Gkostas2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Σε οικογενειακό τραπέζι σήμερα είχαμε την εξής "διαμάχη". Αν απαντάμε ή όχι σε απόκρυψη. Προσωπικά δεν απαντάω ποτέ και μάλιστα στο κινητό το έχω βάλει να γίνεται αμέσως απόρριψη της κλήσης. Γενικά θεωρώ ότι με απόκρυψη θα σε πάρουν είτε πλασιέ, είτε τίποτα βλάκες που ψάχνουν να γεμίσουν τον χρόνο τους και να σπάσουν τα νεύρα σου. Ειδικά αν δουν ότι απαντάς δεν πρόκειται να σταματήσουν με τίποτα. Απο προσωπική εμπειρία θυμάμαι μια περίοδο μας έπαιρνε ένας βλάκας ότι ώρα του καύλωνε και με το που το σηκώναμε απλά το έκλεινε ή το άφηνε να χτυπήσει 1-2 φορές τα ξημερώματα και μετά το έκλεινε. Ίσα ίσα να μας σπάσει τα νεύρα. Απο την άλλη ο ξάδερφός μου έλεγε ότι απαντάει πάντα και αν είναι βλάκες ή εταιρείες πλασιέ, απλά δεν ασχολείται. Εσείς τι κάνετε συνήθως; 1
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εξαρτάται ποιος ειναι, εχω περάσει στο κινητό το 'αντιο/απόκρυψη' και ξέρω ποιος με παίρνει ! 1
Gkostas2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εξαρτάται ποιος ειναι, εχω περάσει στο κινητό το 'αντιο/απόκρυψη' και ξέρω ποιος με παίρνει ! Τι είναι αυτό φιλε μου; Εγώ απλά έχω βάλει στο android απόρριψη κλήσης οταν κάποιος πάρει με αποκρυψη
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Τελευταία φορά που με πήραν από απόκρυψη για να μου κάνουν φάρσα πρέπει να ήταν όταν ήμουν 2-3η λυκείου. Από τότε ελάχιστες φορές με κάλεσαν και ήταν κυρίως για διαφημίσεις και τα κλασσικά. Γενικώς τα σηκώνω δεν έχω θέμα. 1
fotaras13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχουν ακόμα μαλάκες που κάνουν φάρσες με απόκρυψη; Αυτά στο λύκειο τα κάναμε μεταξύ μας... Γενικά απαντάω πάντως αλλά το 99% των εισερχομένων κλήσεων μου είναι με αριθμό ούτως η άλλως... Πολύ σπάνιο να μην δω αριθμό...
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχουν ακόμα μαλάκες που κάνουν φάρσες με απόκρυψη; Αυτά στο λύκειο τα κάναμε μεταξύ μας... Γενικά απαντάω πάντως αλλά το 99% των εισερχομένων κλήσεων μου είναι με αριθμό ούτως η άλλως... Πολύ σπάνιο να μην δω αριθμό... Σε μαθητές και εφηβικές ηλικίες σίγουρα θα υπάρχουνε. Και σε εμένα οι κλήσεις από απόκρυψη είναι πολύ λίγες σε σύγκριση με όσες φαίνεται αριθμός.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Ποτε !!!Τις εχω μλοκαρει απο το κινητο . Μια φορα τις ξεμλοκαρα που ηταν να ερθουν να μου βαλουν vdsl/isdn γιατι με ειχαν ενημερωσει οτι ο τεχνικος καλει με αποκρυψη
michael92 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν απαντάω καν σε νούμερα που δεν έχω στις επαφές. 8
georgekz750 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν με νοιαζει,ολα τα απανταω. Για οσο ακομα δεν αποφευγω καποιον δηλαδη...
Gkostas2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλα δεν ειναι μονο μαθητες. Υπαρχουν κ πολλοι αργοσχολοι ή ανωμαλοι που την βρισκουν με τετοιες βλακειες. Θυμηθητε τον βλακα απο το Αγρινιο που επαιρνε τηλ για βομβες σε διαφορα σημεια της Αθηνας πριν καποια χρονια. 1
LongTom Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εξαρτάται ποιος ειναι, εχω περάσει στο κινητό το 'αντιο/απόκρυψη' και ξέρω ποιος με παίρνει ! Ποια app χρησιμοποιείς; Εάν έχεις android πάντα.
logistoulis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 αποκρύψεις έχω ρυθμίσει να πηγαίνουν τηλεφωνητή
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 γενικως πλεον νομιζω απαγορευται οι εταιρειες να παιρνουν με αποκρυψη ειτε ειναι πλασιε ειτε δεν ξερω τι για αυτο βλεπετε οτι καλουν απο χ νουμερα τα οποια αμα το ψαξεις στο ιντερνετ βρισκεις και τι ειναι
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 γενικως πλεον νομιζω απαγορευται οι εταιρειες να παιρνουν με αποκρυψη ειτε ειναι πλασιε ειτε δεν ξερω τι για αυτο βλεπετε οτι καλουν απο χ νουμερα τα οποια αμα το ψαξεις στο ιντερνετ βρισκεις και τι είναι Κι εγω αυτή την εντυπωση εχω .
panos2171 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Αποκρυψεις σηκώνω μιας και μπορεί να με καλεί γνωστός από άλλο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα