ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Παει ένας αλήτης σε ένα μπαρ κ λέει τον μπάρμαν -βάλε ένα ουίσκι μν σου γ@μησω ότι έχεις και δεν έχεις -να σου βάλω μια φασολάδα να μου κλασεις τα @ρχιδι@;
hackerW32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 πιο παλιό πεθαίνεις... μιντ φινγκερ φιξντ Δυο ποντικάκια απολαμβάνουν το γεύμα τους στην αποθήκη ενός dvd club (όχι στο δικό μου) τρώγοντας -τι άλλο- dvd (ναι,τρώγονται και είναι και νόστιμα για τα ποντικάκια της ιστορίας μας) -Τι τρώς ρε; ρωτάει ο ενας -Terminator του απαντά! -Καλό; -Καλό του απαντά Εσύ τι τρώς; -Κώδικα da Vinci -Kαλό; -Καλό.........αλλά το βιβλίο ήταν καλύτερο!
Tenshi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......
leecherman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 πιο παλιό πεθαίνεις... Ένας Ιρακινός γαμούσε έναν Πέρση. κι έναν πρόπερσυ
brickman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Τι ειναι πρασινο και γινεται κοκκινο; βατραχακια στο μιξερ beat that χακερω! I double dare you! Πως λέγεται το φυσικό φαινόμενο κατα το οποίο ένα ηλεκτρόνιο μιμείται ενα πρωτόνιο? Κβαντομίμα. Βασικα αφου ειναι μονο ενα ηλεκτρονιο δεν θεωρειται κβαντας οπτοε τελειως λαθος σκεπτικο και λαθος υποθεση. Nerd mode: off
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ένας Ιρακινός γαμούσε έναν Πέρση. κι έναν πρόπερσυ ηγούμενος και προηγούμενος ε?
demedeme Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Τι λέει ένας απόφοιτος πανεπιστημίου χωρίς δουλειά σε έναν απόφοιτο πανεπιστημίου που έχει δουλειά…;;; «Ένα κλαμπ και μία κόκα πακέτο!»
DrLo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 μιντ φινγκερ φιξντ Δυο ποντικάκια απολαμβάνουν το γεύμα τους στην αποθήκη ενός dvd club (όχι στο δικό μου) τρώγοντας -τι άλλο- dvd (ναι,τρώγονται και είναι και νόστιμα για τα ποντικάκια της ιστορίας μας) -Τι τρώς ρε; ρωτάει ο ενας -Terminator του απαντά! -Καλό; -Καλό του απαντά Εσύ τι τρώς; -Κώδικα da Vinci -Kαλό; -Καλό.........αλλά το βιβλίο ήταν καλύτερο! Στο επόμενο ανέκδοτό σου που θα μου ψιλοαρέσει θα σε κάνω report για hacked account.
koularasss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Τι ειναι πρασινο και σε χαιρεταει καθε πρωι; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Τι ειναι πρασινο και σε χαιρεταει καθε πρωι; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App το πεζοδρόμιο...
koularasss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 το πεζοδρόμιο... Γιατι σε χαιρεταει; Γιατι ειναι πρασινο;; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App το πεζοδρόμιο... Γιατι σε χαιρεταει; Γιατι ειναι πρασινο;; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
tritikale Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Πήγε ένα βράδυ ένας χωριάτης στα μπουρδέλα για να εκτονωθεί, αλλά είχε μόνο 10 ευρώ μαζί του. Έτσι όπως ήτανε στημένες στο πεζοδρόμιο, αρχίζει και τις ρωτάει μία-μία: -Πόσο πάει η ταρίφα; -"30", λέει η μία. -"40", λέει η άλλη -"50", μία πιο πέρα -"10", ακούγεται από μία η οποία ήταν φρέσκια από αλλαγή φύλου. "Θα σε κεράσω και 2 μπύρες" Χωρίς να την έχει καταλάβει ο χωριάτης, μπαίνουνε μέσα σε ένα δωμάτιο. -"Ξάπλωσε και χαλάρωσε", του λέει. "Πάω πίσω από το παραβάν να φρεσκαριστώ". Άρχισε να βγάζει τα ρούχα του ο χωριάτης και σε κάποια στιγμή του λέει η tranny : -"Ξέρεις, δεν έχω κλειτορίδα..." -"Α, δε πειράζ'. Φέρε Amstel!"
status Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Πήγε ένα βράδυ ένας χωριάτης στα μπουρδέλα για να εκτονωθεί, αλλά είχε μόνο 10 ευρώ μαζί του. Έτσι όπως ήτανε στημένες στο πεζοδρόμιο, αρχίζει και τις ρωτάει μία-μία: -Πόσο πάει η ταρίφα; -"30", λέει η μία. -"40", λέει η άλλη -"50", μία πιο πέρα -"10", ακούγεται από μία η οποία ήταν φρέσκια από αλλαγή φύλου. "Θα σε κεράσω και 2 μπύρες" Χωρίς να την έχει καταλάβει ο χωριάτης, μπαίνουνε μέσα σε ένα δωμάτιο. -"Ξάπλωσε και χαλάρωσε", του λέει. "Πάω πίσω από το παραβάν να φρεσκαριστώ". Άρχισε να βγάζει τα ρούχα του ο χωριάτης και σε κάποια στιγμή του λέει η tranny : -"Ξέρεις, δεν έχω κλειτορίδα..." -"Α, δε πειράζ'. Φέρε Amstel!" Η πιο μεγάλη κρυάδα EVER
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.