Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Το θεμα ειναι αλλο, που σκατα το παει καθε πρωι ολοκληρο λεωφορειο; Το θέμα είναι άλλο: πώς στο διάολο κι είναι πάντοτε γεμάτα τα λεωφορεία; http://www.youtube.com/watch?v=ILa-_eIIwkw
pournaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι άλλο: πώς στο διάολο κι είναι πάντοτε γεμάτα τα λεωφορεία; http://www.youtube.com/watch?v=ILa-_eIIwkw Που τα λεει το παλουκαρι, να παω να του τιναξω κανα δυο φορτια λελουδα
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Πως λέγεται ένα έντομο που κυκλοφορεί μέσα σε ένα ταξί; εντομεταξί
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Πως λέγεται ένα έντομο που κυκλοφορεί μέσα σε ένα ταξί; εντομεταξί
laptop_man Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Κάτστε καλά,θα φωνάξω το ΘΕΟ sellers να σας ταπώσει!
DKNI Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ειναι 4 τυποι στην ερημο, χαμενοι 2-3 μερες, σχεδον νεκροι Ξαφνικα περναει ενα station wagon, κατεβαζει ο οδηγος το παραθυρο και αρχιζει να δειχνει - Εσυ, εσυ κι εσυ - Κι εγω? ρωταει ο 4ος - Αντε, κι εσυ. ...γαμιεστε
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 τωρα που ειπε κι ο αλλος οτι μαμιομαστε.. θυμήθηκα αυτο.. Τι είναι ξινό και γαμιέται; Το λεμουνάκι! -ασε φιλε, ψάχνω εδω και μια ωρα και δεν το βρίσκω.. -ελα ρε, τι εχασες; -το CD των XP.. -ποιοι ειναι αυτοι; ειναι καλοί; (θυμήθηκα την εποχη τοτε που ήμουν ανώριμος και έβαζα σε καθε σειρά και ενα emoticon.. ο Θεέ μου.. γιατι;; )
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 o rly? δηλαδη να συνεχίσω; οκ. - Ο πατέρας σου δουλεύει?? - Γιατί ο δικός σου χάλασε? αυτο ηταν. Τι έχει 1000 χέρια, 1000 πόδια και φωνάζει όλη την ώρα; ενα τσουνάμι αντε καληνύχτα.
ennoeitai Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πως λέγεται η καθαρίστρια του Γιώργου Αυτιά? Μπατονέτα. Τι κάνει ένας αρχαιολόγος με ένα ταμπόν στο χέρι; Εξετάζει από ποιά περίοδο είναι. Ποιό είναι το καλοκαιρινό hit των ελληνικών λεωφορείων: "Όλα γύρω σου μυρίζουν". Πως λεγεται αυτος που σε φυσαει και θελει να σε παντρευτει; Ανεμνυστηρας. Όταν όλο το σύμπαν συνομωτεί εναντίον σου, εδώ σε θέλω καρδιά μου! Πάολα Κοέλιου. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, το λιούι και το ντιούι. Ένα φορτηγό γεμάτο περούκες έχει ανατραπεί στον αυτοκινητόδρομο. Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 (θυμήθηκα την εποχη τοτε που ήμουν ανώριμος και έβαζα σε καθε σειρά και ενα emoticon.. ο Θεέ μου.. γιατι;; ) Δεν ήσουν ανώριμος απλά τότε είχες γούστο. ΥΓ. ω Θεέ μου
dimitrisOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Αν ένας Φρόντο είναι ένα Hobbit τότε 8 Φρόντο είναι ένα Hobbyte;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.