Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Άλλο το ενδιαφέρον (που είναι λογικό σε οποιαδήποτε ανθρώπινη/ κοινωνική σχέση) και άλλο να επιζητάς την προσοχή.
Moderators Kercyn Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Να μαντέψω την κατάληξη της συζήτησης; Ξεκινάει από Π και τελειώνει σε Α. Πίτσα;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ο καθένας ντύνεται όπως θέλει. κι εγώ σκέφτομαι ότι θέλω 1
darkmind35 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Τρελενομαι να διαβαζω τετοια θεματα,οι προσωπικές ιστορίες στο τέλος γίνονται αφορμή για αιματοχυσία
LongTom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ο καθένας ντύνεται όπως θέλει. *Σωστό,αλλά πάντα με σεβασμό προς τους άλλους. Διότι όταν σε τρώει στην μάπα ο άλλος στα ΜΜΜ με τα βρώμικα ρούχα δεν είναι και το πιο ευχάριστο. Επίσης σε πρώτο ραντεβού το θεωρώ τουλάχιστον άκομψο, μη πω κάφρικο, να πας ντυμένος σαν λέτσος. Δείχνει ότι γράφεις στα @@ σου τον άλλον. 1
l337 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εννοείται πως με το παρακάτω δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις όπου κάποιος φοράει βρώμικα ρούχα ή είναι βρώμικος (το λέω επειδή αναφέρθηκε).Κλόουν και καρνάβαλος δεν είναι εκείνος (ή εκείνη) που ντύνεται όπως θέλει σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία του και τελοσπάντων γιατί αυτό θέλει.Κλόουν και καρνάβαλο θα χαρακτήριζα εκείνον που ντύνεται όπως θέλουν οι άλλοι, γιατί έτσι πρέπει, κάτι που δείχνει έλλειψη αυτοεκτίμησης, απόσταση από τον εαυτό του και ότι ζητιανεύει την επιβεβαίωση στα μάτια των άλλων ώστε να "ταίσει" την μειωμένη του αυτοπεποίθηση.Και επειδή αναφέρθηκε και αυτό..Για να σεβαστείς τους άλλους (γενικά το αναφέρω αλλά ισχύει στην περίπτωση και του πρώτου ραντεβού) πρώτα απ' όλα θα πρέπει να σέβεσαι και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου. Και ο νοών νοείτω, 5
opcorsa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 *Σωστό,αλλά πάντα με σεβασμό προς τους άλλους. Διότι όταν σε τρώει στην μάπα ο άλλος στα ΜΜΜ με τα βρώμικα ρούχα δεν είναι και το πιο ευχάριστο. Επίσης σε πρώτο ραντεβού το θεωρώ τουλάχιστον άκομψο, μη πω κάφρικο, να πας ντυμένος σαν λέτσος. Δείχνει ότι γράφεις στα @@ σου τον άλλον. αυτο προσπαθω να πω κ εγω.. συν οτι το ιδιο ακριβως εννοεις οταν αργησεις και ολας στο ραντεβου.. 1
mylo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ο καθένας ντύνεται όπως θέλει.Σαφώς και ο καθένας ντύνεται όπως θέλει, αλλά αν στο πρώτο ραντεβού βγαίνεις λες και πας να πετάξεις τα σκουπίδια μετά μην αναρωτιέσαι γιατί δεν ξαναπήρε τηλέφωνο ο άλλος 2
opcorsa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Σαφώς και ο καθένας ντύνεται όπως θέλει, αλλά αν στο πρώτο ραντεβού βγαίνεις λες και πας να πετάξεις τα σκουπίδια μετά μην αναρωτιέσαι γιατί δεν ξαναπήρε τηλέφωνο ο άλλος βασικα δειχνει και self respect και dignity το σωστο ντυσιμο.. και δεν εννοω ακριβο, φοραω πχ blazer απο εβαυ των 8 ευρω και φαινομαι λες και ειμαι εισοδηματιας πχ... και παλια φορουσα μονο φορμες και σορτσακια ξερωγω... πως αλλαζει ο ανθρωπος 2
*nenya* Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ειναι μυθος δλδ αυτο που λενε οτι οι αντρες μας ερωτευονται ακομα και αν ειμαστε ντυμενες οπως οταν παμε να πεταξουμε τα σκουπιδια; :'( Περα απ'την πλακα, ειναι πολυ υποκειμενικο το ζητημα. Εγω π.χ. οταν βλεπω πρωτη φορα τον αλλον κανω focus στο προσωπο, στα ματια του και μετα στην φωνη του. Το ντυσιμο ερχεται τριτο, τεταρτο ή και τελευταιο. (Μιλαω για το προσωπικο στυλ του, το αν του αρεσει να κυκλοφορει μονο με casual ρουχα, με δερματινα jacket κλπ. Εννοειται πως αν καποιος/α ειναι με βρωμικα ρουχα τοτε δεεεν πλησιαζω. Αλλα στο στυλ του αλλου δεν θα κανω κουμαντο. Ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε.) 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 βασικα δειχνει και self respect και dignity το σωστο ντυσιμο.. και δεν εννοω ακριβο, φοραω πχ blazer απο εβαυ των 8 ευρω και φαινομαι λες και ειμαι εισοδηματιας πχ... και παλια φορουσα μονο φορμες και σορτσακια ξερωγω... πως αλλαζει ο ανθρωπος Το σωστό ντύσιμο είναι υποκειμενικό. Μια χαρά είναι και οι φόρμες και τα σορτσάκια
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ειναι μυθος δλδ αυτο που λενε οτι οι αντρες μας ερωτευονται ακομα και αν ειμαστε ντυμενες οπως οταν παμε να πεταξουμε τα σκουπιδια; :'( Δεν ειναι μυθος στο επιβεβαιωνω εγω!
opcorsa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Το σωστό ντύσιμο είναι υποκειμενικό. Μια χαρά είναι και οι φόρμες και τα σορτσάκια για τις σωστες περιστασεις... δεν πας πρωτο ραντεβου με σορτσακι, ή στην συνεντευξη για δουλεια το ειπαμε και πριν.. μπορεις ομως να βρεις ρουχα που να σε αναδυκνυουν, χωρις να ειναι ακριβα, παροτι φαινονται..
mad-proffessor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εγω δεν έχω πρόβλημα έχει τύχει να μου αρέσουν κοπέλες με κολάν και αθλητικά ή με casual ντύσιμο τζήν(ακόμα piercing, τατού, σκουφιά δεν θα έλεγα όχι). Επίσης μου αρέσουν και περιπτώσεις βαμμένες, περιποιημένες με τακούνια και ασημένια ή ολολευκα φορέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις