Getta Robo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 darkpsyelf εισαι φοιτητης στη πολη που διδασκει ο συγκεκριμενος; Αν ναι, ξεχνας καταχωρησεις περι διακοσμησεων στο σπιτι κτλ. Ακομα και να φυγεις νυχτα ενδεχεται να σε επηρεασει. Δυστυχως στις μικρες κοινωνιες ειναι πολυ συχνα αυτα.
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 6 μέρες χωρίς ρεύμα, θα πληρώσεις ολόκληρο το λογαριασμό του ρεύματος... Πάλι καλά που δεν έδωσες και κώλο δηλαδή. Λοιπόν φεύγεις νύχτα, του μετατρέπεις το σπίτι σε διακόσμηση αλά Χαλέπι και αν έχει αμάξι σπας καθρέφτες, σκίζεις λάστιχα και του τραβάς μια γρατζουνιά με το κλειδί περιμετρικά σε όλο το μήκος. Και δεν τρολλάρω καθόλου. 3
opcorsa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 6 μέρες χωρίς ρεύμα, θα πληρώσεις ολόκληρο το λογαριασμό του ρεύματος... Πάλι καλά που δεν έδωσες και κώλο δηλαδή. Λοιπόν φεύγεις νύχτα, του μετατρέπεις το σπίτι σε διακόσμηση αλά Χαλέπι και αν έχει αμάξι σπας καθρέφτες, σκίζεις λάστιχα και του τραβάς μια γρατζουνιά με το κλειδί περιμετρικά σε όλο το μήκος. Και δεν τρολλάρω καθόλου. ΘΕΟΣ 2
Mau-Maus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 6 μέρες χωρίς ρεύμα, θα πληρώσεις ολόκληρο το λογαριασμό του ρεύματος... Ναι γιατί ο ιδιοκτήτης φταίει που τον άφησε μια βδομάδα χωρίς ρεύμα και όχι ο ενοικιαστής που το ανέχτηκε ε? Αν είσαι άνθρωπος που σέβεται στο ελάχιστο τον εαυτό του τότε ούτε ένα λεπτό δεν μένεις χωρίς ρεύμα, όχι μια βδομάδα! Ts κοίταξε το, πρέπει να μάθεις να φέρεσαι σαν άντρας, μικρός είσαι Οκ όχι όμως μωρό, εντελώς συμβουλευτικά και χωρίς ίχνος ειρωνείας στο λέω. . 4
gokuthelegend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή εγώ σπούδασα μακριά από τον τόπο μου και δεν ήταν εύκολο να ταξιδέψουμε και να γυρίσουμε πίσω αυθημερόν, βρήκαμε ένα σπίτι στο τσακ μπαμ. Στις υποχρεώσεις μας εμείς ήμασταν τυπικοί, πληρώναμε το ενοίκιο πάντα την πρώτη εργάσιμη μέρα του μήνα και το σπίτι το διατηρούσα σε καλή κατάσταση. Δεν άφηνα καν να μπει κανείς μέσα για να μην μου τα κάνει άνω κάτω, μόνο εγώ έμπαινα στο σπίτι, και γενικώς ήμουν αρκετά προσεκτικός. Να σημειώσω ότι είχαμε κάνει κανονικά και συμβόλαιο (που για όσους ξέρουν έχει ελάχιστη διάρκεια 3 χρόνια ακόμη και αν έχουμε υπογράψει για λιγότερα). Γύρω στους 3-4 μήνες που έπεσε βαρύς χειμώνας ξαφνικά βλέπουμε υγρασία όχι σε έναν αλλά σε όλους τους τοίχους όλων των δωματίων. Του το ανέφερα και μου είπε ότι θα το βάψει με ειδικό χρώμα όταν θα λείπω στις διακοπές των Χριστουγέννων με δικά του έξοδα (του έδωσα την άδεια να μπει στο σπίτι όταν θα έλειπα). Δεν έκανε τίποτα. Το ίδιο και το Πάσχα. Μετά το τέλος των εξετάσεων του Ιουνίου της 1ης χρονιάς, μιας και είχα μάθει αρκετά την πόλη και είχα και αρκετό ελεύθερο χρόνο, έψαξα για άλλο σπίτι με την ησυχία μου και βρήκα ένα πολύ καλύτερο με το ίδιο ενοίκιο, και έσπασα το συμβόλαιο με αιτιολογία την υγρασία που είχε στο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης δεν έκανε τίποτα και είπε και ευχαριστώ. Εσύ που δεν έχεις κάνει καν συμβόλαιο νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα, φυσικά δεν λέω να τον πας στα δικαστήρια, αλλά με την πρώτη ευκαιρία ψάξε για σπίτι και μετακόμισε το συντομότερο. Μετά άσε τον άλλο να κάνει ότι θέλει.
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ο ιδιοκτήτης ειναι λαμόγιο ok αλλα έγινε μλκας οταν ο μικρός δεν πλήρωσε!!! Και προσωπικά όσο σιχαίνομαι τα λαμόγια άλλο τόσο αλλεργία εχώ σε οσους δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Οι καιροί δεν ειναι δύσκολοι ΜΟΝΟ για τους ενοικιαστές. Συμβόλαιο ΠΑΝΤΑ και απο εκει και πέρα όλα ειναι εύκολα και για τις δυο μεριές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 darkpsyelf εισαι φοιτητης στη πολη που διδασκει ο συγκεκριμενος; Αν ναι, ξεχνας καταχωρησεις περι διακοσμησεων στο σπιτι κτλ. Ακομα και να φυγεις νυχτα ενδεχεται να σε επηρεασει. Δυστυχως στις μικρες κοινωνιες ειναι πολυ συχνα αυτα. Αθήνα είπε, Δάφνη...
Getta Robo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αθήνα είπε, Δάφνη... Δεν το προσεξα, ολα αλλαζουν τωρα. Μπορει να κανει καλλιστα και παρτυ / συναντηση ινσομνια. Θα εχει και σπουδαια επιτυχια. 2
anwnymh29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Βραβειο σκατανθρωπου για την χρονια που φευγει. 2
bedazzled Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Για κάτι τέτοιους δεν λυπάμαι τον ΕΝΦΙΑ. Σκίσιμο αλύπητα.
anwnymh29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Για κάτι τέτοιους δεν λυπάμαι τον ΕΝΦΙΑ. Σκίσιμο αλύπητα. Κατι τετοιοι δεν εχουν αναγκη φιλε μου..τα σκατα παντα περνανε καλα. 3
dollyyy19 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 δεν θα συμφωνουσα, αλλα στην περιπτωση του του αξιζει..... δηλαδη εγω ειμαι μαλακας που νοικιαζω ενα σπιτι 300 και κοβω αποδειξη για 300... αναρωτιέται ακόμη;προς νηματοθετη,αν σε αφήσει ξανά χωρίς ρευμα- φωτισμού θέρμανση,σομπιτσα και ξυλαράκια,απο τα έπιπλα του κατα προτίμηση,και απο μη εμφανή θέση.συρτάρι,τάβλες,διαχωριστικά κλπ κλπ.
DDevil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέχρι εκεί νομίζω πως θα αντέξει να ακούσει ο δικαστής... Άσε που μια τέτοια ιστορία δύσκολα θα έφτανε εως τον δικαστή. Καλα βεβαια εννοείται πως το λάθος αρχικά ανηκει στον φιλο μας που πηγε και νοικιασε χωρις συμβολαιο. Επισης εδωσε λεφτά χωρις αποδειξη. Εγω δεν θα τα ειχα κανει καν αυτά οποτε δεν θα αντιμετωπιζα και αυτά τα θέματα ... αντιμετωπισα και εγω δεν λεω αλλα εμενα τελικά εγινε το δικο μου(το δικαιο και ότι ειχε συμφωνηθεί εξαρχής) και τις δαπάνες πληρωσε και υποχώρησε. Γιατι ήξερε πως την έχω "δεσει" εξαρχής την κατασταση καλά. Aλλα με απειλησε και εμενα αρκετές φορές με διαφορα πράγματα και εγω βεβαια του ειπα πως θα μπλέξει γιατι θα το κυνηγησω αμα συνεχισει. Ημουν και εγω καλος και ευγενικος στην αρχη μέχρι που με γνωρισε από την καλή. Εγω στο δικο μου το συμβολαιο έβαλα και προσθετους ορους όπως έβαλε και αυτος δεν κάναμε πλάκα όταν φτιάχναμε το συμβολαιο. Επισης ρευμα και δεη είναι στο ονομα μου. Επισης ζημιες στο σπιτι δεν προκειται να κάνω και ότι χαλάσω θα το πληρώσω αλλα και αυτος ότι χαλουσε και ηταν δικο του το πληρωσε. Δηλαδη δεν φταιει το σπιτι σε τιποτα αμα ο άλλος δεν είναι συνεργάσιμος. Δεν ειμαστε ουτε εισβολεις ουτε καταστροφεις μην του προτείνετε άκυρα πραγματα. Βεβηλωση ξένης περιουσιας κτλπ. το παλικαρι που ανοιξε το θρεντ φαινεται ότι είναι άπειρος από συναλλαγές και δοσοληψίες και αυτές οι προτασεις είναι επικίνδυνες. Η κατασταση δεν θα φτάσει στα δικαστηρια απλα με το καταλληλο μπιρι μπιρι θα πρεπει να καταλαβει και ο άλλος ότι πιο πολύ αυτόν θα ζημιώσει μια δικαστική διαμάχη. Πρέπει και σε αυτόν να γινει μάθημα να μην θέλει να κανει ενοικιασεις χωρις συμβολαια και αποδεικτικα για να γλιτώνει την εφορια .... αυτό δεν το ήξερε πριν ξεκινήσουμε? το ηξερε αλλα ηθελε να γλιτώσει φραγκα. Οποτε τι πουλάει νταβατζιλικι? δεν τον συμφέρει. Ουτε εκεινον ουτε και τον θεματοθετη. Πρέπει να τον πιάσει ενας μεγάλος και να του πει 2-3 κουβέντες. Ο μικρος όπως φαινεται δεν μπορει να διαχειριστεί την κατασταση.
Joshua21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ξαφνικα μετα απο λιγες μερες και αφου του εχω δωσει και 2 νοικια εγγυση εμφανιζονται τα προβληματα... Ωχ, αυτό τώρα το πρόσεξα... Αν τα 2 ενοίκια ως εγγύηση τα έδωσες χωρίς να πάρεις απόδειξη, τότε αναγκαστικά θα βασιστείς στην καλή του θέληση για στα επιστρέψει όταν φύγεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα