Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπόν αυτό που είπα.το ξαναγράφω ,μου χάλασε ο υπολογιστής αξίας 1300€ μετά απο πολλες διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ τις τελευταίες 4-5 μέρες. :mad:

Μένω σε επαρχία .  Τελευταίές διακοπές ρεύματος ήταν σήμερα ,τρείς μία μετά την άλλη,με διαφορά 2 ωρών

Ο υπολογιστής μετά την τελευταία διακοπή πριν μια ώρα περίπου πατάω το κουμπί να εκκινήσει ,δεν ξεκινά ουτε λαμπάκια ανάβουν ,τίποτα,έλενξα τις κάρτες ,πάλι τίποτα,έβγαλα την μπαταρία του cmos,τίποτα.

Και κάνω την ερώτηση πρώτα εδώ πριν απευθυνθω στην ΔΕΗ.

Τι αποζημιώση δικαιούμαι;

Πως θα την απαιτήσω.

Τα νεύρα μου είναι χαλια σήμερα

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ρε αρχηγέ έναν σταθεροποιητή τάσης δεν είχες; Σε μηχάνημα 1000+

Περαστικά, δε νομίζω ότι θα βρεις άκρη. Δυστυχώς εμάς σε μεγάλο μηχάνημα σε τριφασικό και δε μας έδωσαν δραχμή.

Το τροφοδοτικό σου έλεγξε πρώτα από όλα. Αν έχεις κάποιο παλιό δοκιμασε το.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ρε αρχηγέ έναν σταθεροποιητή τάσης δεν είχες; Σε μηχάνημα 1000+

Περαστικά, δε νομίζω ότι θα βρεις άκρη. Δυστυχώς εμάς σε μεγάλο μηχάνημα σε τριφασικό και δε μας έδωσαν δραχμή.

Το τροφοδοτικό σου έλεγξε πρώτα από όλα. Αν έχεις κάποιο παλιό δοκιμασε το.

ξέχασα να το γράψω πάνω στη σύγχυση μου .το δοκίμασα και αλλο τροφοδοτικό πάλι νέκρα

Ο ηλεκτρολόγος ένας απο το χωριό άσχετος φυσικά δεν είχε προβλέψει να μας βάλει σταθεροποιητη πριν 20 χρόνια που την είχε κάνει

Δημοσ.

Ενα ups σε τόσο ακριβό μηχάνημα έπρεπε να το έχεις βάλει :(

Έλεγξε ένα ένα να δεις αν έχει σωθεί τίποτα πρώτα. Δε πιστεύω να βρεις άκρη, χωρίς να ξέρω όμως.

Από περιέργεια, από τι αποτελούνταν το pc?

• Like 2
Δημοσ.

Ενα ups σε τόσο ακριβό μηχάνημα έπρεπε να το έχεις βάλει :(

Έλεγξε ένα ένα να δεις αν έχει σωθεί τίποτα πρώτα. Δε πιστεύω να βρεις άκρη, χωρίς να ξέρω όμως.

Από περιέργεια, από τι αποτελούνταν το pc?

Πριν 6 χρόνια τον είχα πάρει σε κομμάτια 800€ και μετά από 3 χρόνια έδωσα άλλα 450 € για αναβάθμιση.Πρέπει να ψάξω τις αποδείξεις στο email για να βρώ απο τι αποτελούταν αναλυτικα

Δημοσ.

Καλά δε πειράζει, απλά επειδή λες ενα πόσο το οποίο αν πας να ζητήσεις αποζημίωση θα πρέπει να το αποδείξεις. Δε ξέρω τι παίζει φυσικά, αλλά αν μου καίγονταν ο pentium 4 που αγόρασα πριν ούτε ξέρω πόσα χρόνια 1500 ευρώ, προφανώς δε θα μου τα δίνανε, ακόμη και αν συμφωνούσαν σε μια τιμή, η τιμή αυτή δε νομίζω να είναι η τιμή αγοράς.

Αν μπορείς έλεγξε τι λειτουργεί και τι όχι, για να ξέρεις συγκεκριμένα τι θα πεις, γνώμη μου πάντα χωρίς να μου έχει τύχει περιστατικό για να ξέρω πως λειτουργεί.

Οπως και να έχει, καλή τύχη, δε πιστεύω πως θα βρεις εύκολα άκρη.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου χωρις να θελω να σε απογοητευσω ειχα ακριβώς την ιδια περιπτωση

Εκανα αιτηση στην δεδδηε αε οπως προβλεπεται

Μου ριξαν ακυρο

Εκανα καταγγελια στον συνήγορο του καταναλωτη. Εκείνος τους προτεινε να μου αποζημιωσουμ τουλαχιστον το μισο ποσο

Ακυρο και στον συνήγορο του καταναλωτη...

Οπότε φαντασου τι ελπιδες εχεις...

• Like 5
Δημοσ.

Μήνυση στη ΔΕΗ παιδιά γιατί δεν συντηρεί το δίκτυό της. Και εγώ την έπαθα γιατί μετά από διακοπή ρεύματος για ανεξήγητο λόγο έπαθε μεγάλη ζημιά. Χάλασε ο σκληρός και κόντεψα να χάσω την πτυχιακή. Ευτυχώς το αρχείο σώθηκε χάρη στους έμπειρους τεχνικούς που το ανέλαβαν μετά από αυτά άλλαξα τον σκληρό και πήρα και ups. Τους ξέχεσα στην ΔΕΗ αλλά αυτοί τον χαβά τους βέβαια δεν έκανα αίτηση για αποζημίωση μ@λ@κί@ μου αλλά πιστεύω ότι μία μήνυση την χρειάζονται για να κάνουν την δουλεία τους και να συντηρήσουνε το δίκτυό τους.

• Like 2
Δημοσ.

Η σημερινή αξία του υπολογιστή σου θα ειναι γυρω στα 300...

Και πιθανοτατα καποια τμηματα του να ειναι εντάξι.

Θεωρω απιθανο να βγαλεις ακρη...

Μαζι με τον επομενο υπολογιστή, φροντισε να αγορασεις μια πρίζα ασφαλειας

(που κανει γυρω στα 5 ευρω) ή ενα πολύπριζο ασφαλείας (γυρω στα 15 ευρω)

ωστε να τη γλυτώσεις την επομενη φορα.

• Like 2
Δημοσ.

Τιποτα δεν θα παρεις απο την ΔΕΗ προφανως. Αφου εκτος των πολλων προβληματων που υπαρχουν, αρχικα δεν μπορεις να αποδειξεις οτι η βλαβη προηλθε απο τις διακοπες ρευματος. 

Μαθε απο τα λαθη σου, move on, και την επομενη φορα αγορασε ups.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...