Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε οικογενειακό τραπέζι σήμερα είχαμε την εξής "διαμάχη". Αν απαντάμε ή όχι σε απόκρυψη. Προσωπικά δεν απαντάω ποτέ και μάλιστα στο κινητό το έχω βάλει να γίνεται αμέσως απόρριψη της κλήσης. Γενικά θεωρώ ότι με απόκρυψη θα σε πάρουν είτε πλασιέ, είτε τίποτα βλάκες που ψάχνουν να γεμίσουν τον χρόνο τους και να σπάσουν τα νεύρα σου. Ειδικά αν δουν ότι απαντάς δεν πρόκειται να σταματήσουν με τίποτα. Απο προσωπική εμπειρία θυμάμαι μια περίοδο μας έπαιρνε ένας βλάκας ότι ώρα του καύλωνε και με το που το σηκώναμε απλά το έκλεινε ή το άφηνε να χτυπήσει 1-2 φορές τα ξημερώματα και μετά το έκλεινε. Ίσα ίσα να μας σπάσει τα νεύρα.

Απο την άλλη ο ξάδερφός μου έλεγε ότι απαντάει πάντα και αν είναι βλάκες ή εταιρείες πλασιέ, απλά δεν ασχολείται.

Εσείς τι κάνετε συνήθως;

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαρτάται ποιος ειναι, εχω περάσει στο κινητό το 'αντιο/απόκρυψη' και ξέρω ποιος με παίρνει !

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται ποιος ειναι, εχω περάσει στο κινητό το 'αντιο/απόκρυψη' και ξέρω ποιος με παίρνει !

Τι είναι αυτό φιλε μου; Εγώ απλά έχω βάλει στο android απόρριψη κλήσης οταν κάποιος πάρει με αποκρυψη

Δημοσ.

Τελευταία φορά που με πήραν από απόκρυψη για να μου κάνουν φάρσα πρέπει να ήταν όταν ήμουν 2-3η λυκείου. Από τότε ελάχιστες φορές με κάλεσαν και ήταν κυρίως για διαφημίσεις και τα κλασσικά. Γενικώς τα σηκώνω δεν έχω θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα μαλάκες που κάνουν φάρσες με απόκρυψη;   Αυτά στο λύκειο τα κάναμε μεταξύ μας...

Γενικά απαντάω πάντως αλλά το 99% των εισερχομένων κλήσεων μου είναι με αριθμό ούτως η άλλως... Πολύ σπάνιο να μην δω αριθμό...

Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα μαλάκες που κάνουν φάρσες με απόκρυψη;   Αυτά στο λύκειο τα κάναμε μεταξύ μας...

Γενικά απαντάω πάντως αλλά το 99% των εισερχομένων κλήσεων μου είναι με αριθμό ούτως η άλλως... Πολύ σπάνιο να μην δω αριθμό...

Σε μαθητές και εφηβικές ηλικίες σίγουρα θα υπάρχουνε.

Και σε εμένα οι κλήσεις από απόκρυψη είναι πολύ λίγες σε σύγκριση με όσες φαίνεται αριθμός.

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι μονο μαθητες. Υπαρχουν κ πολλοι αργοσχολοι ή ανωμαλοι που την βρισκουν με τετοιες βλακειες. Θυμηθητε τον βλακα απο το Αγρινιο που επαιρνε τηλ για βομβες σε διαφορα σημεια της Αθηνας πριν καποια χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια app χρησιμοποιείς; Εάν έχεις android πάντα.

Δημοσ.

γενικως πλεον νομιζω απαγορευται οι εταιρειες να παιρνουν με αποκρυψη ειτε ειναι πλασιε ειτε δεν ξερω τι για αυτο βλεπετε οτι καλουν απο χ νουμερα τα οποια αμα το ψαξεις στο ιντερνετ βρισκεις και τι ειναι

Δημοσ.

γενικως πλεον νομιζω απαγορευται οι εταιρειες να παιρνουν με αποκρυψη ειτε ειναι πλασιε ειτε δεν ξερω τι για αυτο βλεπετε οτι καλουν απο χ νουμερα τα οποια αμα το ψαξεις στο ιντερνετ βρισκεις και τι είναι

Κι εγω αυτή την εντυπωση εχω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...