Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εδώ και μέρες, που διάβασα το θέμα, προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα ραντεβού και ήπιαμε πορτοκαλάδα...

Παστα και γκαζοζα.

• Like 2
  • Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

+1000, μπράβο για την αυτογνωσία.

Ετσι ειναι. Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο να βρουμε κοπελα οσο ειναι να αναβαθμιζουμε το pc. Ανα πασα στιγμη το αναβαθμιζεις. Αν θελω μπορω αυτη τη στιγμη που μιλαμε με ενα κλικ να αγορασω ι7 6900κ 16 gb ddr 4 3600 mhz  και titan x pascal. . Δεν ειναι ομως ετσι με τις γυναικες γιατι δεν υπαρχουν μαγαζια που να μαζευονται αυτες που να ειναι ελευθερες για να παμε να αγορασουμε ουτε μπορουμε να τους αλλαξουμε επεξεργαστη μνημη και καρτα γραφικων οταν παλιωσουν και δεν μπορουν να τρεχουν σε ultra settings 2560χ1440 η 3820χ2160.

Δημοσ.

Πολύ δυνατός, εξαιρετικές επιδόσεις, όλα τα κύταρα καμένα. Δεν έχεις αφήσει τίποτα, σαρώνεις τυφώνα Οροκουσάκι. Να πας Ιαπωνία για entrepreneurship καταστάσεις, εκεί κουτσά στραβά κάτι τέτοια τα τραβάνε. 

Δημοσ.

Ετσι ειναι. Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο να βρουμε κοπελα οσο ειναι να αναβαθμιζουμε το pc. Ανα πασα στιγμη το αναβαθμιζεις. Αν θελω μπορω αυτη τη στιγμη που μιλαμε με ενα κλικ να αγορασω ι7 6900κ 16 gb ddr 4 3600 mhz  και titan x pascal. . Δεν ειναι ομως ετσι με τις γυναικες γιατι δεν υπαρχουν μαγαζια που να μαζευονται αυτες που να ειναι ελευθερες για να παμε να αγορασουμε ουτε μπορουμε να τους αλλαξουμε επεξεργαστη μνημη και καρτα γραφικων οταν παλιωσουν και δεν μπορουν να τρεχουν σε ultra settings 2560χ1440 η 3820χ2160.

-mindfuck-meme-17680.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Να ξέρεις! Αυτός ο $÷υ@της μας τις τρωει όλες!

Δεν μας τις τρώει.. αλλά με το ρυθμό που πάει σίγουρα θα μας τις φάει! (όποια δεν έχει λάβει pm ακόμα, να το δηλώσει τώρα)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς...

...δελα.κομ

Για ό,τι απορίες έχεις θα σε κατατοπίσει κατάλληλα ο συναγωνιστής DDevil! :cry:  :cry:  :cry:

Επεξ/σία από bedazzled
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρατησε 2 χρονια . Ηταν η πρωτη και μεχρι τωρα η μοναδικη σχεση που εχω κανει. Ομως ουτε αυτη ειχε ξανακανει σχεση και ας ηταν 10 χρονια μεγαλυτεερη μου. Καλα τα πηγαμε αφου δεν τσακωθημακε ουτε μια φορα στα 2 χρονια που ειχαμε σχση. Χωρισαμε οταν μια μερα  εται ξαφνικα αυτη μου ειπε οτι βαρεθηκε να εχει σχεση και θελει να ειναι και παλι ελευθερη.

Ε εντάξει αφού κράτησε και 2 χρόνια μην έχεις παράπονο.

Εμένα ο χρόνος ρεκόρ όπου "επίσημα" να είμαι σε σχέση με κάποια ήταν 2 βδομάδες.

Βέβαια υπήρξε και κάποια με την οποία μια τα 'χαμε, μια δε τα 'χαμε, μια ήμασταν φίλοι, μια δε μιλούσαμε καθόλου κτλπ, περίεργη και μπερδεμένη φάση, η οποία συνολικά κράτησε 4 χρόνια όπου εναλλάσσονταν αυτά τα στάδια. Πολύ κουραστική ιστορία. Ήταν κυκλοθυμική βλέπεις η κοπέλα, δηλαδή στα καλά καθούμενα μπορεί να άρχιζε να τσακώνεται και να διαολοστέλνει χωρίς να της κάνω τίποτα, την επόμενη μέρα να κάνει σαν να μην έγινε τίποτα. Έκανα πολύ υπομονή και υποχωρήσεις που κανένας άλλος δε θα έκανε, μέχρι που δεν άντεξα άλλο κάποια στιγμή και τη ξέγραψα τελείως. Ύστερα άρχισε να τη πέφτει σε φίλους μου, αλλά μου τα παν χαρτί και καλαμάρι και της έδωσαν χυλόπιτες και αυτοί.

Τυποι και τύπισες...

πατησα αισιως τα 40αντα και ανασυρω απο την μνημη (βαθια πολυ βαθια... σκηνικο απο mirc τελη δεκαετιας 90)

Επι της ευκαιριας ελπιζω να μην σπασει ο διαβολος το ποδαρι του και το διαβασει η νυν μου γιατι θα λεει τι σακαφλια τυπο εχω.

Γνωριζω μεσω mirc οπως προειπα κοπελιτσα με nickname...Kelly20

Λιγο το ονομα... λιγο η φαντασια περιμενω μωρο τρελλο που θα γυρισουν τα μάτια μου αναποδα (τυφλα να εχει ο συγχωρεμενος ο φωσκολος)

Αφου μιλαμε 2-3 μερες αποφασιζουμε να κάνουμε το βημα να βρεθουμε απο κοντα. Λεω δεν γαμεις.. ελευθερος ειμαι ας το ρισκαρω. Δίνουμε ραντεβουδακι πρωινές ώρες και αναμενω να σκάσει το τρελλο μωρο.

Σκαει λοιπον η Kelly20 και ειναι ευτραφουλα (ευγενικα το λεω γιατι μπορει να αγγιζε τα 100) και σε πρόσωπο ενα νουμερακι 6 στα 10

Λεω δεν γαμεις καφε θα πιουμε δεν θα παντρευτω. Για την τιμή που μου έκανε να δεχθει ανεξαρτητως αν μου αρεσε η οχι ημουν ευγενικοτατος. Της ανοιγω την πορτα στο μαγαζι... της κραταω την καρεκλα να κατσει... της μιλαω γλυκα και ομορφα και μου σκαει την εκπληξη να μου εχει αγορασει δωρο αρωμα αφου κατα σύμπτωση είχα γεννέθλια εκεινη την μερα.

Μονο που με σκεφτηκε λεω... αξιζει να εχει την καλυτερη συμπεριφορα και παρόλου που δεν μου αρεσε να της δωσω μια ευκαιρια. Τα ειπαμε πολυ όμορφα και φυγαμε το μεσημέρι για τα σπιτια μας. Να τονίσω οτι μένω σε επαρχιακη πόλη οποτε μικρές οι αποστάσεις και γνωστες οι γειτονιες και οι διευθύνσεις. 

Το απογευμα της ιδιας μέρας μου χτυπαει το θυροτηλεφωνο και μου λεει ειμαι η Κελλυ κατεβα να παμε βολτα. Να μην πω ψεματα μαρεσε η τολμη της να με διεκδικήσει και κατεβαινω να περπατήσουμε. Με το λεγε λεγε και τα πιασε απο εδω και εκει τι να κανω ρε τυπε φουντωσα. Που να παμε, που να παμε... τοτε ο πατερας μου διατηρουσε ενα γραφειο... ε λεω εκει με την μια!

Φτανουμε εκει και φασωνόμαστε στα προκαταρκτικα... στην διαρκεια του "χειρουργείου" παει να βγαλει το εσωρουχο της. Οι μεεεε αλι και τρισαλι... Οι μεεε οι 3 μαγοι με τα δωρα.... Οι μεεε αλι μπαμπα και 40 κλεφτες...

Ο συνδιασμός δημοσιων ουρητηρίων, κουραδας κατω απο γεφυρα, ψοφιμι απο τσακαλι στην ερημο και μουχλιασμενης καλτσας είναι λιγος να περιγραψει πως μυριζε εκει χαμηλα...

Περιττο να πω οτι δεν εγινε τιποτα... ειπα οτι δεν ειναι σωστο να την εκμεταλλευτω απο την πρωτη μερα... και φυσικα χαθηκαμε στο απειρο. Το καλο της υποθεσης ειναι οτι απο τοτε περιεργως σε μια τοσο μικρη κοινωνια δεν την εχω ξαναδει....

Τουλάχιστον έχεις ταλέντο στο λέγειν και προσέχεις πως θα μιλήσεις, με τακτ κτλπ. Εγώ μιλάω ωμά λέγοντας αυτό που σκέφτομαι, και στη περίπτωσή σου θα ήταν επεισοδιακή η βραδιά.

Περσι το Νοεμβριο(Νοεμβριος 2015) κανονισα να βγω με καποια απο σελιδα γνωριμιων lifo.gr Τοτε ημουν 28 χρονων και αυτη 19. Ηδη απο πριν γνωριστουμε μου ειπε οτι θελει να της υποσχεθω πως θα γινει κατι σοβαρο μεταξυ μας κατι με διαρκεια. Της απαντω και εγω οτι ενταξει αυτο θελω και εγω . Κανονιζουμε λοιπον να συναντηθουμε σε μια καφετερια. Ερχεται λοιπον αυτη καθομαστε και πιανουμε τη κουβεντα. Και εκει που μιλουσαμε ξαφνικα χτυπαει το κινητο της. Βγαινει εξω. Περιμενω εγω . Περνανε 10 λεπτα και δεν εχει γυρισει. Οποτε βγαινω εξω να δω που ειναι δεν τη βλεπω πουθενα. Την παιρνω τηλεφωνο το εχει κλειστο. Μπαινω μεσα στο μαγαζι και λεω στους σερβιοτους οι οποιοι ηταν 2 νεαροι περιπου στην ηλικια μου οτι την γνωρισα αυτη απο μια σελιδα γνωριμιων κτλ και ξαφνικα σηκωθηκε και εφυγε. Και αυτοι μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωσω ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ γιατι δεν γινοταν να μειενι απληρωτη. Εγινα εξω φρενων φυσικα. Γυρισα σπιτι και εδωσα μερικες αγριες μπουνιες και κλοτσιες στο PC απο τα νευρα μου καθιως της εγραφα email. Ευτυχως δεν καηκε τιποτα γιατι αλλιως θα αναγκαζομουν να το αναβαθμισω πριν της ωρας του. Και ειδικα το κουτι του pc το οποιο ειναι ιστορικο κομματι καθως δεν το αλλαξει απο το 2006 σε αντιθεση με τα εξαρτηματα του pc που οπως βλεπετε απο την υπογραφη μου  εχω επεξεργαστη μνημη μητρικη και σκληρο δισκο του 2011 καρτα γραφικων του 2014 οθονη του 2016 και τροφοδοτικο του 2016. Αλλα να εσπαγε το κουτι που εχει αντεξει 10 χρονια , ε θα ηταν μεγαλη ζημια για την iστορια των pc!!

Το 'σοβαρό' δε το κανονίζεις από πριν, προκύπτει. Μέχρι να γνωριστείς καλύτερα, να δεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος... Άλλο το τι θέλουμε εμείς, εσύ μπορεί να θες κάτι σταθερό αλλά άμα δε κολήσετε σαν χαρακτήρες ?

Νταξ τώρα για τη πορτοκαλάδα τι να σου πω ? Πάλι καλά που δε πήγατε να πιείτε ποτά...

Το καημένο το pcάκι τι σου φταίει βρε κακούργε ?  :(

Ποτέ δεν έχω βαρέσει μέλος του υπολογιστή μου. Ο υπολογιστής κάνει πάντα ότι του πεις, δεν σου φέρνει ποτέ αντίρρηση, άρα το να νευριάζεις μαζί του.. είναι τουλάχιστον άδικο!

Μου θύμισες τον Ξέρξη που αφού έχασε στη ναυμαχία της Σαλαμίνας έδωσε εντολή να μαστιγώσουν τη θάλασσα...

Όσο για τη τύπισσα... Μπορούσε να σου πει ευγενικά ότι δε θέλει να προχωρήσετε. Η απόρριψη είναι ανθρώπινο πράγμα, αλλά ο τρόπος μπορεί να είναι καλός και κακός.

Και το ηθικό δίδαγμα: Μην πάτε ποτέ για καφέ με Αγνώστου Ταυτότητος Ιντερνετικά Άτομα γιατί μπορεί να μείνετε με την πορτοκαλάδα στο χέρι.

:lol:

Η φαντάσου να πας να δεις τη Σούλα και να σου βγει... Μάκης!

Όχι να πω την αλήθεια έχω βγει έξω με κοπέλες που γνώρισα απ το ίντερνετ. Δεν είναι όλες όσες το κάνουν αυτό γεια σου. Ας μη βάζουμε ταμπέλες.

Οχι βεβαια δεν το ειπα. Κραταω κρυφη τη μυστικη μου ταυτοττητα. Μονο σε φιλους συγγενεις και ανθρωπους που ξερω πολυ καλα το εχω πει. Ετσι ειμαστε εμεις οι ninja. Μια ομως απο τις 8 που γνωρισα απο το 2014 μεχρι σημερα μου ειπε χωρις να πω εγω κατι οτι το ξερει πως ειμαι αρχηγος και ειναι οπαδος μου. Αλλα δεν ηθελε σχεση. Οι περισσοτερες το ξερουν ηδη . Βλεποντας το ονομα μου καταλαβαινουν αμεσως ποιος ειμαι δεν χρειαζεται να το πω.  Ποιος δεν ξερει τον Σρεντερ Οροκουσακι? Ελαχιστες. Στην πρωην μου της το ειπα μετα απο μηνες οταν ειχαμε ηδη κανει σχεση. Μου ειπε τοτε οτι ειμαι πολυ κακκος και αγριος που δερνω τις χελωνες και τον ποντικακο(ακους εκει να πει ποντιακκτο το φρικιο τον Σπλιντερ)!! αλλα συνεχιστηκε κανονικα οι σχεση μας ακομα και οταν ειδε βιντεο απο τις μαχες μου με τις χελωνες.

Το ξανασκεφτηκα και μονο θα ξαναδεχτω να βγω με καποια απο το ιντερνετ μονο αν ειναι απο το insomnia γιατι το ιnsomnia ειναι το μεγαλυτερο τεχνολογικο φορουμ της Ελλαδας και αρα οσες κοπελες μπαινουν εδω ειναι σοβαρες και ξερουν τι θελουν. Αλλα εδω και 3 μηνες απο τοτε που γνωρισα την 8η κοπελα με την οποια οπως ειπα ειμαστε φιλοι το δεν εχω ξαναψαξει για γνωριμια στο ιντερνετ.

Ειδες? Ποια δεν θα ηθελε εναν γενναιο και δυνατο πολεμιστη σαν εμενα?  Εναν ατρομητο αντρα που την προστατευεει απο καθε κινδυνο?

:blink:  :huh:  :rolleyes:

Ελπίζω να είναι κάποιο role playing fetish αυτό το οποίο το αναφέρεις μπας και βρεις κάποια που να έχει το ίδιο, αν και λίγο δύσκολο το βρίσκω να έχει... με τα χελωνονιντζάκια.

Αυτό που λες για το ινσόμνια, μήπως περιορίζεις πολύ τον εαυτό σου ? Και μήπως βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα βάζοντας ταμπέλα, έστω και θετική ?

Επεξ/σία από Alithinos
Δημοσ.

Η φαντάσου να πας να δεις τη Σούλα και να σου βγει... Μάκης!

Aμα σου βγει Μάκης γίνεσαι Λούης..

Kαρλ Λούης 

aug-1993-carl-lewis-of-the-usa-in-action

d015.gif

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...