Προς το περιεχόμενο

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικα και εγω πιστευα οτι ειναι ψιλο μαπα σε σχεση με του 2005 (Ελλαδα-τουρκια),οντως ειναι χειρότερο αλλα βλεπεται χαλαρα.

Ελπιζω στη συνεχεια,αφου φυγουν μερικοι να βαλουν ομαδικες δοκιμασιες με καμια εως 3 επαναληψεις.

Απο το γυαλι ολα ευκολα φαινονται σε εμας τους καναπεδατους,ομως δεν ειναι ετσι,μην φας 2 μερες καθολου ή ελαχιστα και κοιμησου και σε κανενα παγκακι και τα λεμε.

Απο τους μαχητες ο πανος μου ειναι ο πιο αντιπαθης,μου θυμιζει τους γλοιώδεις δαπιτες.

• Απαντ. 66,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Δημοσ.

Γκαις υπάρχουν πουθενά για κατέβασμα?

Εννοώ σε κάνα τορεντ στυλ γιατί στο YouTube κάποια που βρήκα είτε κολλάνε είτε έχουν λάθος συγχρονισμό ήχου εικόνας?

Δημοσ.

Ειδικά για το σφαλιάρα δεν το περίμενα , ειχε σώμα φέτες και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του.

Κοιτα το υψος δε τον βοηθα αλλα για το σωμα... το οτι κανει καποιος βαρη και τρωει καλα δε σημαινει οτι εχει και αντοχες. Η αντοχη θελει αλλη δουλεια θελει αεροβια και πολλοι δε κανουν καν.

Τετοια αγωνισματα θελουν αντιστοιχη προπονηση, να συνδυαζεις ασκησεις δυναμης με ταχυτητας. Εγω ειχα παει στο Legion και ηθελα να εχω αξιοπρεπη παρουσια για τον εαυτο μο, οποτε εκανε ειδικη προπονηση εκτος τζιμ

Βεβαια ολα ειναι πιο δυσκολα αν δε κοιμασαι κ δε τρως καλα

• Like 1
Δημοσ.

Χάσαμε και τους βύζους της Καλλέργη...πω γκαντεμιά...έλεος δλδ. Οι καλύτερες γκόμενες φεύγουν νωρίς. Άντε να κάνει η Λάουρα κανα μπανάκι τουλάχιστον.

• Like 3
Δημοσ.

Το Ελληνικό survivor είναι παραγωγή και καρμπόν του τουρκικού που προβάλλεται στο TV8, το τουρκικό είναι μερικά επεισόδια πιο μπροστά. Εννοείτε στο ίδιο μέρος, τα ίδια αγωνίσματα κοκ. 

Δημοσ.

Οι μαχητές είναι οι κλασικοί καράβλαχοι που σκάνε στα ριάλιτι, σε ψιλο-fit συσκευασία. Καταρχήν όλες (μα ΟΛΕΣ) οι γυναίκες είναι άσχημες.

Οι τύποι για μπάτσες.. Ετούτος ο Πάνος που κάνει τον προπονητή σε όλους, πώς δεν του χει σκάσει κανείς καμιά ανάποδη;

Ο Μισθοφόρος ντάξει, κομπλεξάκι, Γ.τ.Π. ίντριγκες, και στο μεταξύ δε μπορεί να αρθρώσει, θυμάμαι είπε κάποια στιγμή το αμίμητο "μου το υπομόνευσαν" (εννοούσε μάλλον "με υπονόμευσαν")

Κάτι άλλοι low profile, μεγάλα μπράτσα και μικρό μυαλό. Απόδειξη της βλακείας τους το παιδί που έστειλαν απέναντι , το οποίο είναι και ικανός και μια χαρά συμπαθής.

Συμπέρασμα: παίζει να κερδίσει πάλι ο Κύπριος, όπως στα περισσότερα ριάλιτι (αυτός ο Πρίαμος πώςτονλέν)

Οπότε τα λεπτά που χαραμίζονται να μας δείχνουν αυτούς εγώ σηκώνομαι παώ κάνω δουλειές και επιστρέφω να δω σελέμπριτις, τουλάχιστον εκεί βλέπεις ωραίες φατσούλες και συγκριτικά οι άνθρωποι ξέρουν κάπως να παρουσιάζονται και να μιλάνε. Συγκριτικά.

Μόνη εξαίρεση, βγάζω σπυριά με τη κάργια την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Όχι μόνο έκανε καβγά από την αρχή και έκανε άδικα αντιπαθητική τη Καλέργη, αλλάτώρα από το πουθενά και τον Σπαλιάρα. ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ η τύπα, και μόνο που αρχίζει με αυτή τη μπάσα φωνή και το υφάκι, δε τη μπορώ, είναι η μεγαλύτερη ψωνάρα από όλες τις γυναίκες του παιχνιδιού. Και για μένα άσχημη με αυτό το φρύδι και τόσο ισχνή, αλλά άλλο θέμα.

Πάμε λοιπόν στο σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού την Λάουρα, η οποία παίρνει λίγο τηλεοπτικό χρόνο σσε σχέση με το κοινό της και ειναι κρίμα. Μας έδιωξαν τη Μαριάννα μη μας διώξουν και τη Λάουρα, θα πέσει κατακόρυφα η θεαματικότητες και θα το κλεισουν το μαγαζί.

Ο καημένος ο Σπαλιάρας δε πείραξε κανέναν. τΤο κουτσομπολιό με τις 4000 δεν περίμενα να το ακούσω μέσα στο παιχνίδι από τους σελέμπριτις, και ειδικά από το Χανταμπάκι. Fail.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...