hackerW32 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 μονο και μονο επιδη εισαι ολυμπιακος δεν θα σε σπασω στα ανεδκοτα.
KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ! Σήμερα έβγαλα δικό μου ανέκδοτο (Sellers έχεις ανταγωνιστή πλέον) - Πώς λέγεται ο Σέρβος που μπορεί να παίξει όσες φορές θέλει οποιοδήποτε ηλεκτρονικό παιχνίδι; - Κρέντιτς. (credits)
Candlemass Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Άγνωστος Στρατιώτης: Δεν υπάρχει !!! Πρέπει να τον προσλάβει ο αρκάς για σεναριογράφο!!
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το χιουμορ του φερνει πολύ σε Αρκα, ανετα ξεκινουσε ανάλογη σειρά με εικονογράφηση, στρατος ειναι θα περάσει.
kuzko21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 τον αγαπάω το quote γιατι ειναι της μαφαλνταS...?
μαφαλντα Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 το quote γιατι ειναι της μαφαλνταS...? post #10577
kuzko21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ααα , δεν το ειχα δει το ποστ... και εψαχνα να δω ποτε το ποσταρες.
μαφαλντα Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μπροστά στην καφετέρια εμφανίζεται μία θεογκόμενα με την Transalp . Την παρκάρει κανονικά κατεβαίνει και βλέπουν όλοι την μηχανή να τρώει ένα ξεγυρισμένο πέσιμο. Οι θαμώνες γελάνε και αρχίζουν τα σχόλια . Κάποιος πήγε να της την πει και να το παίξει έξυπνος «στα μεγάλα εργαλεία πρέπει να ξέρεις πως να συμπεριφέρεσαι, αλλιώς στην κουζίνα σου» ...και απάντηση: «Τι γελάς ρε μακάκα, από Κατερίνη έρχομαι,είμαι δύο ώρες πάνω στην μηχανή. Και εσένα αν σε είχα δύο ώρες ανάμεσα στα πόδια μου, έτσι ξερός θα έπεφτες » Η γυναίκα μπαίνει στην κουζίνα και βλέπει τον άντρα με μια μυγοσκοτώστρα. -Σκότωσες καμία; ρωτάει εκείνη. -Ναι, τρεις αρσενικές και δύο θηλυκές. -Καλά, και πως κατάλαβες το φύλο τους; -Τρείς ήταν σε ένα ανοιχτό κουτάκι μπύρας και δύο στο τηλέφωνο...
Swimmer21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Τί είναι γκέυ, κίτρινο και ζεί μέσα στο ψυγείο? - H πουστάρδα Πύργος ελέγχου : - Πείτε μου το ύψος σας και την θέση που βρίσκεστε Πιλότος : - Είμαι ένα και εβδομήντα και κάθομαι αριστερά στο πιλοτήριο Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα κατάστημα καλλυντικών. Ξανθιά: "Έχετε μια κρέμα για αποτρίχωση;" Πωλήτρια: "Για ποια περιοχή;" Ξανθιά: "Για το Χαλάνδρι."
maestros134 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Είναι 2 μύγες και λέει η μια στην άλλη φεύγω και έφυγε
bnvdarklord Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μονο για τον hackerW32 Τι ειναι γκρί και δεν ειναι κει; Ενας ελεφαντας που εφυγε. απ'τα Σαϊνια.
hackerW32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 μιας και πιασαμε ανεκδοτα κατηγοριας ''ΗackerW32''.. Τί είναι πράσινο και κάθεται πάνω στα δέντρα; Ένα άγουρο καναρίνι.
Superuser Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μια κατσαρίδα είναι ανάσκελα και κουνάει τα πόδια της στον αέρα. Περνάει δίπλα της μια άλλη και της λέει: αερόμπικ?? κι αυτή απαντάει: όχι, αεροξόλ!!!!!!! Πώς θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν άνεργος? - Μπομπ. - Πώς θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν ιερέας? - Μπομπ ο πάστορας. - Πώς θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν ζώο? - Μπομπ ο κάστορας. - Πώς θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν είδος καθαρισμού? - Μπομπ ο Σφουγγαράκης. - Πώς λέγεται ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης αν τον πατήσει νταλίκα? - Vetex - Πώς θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν κάπνιζε ένα μπάφο? - Μπομπ ο μάστουρας. - Πώς θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν κάπνιζε ΠΟΛΛΑ μπάφα? -Μπομπ μάρλεϋ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.