παπι Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 http://www.alphatv.gr/news/society/peitharhikos-eleghos-gia-ton-ypallilo-poy-ekleise-ti-leshi-filias Μα ποσο μαλακας;
l337 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ο δήμαρχος που δεν είχε μεριμνήσει για backup λύση; Ναι, είναι τελείως μαλάκας.
michael92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Να δουλέψει διπλή βάρδια την οποία δεν υπήρχε περίπτωση να πληρωθεί; Θα μπορούσε βέβαια απλά να φύγει χωρίς να κλειδώσει το χώρο. 1
l337 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ο αντικαταστάτης του υπαλλήλου ανακοίνωσε ότι δεν θα έρθει να τον αντικαταστήσει διότι ήταν άρρωστος. Ο Δήμος δεν είχε προνοήσει για εφεδρική βάρδια. Και τώρα ο Δήμος (που είναι ο κατεξοχήν ανεύθυνος) ρίχνει το φταίξιμο εξ' ολοκλήρου στον υπάλληλο. makes sense.. 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ...... http://www.dimokratianews.gr/content/70461/neo-atopima-toy-kamini-me-nekro-astego http://www.aftodioikisi.gr/parapona_sto_dimarxo/katangelia-gia-thanato-astegou-sto-kentro-tis-athinas-kai-oi-apantiseis-foto/
georgekz750 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ε μωρε κι αυτοι οι αστεγοι! Ας πανε σε ενα ξενοδοχειο ρε παιδι μου επιτελους! Αφου βλεπεις τον αλλον εχει κανονισει εξοδο το βραδυ,μπαροτσαρκα,τι πας και μπαστακωνεσαι εκει? Τι κι αν εχει μειον 10 εξω...
παπι Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Να ειδοποιησει καποιον; "Χώροι Φιλοξενίας Αστέγων - Η εμπειρία μου απόψε - Ένας άστεγος κοιμάται έξω στον δρόμο, δίπλα στο σπίτι μου. - Αρχίζει να χιονίζει στο κέντρο της Αθήνας. - Παίρνω τηλέφωνο στο Δήμο για τα Κέντρα Φιλοξενίας. - Μου λένε να πάει στον Χώρο της Πανόρμου. - Ο άστεγος αρνείται και μου λέει ότι τον διώχνουν. - Ξαναπαίρνω άλλες 3 φορές για επιβεβαίωση. - Μου επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουν άψογα. - Λέω στον άστεγο "εμπιστεύσου με, είναι καλά εκεί". - Τον σηκώνω μες το κρύο να πάει από το Θησείο στην Πανόρμου. - Φτάνουμε 22:30. - Ο υπάλληλος του Δήμου μου λέει "23:00 θα κλείσουμε" - Του λέω "Γιατί;" - "Μόλις πήρε η επόμενη βάρδια και είπε ότι αρρώστησε και δεν θα έρθει" - "Και τι; Θα διώξετε τον κόσμο μες το χιόνι;;;" - Μου λέει "Ναι, εγώ πρέπει να φύγω" - "Καλά δεν μπορεί να έρθει κάποιος άλλος στην θέση του;” - Μου λέει “Που να ξέρω εγώ; Είμαι από τις 15:00 εδώ εγώ, κουράστηκα πρέπει να φύγω" - Βγάλανε τους άστεγους έξω στο χιόνι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μα ποσο μαλακας; Είναι να αναρωτιέσαι πόσο καλό βύσμα έχει που δεν περίμενει να πέσει σκατό... Εκτός αν είναι τόσο βλάκας που δεν περίμενε να γίνει γνωστό... ΔΥ ftw!
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Έλα μωρέ, ένα δεκαεξαωράκι είναι, το μισό απλήρωτο. Σιγά τα ωά. Να δω ποιος από εκείνους που (τον) κράζουν, θα κάθονταν. Όχι στη θεωρία στην οποία όλοι είμαστε γαμάω τάω, στην πράξη. 1
firewalker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 "Ο υπάλληλος είχε την 9χρονη κόρη του στο νοσοκομείο με λευχαιμία και έπρεπε να φύγει." Δεν ξέρουμε γιατί έφυγε, ή τι ενέργειες έκανε πριν φύγει. Δεν έπρεπε να κλείσει ο χώρος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως τέτοιους χώρους τους διαχειρίζεται ένα και μόνο άτομο.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Αν ηταν σε γραφείο του δημου και έφευγε γιατι τελείωσε η βάρδια του χωρις να ερθει ο επόμενος, δεν θα ειχε ασχοληθεί κανεις μαζι του, τωρα το γιατι έφυγε κλπ; Προς το παρον δεν ξέρουμε το γιατι, ακούμε μονο τις μπαρούφες των δημοσιογράφων που θέλουν να κάνουν ακροαματικότητα Μπορει ο άνθρωπος να πηρε τηλέφωνο και να του είπαν κλείστο και φύγε ο αλλος αρρώστησε, μετά ειδαν την μλκια και τα έριξαν στον υπάλληλο, για μενα είναι το πιο πιθανό. Πάντα υπάρχουν δυο πλευρές σε ενα νόμισμα, θα το δούμε αργότερα 1
jennyV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Γυρνώντας απο τη δουλεια στο σπίτι με τα πόδια (αφου, μιας και χιονισε, δε λειτουργεί τίποτα) πέτυχα κόσμο μαζεμένο γύρω απο έναν αστεγο να φωνάζουν ασθενοφόρο. Ο οποίος ήταν ετοιμοθάνατος απο το κρύο...Τραγικό κι απάνθρωπο. Αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω εντελώς τον υπάλληλο(ειδικά αν είχε την κόρη του στο νοσοκομειο), καθώς την ευθυνη έχει ο δήμαρχος. Επρέπε να μεριμνησει ώστε ακόμα κι αν ο άλλος υπάλληλος ήταν αρρωστος να υπάρχει μια λύση. Ενας υπάλληλος έκτακτος, ή απο κάποιο άλλο πόστο. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, αν πραγματικά ήθελαν θα έβρισκαν τη λύση.
παπι Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Έλα μωρέ, ένα δεκαεξαωράκι είναι, το μισό απλήρωτο. Σιγά τα ωά. Να δω ποιος από εκείνους που (τον) κράζουν, θα κάθονταν. Όχι στη θεωρία στην οποία όλοι είμαστε γαμάω τάω, στην πράξη. Ανοιξε μετα απο μια ωρα. Ναι θα καθομουνα! Λολ. Λες και δεν εχω κανει 16ωρο στη ζωη μου. Σιγουρα δεν θα επελεγα να διωξω τους αστεγους στο δρομο με ιστορικο κρυο. Και ναι φταιει ο δημαρχος, που αντι να τον στειλει στο σπιτι αυτον και ολους αυτους που εμπλεκονται με την προσληψη του. Καθεται και κανει πειθαρχικο, λες και υπαρχει δικαιολογια. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Έλα μωρέ, ένα δεκαεξαωράκι είναι, το μισό απλήρωτο. Σιγά τα ωά. Να δω ποιος από εκείνους που (τον) κράζουν, θα κάθονταν. Όχι στη θεωρία στην οποία όλοι είμαστε γαμάω τάω, στην πράξη. Φανη, θα καθομουν -γιατι αλλωστε, για καθησιο προκειται, δεν ειναι πως βαρανε γκασμα! Και αλλοι θα καθονταν ειμαι σιγουρος! Μονο που αυτοι που θα το προσφεραν, μαλλον δεν μπηκαν σε μεγαπαπαροπροσκυνημα ωστε να ρουσφετοτρυπωσουν σε δημοδημοσιο* ~*~ * Μου ειχαν ζητησει να ερθω στο Αθηνα 9.84 [ραδιοφωνο] αρκετα χρονια πισω -αυτο τοτε ισοδυναμουσε σχεδον με μονιμοτητα- και θυμαμαι ακομη το διευθυντη, να παθαινει παρα κατι εγκεφαλικο που αρνηθηκα, απαντωντας μαλιστα χαρακτηριστικα: πως δεν γουσταρω να εχω καμια σχεση, ουτε προφανως να εργαστω, σε κανενα καραχουντοδεξιο(..) σταθμο
firewalker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι ο υπάλληλος το πρόβλημα όπως το βλέπω εγώ. Μπορεί να έφυγε επειδή είναι μαλάκας. Μπορεί να έφυγε γιατί είχε σοβαρό λόγο υγείας. Που το έμαθε πως δεν θα έρθει άλλος;Του το είπαν από τον δήμο, του το είπε ο απόντας; Πήρε εντολή να μείνει μέχρι να έρθει άλλος και δεν το έκανε; Μπορούσε να το κάνει; Του είπαν "Ηλία κλείσ' το"; Του είπαν κάνε ό,τι θέλεις; Δεν το έμαθαν καν; Μην βιαστούμε να τον σταυρώσουμε. Αν και μάλλον από μαλακία του το έκλεισε. Ένα άτομο σε τέτοιο χώρο τέτοια μέρα; Εγώ σου λέω πως ήταν άγιος άνθρωπος και τον έπαιρναν από το σπίτι του για ένα σοβαρό θέμα. Τι θα έκανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις