chemicalpoisons Δημοσ. χθες στις 09:04 πμ Δημοσ. χθες στις 09:04 πμ Γελοίο ματς, to be honest Ο Carter πως έγινε ejected μόνο με ένα unsportsmanlike πέναλτι δεν μπορώ να καταλάβω. Από όσο ξέρω, θέλει δύο. Η o line των Eagles holding όλο το βράδυ, σημαία πουθενά. Το personal foul του Blackenship δεν ήταν ποτέ, και γενικά άλλο ένα ματς που η διαιτησία ήταν ό,τι να ναι. Καλά ξεκινάει αυτό. Ceedee Lamb, μπράβο. Διαλύθηκε ο Prescott να σώσει το ματς κι εσύ το πέταξες δύο φορές. Άμυνα του Dallas χωρίς τον Parsons για τα πανηγύρια, δεν μπορεί να σταματήσει τίποτα. Οι άλλοι τρέχουν και δεν σκέφτηκαν να φορτώσουν λίγο το box μπας και πιεστεί ο Hurts. Τέσσερις εναντίον πέντε, με μια o-line που δεν σπάει εύκολα. Ξέρω γω, ένα blitz προσπαθείστε, για το γαμώτο. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. χθες στις 12:48 μμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 12:48 μμ Τρακαρισμένες και οι δύο ομάδες. Έγινε κι εκείνο το κουλό στην αρχή, πολλά νεύρα κτλ. Οι Cowboys φέτος ξεκινούν με πολύ χαμηλές προσδοκίες, ή τουλάχιστον έτσι αντιμετωπίζονται από τους δημοσιογράφους, οπότε αυτό ίσως τους απελευθερώσει. Αν είχε πιάσει ο Λαμ μία από τις πάσες του Πρέσκοτ, μπορεί και να μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Αλλά, με τα "αν". Οι πρωταθλητές σίγουρα δεν έθελξαν. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία. 2
chek2fire Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες εμένα ο αγώνας μου άρεσε είχε αρκετό ενδιαφέρον, κάθε επίθεση και σκορ. Mετά είχαμε αυτό το delay για τους κεραυνους και δεν από τι είδα οι eagles το κέρδισαν τον αγώνα. Δεν είδα τη συνέχεια θα πήγαινε αργά. Σήμερα 2 το βράδυ παίζουν οι kansas στη βραζιλία. 1
avacan23 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες καλή αρχή φέτος! ελπιζω φέτος οι Ρειβενς να ριξουν το κάνσας και το ντιτροιτ ή οι κομμάντερς να εκθρονίσουν τη φιλαδέλφεια για να μη δούμε τελικο επαναληωη του περσινού με τέλορ σουιφτ (αυτή η μάστιγα) στο ημίχρονο... ενοχη απόλαυση οι Στιλερς, βλεπω το last dance του ρομπερτς και του ΜΑικ τομλιν να καταλήγει σε φιάσκο..αντίθετα dark horse να κάνει την έκπληξη οι πειρατές του Μπέικερ Μέιφιλντ που αναγεννήθηκε από τις στάχτες του. ερωτηματικό οι 49ερς που δεν ξέρω πραγματικα τι θέλουν να κάνουν, οι τυροκόμοι του Green Bay που με τη μεταγραφή Παρσονς πάνε για all in και το Σικάγο που πάει να φτιάξει φέτος κάτι καλό.. και τέλος το σινσινατι με την καλύτερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα ταυτόχρονα αν θα καταφέρει να μπει στα πλει οφ.. ΜΕ φτυσιμο ξεκίνησε η σεζον...ο κάρτερ που έπεσε στο νταφτ στο 8 λογω εμπλοκης σε τροχαίο και εγκατάλειψης το χτίζει τη φήμη του από το 1ο δευτερολεπτο.. εριξε μια ροχάλα κάτω μπροστά του ο Πρεσκοτ και πηγε μουρη με μουρη και τον έφτυσε.. δίκαιη αποβολή και κριμα.. Τη φιλαδέλφεια την έσωσε ο Χερτς με το τρέξιμο του. πολύ ζώνη στην άμυνα το ντάλας και ο πρέσκοτ απελπισμενος στην επίθεση αφου κανεις δεν ήταν ανοικτός πετούσε τη μπαλα σε αυτόν που ξέρει..αλλα με διπλό μαρκάρισμα δεν γινοταν.. πολλά με λίγα την είχαν την ομάδα τησ αμερικήσ αλλά το πάλεψε μέχρι τέλους... Σήμερα ιστορικό ματς Kansas City Chiefs vs. Los Angeles Chargers αφου το δείχνει τζάμπα σε ελεύθερη μετάδοση το youtube. οποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά
chemicalpoisons Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 12 ώρες πριν, Snoob είπε Τρακαρισμένες και οι δύο ομάδες. Έγινε κι εκείνο το κουλό στην αρχή, πολλά νεύρα κτλ. Οι Cowboys φέτος ξεκινούν με πολύ χαμηλές προσδοκίες, ή τουλάχιστον έτσι αντιμετωπίζονται από τους δημοσιογράφους, οπότε αυτό ίσως τους απελευθερώσει. Αν είχε πιάσει ο Λαμ μία από τις πάσες του Πρέσκοτ, μπορεί και να μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Αλλά, με τα "αν". Οι πρωταθλητές σίγουρα δεν έθελξαν. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία. Ο Σεπτέμβρης πάντα είναι μήνας "pre season" για τους βασικούς, κανείς δεν παίζει σοβαρά γιατί είναι "κρύοι" πόσους μήνες. Μέσα Οκτώβρη παίρνουν μπρος, που έχουν ματς πάνω τους. Λαμπ κρέμασε φουλ τον Ντακ, και μετά θα ακούς ότι ο Πρέσκοτ φταίει όλα για όλα... Καλή μας σεζόν!
Super Moderators Snoob Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες Πολύ καλύτερο το παιχνίδι στη Βραζιλία. Και πάλι πολλά νεύρα, μεταξύ αντιπάλων και συμπαικτών. Απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, και ξεκάθαρος νικητής στη μάχη των QB. Tα εκτός ΗΠΑ παιχνίδια αντιμετωπίζονται πάντοτε σαν "πιο χαλαρά, πάμε να διαφημίσουμε το άθλημα". Κι ως ένα βαθμό μπορεί να είναι έτσι, όμως εγώ είδα δυο ομάδες που το ήθελαν το παιχνίδι, το διεκδίκησαν, έπαιξαν πολύ δυνατά, ρίσκαραν και με 4th down conversions. Σαφώς στην πορεία θα στρώσουν, αμφότεροι, αλλά νομίζω θα ήταν λάθος για τους ηττημένους να πουν "έλα μωρέ τι τρέχει". Γιατί, αν ο Νιξ χτίσει πάνω στην καλή περυσινή χρονιά που έκανε, υπάρχουν και οι Broncos στην AFC West, με άμυνα διόλου ευκαταφρόνητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα