον δεν έκαναν μέχρι πριν λίγο καιρό) διαγνωστικό έλεγχο στον εγκέφαλο για βλάβες; Κάποτε που πουλούσα ένα πολύ ακριβό αμάξι με τιμολόγια συντήρησης και επισκευών δεκάδων χιλιάδων ευρώ από την αντιπροσωπεία δεν δέχτηκα να μου ελέγξει το αυτοκίνητο η spotmechanic ούτε να το ανεβάσουν σε μια ραμπα στο πεζοδρόμιο επειδή ο υποψήφιος αγοραστής ήταν γύφτος και ήθελε να δώσει 60 αντί για 300 για έλεγχο. Επισης δεν δέχτηκα καποιος να ελέγξει το αμάξι και να μην μου κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα που αφορούσαν το αμάξι μου. Όταν τους ρώτησα αν η γνωμάτευση τους είναι από μηχανολόγο μηχανικό και μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο σε περίπτωση που η επίσημη αντιπροσωπεία έχει άλλη γνωμάτευση σφυρούσαν κλέφτικα.
Stamer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Όταν είχα πάρει ένα αυτοκίνητο, για έλεγχο πριν την αγορά (το οποίο θεωρώ και αυτονόητο), το πήγα στην αντιπροσωπεία. Εκτός από τους κλασσικούς απλούς ψευτοελέγχους (γιατί μόνο τέτοιους μπορείς να κάνεις σε ένα πεζοδρόμιο ή γενικά χωρίς φουλ εξοπλισμό), το είδαν 4 διαφορετικοί άνθρωποι: 1. Ηλεκτρολόγος 2. Φαναρτζής 3. Μηχανικός (όπου φυσικά έλεγξε και εγκέφαλο και φυσικά με το σωστό λογισμικό/εξοπλισμό που πρέπει για το αυτοκίνητο) 4. Αρχιμηχανικός Για κάθε μία από τις εργασίες, πήρα φυσικά γραπτές βεβαιώσεις και στοιχεία (τα οποία φυσικά θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω όπου θέλω κατά βούληση). Αυτό όλο μου στοίχησε 50 ευρώ και βέβαια καθώς μιλάμε για αντιπροσωπεία, ξέρουν γενικότερα αν έπαιζε και κάτι... παράνομο με το αυτοκίνητο. Το spot mechanic νομίζω είναι μόνο για περιπτώσεις που απλά (για Χ λόγους) δεν μπορείς να κάνεις τα παραπάνω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, Mansora said: τι να κανεις τον τυποποιημένο έλεγχο που ελέγχουν τα λαμπάκια της πλαφονιέρας και δεν κάνουν (τουλάχιστον δεν έκαναν μέχρι πριν λίγο καιρό) διαγνωστικό έλεγχο στον εγκέφαλο για βλάβες; Κάποτε που πουλούσα ένα πολύ ακριβό αμάξι με τιμολόγια συντήρησης και επισκευών δεκάδων χιλιάδων ευρώ από την αντιπροσωπεία δεν δέχτηκα να μου ελέγξει το αυτοκίνητο η spotmechanic ούτε να το ανεβάσουν σε μια ραμπα στο πεζοδρόμιο επειδή ο υποψήφιος αγοραστής ήταν γύφτος και ήθελε να δώσει 60 αντί για 300 για έλεγχο. Επισης δεν δέχτηκα καποιος να ελέγξει το αμάξι και να μην μου κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα που αφορούσαν το αμάξι μου. Όταν τους ρώτησα αν η γνωμάτευση τους είναι από μηχανολόγο μηχανικό και μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο σε περίπτωση που η επίσημη αντιπροσωπεία έχει άλλη γνωμάτευση σφυρούσαν κλέφτικα. Σιγά μην σου κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα του ελέγχου για τον οποίο δεν πλήρωσες. Κανείς δε σε εμποδίζει να τον κάνεις μόνος σου και μάλιστα να διαφημίζεις τα άριστα ευρήματα από μόνος σου στην ίδια σου την αγγελία. Αυτό ακριβώς έκανε ο τύπος που του αγόρασα το αυτοκίνητο από αγγελία στο καρ πριν 3,5 χρόνια και μου είχε κάνει εντύπωση. Υπεκφυγές σημαίνουν ότι πάντα έχεις κάτι να κρύψεις. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από GeorgeMan 2 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Σιγά μην σου κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα του ελέγχου για τον οποίο δεν πλήρωσες. Το βλέπεις μονόπλευρα το θέμα. Από μια άποψη δεν έχεις και άδικο, από την άλλη όμως αν δεν του κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα του ελέγχου δεν θα ξέρει κατά πόσο αυτά θα είναι αμερόληπτα... Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή όμως έγραψε ένας συμφορουμίτης πιο πάνω η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου βρωμάει από όπου και να την πιάσεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 18 minutes ago, Joshua21 said: Το βλέπεις μονόπλευρα το θέμα. Από μια άποψη δεν έχεις και άδικο, από την άλλη όμως αν δεν του κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα του ελέγχου δεν θα ξέρει κατά πόσο αυτά θα είναι αμερόληπτα... Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή όμως έγραψε ένας συμφορουμίτης πιο πάνω η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου βρωμάει από όπου και να την πιάσεις. Μα δεν τον εμποδίζει κανείς να το κάνει χωρίς καν να θέλει να πουλήσει το αυτοκίνητό του, απλά για να δει λιγάκι περισσότερο σε βάθος τι δεν έχει δει ο μηχανικός του. Εγώ το πάω στον εξουσιοδοτημένο για service. Επειδή στο τελευταίο (μικρό) ήμουν εκεί, πάνω από το κεφάλι του, ξέρεις τι έλεγξε? ΤΙΠΟΤΑ. Άλλαξε απλά λάδια φίλτρα και έναν σωλήνα που του έμεινε στο χέρι αφαιρώντας τον για να βγάλει το φίλτρο αέρα, και μου είπε έτοιμο.
Joshua21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Μα δεν τον εμποδίζει κανείς να το κάνει χωρίς καν να θέλει να πουλήσει το αυτοκίνητό του, απλά για να δει λιγάκι περισσότερο σε βάθος τι δεν έχει δει ο μηχανικός του. Εγώ το πάω στον εξουσιοδοτημένο για service. Επειδή στο τελευταίο (μικρό) ήμουν εκεί, πάνω από το κεφάλι του, ξέρεις τι έλεγξε? ΤΙΠΟΤΑ. Άλλαξε απλά λάδια φίλτρα και έναν σωλήνα που του έμεινε στο χέρι αφαιρώντας τον για να βγάλει το φίλτρο αέρα, και μου είπε έτοιμο. Άλλο έγραψα εγώ, και άλλα απαντάς εσύ. Σαφώς έναν ιδιοκτήτη αυτοκινήτου ούτε τον υποχρεώνει ούτε τον εμποδίζει κανένας να κάνει έλεγχο του αυτοκινήτου του στην sm, αν θέλει το κάνει, αν δεν θέλει δεν το κάνει, όπως σαφώς δεν είναι 100% σίγουρο πως κάθε εξουσιοδοτημένο συνεργείο κάνει σωστά τη δουλειά του. Εμείς όμως λέμε για άλλο πράγμα, για το τι συνεπάγεται το να ελέγξει κάποιος για λογαριασμό τρίτου το αυτοκίνητο σου και να μην σου κοινοποιήσει τα αποτελέσματα του ελέγχου. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Joshua21
bjj-p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Stamer είπε Όταν είχα πάρει ένα αυτοκίνητο, για έλεγχο πριν την αγορά (το οποίο θεωρώ και αυτονόητο), το πήγα στην αντιπροσωπεία. Εκτός από τους κλασσικούς απλούς ψευτοελέγχους (γιατί μόνο τέτοιους μπορείς να κάνεις σε ένα πεζοδρόμιο ή γενικά χωρίς φουλ εξοπλισμό), το είδαν 4 διαφορετικοί άνθρωποι: 1. Ηλεκτρολόγος 2. Φαναρτζής 3. Μηχανικός (όπου φυσικά έλεγξε και εγκέφαλο και φυσικά με το σωστό λογισμικό/εξοπλισμό που πρέπει για το αυτοκίνητο) 4. Αρχιμηχανικός Για κάθε μία από τις εργασίες, πήρα φυσικά γραπτές βεβαιώσεις και στοιχεία (τα οποία φυσικά θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω όπου θέλω κατά βούληση). Αυτό όλο μου στοίχησε 50 ευρώ και βέβαια καθώς μιλάμε για αντιπροσωπεία, ξέρουν γενικότερα αν έπαιζε και κάτι... παράνομο με το αυτοκίνητο. Το spot mechanic νομίζω είναι μόνο για περιπτώσεις που απλά (για Χ λόγους) δεν μπορείς να κάνεις τα παραπάνω. αυτη θεωρω την καλυτερη λυση... ελα που δεν ειναι εφικτο τις περισσοτερες φορες. ειτε γιατι δεν εχει αντιπροσωπεια σε εκεινο το μερος, ειτε δεν δεχεται ο πωλητης να κανει 100 χιλ για να το ελεγξουν...προφανως υπαρχουν και αλλοι λογοι. για να υφισταται σαν υπηρεσια ακομη προφανως υπαρχει κενο σε αυτη τη διαδικασια...αλλιως δεν ειχε λογο υπαρξης. δεν ηξερα οτι δινουν και γραπτη αναφορα με τον ελεγχο που εκαναν. θα το εχω υποψιν μου...
Stamer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, bjj-p είπε αυτη θεωρω την καλυτερη λυση... ελα που δεν ειναι εφικτο τις περισσοτερες φορες. ειτε γιατι δεν εχει αντιπροσωπεια σε εκεινο το μερος, ειτε δεν δεχεται ο πωλητης να κανει 100 χιλ για να το ελεγξουν...προφανως υπαρχουν και αλλοι λογοι. για να υφισταται σαν υπηρεσια ακομη προφανως υπαρχει κενο σε αυτη τη διαδικασια...αλλιως δεν ειχε λογο υπαρξης. δεν ηξερα οτι δινουν και γραπτη αναφορα με τον ελεγχο που εκαναν. θα το εχω υποψιν μου... Ναι, γι'αυτό είπα στην τελευταία μου παράγραφο οτι η SM είναι για όταν αδυνατείς να έχεις τέτοιες λύσεις. Πάντως έχω την αίσθηση οτι αναφορά σου δίνει και η SM (με οτι λίγα έχουν ελεγξει φυσικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα