11demian111 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Αν εχεις λογαριασμο στην πειραιως, πας σε ενα atm και επιλεγεις Λεφτα στο Λεπτο. Σου δινει εναν κωδικο που θα δωσεις στην μητερα σου και παλι σε ενα atm της πειραιως (αυτη την φορα δεν χρειαζεται καρτα) παιρνει τα χρηματα
Joshua21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Αν εχεις λογαριασμο στην πειραιως, πας σε ενα atm και επιλεγεις Λεφτα στο Λεπτο. Σου δινει εναν κωδικο που θα δωσεις στην μητερα σου και παλι σε ενα atm της πειραιως (αυτη την φορα δεν χρειαζεται καρτα) παιρνει τα χρηματα Ο ts έγραψε στο αρχικό μήνυμα "σε λογαριασμο δε τα βαζω λογο cc", από αυτό καταλαβαίνω πως το ποσό είναι αρκετά μεγαλύτερο από 840€. Λεφτά στο λεπτό ΔΕΝ μπορείς να στείλεις πάνω από 840€.
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Εάν τα βάλεις σε πακέτο και τα στείλεις με courier, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα φτάσουν. Το είχε κάνει η μάνα μου πριν λίγα χρόνια. "Κάπως" κατάλαβαν ότι ο φάκελος περιέχει μετρητά, ανοίχτηκε και τα μετρητά δεν έφτασαν ποτέ. Με ACS το περιστατικό. Χρησιμοποίησε κάποια υπηρεσία αποστολής χρημάτων όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι, ή ακόμα καλύτερα (για μικρότερο κόστος) τράπεζα. Αν δεν δηλωθηκε κατα την αποστολη οτι ο φακελος περιεχει μετρητα (για να αποφευχθει και η αναλογη χρεωση η οποια ουσιαστικα ειναι η ασφαλιση των μετρητων κατα την μεταφορα), το λαθος δεν ειναι της κουριερ. Περαν τουτου, να σημειωσω οτι δεν ειναι optional η δηλωση, αλλα υποχρεωτικη. Αρα χ2 foul στον αποστολεα για το περιστατικο και 1 foul η κουριερ που εχασε το φακελο ανεξαρτητως περιεχομενου.
JohnG Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αν εχεις λογαριασμο στην πειραιως, πας σε ενα atm και επιλεγεις Λεφτα στο Λεπτο. Σου δινει εναν κωδικο που θα δωσεις στην μητερα σου και παλι σε ενα atm της πειραιως (αυτη την φορα δεν χρειαζεται καρτα) παιρνει τα χρηματα Με τον τρόπο αυτό από το atm χρειάζεται να έχεις το ποσό στο λογαριασμό σου ή γίνεται και από τα αυτόματα μηχανήματα συναλλαγών?
11demian111 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Με τον τρόπο αυτό από το atm χρειάζεται να έχεις το ποσό στο λογαριασμό σου ή γίνεται και από τα αυτόματα μηχανήματα συναλλαγών? http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/dimofileis-ilektronikes-trapezikes-synallages/lefta-sto-lepto πρεπει να εχεις στον λογαριασμο
gokuthelegend Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αν εχεις λογαριασμο στην πειραιως, πας σε ενα atm και επιλεγεις Λεφτα στο Λεπτο. Σου δινει εναν κωδικο που θα δωσεις στην μητερα σου και παλι σε ενα atm της πειραιως (αυτη την φορα δεν χρειαζεται καρτα) παιρνει τα χρηματα Πριν λίγο καιρό υπήρχε ένα πρόβλημα με spam και η Πειραιώς απενεργοποίησε την υπηρεσία "Λεπτά στο Λεπτό", και δεν μπορούσες να την χρησιμοποιήσεις. Τα spam αφορούσαν συγκεκριμένα αυτή την υπηρεσία.Την ξαναενεργοποίησε; Την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές αυτή την υπηρεσία, αλλά μετά από αυτό το πρόβλημα δεν έχω ξαναστείλει τώρα τελευταία για να δω αν λειτουργεί.
Haldol Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν δηλωθηκε κατα την αποστολη οτι ο φακελος περιεχει μετρητα (για να αποφευχθει και η αναλογη χρεωση η οποια ουσιαστικα ειναι η ασφαλιση των μετρητων κατα την μεταφορα), το λαθος δεν ειναι της κουριερ. Περαν τουτου, να σημειωσω οτι δεν ειναι optional η δηλωση, αλλα υποχρεωτικη. Αρα χ2 foul στον αποστολεα για το περιστατικο και 1 foul η κουριερ που εχασε το φακελο ανεξαρτητως περιεχομενου. Το ότι ανοίχτηκε ο φάκελος από υπάλληλο και αφαιρέθηκε αντικείμενο από μέσα δεν είναι λάθος της courier; Δε με απασχολεί αν το απολεσθέν αντικείμενο είναι χαρτονόμισμα, κάποιο σημαντικό έγγραφο ή σερβιέτα. Η αποστολή δεν έφτασε ακέραιη και μάλιστα η αλλοίωση (= άνοιγμα) της συσκευασίας και η αφαίρεση μέρους του περιεχομένου έγινε κακοβούλως από την ίδια την εταιρεία. Τι περισσότερο έπρεπε να κάνουν για να θεωρηθούν εγκληματίες δε ξέρω.
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Το ότι ανοίχτηκε ο φάκελος από υπάλληλο και αφαιρέθηκε αντικείμενο από μέσα δεν είναι λάθος της courier; Δε με απασχολεί αν το απολεσθέν αντικείμενο είναι χαρτονόμισμα, κάποιο σημαντικό έγγραφο ή σερβιέτα. Η αποστολή δεν έφτασε ακέραιη και μάλιστα η αλλοίωση (= άνοιγμα) της συσκευασίας και η αφαίρεση μέρους του περιεχομένου έγινε κακοβούλως από την ίδια την εταιρεία. Τι περισσότερο έπρεπε να κάνουν για να θεωρηθούν εγκληματίες δε ξέρω. Να τελέσουν έγκλημα ίσως? Σε περίπτωση που χαθεί/πάθε ζημιά το πακέτο που έστειλες, η ευθύνη της κούριερ περιορίζεται σε αποζημίωση ύψους κάπου 35-50€, άσχετα αν έχεις μέσα σημαντικό και πολύτιμο έγγραφο ή σερβιέτα. Εκτός και αν το είχες ασφαλίσει με δηλωμένη αξία, σε αυτή τη περίπτωση θα είχες πληρώσει ένα ποσοστό της αξίας του για ασφάλιση. Επίσης οι κούριερ από όσο ξέρω δεν δέχονται να μεταφέρουν χρήματα στα πακέτα που μεταφέρουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. 1
scudy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Πριν μερικές μέρες επαναλήφθηκε το ζήτημα που αναφέρει ο Haldol παραπάνω και πάλι με ACS. Ισχύει πως η ACS απαγορεύει την αποστολή μετρητών σε φάκελο. Οι φάκελοι σκανάρονται και τα μετρητά φαίνονται μέσα. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, το άνοιγμα του φακέλου, η αφαίρεση των μετρητών, το ξανακλείσιμο και η διεκπεραίωση της αποστολής είναι ΣΙΓΟΥΡΑ κλοπή η οποία όμως δεν μπορεί, πιθανόν, να καταγγελθεί. Εν κατακλείδι, μέσα στην ACS και πιθανόν και σε άλλες εταιρείες δουλεύουν κλέφτες. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Mansora Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Τεράστια πατάτα καποιοσ να στείλει μετρητά με courier. Τα μετρητά θεωρούνται νέο χρήμα και εξαιρούνται από cc. Τα κανεις κατάθεση στο λογαριασμό που σε ενδιαφέρει και το ποσό μπορεί να τραβηχτεί στο ακέραιο
web_assasin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Αποστολη χρηματων μεσω ταχυδρομειου η κουριερ σε δεμα η φακελο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Και να εισαστε σιγουροι οτι εαν καποιος αντιληφθει οτι εχετε στειλει λεφτα μπορει να ανοιξει το φακελο,να τα παρει και δε θα εχετε και κανενα δικαιωμα να ζητησετε τα ρεστα,καθως θα εισαστε παρανομοι. Εχω αρνηθει σε πελατισσα που πηγα στο μαγαζι της να παραλαβω,γιατι πηγε μπροστα μου να βαλει χρηματα στο φακελο.Την επομενη μερα με ξανακαλεσε να παω να παρω ενα λεπτο δεματακι που πηγαινε στην ιδια διευθυνση. Δεν πηρα τα λεφτα γιατι δεν ειμαι τετοιος,αλλα μου τη βιδωσε η κουτοπονηρια της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα