Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά την Κυριακή που μας πέρασε μου έστησαν μέσω wep bankin λευτα από Ελβετία σε λογαργιασμο στην Ελλάδα στην εθνική και ακόμα δεν φανήκανε τη γεινετε ξέρετε.

Δημοσ.

Αν πράγματι έχουν φύγει από το λογαριασμο στο εξωτερικό μπορεί να έχει κολλήσει στην τράπεζα εδώ (ιδίως αν είναι μεγάλο ποσό )

Δημοσ.

200 ευρώ η περίπου σηγκενικο πρόσωπο μου τα εστηλε.

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.

Πόσες μέρες κάνουν σεινηθος ξέρετε ;;

Δημοσ.

Παιδιά το τσέκαρα μηλησα εχτές και μου είπαν ότι τους έβγαλε το σηστημα ότι της 27 θα είναι μέσα και πήγα είδα σήμερα γιατι εχτές ήταν αργία και ακόμα δεν φανήκανε τι παίζει δεν μπορώ να καταλάβω

Δημοσ.

Λες ότι στα έστειλε Κυριακή που ήταν μη-εργάσιμη μέρα. Επίσης χθες εδώ στην Ελλάδα ήταν αργία. Στην ουσία δηλαδή δεν έχει περάσει ούτε 1 εργάσιμη μέρα. Περίμενε μέχρι την Παρασκευή και αν δεν έρθουν τότε ξαναρώτα.

Δημοσ.

Την προηγούμενη Κυριακή αλά μου είπαν ότι στην Ελβετία είχε και εκεί κάποιες μέρες αργία και ότι το σηστημα εκεί τους έβγαλε ότι 27 του μηνός θα είναι μέσα δηλαδή εχτές ομος σήμερα ακόμα τίποτα.

Δημοσ.

Η συναλλαγή καταχωρήθηκε 27/2 στην ελβετική τράπεζα. Από 'κει κι έπειτα, το έμβασμα για να γίνει διαθεσιμο σε εσένα θέλει κάποιες εργάσιμες (τυπικά 2-3). Εχθές ήταν αργία, που σημαίνει ότι σήμερα είναι η 1η εργάσιμη που περνάει από την εκτέλεση της μεταφοράς.

Πριν από αύριο αποκλείεται να τα δεις. Πέμπτη και μετά κοίτα το λογαριασμό σου.  

Δημοσ.

3-5 μερες κάνουν απο ελβετια τα εμβασματα  απο τη στιγμή που θα λογιστικοποιηθούν στην Ελβετία - υπο την προυπόθεση οτι εχουν ΟΛΑ τα απαραίτητα στοιχεια. Μεχρι πριν λιγο καιρό πληρωνόμουν απο Ελβετία στην Εθνική και το ξέρω... καποιες φορές μάλιστα με επαιρναν απο το καταστημα τηρησης λογαριασμού τηλεφωνο ωστε να επιβεβαιώσουν τη συναλλαγη και ότι ξερω τον αποστολέα (ρωταγαν εμενα ποιος ειναι ο αποστολέας για επιβεβαίωση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...