leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ανέκδοτο δικό μου. Μεγάλη μαλακία, σας το λέω να το ξέρετε. Ψυχαναγκασμός το ότι το ποστάρω. Περπατάν δύο φίλοι στον δρόμο, και κάποια στιγμή, βλέπουν 50 σκυλιά στην μέση του δρόμου, να έχουν κόψει την κυκλοφορία, να περπατάν με το πάσο τους και να κάνουν φασαρία. Άλλα γάβγιζαν, άλλα κλαψούριζαν και γενικά ένας χαμός. Οπότε γυρνάει ο ένας φίλος στον άλλον και του λέει: ''Τι γίνεται ρε μαλάκα εδώ?'' Και απαντάει και ο άλλος: ''Ε δεν βλέπεις? Σκυλλαλητήριο''. πάντα το ήξερα ότι ο σέλλερς είναι το "ένα παιδί".
mastor10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 πως λέγεται το ποδοσφαιράκι που παίζει ο Ιησούς;; Pro Χριστού πως λενε το ποδοσφαιρακι που κοβεις και ραβεις τους παίκτες στα μετρα σου pro κρουστη
thomas_the_barbarian Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Πώς λέγεται ο DJ που το πρωί είναι μπασκετμπολίστας; Διασκευίτσιους Πώς λέγεται ο φορομπηχτικός οργανισμός που χρησιμοποιείται για να σπάει πέτρες στα νταμάρια; D.N.T Ποιος ράπερ της δεκαετίας του 90 σου στέλνει ενοχλητικά μηνύματα; O MC Spammer
marduc812 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ηταν δύο πρόβατα! Ένα άσπρο και το άλλο μαύρο. Το άσπρο πρόβατο κάνει: - Μπεεεεεε! Το μαύρο πρόβατο κάνει: - ΜπεεεΜεεν! - Τι χωρίζει τους ανθρώπους από τα ζώα; - Η Μεσόγειος
DrLo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 - Τι χωρίζει τους ανθρώπους από τα ζώα; - Ο νομός Ρεθύμνου φιξεντ !!!!!
marduc812 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Γιατί οι μαύροι έχουν μεγάλες παλάμες; Για να χωράνε πολλά CD Πως καταλαβαίνεις ότι ένας μαύρος είναι ευτυχισμένος; Και τι με νοιάζει;
bnvdarklord Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ισως το χω ξαναπει αλλα Πως λενε εναν μαυρο με μια σκατούλα στον όμο; Διπρόσωπο.
barca10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Πνίγεται ένας άνδρας στον ωκεανό. Καθώς πνίγεται περνάει ένα πλοίο. - Φίλε, ανέβα να σε σώσουμε. - Δεν θέλω. Θα με σώσει ο Θεός. - Μα θα πεθάνεις. - Όχι, φύγετε. Φεύγει το πλοίο. Μετά από ώρες περνάει ένα άλλο πλοίο. - Ευτυχώς που σε βρήκαμε! Ανέβα πάνω. - Όχι, φύγετε! Θα με σώσει ο Θεός. - Μα θα πνιγείς! - Φύγετε! Δεν ανεβαίνω! Τελικά πνίγεται. Πάει στον παράδεισο και ψάχνει τον Θεό. - Ρε Θεέ, γιατί δεν με έσωσες; Και του απαντάει ο Θεός: - Ρε είσαι τελείως ηλίθιος; Δεν σου έστειλα δύο πλοία;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ηταν δύο πρόβατα! Ένα άσπρο και το άλλο μαύρο. Το άσπρο πρόβατο κάνει: - Μπεεεεεε! Το μαύρο πρόβατο κάνει: - ΜπεεεΜεεν! Και το κόκκινο πρόβατο: KNEEEEEEEEEE ναι το ξέρω, έχει ξαναειπωθεί
hackerW32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Και το κόκκινο πρόβατο: KNEEEEEEEEEE ναι το ξέρω, έχει ξαναειπωθεί και το προβατο που πνιγετε? beeeeeeeywatch
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ένας άνδρας φανατικός με τις σκυλομαχίες αγοράζει ένα Ντόμπερμαν και αρχίζει να το εκπαιδεύει συστηματικά για το επόμενο πρωτάθλημα. Μετά από μέρες εξαντλητικής εκπαίδευσης και αφού έχει αφήσει το σκύλο νηστικό για καμιά βδομάδα, για να αγριέψει περισσότερο, τον δοκιμάζει πάνω σε ένα πρόβατο. Ο σκύλος δεν αφήνει τίποτα και κάνει το πρόβατο κομμάτια. Η εκπαίδευση συνεχίζεται πιο σκληρή και αναγκάζεται να του φορέσει ειδικά ρούχα και γάντια για να αποφύγει τα δαγκώματα. Τέλος πάντων ο σκύλος γίνεται απίστευτα επιθετικός και θεωρεί ότι είναι πια έτοιμος για το πρωτάθλημα... Η κρίσιμη μέρα έρχεται και φτάνει στην αρένα φορώντας φίμωτρο με 5 λουκέτα για να μην δαγκώσει κανένα. Από τα μεγάφωνα ακούγεται το όνομά του και βάζει το σκύλο στο ρινγκ. Βλέπει ότι αντίπαλος είναι ένα μικροκαμωμένο κανίς, λίγο περίεργο που περπατάει αργά και με μικρά βήματα. Χαρούμενος ετοιμάζεται για την νίκη: - Έλα Τζακ! κάν' το κομμάτια! Είσαι δυνατότερος! Μπορείς! φωνάζει στο Ντόμπερμαν. Η μάχη αρχίζει και το Ντόμπερμαν επιτίθεται. Το κανίς όμως με μία ξαφνική κίνηση του δαγκώνει το πόδι και του το κόβει!! Ο ιδιοκτήτης του Ντόμπερμαν μένει άναυδος και φωνάζει στο σκύλο: - Σκίσ' τον, ηλίθιε! Το Ντόμπερμαν τραυματισμένο ξαναεπιτίθεται, αλλά εις μάτην χάνει άλλο ένα πόδι!! Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το κανίς το ξεσκίζει και δεν αφήνει παρά μόνο κόκαλα και αίματα... Ο τύπος απογοητευμένος που έχασε τον αγώνα και το σκυλί του παραμιλά: - Χριστέ μου είχα ξοδέψει μια περιουσία να εκπαιδεύσω το σκυλί... Και ακούει δίπλα του κάποιον: - Τι λες ρε φίλε; ξέρεις πόσα έδωσα εγώ να κάνω πλαστική στον κροκόδειλο;
bnvdarklord Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Θελω βιντεάκι απο το παραπάνω ανεκδοτο.
jemadux Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Θελω βιντεάκι απο το παραπάνω ανεκδοτο. και εγω το ιδιο
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 αμμα παρακολουθείτε στενά το ράδιο αρβύλα μπορεί να το δείτε αύριο-μεθαύριο
hanzo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ο ξενιτεμένος στην Αμερική γιος, γράφει στη μαμά του: "Μαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει". Και η μητέρα του απαντάει: "Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες εσύ, κι αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από την κατσίκα.Αλλά όπως καταλαβαίνω τα κέρατα τώρα τα βγάζεις..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.