KilliK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος αποτυχημενο φωτοσοπ. ολο ασυμμετρίες και στραβες γραμμες ειναι.amateur.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ναι,εσενα κθουλου πως βγαινει η ιπ στους αλλους; και τα κουμπια για μπαν/ακυρωση; πως γινεται αυτο; εγω εντωμεταξυ ρωτησα πως μπορει καποιος να δει τα λικες των αλλων που εχουν γινει σε ενα ποστ. στην εικονα σου δεν το εχεις αυτο. *Ε, φσσστ κιλλικ μην κάνεις έντιτ αλλάζοντας το νόημα, δεν είναι έντιμο
KilliK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος αστο κθουλου,δεν το χεις.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος συγνωμη το reputation πως μπορει να το δει καποιος; Δηλαδη οι μοντς μπορουν να δουν το reputation μονο μεταξυ τους η μπορουν να δουν και το reputation των απλων χρηστων; ναι,εσενα κθουλου πως βγαινει η ιπ στους αλλους; και τα κουμπια για μπαν/ακυρωση; πως γινεται αυτο; εγω εντωμεταξυ ρωτησα πως μπορει καποιος να δει τα λικες των αλλων που εχουν γινει σε ενα ποστ. στην εικονα σου δεν το εχεις αυτο. Αφού δεν το 'χω εντάξει πάω για ύπνο. Εσύ που το 'χεις μείνε εδώ μέχρι να βρεις πως βλέπω τις ip και πως θα δεις τα 'λικες'. ΑΑΑουνγκ.. Καληνύχτα
YiN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ έχω πρηντ σκρην πάντως.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ΡΕ είδα την YiN supermoderator μόνο εγώ ή έχω παραισθήσεις?
Lucifer Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος όλοι ναρκωτικά παίρνετε εδώ μέσα;
thanocaster Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ δεν είδα τίποτα.
slygeo87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος *Ε, φσσστ κιλλικ μην κάνεις έντιτ αλλάζοντας το νόημα, δεν είναι έντιμο SILENCE! I'll killik! Killik in the name of law \m/ The good, the bad, the killik Too much killik for one account The killik side of life Killik my balls (ο killik για τον τσακ νόρις)
Socratis_g Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 18 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος δεν ξερω τι κουφαλες ειναι.απλως θελω να μαθω αν αυτη την στιγμη ο καθε μοντ μπορει να ξερει τι ψηφιζω η εχω ψηφισει. Και τι ψηφίζεις και τι pm στέλνεις και παίρνεις.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ό,τι απορίες έχετε ή όποια ερώτηση θέλετε να κάνετε για τον τρόπο λειτουργίας του insomnia, παρακαλώ να τις δημοσιεύετε στην κατάλληλη ενότητα. Ευχαριστώ.
george263 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 όταν ο τσακ νόρις κάνει κάμψεις δεν ανασηκώνει το σώμα του , η γη υποχωρεί ....
hackerW32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 κατι πιο παλιο δεν μπορουσες να βαλεις? πιο μιλάει βεβαία να μου πεις.. - Τί διαφορά έχουν τα γουρούνια από τα Πάντα; - Τα γουρούνια τρώνε τα πάντα, ενώ τα Πάντα δεν τρώνε τα γουρούνια! - Τι είπε ο Chuck Norris στον Γιωργάκη; - 'Μαλάκα φύγε norris. Στο chuck προλαβαίνεις!' Πόσοι χωρισμένοι χρειάζονται για ν αλλάξουν μια λάμπα; Κανείς. Ποτέ δεν καταφέρνουν να πάρουν το σπίτι. Γιατί οι Πόντιοι όταν κοιμούνται σηκώνουν το πόδι τους ψηλά; Για να βάζουν τρικλοποδιές στα κουνούπια. Γιατί οι πόντιοι όταν πηγαίνουν να μπουν στο Internet φοράνε τα καλά τους; Για να μην φάνε πόρτα! Γιατί οι Πόντιοι όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα κλείνουν το παράθυρο; Για να μην τους φύγει το πουλί τους. Γιατί οι πόντιοι όταν πηγαίνουν τουαλέτα αφήνουν την πόρτα ανοιχτή; Για να μη τους βλέπουν από την κλειδαρότρυπα! Γιατί οι Πόντιοι όταν τελειώσουν το Γυμνάσιο ανεβαίνουν πάνω στα δέντρα; Για να δουν ποιο κλάδο θα ακολουθήσουν! Γιατί οι Πόντιοι πετούν ξυραφάκια ΜΠΙΚ στον αέρα; Για να κάνουν ΑΕΡΟ-ΜΠΙΚ! Γιατί οι Πόντιοι πηγαίνουν στη θάλασσα; Για να κάνουν μπάνιο! Γιατί οι Πόντιοι περπατούν με ανοιχτά τα πόδια; Γιατί τους τα έχουν πρήξει με τα ανέκδοτά τους!
Marria Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Κόρη: - Μπαμπά, εχθές ένας νεαρός από το σχολείο, μου είπε κάτι που δεν το καταλαβαίνω. Μου είπε ότι έχω καταπληκτικό σασί, δυο πανέμορφα αμορτισέρ και δυο φοβερούς προφυλακτήρες. Τί εννοούσε; Μπαμπάς: - Να πεις στον νεαρό, ότι έτσι κι ανοίξει το καπό για να μετρήσει πόσο είναι το λάδι στη μηχανή, θα του "τσακίσω" την εξάτμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.