Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λεω να πας στο αμέσως χαμηλότερο σκαλί δηλαδή νοσηλευτικη.

Υπαρχει σε πολλα κολέγια οποτε αν εχεις την οικονομική δυνατοτητα πας εκει χωρις εισαγωγικές κτλ. 

Βεβαια στο Ελλαδισταν οι προοπτικές αποκαταστασης για νοσηλευτες χτυπαει χώμα.

• Like 2
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπλα ξεχασε το.-

Δε συμφωνώ, να δει τι μπορεί να γίνει και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Κρίμα είναι αν θέλεις κάτι πάρα πολύ να μην το παλέψεις έστω.

Εγώ λεω να πας στο αμέσως χαμηλότερο σκαλί δηλαδή νοσηλευτικη.

Υπαρχει σε πολλα κολέγια οποτε αν εχεις την οικονομική δυνατοτητα πας εκει χωρις εισαγωγικές κτλ. 

Βεβαια στο Ελλαδισταν οι προοπτικές αποκαταστασης για νοσηλευτες χτυπαει χώμα.

Έχω την εντύπωση ότι κάτι γίνεται, βγαίνουν προκηρύξεις κλπ δηλαδή. Αλλά δεν ξέρω νούμερα.

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα το βασικό ερώτημα είναι αν ξέρεις τι είναι η ιατρική. Δεν το λέω υποτιμητικά, εννοώ αν έχεις ζήσει από κοντά τη ζωή ενός γιατρού. Σου έγραψε ένας γιατρός πιο πάνω τι απαιτεί σε σχέση με σπουδές. Εγώ θα προσθέσω την καθημερινότητα. Έχοντας 3 παιδιά, θέλεις να κοιμάσαι/ξενυχτάς εκτός σπιτιού κάθε 3 μέρες και να γυρίζεις λιώμα όταν εφημερεύεις; Θέλεις να συναναστρέφεσαι άστεγους, εξαρτημένους και βασανισμένους στα επείγοντα; Θέλεις να βλέπεις νέα παιδιά να πεθαίνουν στα χέρια σου;

Αν το σκέφτεσαι σοβαρά, βρες έναν γνωστό γνωστού που είναι γιατρός και ζήτα του να σου μιλήσει γι' αυτά. Κι αν μετά από όσα ακούσεις, θέλεις ακόμα να κυνηγήσεις το όνειρό σου, όλα γίνονται. Νέα κοπέλα είσαι.

Όπως ειπώθηκε πάντως, υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι πιο ρεαλιστικοί. Αν σε ενδιαφέρει η ενασχόληση με τον άνθρωπο, υπάρχουν η νοσηλευτική, η μαιευτική κτλ. Αν σε γοητεύει το γνωστικό αντικείμενο, υπάρχει η βιολογία, η γενετική κτλ.

Ιδιωτική ιατρική σχολή δεν θα υπάρξει στην Ελλάδα για καμιά δεκαετία τουλάχιστον.

• Like 6
Δημοσ.

Δε συμφωνώ, να δει τι μπορεί να γίνει και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Κρίμα είναι αν θέλεις κάτι πάρα πολύ να μην το παλέψεις έστω.

Έχω την εντύπωση ότι κάτι γίνεται, βγαίνουν προκηρύξεις κλπ δηλαδή. Αλλά δεν ξέρω νούμερα.

Βγηκε πέρσι αν θυμαμαι καλα προκήρυξη και σε λιγες μερες ειχε 52.000 συμμετοχές.

Για να καταλαβεις τι γινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω σεβομαι απολυτα την επθυμια της φιλης μας ισως γιατι κι εγω ειχα αυτο το αποθημενο αλλα δεν ημουν τοσο καλος μαθητης για να περασω ...

Αφου περασε το 2010 να υποθεσω οτι ειναι περιπου 24-25 ετων .

Αν δεν εχει αλλες υποχρεωσεις αφου να ξαναδωσει Πανελληνιες δεν γινεται απο οτι λεει η μονη λυση ειναι το εξωτερικο δυστυχως...

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω την ανατροφή των 3 παιδιών ποιος θα την αναλάβει ακριβώς ακόμα και αν περάσεις στην Ιατρική που θες;

Ο σύζυγος θα τα διαβάζει, θα τα βάζει για ύπνο, θα τους μαγειρεύει κτλ.;

Και μετά από αυτά θα πρέπει να δουλεύει σαν σκυλί για να συντηρήσει 3 παιδιά και μια γυναίκα φοιτήτρια;

Άντε στην καλύτερη περίπτωση θα τσοντάρει και η πεθερά - Μητέρα κομμάτι από την σύνταξη;

Συγνώμη που θα στο πω αλλά κατέβα από το συννεφάκι σου.

Αρκετοί είχαμε όνειρα που δεν πραγματοποιήθηκαν και δεν θα πραγματοποιηθούν γιατί όλοι αναγκαζόμαστε να συμβιβαζόμαστε σε ρεαλιστικές επιλογές.

• Like 3
Δημοσ.

Πλέον,δέν με προβληματίζει τόσο το αρχικό post,όσο το γεγονός οτι κόσμος εξακολουθεί να απαντάει σοβαρά...

Πάω να γίνω πιλότος στα 34,γιατί μου αρέσουν τα αεροπλάνα που περνάνε και κάνουνε *σβίουυυυυυυυυυ*

• Like 3
Δημοσ.

Πλέον,δέν με προβληματίζει τόσο το αρχικό post,όσο το γεγονός οτι κόσμος εξακολουθεί να απαντάει σοβαρά...

Πάω να γίνω πιλότος στα 34,γιατί μου αρέσουν τα αεροπλάνα που περνάνε και κάνουνε *σβίουυυυυυυυυυ*

Αν καταβες αυτό μαλλον δεν καταλαβες καλα ...Ποιος σου ειπε ότι δεν μπορεις να γινεις πιλοτος στα 35 σε πολιτικη αεροπορια γιατι σου αρεσει ή γιατρος στα 25 παλι για τον ιδιο λογο ?

Δημοσ.

Ξέρω τριανταρη που το εχει κανει και ειναι στα τελειωματα της πιλοτικής. Ειναι ευκατάστατος όμως και δεν έχει παιδιά - σκυλιά. Ξέρω και σαραντάρη που τελείωσε ιατρική, έχει κάνει και ειδικότητα τώρα, αλλά κι αυτός  δεν είχε καμία υποχρέωση.

• Like 3
Δημοσ.

Ξέρω τριανταρη που το εχει κανει και ειναι στα τελειωματα της πιλοτικής. Ειναι ευκατάστατος όμως και δεν έχει παιδιά - σκυλιά. Ξέρω και σαραντάρη που τελείωσε ιατρική, έχει κάνει και ειδικότητα τώρα, αλλά κι αυτός  δεν είχε καμία υποχρέωση.

Ετσι....Το αν μπορεις να κανεις κατι που σου αρεσει δεν είναι μονο θεμα ηλικιας αλλα και αλλων παραγόντων.

• Like 1
Δημοσ.

Αν καταβες αυτό μαλλον δεν καταλαβες καλα ...Ποιος σου ειπε ότι δεν μπορεις να γινεις πιλοτος στα 35 σε πολιτικη αεροπορια γιατι σου αρεσει ή γιατρος στα 25 παλι για τον ιδιο λογο ?

Δώστε μου αμφότεροι ένα χρονοδιάγραμμα στο οποίο ένας,εδώ και 7 χρόνια απόφοιτος λυκείου,θα πρέπει να κανει rebrush και να καλύψει ύλη που θα του επιτρέψει εισαγωγή σε σχολή με βάση τα 18500 μόρια.Και 18,5Κ με εκπτώσεις λόγω κρίσης.Η ts είχε άπλετο χρόνο απο το 2010,άλλα δέν το έκανε.Για τα 3 παιδιά;Αλήθεια τσιμπήσατε την ιστορία;

Υπήρξε ρίψασπις το '10 με την ΓΦ,γιατί πιστεύετε οτι δέν θα γίνει το ίδιο και τώρα,στερώντας μια θέση απο έναν νέο που πάλεψε 6 χρόνια για τα προαπαιτούμενα της εισαγωγής του; 

On that note, κύριε Γιάννη, έχεις 3 ενήλικα παιδιά.Πέρασαν στην σχολή που ήθελαν;Εργάζονται στον τομέα που ήθελαν;Και άν όχι...γιατί δέν δοκιμάζουν ξανά;Τα πάντα γίνονται αν υπάρχει θέληση,σωστά;

Ειρήνη σε όλον τον κόσμο.Κατώτατος μισθός στα 2000 ευρώ.Ρόζ συννεφάκια παντού.Την υποκρισία όμως, την έχουμε στανταράκι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...