Προς το περιεχόμενο

Η Nokia θα επιδείξει στο MWC τα Nokia 3, 5 και 6 καθώς και τη μοντέρνα έκδοση του 3310


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για ακόμη μία φορά τα smartphones της Nokia θα ξεκινήσουν να πωλούνται στην Ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού leakster, Evan Blass, η Nokia πρόκειται να παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια του συνέδριου Mobile World Congress 2017 στις 26 Φεβρουαρίου τρεις νέες συσκευές.

Το Nokia 6 (με οθόνη LCD IPS διαγωνίου 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p) που όπως είναι γνωστό παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα στην Κίνα πρόκειται να κάνει και αυτό την εμφάνιση του στην έκθεση, αφού η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει την κυκλοφορία του στην Ευρωπαϊκή αγορά με τιμή €249.

 

To Nokia 5, που είναι η πρώτη από τις τρεις νέες συσκευές, θα διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 720p και θα βασίζεται όπως και το Nokia 6 στο Qualcomm Snapdragon 430 SoC. Θα διαθέτει 2GB RAM και κύρια κάμερα 12 Megapixels.

 

Το Nokia 3 από την άλλη θα κυκλοφορήσει με τιμή €149, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά χαρακτηριστικά του. Τα παραπάνω smartphones πρόκειται να συντροφεύσει μία συσκευή που βασίζεται σε ένα θρυλικό κινητό, το 3310 από το 2000. Η μοντέρνα έκδοση του θρυλικού κινητού θα πωλείται έναντι €59.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: TheVerge
Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εχω χτυπησει το 3310 με 1000

 

Ηταν το πρωτο μου κινητο, εαν η νεα εκδοση θυμιζει την παλια, θα τους πεταξω τα λεφτα στα μουτρα και θα το παρω με περισση χαρα !

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο snapdragon 430 είναι όντως πολύ κακος και μπαίνει συνήθως σε low end κινητά. Για το 3310 ασχολίαστο όταν υπάρχουν rugged phones με 20 30 ευρώ με 2 φακούς 5000ma μπαταρίες μεγάλες οθόνες και ράδιο χωρίς ακουστικά. Τι πίνουν εκεί στη Nokia? Οι εποχές που ήταν μονοπώλιο τελείωσαν ανεπιστρεπτί.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

 μία συσκευή που βασίζεται σε ένα θρυλικό κινητό, το 3310

Λογικό και ευτυχώς. Δεν έχει νόημα και ούτε ίσως ειναι δυνατόν να βγάλει σήμερα ακριβώς το ίδιο (οι παραγωγοί ολοκληρωμένων δεν βγάζουν τα ίδια "τσιπάκια" λογικά).

 

Θα είναι κάτι που του μοιάζει με λίγο διαφορετικές μπάντες (πχ 3G για να λειτουργεί και σε χώρες χωρίς 2g) και κάποια ακόμα χαρακτηριστικά. Αν ρωτάς εμένα μπορεί να είναι και καλύτερο (η σημερινή τεχνολογία το επιτρέπει) αρκεί να μίνει στο ίδιο πνεύμα (αντοχή, αυτονομία).

 

Θα είναι όμως; θα δούμε σύντομα. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...