Flaoutistas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Απο τη μια κράζουν διάφοροι ότι με το ίντερνετ έχουμε αποξενωθεί, ότι όλοι είναι πίσω απο μια οθόνη και δεν γνωρίζει κανείς κανέναν, οτι συναντάς κάποιον/κάποια από κοντά και είναι τελείως διαφορετικός.. από την άλλη αν κάποιος την πέσει σε κάποια θα τον πουν λιγούρη.. αν κάποια την πέσει σε κάποιον θα την κακοχαρακτηρίσουν επίσης.. τελικά τι από τα δύο είναι καλύτερο; Να ψάχνεις μέσω από το ίντερνετ ή έξω; Και υπάρχει μέρος για πέσιμο; Πχ φαντάζμαι ότι σε ένα μπαρ την πέφτεις πιο εύκολα απότι σε κάποια στη δουλεία σου.. αλλά αν θες καποιον συγκρκιμένο τι γίνεται; Την πέφτεις και όπως παει;
l337 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Άλλο το φλερτ και άλλο το "πέσιμο" (που μέσα σε μία παράγραφο το ανέφερες 6 φορές). Ενώ το φλερτ περιέχει αμφιβολία, από την άλλη το "πέσιμο" περιέχει αγένεια. Την αγένεια της σιγουριάς και του καβαλημένου καλαμιού. Οπότε ναι, έχεις δίκιο, κάποιος/α που την "πέφτει" είναι λιγούρης και γελοίος. Υποθέτω πως μάλλον στραβά (εχμ.. ανώριμα) το βλέπεις για ενήλικας. 9
Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ωραίος ο διαχωρισμός του l337, νομίζω αυτό που διαφοροποιεί τα δύο και κάνει το πέσιμο αγενές είναι το ότι ενώ το φλερτ είναι κάτι τελείως προσωποποιημένο, το πέσιμο είναι προκάτ και κατ επέκτασιν προσβλητικό. Γι' αυτό και το φλερτ είναι κάτι που λαμβάνει χώρα σε ένα χρονικό πλαίσιο ενώ το πέσιμο σε μια στιγμή. 8
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Απο τη μια κράζουν διάφοροι ότι με το ίντερνετ έχουμε αποξενωθεί, ότι όλοι είναι πίσω απο μια οθόνη και δεν γνωρίζει κανείς κανέναν, οτι συναντάς κάποιον/κάποια από κοντά και είναι τελείως διαφορετικός.. από την άλλη αν κάποιος την πέσει σε κάποια θα τον πουν λιγούρη.. αν κάποια την πέσει σε κάποιον θα την κακοχαρακτηρίσουν επίσης.. τελικά τι από τα δύο είναι καλύτερο; Να ψάχνεις μέσω από το ίντερνετ ή έξω; Και υπάρχει μέρος για πέσιμο; Πχ φαντάζμαι ότι σε ένα μπαρ την πέφτεις πιο εύκολα απότι σε κάποια στη δουλεία σου.. αλλά αν θες καποιον συγκρκιμένο τι γίνεται; Την πέφτεις και όπως παει; Δεν ξερω ποιο είναι τελικα το καλυτερο το δικο μου χειροτερο παντως είναι ορισμένες που νομιζουν ότι ο αντρας θα πρέπει να τους την πέφτει συνεχεια να τον γειώνουν και τελικα μετα από κανα διμηνο "αχ καλε τελικα αυτος ενδιαφέρεται για μενα ας δεχτω να βγουμε..." μπιστολι με την μια φιλε. Αμα η άλλη σου κανει τη δυσκολη αντε γεια και στην επομενη και ας σε πει αγενή. Ωραίος ο διαχωρισμός του l337, νομίζω αυτό που διαφοροποιεί τα δύο και κάνει το πέσιμο αγενές είναι το ότι ενώ το φλερτ είναι κάτι τελείως προσωποποιημένο, το πέσιμο είναι προκάτ και κατ επέκτασιν προσβλητικό. Γι' αυτό και το φλερτ είναι κάτι που λαμβάνει χώρα σε ένα χρονικό πλαίσιο ενώ το πέσιμο σε μια στιγμή. Το αγενές ή το ευγενικο νομιζω ότι οριζεται από τον τροπο και τις κουβέντες. Το αν θα είναι μια και έξω δεν έχει σχέση. Ξέρω μια που ενώ αρχικα της ειχα πει να βγουμε λεει θα φέρω και αλλους καλα εντάξει της κανω και δεν της ξαναειπα τιποτα τωρα ενας άλλος βλεπω του εκανε το ιδιο αλλα αυτος συνεχιζει δεν πηρε χαμπαρι και μπορει στο τελος με αυτή την ηπια υπομονη να την καταφέρει. Εμενα όμως δεν μ αρεσει αυτό. Οποτε δεν το εκανα καν. Και δεν έχει σχέση ότι επειδή το κινει καποιος όπως εγω θα την **** και μετα θα την παρατησει γιατι σκέφτονται και κάτι τέτοια ακυρα.
Flaoutistas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για να κανω διευκρίνηση, όταν είπα πέσιμο δεν εννοώ κάτι του στυλ είσαι ωραίο μωρό έλα σπιτι μου να *****ελεγα μια προσεγγιση η οποια ομως να δειχνει το ενδιαφερον του ενος για τον αλλον.
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για να κανω διευκρίνηση, όταν είπα πέσιμο δεν εννοώ κάτι του στυλ είσαι ωραίο μωρό έλα σπιτι μου να ***** ελεγα μια προσεγγιση η οποια ομως να δειχνει το ενδιαφερον του ενος για τον αλλον. Καλα ναι εννοείται αλλα φιλε ξέρεις τι μου ειχε πει ένας φιλος? ενας γνωστος του ξέρεις πως έβγαζε πιτσιρικες? τους ελεγε σημερα θα είμαι μονος ξερω γω στη δουλειά ή στο σπιτι θα έρθεις για παρέα? έτρωγε κάποια Χ όπως είναι φυσικο αλλα κάποιες δεχοντουσαν κιολας. (Από οσο μου ειπε αυτος) μεταφέρω απλα την ιστορια. Καμια φορά το να εισαι άμεσος μπορει να είναι και καλυτερο. Εσενα σου φαινεται προσβλητικο να πεις στην άλλη έλα να κάτσουμε?
redhotstef Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για ευγενικα φτυσιματα πειτε ρε παιδια. Οταν η αλλη σου λεει ευγενικα οχι, μπορει και να σε γουσταρει κατα βαθος(οσο βαθος) ; Δεν θα ταν πιο σωστο το κακο φτυσιμο ωστε να μην δινει στον αλλον φλουδες ελπιδες;
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για ευγενικα φτυσιματα πειτε ρε παιδια. Οταν η αλλη σου λεει ευγενικα οχι, μπορει και να σε γουσταρει κατα βαθος(οσο βαθος) ; Δεν θα ταν πιο σωστο το κακο φτυσιμο ωστε να μην δινει στον αλλον φλουδες ελπιδες; Όχι. Αν είναι έξυπνος θα το καταλαβει. Και όταν κάποια λεει όχι είναι όχι. Εγω δεν θα ασχολιομουν ξανά. Και βεβαια είμαι εγωϊστης σε αυτά. Το παραδέχομαι. Αλλα ασχετα από το θεμα του εγωϊσμού πιστευω είναι μαλακια να συνεχιζεις. Επισης μαλακια και αυτηνής να σε προσβάλλει με την πρώτη. 1
Haldol Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Και όταν κάποια λεει όχι είναι όχι. Εγω δεν θα ασχολιομουν ξανά. Το όχι στο 50% των περιπτώσεων (αυθαίρετο ποσοστό) δεν είναι όχι. Μπορεί να το πει για 1002 λόγους, ενώ μερικοί από αυτούς είναι στην πραγματικότητα μέρος του φλερτ. Ένα πραγματικό 'ΌΧΙ' θα το καταλάβεις από τη συμπεριφορά της κοπέλας και όχι από τα λόγια της.
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το όχι στο 50% των περιπτώσεων (αυθαίρετο ποσοστό) δεν είναι όχι. Μπορεί να το πει για 1002 λόγους, ενώ μερικοί από αυτούς είναι στην πραγματικότητα μέρος του φλερτ. Ένα πραγματικό 'ΌΧΙ' θα το καταλάβεις από τη συμπεριφορά της κοπέλας και όχι από τα λόγια της. Δηλαδη ποιο όχι δεν είναι όχι? αμα ξερω γω της πεις πάμε βολτα και σου πει "θα πω και σε αλλους?" τι να τους κάνουμε τους αλλους? αυτό δεν δειχνει ότι θελει να αποφυγει έμμεσα? ή το άλλο λές σε καποια ξερω γω αμα έρθεις από τα μερη μου πες μου και σου λεει οκ και της λες να ανταλαξετε κινητα και σου λεει αφου εχουμε μωρε το φβ! Ουτε που ασχοληθηκα ξανα στις παραπανω 2 περιπτώσεις εγω προσωπικά. ή το άλλο μπαινεις μιλας κανονικα απαντάει και μια άλλη μερα ξαναμπαινεις και δεν απαντάει σαν να σου λεει ωπα μεγάλε μια φορα σου μιλησα και πολύ σου είναι. Σε ποιον είναι πολύ σε μενα? χαχα αντε γεια ρε. Σιγα τα αυγα. -.- 1
Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ρε 'σεις, ούτε δέκα ποστ και "το όχι δεν είναι πάντα όχι"; 4
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το όχι είναι όχι, τουλάχιστον στους λογικούς ανθρώπους. Αλλά το ότι είπαμε ναι για να πάμε για καφέ/ποτό κοκ δεν σημαίνει ότι και σας γουστάρουμε.
Johnnywu Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το "όχι", στα πλαίσια του πεσίματος, δεν σημαίνει πάντα "όχι". Την είχα πέσει πριν χρόνια σε μία κοπέλα σε στάση λεωφορείου και όλο μου έλεγε ότι δεν ήθελε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα, και δεν μπορεί κλπ. Τελικά της έδωσα το δικό μου, με πήρε τηλέφωνο εκείνη, και ήμασταν μαζί για πέντε μήνες. Το "όχι" μπορεί να σημαίνει πολλά και η ίδια γυναίκα που σε έβρισε όταν την "φλέρταρες", μπορεί να ενέδωσε αμέσως στον άλλον που έκανε "καμάκι". Φίλε Φλαουτίστα, μην περιμένεις σε ένα forum να σου λύσουν τις απορίες για αυτά τα θέματα. Αυτά τα ζητήματα απαιτούν εμπειρία και καθαρή από ιδεολογίες σκέψη ως προς το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι στον αληθινό κόσμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Προφανώς και ισχύει στις ηλικίες 11,12,13,14 (άντε βάζω και τα 15.) Υ.Γ Δεν εννοώ μόνο τις βιολογικές
DDevil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 χαχαχαχα ε ναι. Συμφωνω με την μπάσκετμπολφαν. Ξέρεις τι θέλεις ρε κοριτσι μου ή όχι? πωπω και αυτές τις βλακείες που ποσταρουν στο φβ για να κάνουν τις μοιραιες ποσο γελάω με όλα αυτά. "Οι μεγαλύτεροι ερωτες κοιμούνται σε χωριστα κρεβατια." από κατω μια φορά ειχα σχολιασει "Αμα ηταν το πουλι βιολι θα το παιζατε πολλοι!" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις