Προς το περιεχόμενο

Οτε--->Vodafone Ρισκο?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρεα...

Ειμαι χρονια πελατης (ευχαριστημένος) στον Οτε. 24αρη adsl 250 λεπτα αστικα υπεραστικα και μιση ωρα κινητο.

 

Αυτό βγαινει γυρω στο 65αρι με 75αρι το διμηνο.

 

Α να πω επισης ότι εχει ληξει το 24μηνο συμβολαιο μου με Οτε.

 

Χθες με πηραν από Βοντα και μου προτειναν 24αρη ιντερνετ, απεριόριστα αστικα υπεραστικα και 5 ωρες κινητο στην τιμη των 19,20€ το μηνα.

 

Κανεις δεν αντιλεγει ότι η τιμη είναι ακρως δελεαστικη...

 

Εμενα το μεγαλο μου αγχος είναι το νετ...Μηπως χαλασει-πεσει η γραμη.

Τωρα το down μου είναι καπου 12,000 και up 0.800.

 

Εχει καποιος αναλογη εμπειρια?

Λετε να το κανω?

 

Περιοχή Λαμπρινη Πατησια Γαλατσι εκει γυρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ που μένω Ν.Ιωνία δεν είμαι ευχαριστημένος από τη Vodafone στο κομμάτι του Internet. Έχω συχνές διακοπές, μεγάλα σκαμπανεβάσματα στις ταχύτητες μου. Την έχω σχεδόν ένα 3μηνο και τους έχω πάρει μέχρι στιγμής 5 φορές τηλέφωνο για βλάβες...Αν μου δινόταν η ευκαρία να φύγω χωρίς ρήτρα συμβολαίου θα το είχα κάνει με τα τσαρούχια που λένε. Υπόψιν όμως ότι έχει να κάνει και με το σε ποια περιοχή είσαι σε ποιο κουτί πέφτεις κτλ κτλ. Μπορεί να τη βάλεις εσύ και να είναι όλα τέλεια. Απλά σου παραθέτω τη προσωπική μου εμπειρία.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι αλλαξεις απο Οτε θα εισαι κατωτερος για μενα  γιατι απλα ο Οτε ειναι και μετα οι αλλοι, τωρα εγω που ειχα forthnet ειχα down 12mbps  και 6 snr τωρα ειμαι Οτε εχω down 17mbps  και snr 9.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πάλι στην Παιανία από ADSL ΟΤΕ στα 2mbps και με διάφορα προβλήματα, πήγα στη Vodafone, άμεσα η γραμμή ανέβηκε στα 3mbps, και μετά από κάποιους μήνες έκανα και το βήμα με VDSL 50 στα 28€ (όταν ο ΟΤΕ σου χρεώνει 25 για ADSL) και είμαι σταθερα στα 45mbps, μια χαρά ικανοποιημένος. Βέβαια εδώ η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη, δε ξερω αν παίζει αυτο ρόλο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι καινούρια σύνδεση από την αρχή και δεν έχω είκόνα πως θα ήταν οποιαδήποτε άλλη εταιρεία σε εμένα για να σου πω. Τη Vodafone την είχα στο πατρικό μου χωρίς θέματα στο internet όλα ήταν μια χαρά για αυτό σου είπα και εγώ ότι είναι ανάλογα σε ποια περιοχή είσαι. Έχεις το τηλέφωνο επάνω στο Modem με τον ΟΤΕ που είσαι τώρα γιατί εγώ είμαι κατά τουλάχιστον με τα δεδομένα των εταιρειών στην Ελλάδα σε αυτό κομμάτι; Με όλες τις βλάβες που έχω αντιμετωπίσει αυτούς τους μήνες παίρνει η μπάλα και το τηλέφωνο μου μαζί. Ούτε την εξυπηρέτηση δε μπορώ να πάρω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι voip...Ακομα τουλάχιστον.

Γενικα δεν εχω κανενα παραπονο περαν της τιμης φυσικα...

 

Δλδ αποσυνδεση δεν θυμαμαι να μου εχει κανει ποτε....δεν κανω πλακα..Αν δειτε και τα crc errors είναι ελαχιστα για τις 24 μερες που είναι ανοιχτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρακτικά επειδή ο χαλκός σου δεν θα αλλάξει (θα κάνεις φορητότητα - όχι νέα γραμμή) θα κλειδώνεις στα ίδια, άντε ελαφρώς χαμηλότερα λόγω Alcatel DSLAM που παίζει στην περιοχή σου η Vodafone. άρα στα ίδια να υπολογίζεις.

 

Σε αυτό που θα έχεις impact θα είναι ελαφρώς χειρότερο ping με εξωτερικό, οπότε αν ασχολείσαι με gaming θα χτυπήσεις +10/20 ms παραπάνω minimum από αυτό που βλέπεις τώρα, καθώς και ελαφρώς αργότερο Internet σε σελίδες εξωτερικού και αμερικής λόγω ότι η διασύνδεση του ΟΤΕ με έξω είναι αντικειμενικά καλύτερη.

 

Do the maths που λενε και στο χωριό μου, και αν δεν είσαι online gamer, κατ'εμέ σε συμφέρει οικονομικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενεργοποίηση 36€ είναι νέα γραμμή. Φορητότητα είναι λίγο πιο κάτω , μερικοί δίνουν και δωρεάν

 

Κανένας δεν δίνει δωρεάν φορητότητα εκτός της cosmote για νέες VDSL (και μόνο) συνδέσεις. Οποιος λέει ότι δεν χρεώνει η τάδε εταιρία τη φορητότητα την πάτησε και θα την πληρώσει κανονικά. 

Σωστος!!

Ναι είναι και η ενεργοποιηση!!!

 

Και το ρούτερ περίπου 30 ευρώ χρέωση γιατί αυτό που έχεις τώρα κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να επιστρέψει στον οτε γιατί το έχεις με χρησιδάνειο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εεεμ μην είσαι τόσο σίγουρος. Ξέρω γνωστούς που γλύτωσαν φορητότητα σε Wind και τότε Hol.

 

Πίστεψε με δεν την γλύτωσαν. Αργοπορία χρέωσης δεν λέγεται ότι γλύτωσαν. Εμπεριστατωμένα δεν πρόκειται να την γλυτώσουν. Είχαμε πει ότι πριν χρόνια μόνο η Cyta πραγματικά δεν χρέωνε τέλη φορητότητας (και αυτό για λίγους). Από εκεί και έπειτα το παραμύθι με τα δωρεάν τέλη φορητότητας πρέπει να τελειώνει μεταξύ μας. Ασε τα χάπατα που τους τάζουν οι άλλοι δωρεάν τέλη να το πιστέψουν όσο θέλουν. Επειδή όμως εγώ είμαι στον χώρο ας πούμε ότι τέλη φορητότητας δεν πρόκειται να τα γλυτώσει. Είτε θα τα χρεώσουν σε άσχετο χρόνο, είτε με την πρόφαση κάτι άλλο θα τα χρεώνουν λίγο λίγο μέχρι να πληρωθούν. 

 

Το νου σας παιδιά. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...