Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα η ερωτηση μου ειναι ποιος ειναι αυτος που σε κανει να ανοιξεις την τηελοραση? Τελευταια φορα που την ανοιξα ηταν πριν 8 χρονια 

• Like 4
Δημοσ.

Όλες οι ξανθιές

Ευαγγελάτος

Αυτιάς

Παπαδάκης

Βερυκιος

Μένιος

Άδωνης

Μανωλιδου

Στεφανίδου

Τσαπανίδου

Κανάκης

Θεμος

• Like 2
Δημοσ.

Μικρουτσικος,μακριδης με το κλάμα του που του έφαγαν τα λεφτά, Τατιάνα,Λαμπίρη, μια ξανθιά στην ερτ που λέει τις ειδήσεις.μα το Θεό για μπουκέτο είναι

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα η ερωτηση μου ειναι ποιος ειναι αυτος που σε κανει να ανοιξεις την τηελοραση? Τελευταια φορα που την ανοιξα ηταν πριν 8 χρονια

Χαχαχα..

Δημοσ.

Σώπα ρε μεγάλε! φαντάζομαι τόσες φορές που έχεις πει αυτό το ψέμα στα διάφορα forums θα σου έχει πάει η μύτη ....

για ηρεμήστε λίγο. όλοι... ΟΛΟΙ ... βλέπουμε τηλεόραση. απλά μερικοί δεν βλέπουν πχ ειδήσεις (όπως εγώ). βλέπω όμως ταινίες διάφορες ελληνικές ταινίες/σειρές.

ΥΓ: @ΤΣ, δυστυχώς η τηλεόραση μας έχει κουράσει με τα ίδια πρόσωπα. Δεν παίρνουν νέους. Προσωπικά 3/5 μου είναι αντιπαθητικοί.

• Like 2
Δημοσ.

Σε νικάω, εγώ πριν 12 χρόνια την άνοιξα τελευταία φορά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...