jennyV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Όταν η μπλούζα της πυτζάμας είναι μέσα απο το παντελόνι της πυτζάμας και το παντελόνι έχει φτάσει στα βυζιά απο τις κρυάδες. Ταυτίστηκα!!! Δεν ξέρω γιατί αλλά παλιότερα κοιμόμουν με ότι πιο ελαφρύ υπήρχε, τώρα φοράω χαμηλομάσχαλο (που λέει κι η αδερφή μου) παντελόνι με την μπλούζα απο μέσα.Επίσης η αναγκη για κομψότητα έγινε αναγκη για άνεση. Η ιδέα και μόνο ότι θα φορέσω μίνι φόρεμα χειμωνιάτικα κι όχι κολάν, απο πάνω παντελόνι, 2 ζευγάρια κάλτσες και χοντρή μπλούζα μου προκαλεί ανατριχίλα. 2
Hellaslover Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 ^^ Θλιβερό. Εγώ νομίζω ότι τα σαββατοκύριακα τα χαίρομαι "τώρα που μεγάλωσα" περισσότερο από ποτέ. Κι εσύ ρε Hellaslover πόσο σοβαρεύτηκες πια; Δε ξερω ρε φιλε αλλα ετσι αισθανομαι. Δε λεω οτι ειμαι λυπημενος απλα δε τρελενομαι για σχεδον τιποτα. Τα μονα πραγματα που πραγματικα μαρεσουν ειναι τα αμαξια, οι γυναικες και τα ταξιδια. Τωρα που σκεφτομαι να παρω αλλο αμαξι πχ. κανω σα μικρο παιδι. και δε μπορω να αποφασισω γιατι μαρεσουν πολλα. Η αν ηταν να παω καπου ταξιδι ξερω πως θα περιμενα πως και πως να ερθει η μερα, θα πηγαινα να ψωνιζα ρουχα και να προετοιμαζομουν γενικα και ολο αυτο θα μου ηταν exciting Εχω φιλους που μπορει να χαιρονται για καποια ταινια που θα κυκλοφορησει, η ενα εστιατορειο που ανοιγει και δε μπορω να καταλαβω τι βρισκουν σε τετοια πραγματα. 2
chrisxkar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 hellaslover στον καθενα αυτα τα πραγματα ειναι διαφορετικα το τι τον γεμιζει τι τον ευχαριστει.Εγω ηθελα να κανω καποια ταξιδια εσωτερικο δεν εβρισκα ατομα που να θελουν να πανε εκει...Τα εκλεισα και αν ερθει κανεις ηρθε αν δεν ερθει παω και μονος μου το μονο που θες ειναι ενας χαρτης και διαθεση ατομα θα γνωρισω και εκει σε κανενα μπαρακι θα κανω τον χαβαλε μου.Επομενος στοχος μου σαν ταξιδι ειναι νεπαλ παλι αν ερθει καποιος ηρθε αν δεν ερθει χεστικα παω και μονος παλι. Απο απασχολησεις μου αρεσει το σκι,καμια καταδυση ,περπατημα σε βουνο παιρνω τηλεφωνα βρισκω κοσμο και παω, δεν θα κρεμαστω απο ενα δυο ατομα αν μπορουν θα παμε αν δεν μπορουν να πουμε ας το αφησουμε. Η καθημερινοτητα μου εχει γυμναστικουλα βολτες ποτακια συχνα και με διαφορετικα ατομα. Αυτα με ψιλογεμιζουν,αν εβρισκα και μια κοπελα να τα γουσταρει και να τα ζουσα μαζι της θα ημουν υπερκαλυμενος,αλλα και ετσι ειμαι μια χαρα. Δε ξερω ρε φιλε αλλα ετσι αισθανομαι. Δε λεω οτι ειμαι λυπημενος απλα δε τρελενομαι για σχεδον τιποτα. Τα μονα πραγματα που πραγματικα μαρεσουν ειναι τα αμαξια, οι γυναικες και τα ταξιδια.Τωρα που σκεφτομαι να παρω αλλο αμαξι πχ. κανω σα μικρο παιδι. και δε μπορω να αποφασισω γιατι μαρεσουν πολλα. Η αν ηταν να παω καπου ταξιδι ξερω πως θα περιμενα πως και πως να ερθει η μερα, θα πηγαινα να ψωνιζα ρουχα και να προετοιμαζομουν γενικα και ολο αυτο θα μου ηταν excitingΕχω φιλους που μπορει να χαιρονται για καποια ταινια που θα κυκλοφορησει, η ενα εστιατορειο που ανοιγει και δε μπορω να καταλαβω τι βρισκουν σε τετοια πραγματα. Ετσι ενιωθα εγω προσωπικα οταν δεν τα ειχα καλα με τον εαυτο μου και δεν ηξερα τι θελω να κανω στην ζωη μου (ο στοχος που εχεις οχι το επαγγελμα). Απο την στιγμη που τα βρηκα με εμενα και ειμαι χαρουμενος με αυτο που ειμαι και ξερω τι θελω να κανω δεν με ριχνει τιποτα
GregoryHouse Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 off topic, αλλα μ αυτα που γραψατε κι οι δυο σας Ηellaslover(σε νιωθω απολυτα) και chrisxkar, σας αγαπαω λιγο ρε μαγκες!(σορρυ και παλι για το οff topic) 1
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Το βασικοτερο δεν ειπα. Καταλαβαινεις οτι αρχισες να μεγαλωνεις οταν απο εκει που οι λεξεις γαμος οικογενεια σε εκαναν να βγαζεις εξανθηματα ξαφνικα σκεφτεσαι οτι δεν θα σε χαλουσε κιολας σε άλλα νέα,τι μαυρίλα με έπιασε διαβάζοντας μερικά ποστ ρε παιδιά... 1
chrisxkar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 σε άλλα νέα,τι μαυρίλα με έπιασε διαβάζοντας μερικά ποστ ρε παιδιά... βλεπεις ομως διαλεξα προσεκτικα τις λεξεις μου "αρχισες να μεγαλωνεις" οχι "μεγαλωσες" για να ριξω το mood οσο το δυνατον λιγοτερο
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 βλεπεις ομως διαλεξα προσεκτικα τις λεξεις μου "αρχισες να μεγαλωνεις" οχι "μεγαλωσες" για να ριξω το mood οσο το δυνατον λιγοτερο την έκανες τη ζημιά δεν έχει να λέει 1
DIGITHEOS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ...ανακαλυπτεις οτι η αναλυση της οθονης του pc σου ειναι ρυθμισμενη στο 1024χ768 αντι του 1920χ1080 που σου προτεινει....
Tsalikis177 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 εγώ νιώθω παιδάκι... για πάντα παιδί!!!
giorgolavos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Όταν σε επεισόδιο σε σειρά λένε "thirty years before..." και σκέφτεσαι ότι θα είναι κάπου ανάμεσα σε 60-70 και μετά γράφει "1983" 2
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Όταν σε επεισόδιο σε σειρά λένε "thirty years before..." και σκέφτεσαι ότι θα είναι κάπου ανάμεσα σε 60-70 και μετά γράφει "1983" κάποιοι από μας δεν είχαμε γεννηθεί τότε 1
Θεkλα Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 κάποιοι από μας δεν είχαμε γεννηθεί τότε Αυτό σηκώνει αναφορά και ban μέχρι να περάσεις τα -αντα. Μετά βλέπουμε. Μπορεί το θρεντ να έχει εξελιχθεί σε χάπια πίεσης ή προστάτη οπότε και πάλι δεν εχεις θέση. 1
Hellaslover Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 hellaslover στον καθενα αυτα τα πραγματα ειναι διαφορετικα το τι τον γεμιζει τι τον ευχαριστει.Εγω ηθελα να κανω καποια ταξιδια εσωτερικο δεν εβρισκα ατομα που να θελουν να πανε εκει...Τα εκλεισα και αν ερθει κανεις ηρθε αν δεν ερθει παω και μονος μου το μονο που θες ειναι ενας χαρτης και διαθεση ατομα θα γνωρισω και εκει σε κανενα μπαρακι θα κανω τον χαβαλε μου.Επομενος στοχος μου σαν ταξιδι ειναι νεπαλ παλι αν ερθει καποιος ηρθε αν δεν ερθει χεστικα παω και μονος παλι. Απο απασχολησεις μου αρεσει το σκι,καμια καταδυση ,περπατημα σε βουνο παιρνω τηλεφωνα βρισκω κοσμο και παω, δεν θα κρεμαστω απο ενα δυο ατομα αν μπορουν θα παμε αν δεν μπορουν να πουμε ας το αφησουμε. Η καθημερινοτητα μου εχει γυμναστικουλα βολτες ποτακια συχνα και με διαφορετικα ατομα. Αυτα με ψιλογεμιζουν,αν εβρισκα και μια κοπελα να τα γουσταρει και να τα ζουσα μαζι της θα ημουν υπερκαλυμενος,αλλα και ετσι ειμαι μια χαρα. Ετσι ενιωθα εγω προσωπικα οταν δεν τα ειχα καλα με τον εαυτο μου και δεν ηξερα τι θελω να κανω στην ζωη μου (ο στοχος που εχεις οχι το επαγγελμα). Απο την στιγμη που τα βρηκα με εμενα και ειμαι χαρουμενος με αυτο που ειμαι και ξερω τι θελω να κανω δεν με ριχνει τιποτα Το τελευταιο που ειπες νομιζω ειναι ο λογος που ειμαι ετσι. Πως καταφερες να τα βρεις με τον εαυτο σου; ειμαι σε μια φαση (και ειμαι χρονια τωρα) που δε ξερω τι στοχο εχω και ζω μερα με μερα. Και επαγγελματικα δε ηξερα τι θελω να κανω και ειναι ο λογος που δε τελειωσα τις σπουδες. Τωρα δουλευω σαν ελευθερος επαγγελματιας και ειμαι ενταξει κ μου αρεσει, δε θα πω οτι μετανιωσα που δε σπουδασα γιατι δε ξερω τι θα θελα να σπουδασω. Επισης εχω παρατηρησει οτι ειμαι ανοργανωτος και ακαταστατος ενο θελω να εχω σειρα, απλα υπαρχει ενα "κενο" και δε δινω προτεραιοτητα σε τιποτα
chrisxkar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Το τελευταιο που ειπες νομιζω ειναι ο λογος που ειμαι ετσι. Πως καταφερες να τα βρεις με τον εαυτο σου; ειμαι σε μια φαση (και ειμαι χρονια τωρα) που δε ξερω τι στοχο εχω και ζω μερα με μερα. Και επαγγελματικα δε ηξερα τι θελω να κανω και ειναι ο λογος που δε τελειωσα τις σπουδες. Τωρα δουλευω σαν ελευθερος επαγγελματιας και ειμαι ενταξει κ μου αρεσει, δε θα πω οτι μετανιωσα που δε σπουδασα γιατι δε ξερω τι θα θελα να σπουδασω. Επισης εχω παρατηρησει οτι ειμαι ανοργανωτος και ακαταστατος ενο θελω να εχω σειρα, απλα υπαρχει ενα "κενο" και δε δινω προτεραιοτητα σε τιποτα Ανυσηχιες βραδιατικα ε? Για μεγαλο διαστημα εψαχνα να βρω τι πρεπει να κανω στην ζωη μου με γνωμονα τα πρεπει και τα θελω που ηταν αποδεκτα απο τους γυρω μου "χρημα,καλη δουλεια,σπιτι,αυτοκινητο" επενδυα χρονο στις σπουδες, στην δουλεια μου(οπου καταφερα να βρω μια δουλεια που πολλοι του κλαδου προσπαθουν να μπουν για καιρο) ,σε αναζητηση κατι καλυτερου επαγγελματικα,μια μερα απλα καταλαβα οτι ολα αυτα ειναι μαλακιες αν δεν σε ευχαριστει αυτος ο τροπος ζωης οσο και να προσπαθησεις να προσαρμοσεις τα θελω σου ποτε δεν θα εισαι ευχαριστημενος ή χαρουμενος (με βοηθησε να το καταλαβω και το γεγονος οτι φιλη ειχε φυγει στο εξωτερικο εδω και χρονια και οσο παλευε την επαγγελματικη επιτυχια της ηταν χαρουμενη ,οταν τα καταφερε ειπε και τωρα τι?).Σημασια εχει να φανταστεις λιγο τον εαυτο σου οταν θα εχω πετυχει τους επαγγελματικους στοχους μου θα ειμαι καλυμενος μονο με αυτο η μηπως θελω και κατι αλλο? Εγω δεν θελω ουτε το πολυ χρημα ουτε την χλιδατη ζωη,απλα δεν με ευχαριστει οποτε σταματησα να ζοριζω τον εαυτο μου να βρει το κατι που να μου αποφερει πολυ χρημα... Ειμαι χαρουμενος με τον εαυτο μου σαν χαρακτηρα.Δεν με νοιαζει τι νομιζει η τι θα πει ο αλλος για εμενα,αν βρω κατι η καποια που να θεωρω οτι θα με κανει χαρουμενο ειμαι σε θεση ,αν χρειαστει, να τα παρατησω ολα και να το ακολουθησω,και θα υποστηριξω την επιλογη μου. Ενας φιλος μου ειχε πει καποτε ,αν δεν αγαπησεις τον εαυτο σου κανεις αλλος δεν προκειται να το κανει ,επρεπε να περασει καιρος για να το αντιληφθω. Ελπιζω να σε καλυψα, Φτανει νομιζω με τα ψυχολογικα ,τοπικ μπλα μπλα ειμαστε οχι forum ψυχολογιας 2
mary Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πετυχα στο φμπ φωτο ενος ζευγαριου σε νεαρη ηλικια με σημειωση 12 χρονια πριν. Κοιταω χρονολογια, βλεπω 2005 και μενω κανενα λεπτο να αναρωτιεμαι. Το 2005 ήταν πριν 12 χρόνια; Το 2005 ήταν πριν 12 χρόνια; Το 2005 ήταν πριν 12 χρόνια; Το 2005 ήταν πριν 12 χρόνια; Το 2005 ήταν πριν 12 χρόνια; :shock: :cry: :cry: 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα