Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιασαμε μια μερα τη κουβεντα κ μου ειπε μονο με σενα θελω να μιλαω..κ συνηθως φευγουμε μαζι..ακομα δεν εχω λεςμπα να ζητησω κινητο..και ολο πεφτουνε ματιες.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πιασαμε μια μερα τη κουβεντα κ μου ειπε μονο με σενα θελω να μιλαω..κ συνηθως φευγουμε μαζι..ακομα δεν εχω λεςμπα να ζητησω κινητο..

Πες της να πάτε για κανα ποτάκι ρε φιλε ή για κανα καφέ.

• Like 1
Δημοσ.

γενικα δεν πολυβγαινει μου εχει πει..και καθε φορα που φευγουμε σαν να περιμενει να της πω κατι..

ε ρωτα την γιατι δεν πολυβγαινει ρε φιλε! Αμα σου πει εχω το αγορι μου πες εδώ κοντά θα παμε.

Και την δευτερη φορά ψηστην για κανα ξενοδοχειο :cry:  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

μα ουτε με το δικο της πολυβγαινει. :P

Και τι κανει τοτε? μηπως βγαινει και με κανεναν άλλον? προσεξε πως θα της την πε΄σεις μονο ε μην σε περάσει για κανεναν αγενή!

Δημοσ.

Και τι κανει τοτε? μηπως βγαινει και με κανεναν άλλον? προσεξε πως θα της την πε΄σεις μονο ε μην σε περάσει για κανεναν αγενή!

οχι πεσιμο φιλε μου..δεν ειμαστε λιγουρια..μονο φλερτ. :P

• Like 2
Δημοσ.

οχι πεσιμο φιλε μου..δεν ειμαστε λιγουρια..μονο φλερτ. :P

χαχα ναι οπωσδήποτε.

Και όπως μου λεγε και μια τις προαλλες "αμα σου πει να βγειτε πες της από την άλλη εβδομάδα μην δειξεις και δεδομενος"

3 singing and 2 dancing. Να θες τωρα εσυ να κάνεις κανα σκηνικο να περάσεις ωραια και να σου λεει η άλλη κάνε το δυσκολο.

Ότι να ναι ρε φιλε.

Δημοσ.

το χουν χασει ολες..γουσταρεις πες το ή δειξτο..δεν θα μυρισω τα νυχια μου το τι θες..

Ε πρεπει να σου κάνει πρωτα λιγο την δυσκολη για να μην την περάσεις και για ευκολη :fear:  :-(

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παλικαρια ποιος σας εχει πει η που το ακουσατε οτι θα βγαλετε ακρη με τις γυναικες με βαση την λογικη;Οι γυναικες αποφασιζουν με βαση το συναισθημα..Αν μιλας σε μια γυναικα λογικα δεν προκειται να διεγειρεις το μυαλουδακι της..

Δημοσ.

Απο τη μια κράζουν διάφοροι ότι με το ίντερνετ έχουμε αποξενωθεί, ότι όλοι είναι πίσω απο μια οθόνη και δεν γνωρίζει κανείς κανέναν, οτι συναντάς κάποιον/κάποια από κοντά και είναι τελείως διαφορετικός.. από την άλλη αν κάποιος την πέσει σε κάποια θα τον πουν λιγούρη.. αν κάποια την πέσει σε κάποιον θα την κακοχαρακτηρίσουν επίσης.. τελικά τι από τα δύο είναι καλύτερο; Να ψάχνεις μέσω από το ίντερνετ ή έξω; Και υπάρχει μέρος για πέσιμο; Πχ φαντάζμαι ότι σε ένα μπαρ την πέφτεις πιο εύκολα απότι σε κάποια στη δουλεία σου.. αλλά αν θες καποιον συγκρκιμένο τι γίνεται; Την πέφτεις και όπως παει;

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον τίτλο;

Θα έπρεπε να αλλάξεις τον τίτλο σε: "Eίναι αγένεια το λάθος πέσιμο;".

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά είμαι από εκείνον τον πλανήτη όπου είναι αδύνατο να έχω γνωρίσει την κάθε γυναίκα (δηλαδή όλες) ώστε να έχω τόσο απόλυτη άποψη για εκείνες.

Εσύ από ποιον πλανήτη είσαι;

μάλλον δεν καταλάβεις...απο ευγένεια έγραψα τα περι πλανήτου.δεν ήθελα να γράψω για ηλικίες κλπ.λογική και γυναικα,δεν ταυτίζονται,τέλεια και παύλα,είναι αξίωμα.αν νομίζεις οτι δεν ισχυει για σένα,σε γελασανε.πολληηηη. πίττα.....
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...