nikoskon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καρβουνιάρης για Λάρισα, βραδινό δρομολόγιο με έναν φίλο. Δίπλα μου ένας χεβιμεταλάς (μακρυ μαλλι να πεφτει στο προσωπο, ακουστικα να ακουει θρασιές και στα @@ του) Απέναντι μου ένα ζευγάρι ρεηβάδες. Το ζευγάρι μας πιάνει κουβέντα και καταλάβενες πως είναι φτιαγμένοι. Σε μια φάση, κατεβάζουν το τραπεζάκι του παραθύρου, βγάζει ο άντρας από την κάλτσα του ένα στριμμένο χαρτονόμισμα που μέσα είχα πρέζα. Φτιάχνει τις γραμμές του στο τραπεζάκι και σνιφάρει με την κοπελιά του. Μας ρωτάει ευγενικά αν θέλουμε να δοκιμάσουμε. Όταν απευθύνει την ίδια ερώτηση στο χεβιματαλά, αυτός ατάραχος έβαλε τα ακουστικά και συνέχισε το light headbanging. Εμείς με συνοπτικές διαδικασίες φύγαμε από την καμπίνα. Μετά από λίγη ώρα που περάσαμε να πάρουμε μια τσάντα που είχε μείνει, η κοπελιά είχε καβαλήσει το παλικάρι ΑΛΛΑ ο χεβιματαλάς στα @@ του, συνέχισε να ακούει μουσική σαν να μην τρέχει μία!Την χρονιά εκείνη αγόρασα αυτοκίνητο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2017 από nikoskon 7
g_alkis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγω βγαζω παπούτσια στο αεροπλάνο, τα βαζω στην τσαντα και φοραω παντοφλακια. Αν εχει κενή θεση διπλα κουρνιαζω και κοιμαμαι κιολας. Πως ακριβως ενοχλει αυτό? Αφου δεν ροχαλιζω, τι νοιαζει τους αλλους αν κοιμαμαι ή οχι? Δοντάκια πλένεις πριν τον ύπνο;
Miracle Worker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σαν να μου φαινεται εχει ξαναπαιξει τετοιο θεμα. Τεσπα, θα (ξανα)μοιραστω την εμπειρια μου, ο μπροστινος μου ειχε μολις "αποφοιτησει" απο το τοπικο ιδρυμα και ειχε και ορεξη για κουβεντα. Αρχικα εκει καθονταν δυο μπιτσες αλλα φαγανε τη θεση μου υπουλα, μετα απο μια σταση. Ο τυπος ηταν περιεργη φαση, γυφτος αλλα με αμφιεση χιπστερ. Ειχε και προβλημα ακοης. Μου θυμισε το φανταρικο μου, οταν αλλαζα μοναδα. Γενικα επεσε ατελειωτο dodging στις ερωτησεις του, με διακριτικοτητα παντα, ωσπου το πηρε αποφαση και σταματησε.
michael92 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Προφανώς ενοχλεί το ότι κάποιος βγάζει τα παπούτσια του και όχι το ότι κοιμάται. Το αυτό, αν και έχω πετύχει μπόχα χωρίς καν να έχει βγάλει τα παπούτσια του ο άλλος.
idomeneas7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι όλοι βρωμύλοι να αναδύεται μπόχα μόλις βγάζουν τα παπούτσια τους. 1
ravend Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μια φορα στο κτελ αθηνα πατρα ενα καλοκαιρι η διπλανη μου καπνιζε αυτο το ηλεκτρονικο τσιγαρο με ενα αρωμα αποπνηκτικο. αυτο το πραγμα επιτρεπετε σε κλειστους χωρους και δη τοσο κλειστους οπως το λεωφορειο? μπορεις να τους πεις τιποτα?
mpompo13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν, αν κ πάνε πολλά χρόνια θυμάμαι ταξίδευα Σάββατο πρωί αντί για Παρασκευή (γιατί το προηγούμενπ βράδυ γιόρταζε γενέθλια φίλη μας). Με τα πολλά το ΚΤΕΛ ήταν σχεδόν άδειο (άντε 10 άτομα το πολύ) κ είμαι στην φάση "ωραία θα κοιμηθώ κιόλας". Ξενυχτισμένος πάω στην μέση προς τέλος του ΚΤΕΛ που δεν ήταν κανένας. Έρχεται μία τύπισα και κάθεται 2 θέσεις πίσω μου. Πραγματικά δεν ξέρω τι βίτσια είχε αλλά από τις 3 ώρες ταξιδιού τις 2 - 2,5 μιλούσε με κάποιον στο τηλέφωνο. Δεν είναι το ότι μιλούσε αλλά το τι έλεγε με ιδιαίτερα αυταρχικό/άγριο τρόπο. Θυμάμαι λίγα: "Κ εγώ γιατί έρχομαι εκεί;" "Και η γυναίκα σου που είναι;" "Πες μου: Η γυναίκα μου είναι εκεί" "Κ γιατί κάνω τόσες ώρες ταξίδι." Και το θεικό σε άσχετες (όμως αρκετές) στιγμές φώναζε: "ΠΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΌ ΥΜΝΟ! ΠΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΌ ΥΜΝΟ!" Να κοιμάμαι κ με μία λακούβα που πέφτει το λεωφορείο να ξυπνάω και να ακούω από πίσω "ΠΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΌ ΥΜΝΟ!". 3
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 αυτο το πραγμα επιτρεπετε σε κλειστους χωρους και δη τοσο κλειστους οπως το λεωφορειο? Πλέον όχι.. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 τα παλια τα χρονια οταν ημουν στρατο εκανα ενα διαστημα Καστορια,απο βολο για καστορια δεν ειχε λέωφορειο,επρεπε να παω λαρισσα οπου ειχε ενα δρομολογιο στις 12 το βραδυ κ ηταν 2 λεωφορεια μαζι,την πρωτη φορα που πηγα δεν ηξερα οτι επρεπε να μπω στο πρωτο λεωφορειο κ ετσι αποφασισα να μπω στο δευτερο,ηταν γεματο καθησα διπλα σε εναν κυριο κ φυγαμε για το 4ωρο ταξιδι,καποια στιγμη ο κυριος διπλα με ρωταει κατι στα αλβανικα κ απανταω οτι δεν καταλαβα τι ειπε κ ξαφνικα ολο το λεωφορειο γυρναει κ με κοιταει,ημουν ο μονος ελληνας μεσα,για τις επομενες 3 ωρες μιλουσανε μεταξυ τους με κοιτουσανε κ γελουσαν,αλλοι μου μιλουσαν στα αλβανικα κ μετα γελουσαν,μου πεταξανε κ μερικα χαρτακια ηταν κ ενας με ενα λειζερ καπου κ μου το εριχνε στα μουτρα κ γενικα ειχαν ολοι εκτος απο εμενα ενα ευχαριστο ταξιδι Χαχα γιατι τετοιο μπουλινγκ; κι εσυ πως αντεδρασες; Δηλαδη ειχε την ιδια ωρα ενα λεωφορειο με ελληνες κι ενα με αλβανους που πηγαινε καστορια;
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη ειχε την ιδια ωρα ενα λεωφορειο με ελληνες κι ενα με αλβανους που πηγαινε καστορια; Αφού δεν μπήκε σε κανα λεωφορείο γεμάτο τοξοβόλους να τον κοιτάν σαν ξερολούκουμο πάλι καλά.. χαχαχαχ 1
mylo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι όλοι βρωμύλοι να αναδύεται μπόχα μόλις βγάζουν τα παπούτσια τους. Στο σινεμά τα βγάζεις;
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Aναλόγως το έργο.. εκεί μπορεί να τα βγάζει και όλα...
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αφού δεν μπήκε σε κανα λεωφορείο γεμάτο τοξοβόλους να τον κοιτάν σαν ξερολούκουμο πάλι καλά.. χαχαχαχ Φάση Blue Oyster από τη ´Μεγαλη των μπάτσων σχολή´ 3
g_alkis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Στο σινεμά τα βγάζεις; Εκεί φέρνει και ταπεράκι με ιμαμ
ksessalonikios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Η χειρότερη μου εμπειρία ήταν στον τελικό του champions league στην Αθήνα. Ειχα ξεκινήσει με τον ηλεκτρικο να πάω προς το γήπεδο, τα βαγόνια όλα ασφυκτικά γεμάτα και μέσα υπήρχαν και φίλαθλοι της Λίβερπουλ οι οποίοι ήταν full στην μπίρα και φυσικά φώναζαν κι έκαναν ό,τι κάνει ένας μεθυσμένος οπαδός. Πέρα λοιπόν από την μπόχα του ιδρώτα και της μπυρας ένας αποφασίζει να διανθίσει αυτό το μπουκέτο αρωμάτων με ένα κλανιδι. Ρε παιδιά τέτοια μπόχα δεν έχω ξαναβιωσει. Τι να κάνουν και τα καημένα παράθυρα του βαγονιού. Το "θάλαμος αερίων" πιστεύω αδυνατεί να σας περιγράψει την κατάσταση. Ευτυχώς επέζησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα